Stolhängare: Golvmodeller För Kläder Och Strukturer I Väggen För En Liten Lägenhet

Innehållsförteckning:

Video: Stolhängare: Golvmodeller För Kläder Och Strukturer I Väggen För En Liten Lägenhet

Video: Stolhängare: Golvmodeller För Kläder Och Strukturer I Väggen För En Liten Lägenhet
Video: Ramil - Plus Size Model - Fashion Outfits 2024, April
Stolhängare: Golvmodeller För Kläder Och Strukturer I Väggen För En Liten Lägenhet
Stolhängare: Golvmodeller För Kläder Och Strukturer I Väggen För En Liten Lägenhet
Anonim

Nyligen kan du se många olika saker på marknaden som är slående i sin funktionalitet. En av dem är en hängstol. Denna artikel kombinerar en plats där du kan sitta, koppla av och en liten garderob med en uppsättning krokar för väskor, jackor och andra nödvändiga saker.

Modellutbud och omfattning

Sådana intressanta mönster har en mängd olika mönster och används i olika interiörer.

I hallen

Ofta är en sådan struktur installerad i korridoren. Detta är ofta det första objektet som ses av gäster som kommer in i lägenheten. En sådan ovanlig stol kan överraska alla människor.

Det utmärks av sin speciella struktur. Istället för en rygg har han två "processer" som har olika antal krokar. Krokar kan användas för paraplyer, väskor, hattar, halsdukar.

Krokarnas höjd och deras antal beror endast på vilken modell du väljer. Ett stort antal krokar kommer att vara en negativ punkt - det kommer att överbelasta strukturen och skapa kaos. En liten mängd saker på en sådan stol kommer att se ekologisk ut. Dessa stolar är ofta placerade precis vid dörren, så de gör skoprocessen bekvämare. Saker kan hängas på krokar direkt efter att ha kommit in i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

I sovrummet

En hängstol kan ersätta en hel liten garderob. Denna produkt har ett stort antal designvarianter.

Den kan behålla sin funktionalitet fullt ut, samtidigt som den har en lutande hängare för skjortor, jacka, kofta som kan hålla dem hängande. Huvudsaken är att kläderna inte ska vara längre än stolens höjd. Därför är det inte alltid möjligt att hänga en regnrock på en sådan galge.

Ofta har dessa stolar ytterligare lådor. Det kan vara en, men oftare presenterar tillverkare en produkt med två eller tre lådor. Detta gör att du kan använda den som en liten kopia av en byrå för saker.

Bild
Bild

Stol-hylla-hängare

Denna design är ett mycket kreativt designdrag, trots att detta i praktiken visar sig att detta alternativ är mycket billigt. Själva idén kom till Ryssland från Amerika och vann framgångsrikt designers.

Tanken är att du kan "hänga" stolen på väggen. Det kan skäras antingen snyggt i hälften eller i någon 3D -projektion. Benen kan riktas nedåt, uppåt eller i sidled. Här begränsas frågan endast av fantasi och korridors utrymme. Vissa designers fäster helt enkelt stolar i taket.

Du kommer inte att kunna sitta på en sådan stol. Men du får inte bara ett underbart inredningselement, utan också en utmärkt hylla från sätet eller krokar från stolbenen.

Du kan också använda benen mellan benen som gardin för galgar. Förutom alla dessa bekvämligheter kommer du att få en original dekoration i korridoren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och några fler varianter av modellen.

Fällbart trä

Ofta har dessa mönster fällmekanismer för att spara utrymme.

Det finns två alternativ för sådana produkter:

  1. Hopfällbar stol . Med denna design tar stolen väldigt lite plats när den fälls. Du kan luta den mot väggen. Många tillverkare lämnar utrymme inuti produkten så att byxorna kan hängas på den fria tvärstången.
  2. Hängare-stolar . En sådan produkt kan snarare hänföras till galgar. När den är hopfälld ser den ut som en stor galge. Och lagt ut som en liten viloplats.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metallkonstruktioner

Att tänka vackert gör det möjligt för designers att skapa olika idéer som verkar enkla och tog lång tid att utveckla. Och en viktig faktor i detta är valet av tillverkningsmaterial. Innan dess övervägde vi träalternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vi kommer nu att titta på metallkonstruktioner:

  • En stol av galgar . Denna idé kan implementeras i vilken design som helst. Föremålet har en enkel design: en stol av metall och många hängare. Man bör komma ihåg att galgarna inte är avsedda för tung vikt, så det här alternativet kan betraktas antingen som dekorativt eller uteslutande för barnkläder.
  • Stolens ram är som en galge . Sådana stolar används sällan. Ofta behövs de så att kläder alltid finns till hands och inte ligger utspridda på golvet. Baksidan används som hängare.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färgval

Valet av färg på ett sådant tillbehör i rummet beror först och främst på interiören. Som grund kan du ta färgen på möblerna som redan finns i rummet. Ofta beror färgen på vad som kommer att finnas bredvid detta inredningselement, till exempel en golvlampa eller en väggklocka. Valet kvarstår alltid hos husets ägare.

Rekommenderad: