Ikea Barstol (27 Bilder): Träbar Och Halvstångsvikningsalternativ Med Lock, Ingolf Och Stig-modeller I Interiören, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Barstol (27 Bilder): Träbar Och Halvstångsvikningsalternativ Med Lock, Ingolf Och Stig-modeller I Interiören, Recensioner

Video: Ikea Barstol (27 Bilder): Träbar Och Halvstångsvikningsalternativ Med Lock, Ingolf Och Stig-modeller I Interiören, Recensioner
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Ikea Barstol (27 Bilder): Träbar Och Halvstångsvikningsalternativ Med Lock, Ingolf Och Stig-modeller I Interiören, Recensioner
Ikea Barstol (27 Bilder): Träbar Och Halvstångsvikningsalternativ Med Lock, Ingolf Och Stig-modeller I Interiören, Recensioner
Anonim

Avkoppling i baren och hemma förenas av en möbel - en stol. Idag kan du på Ikea köpa kvalitetsstångsmodeller till ett överkomligt pris. Innan du köper måste du veta om alla fördelar med barstolar, funktionerna i deras funktion och sorter, detta hjälper dig att göra rätt val.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Ikea är ett känt svenskt (och faktiskt internationellt) företag - en ledande tillverkare av hushållsartiklar. Företaget gick in på den ryska marknaden vid millennieskiftet. Aggressiv försäljningspolitik ledde till att kedjan av varumärkesbutiker sprids över landet. Ikea är mycket populärt bland köpare i många länder, och det är inte förvånande. Det presenterade sortimentet av varor är extremt varierat, och alla hemmafruar hittar här vad hon behöver.

Huvudartiklarna i listan över Ikea -produkter är möbelartiklar. Bland den stora variationen bör man lyfta fram de unika barstolarna som hjälper till att skapa ett kaféinteriör i ett enkelt hemkök.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med möbler, i synnerhet barstolar (förutom priset, förstås) är dess kompakthet. Barstolar "Stig" kan vikas, och i denna form kan de förvaras, till exempel i en garderob, så att även för en lägenhet med det mest blygsamma området kan du köpa möbler, som för en riktig lägenhet, och organisera dig själv en helt bekväm tillvaro.

Vid tillverkning av möbler tillämpas följande princip: den ska vara så kompakt som möjligt vid demontering, för att passa även i bagageutrymmet på en liten bil, och att montera är inte svårare än en barndesigner. Nu behöver kunderna inte längre vänta på leverans av möbler från butiken, för ankomsten av hantverkare som kan montera och installera dessa möbler. Allt som konsumenten gillar är hemma samma dag, redo att användas.

Barstolar från Ikea är så enkla att montera att även ett skolbarn klarar detta, bara instruktioner krävs för installation. Dessutom har endast positiva recensioner fått dessa möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varför välja?

Det finns många anledningar till varför du ska köpa Ikea barstolar.

Det finns många positiva aspekter av denna möbel

  • Priset är acceptabelt även för medelinkomstfamiljer.
  • Ett stort antal modeller presenteras.
  • Materialet som stolarna är tillverkade av är miljövänligt.
  • Ett brett utbud i val av färger och nyanser. Detta gör det möjligt att välja en Ikea barstol för vilken köksinredning som helst.
  • Du kan beställa montering av modellen hemma genom att ringa guiden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en stol är det viktigt att först bestämma höjden, som direkt beror på bardisken. Ju högre stativ, desto högre stol. Det finns till och med en formel för att korrekt bestämma önskad höjd. Först måste du mäta stångens höjd från golvet till bänkskivans nedre kant. Enligt reglerna bör den bestå av barstolens höjd plus 25-35 cm (ett bekvämt avstånd mellan sätet och bordsskivan). Du hittar barstolar i alla storlekar på Ikea.

Ikea erbjuder ett brett utbud av barstolar, sortimentet är helt enkelt enormt. Det är värt att avgöra om ett fotstöd är närvarande eller frånvarande. Detta praktiska tillskott är särskilt användbart när barpallen är mycket hög.

Fotstödet ger en bekväm passform, dessutom kan det tjäna som extra stöd för benen, så om barpallen ska vara tillräckligt hög kan närvaron av ett fotstöd anses vara obligatoriskt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Efter att ha beskrivit de viktigaste fördelarna med barstolar kan du överväga deras funktioner.

Trä

Den mest kända modellen av denna typ anses vara Ingolf. Den har en enkel geometrisk design och en minnesvärd trästruktur. Dessa produkter är mycket pålitliga och hållbara. Detta beror på det faktum att riktigt massivt trä används för deras produktion. Den största vikten som denna möbel tål är 100 kg. Denna effekt uppnås genom användning av lim och skruvar vid montering av stolens delar.

Det är också viktigt att trä i sådana modeller kombineras med metall. Tack vare denna trend får produkterna ett modernt och originellt utseende. Ikea producerar varianter av träprodukter som barer och barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metallisk

Barartiklar från Ikea är sällan helt tillverkade av metall, eftersom det inte är helt trevligt att sitta på sådana stolar. Därför är som regel bara ramen gjuten av metall. Det händer att ramen är vikbar.

Följande material används för tillverkning av sätet:

  • Polykarbonat . Den har ett ganska lågt pris och är väl lämpad för användning på offentliga platser;
  • Läder . Det gör det möjligt att göra produkten mer respektabel. Observera att Ikea -barmodeller med lädersäten kräver särskild omsorg. Som en konsekvens installeras sådana möbler inte ofta på platser där många människor samlas;
  • En blandning av trä och metall . Denna kombination gör designen ganska ovanlig, vilket är bra för utseendet på ett modernt kök.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ska du köpa Ikea stoppade barstolar?

Detta stolalternativ kan köpas om:

  • äldre människor eller barn som har svårt att sitta på fasta versioner länge bor i lägenheten;
  • det finns en möjlighet att dessa stolar kommer att användas inte bara för ett snabbt mellanmål eller en kopp kaffe, utan också för att tillbringa lång tid på en full middag;
  • det är vanligt att fördröja sammankomster i köket länge;
  • du behöver skapa komfort i huset.
Bild
Bild

Den mest kända och eftertraktade modellen i denna serie produkter för Ikea-baren är Henriksdal-modellen. Stolarnas ramar är gjorda av ek och sätena är gjorda i mjukt läder. Höjden på benen i dessa barstolar är justerbar. Ett trevligt tillskott till de positiva aspekterna av dessa produkter för baren är möjligheten att välja en färg som passar alla köksdesigner, de passar också perfekt in i det övergripande interiören utan att locka uppmärksamhet.

Ett alternativ som kan anses vara mer ekonomiskt är Henriksdalsstolarna, som är klädda i tyg. De kommer med avtagbara lock som kan rengöras och tvättas om de blir smutsiga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Du bör överväga särdragen hos de mest populära modellerna.

Henriksdal

Produkten är tillverkad i brun och vit färg och har en speciell rygg. Stolen är vadderad för en bekväm sittställning. Det finns ett fotstöd för extra komfort. Stolbenen är gjorda av trä, vilket är ett hållbart naturmaterial. Henriksdal barpallöverdrag med ryggstöd är lätt att ta av och på.

Tillverkaren rekommenderar att skruvarna dras åt för att förbättra stabiliteten efter två veckors drift. Denna produkt uppfyller de hållbarhets- och säkerhetskrav som anges i standarderna för tillverkning av möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Janinge

Produkten är gjord i vitt. Den kombinerar perfekt stilfull design, funktionalitet och kvalitet. Robust nog för stånganvändning, men dess design gör den lämplig för hemmabruk. På grund av sätets speciella form är det mycket bekvämt att sitta på den. Det finns ett speciellt fotstöd så att du kan koppla av dem medan du sitter. Du kan justera höjden på stolen med en hand. Den speciella ytbehandlingen gör sätet reptåligt.

Denna stol är designad för allmänt bruk och uppfyller kraven på säkerhet, hållbarhet och stabilitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ingolf

Barstol med ryggstöd i vita och svarta färger. Ingolf -serien ser bra ut i köket och matsalen, liksom i sovrummet eller korridoren. Massiv träkonstruktion är tillräckligt hållbar. Produkten är utrustad med ett fotstöd för extra komfort när du sitter.

För att förbättra stabiliteten, dra åt skruvarna igen ungefär två veckor efter montering. Denna barmöbel har designats för hemmabruk och uppfyller kraven på hållbarhet och säkerhet.

Rekommenderad: