Skinnsoffa (57 Bilder): Hörnsoffa I Konstläder, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skinnsoffa (57 Bilder): Hörnsoffa I Konstläder, Recensioner

Video: Skinnsoffa (57 Bilder): Hörnsoffa I Konstläder, Recensioner
Video: Leather Couch Cleaning and Restoration 2024, Mars
Skinnsoffa (57 Bilder): Hörnsoffa I Konstläder, Recensioner
Skinnsoffa (57 Bilder): Hörnsoffa I Konstläder, Recensioner
Anonim

Lyxig, bekväm, mjuk skinnsoffa - få kommer att vägra att ha denna möbel i sitt interiör. Sådana soffor går aldrig ur mode, de ser alltid presentabla, dyra och moderna ut. Kostnaden är dock ofta så hög att inte alla kan köpa lädermöbler. I det här fallet är en skinnsoffa ett utmärkt alternativ till detta alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Konstläder eller läderersättning är ett material som imiterar ett naturmaterials struktur och är ganska nära det i dess egenskaper och egenskaper. Samtidigt är kostnaden för artificiellt material betydligt lägre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag erbjuder möbeltillverkare ett brett utbud av läderersättningar för soffklädsel. Bland dem:

  • PU -belagt konstläder;
  • Konstläder av PVC;
  • konstläder;
  • vinylläder.

Analoger av naturmaterial har ett attraktivt utseende, de kan produceras med en matt eller blank yta, vara präglade eller artificiellt "åldrade".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med sådana material inkluderar:

  1. Bra slitstyrka. Även efter några år, med rätt vård, ser konstläderbeläggningen attraktiv ut.
  2. Ett brett utbud av färger och texturer (du kan välja det alternativ som imiterar huden på en orm eller reptil).
  3. Praktisk och enkelt underhåll. Smuts och damm från klädseln kan enkelt tas bort med en fuktig trasa.
  4. Moderna läderersättningar andas och är vattentäta.
  5. Beständig mot temperaturförändringar, utmärkta hygieniska egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Läderklädseln är mjuk och behaglig vid beröring. Det avger inte skadliga ämnen och en specifik kemisk lukt, det är helt säkert.

Konstgjorda material är naturligtvis sämre än naturläder när det gäller andningsförmåga. Dessutom är de mindre motståndskraftiga mot olika typer av yttre påverkan. Men den visuella attraktionen och prisvärda priserna neutraliserar dessa nackdelar.

Bild
Bild

Modeller

Konstläder är ett hållbart, vackert, praktiskt och billigt material. Det är därför det används så ofta när man skapar alla slags modeller av stoppade möbler för hem och kontor.

Hörnsoffan är en av de mest populära modellerna för inredning av vardagsrum, sovrum, kök eller kontor . Ett utmärkt alternativ för att samtidigt rymma flera personer samtidigt. Den utdragbara delen hjälper till att förvandla soffan till en lyxig sovplats. Sådana modeller är perfekta för små utrymmen. Kompletteras ofta med dekorativa kuddar.

Bild
Bild

En rak två-tre-sits soffa är ett kontorsalternativ . Det ger bekväma sittplatser för besökare. Denna produkt är utrustad med en hög bekväm rygg och mjuka armstöd.

Bild
Bild

Bäddsoffa - en mångsidig lösning för en liten lägenhet … Den kan placeras i ett barnrum eller vardagsrum. Du kan bekvämt sitta på den med en intressant bok, lägga dig på den för att vila eller expandera den till en fullständig kaj.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eleganta soffor i en lakonisk design som en bankett eller en soffa kan användas i korridoren eller korridoren .

Bild
Bild

Konstlädersoffor kan tillverkas för ett annat antal sittplatser, vara hopfällbara eller utrullningsbara, har inbyggda lådor för kläder eller linne, kompletterade med armstöd, en mjuk bred rygg, dekorativa kuddar. Benen kan ha olika höjder, tjocklekar och utföranden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

En skinnsoffa anses vara en klassisk möbel som passar in i vilken inredning som helst på ett aktuellt och modernt sätt. Det är därför färgalternativ för lädermöbler oftast finns i universalsfärgerna. En svart eller mörkbrun rymlig soffa ser imponerande och gedigen ut. En snövit soffa kommer att ge en touch av elegans och sofistik i alla rum, men det här alternativet är det minst praktiska. Det kommer att kräva särskild, noggrann vård.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möbler i djupt vin eller mörkblått ser inte mindre vackra ut. Glansig, mjuk glans och rik textur dekorerar inredningen i rummet mycket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fans av mer radikala alternativ kan beställa eller köpa en färdig soffa, designad i en mängd olika färger: från turkos till korall, från rosa till lila. En sådan soffa kommer säkert att bli en ljus accent i ett vardagsrum, sovrum, kontor eller annat rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Valet av möbler är alltid fullt av vissa svårigheter och frågor. Trots allt väljs soffan under lång tid, vilket innebär att den måste behålla höga drifts- och dekorativa egenskaper i flera år.

Först och främst måste du bestämma materialvalet - ett substitut för naturläder. Det kan finnas flera av dem:

  1. Soffan i konstläder ser dyr och imponerande ut … Mjuk, behaglig vid beröringsytan, varm matt eller blank glans, utmärkta egenskaper - sådana möbler kommer att bli en riktig dekoration i alla hem. Nackdel: instabilitet för mekaniska skador, till exempel repor.
  2. Ekoläder är en typ av konstläder som tillhör kategorin lyx . Så nära det naturliga som möjligt. Utmärkt andningsförmåga, mjukhet, elasticitet, styrka och visuell dragningskraft gör detta material till ett av de mest populära och används för design av olika möbelmodeller. Nackdel: mottaglighet för bildandet av små repor, varefter det är nästan omöjligt att återställa det ursprungliga presentabla utseendet.
  3. Arpatek är en typ av ekoläder . Detta är ett mycket högkvalitativt, praktiskt, slitstarkt och allergivänligt material som ser ut som naturläder. Dess nackdel är dess lilla tjocklek, vilket gör att det med tiden kan uppstå små sprickor och revor på klädseln.
  4. Konstgjord nubuck är ett annat substitut för naturmaterial . Den presenteras i olika versioner av dressing och slipning. Dess yta kan imitera naturlig mocka, läder och reptilhud.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att en skinnsoffa ska fungera så länge som möjligt måste följande punkter komma ihåg:

  1. Konstläder är mycket känslig för djurklor. Klädseln täcks av sprickor, repor och förlorar snabbt sitt attraktiva utseende. Glöm inte detta om det finns husdjur i lägenheten som möblerna köps till.
  2. Även det dyraste konstlädret behöver ständig och noggrann vård.

Nämligen:

  • möbler bör inte finnas i omedelbar närhet av värmeutrustning;
  • klädseln ska inte komma i direkt solljus;
  • det måste finnas en tillräcklig luftfuktighet i rummet (materialet gillar inte torr luft);
  • ungefär en gång i veckan måste klädseln torkas av med en fuktig trasa;
  • för att ta bort fläckar kan du använda en lösning av tvål eller schampo, en ammoniaklösning. Torka av ytan efter rengöring;
  • silikonglans hjälper till att fräscha upp huden;
  • för rengöring av huden rekommenderas inte produkter som innehåller aceton, alkohol, klor;
  • torkad smuts kan inte tas bort med ett vasst föremål;
  • det rekommenderas inte att använda blekmedel eller slipande rengöringsmedel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

  • Recensioner av soffor gjorda av läderersättningar är mestadels positiva. Den största fördelen med denna materialkategori är priset. Mycket fler människor har råd med sådana möbler än en analog av äkta läder.
  • Praktik är ett annat plus. Ytan på konstlädret är slät, jämn; en fuktig trasa räcker för att rengöra den.
  • Hållbarhet, slitstyrka och vackert utseende noteras också ofta av kunderna. En bred struktur och färgintervall är egenskaper som många liknande material som används för att skapa möbler inte kan skryta med.
  • Presentabelt, dyrt utseende är den obestridliga fördelen med konstlädersoffor. De ser mycket rikare, mer sofistikerade och lyxigare ut, till exempel liknande stoppade möbler.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

9 bilder

Boende alternativ i interiören

Den snövit soffan kommer att bli en riktig pärla i alla interiörer, även ett minimalistiskt vardagsrum. Sådana möbler hjälper till att göra även den mest asketiska miljön mer bekväm och hemtrevlig.

Bild
Bild

Lyxig mjuk soffa gjord av högkvalitativt ekoläder externt och i dess egenskaper är inte på något sätt sämre än möbler av naturmaterial. Den varma mjölkig-krämiga färgen ser bra ut mot bakgrunden av interiören, i olika nyanser av lila. Ett bra alternativ för ett vardagsrum.

Bild
Bild

En soffa är inte bara en sovplats, den är också en original, snygg dekoration. Speciellt om den är gjord i en så rik, vacker och djupgrön färg. Soffan pryder vardagsrummet med en ljus pastellfärg.

Rekommenderad: