Soffa För Sommarresidens (69 Bilder): Soffa Och Utomhus I Trä, I Provence -stil, Hopfällbar, Plast Och Korg, Fiji

Innehållsförteckning:

Video: Soffa För Sommarresidens (69 Bilder): Soffa Och Utomhus I Trä, I Provence -stil, Hopfällbar, Plast Och Korg, Fiji

Video: Soffa För Sommarresidens (69 Bilder): Soffa Och Utomhus I Trä, I Provence -stil, Hopfällbar, Plast Och Korg, Fiji
Video: IKEA SLEEPER SOFAS FUTONS FURNITURE HOME DECOR - SHOP WITH ME SHOPPING STORE WALK THROUGH 4K 2024, April
Soffa För Sommarresidens (69 Bilder): Soffa Och Utomhus I Trä, I Provence -stil, Hopfällbar, Plast Och Korg, Fiji
Soffa För Sommarresidens (69 Bilder): Soffa Och Utomhus I Trä, I Provence -stil, Hopfällbar, Plast Och Korg, Fiji
Anonim

Stugsoffor är mycket populära eftersom de är oumbärliga egenskaper för en bekväm vistelse. De kan placeras inuti ett lanthus eller användas för att ordna lusthus, verandor, terrasser. De viktigaste urvalskriterierna är funktionalitet och bekvämlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

En soffa för ett sommarboende är ett ganska vagt koncept. Vissa lanthus är inredda med prestigefyllda och dyra möbler. Om du letar efter en soffa för ett lanthus, där du vanligtvis bara bor under sommarsäsongen, måste du föredra praktiska, bekväma och enkla möbler.

Bild
Bild

Modeller gjorda av naturmaterial är mycket populära . En rottingsoffa ser vacker och attraktiv ut. Korgmodeller, kompletterade med mjuka, avtagbara säten, är det idealiska valet för en trädgård eller uteservering. De kännetecknas av lätthet och komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För ett sommarresidens kan du också hämta en traditionell soffa, som är klädd med linnetyg eller imiterar säckväv. Men det är bättre att föredra modeller som kännetecknas av enkel vård.

Alternativ av högkvalitativ plast är praktiska . De är fuktbeständiga och hållbara. För sommarstugor köper många ramlösa modeller, tack vare denna design kan de placeras utomhus eller i huset. Den fällbara modellen kommer att vara en bra lösning för att sova.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kostnaden för en soffa påverkas av klädseln. För ett sommarresidens är det värt att välja modeller med ett praktiskt och tätt tyg. Velour, jacquard, chenille och konstläder är mycket efterfrågade. Mekanismen för att omvandla produkten ska vara bekväm att använda.

Fyllmedel kan vara olika, den mest praktiska lösningen är ett naturligt miljövänligt material - kokosnöt. Den har bakteriedödande och ortopediska egenskaper och är inte rädd för fukt och tappar inte sin form.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Om du bestämmer dig för att köpa en soffa till ditt hem, bör du välja ett lätt alternativ för att spara inre utrymme. Fällbara möbler är den perfekta lösningen. Hörnmodeller är populära, eftersom de inte tar mycket plats och kan användas som en extra säng.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffbänken är idealisk för utomhusbruk. På den kan du koppla av perfekt efter en hård dag med en kopp te i frisk luft. En soffbänk kan till och med göras oberoende av improviserade medel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Korgmodeller lockar uppmärksamhet med sin praktiska och lätthet. Sådana möbler kan flyttas till valfri plats själv. Det kommer att vara lämpligt både inne i huset och utomhus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hängande soffa gunga är en bekväm typ av landsmöbler, avsedd för två eller tre personer . Denna modell har ofta en baldakin för att skydda den mot regn eller sol. Gungsoffan kan antingen vara stationär eller vikbar, liten eller utformad för ett visst antal personer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

O väldigt ofta köps en soffa i ekonomiklass för ett sommarboende . Ramen består av polymerbelagda metallrör. Bomullstyg används som klädsel, men behandlas med en speciell vattentät impregnering. Om du vill fixa en sådan modell, bör du använda speciella proppar.

Bild
Bild

Trädgårdssoffor ska vara vattentäta och inte rädda för solljus. Du kan köpa en korgversion gjord av naturlig eller konstgjord rotting som tål både sol och regn utan att blekna eller spricka.

Bild
Bild
Bild
Bild

För trädgården kan du plocka upp en rymlig hörnsoffa. Glöm inte metallprodukter. Smidda modeller ser imponerande och attraktiva ut.

En lantlig utomhussoffa kan tillverkas av olika material, men den ska vara bekväm och bekväm. Det är värt att komma ihåg om de hopfällbara alternativen, som endast används under den varma perioden, som demonteras för vintern och väntar på nästa säsong.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

En soffa för ett sommarresidens ska harmoniskt passa in i interiörets övergripande stil . Lantgårdar är ofta inredda i Provence -stil. För att de stoppade möblerna ska betona den valda stilen är det värt att välja en soffa med blommönster.

Soffor i Provence -stil är mjuka, djupa, kompletterade med "antiken". Enkelhet uppnås tack vare väl valda dekorer: diskreta sniderier, ljusa beslag och närvaron av små kuddar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland moderna stilar är japanska perfekt för att ge. Lakonism och minimalism i kombination med enkelhet. Soffor ska vara gjorda av naturmaterial. Sådana modeller är låga, och ibland finns det inga ben och rygg alls. De lockar uppmärksamhet för sin brist på dekoration.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Transformationsmekanismer

Om du letar efter en soffa inte bara för en trevlig tidsfördriv, utan också för en natts sömn, bör du köpa en modell med en bekväm och enkel transformeringsmekanism. Moderna tillverkare erbjuder ett brett utbud av fällbara soffor för sommarstugor. Valet är helt individuellt.

Den mest pålitliga och enkla mekanismen anses vara "Euroboken". Det är värt att komma ihåg att soffan måste placeras på ett avstånd av 20 cm från väggen, annars fungerar mekanismen inte.

Ett verkligt alternativ är dragspelsmekanismen, eftersom den viks som ett dragspel. Denna modell är kompakt när den är vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det vanligaste anses vara en soffbok, som är lämplig för både sömn och dagtid. Sätet måste först lyftas för att fällas ut och sedan sänkas ned på plats. Soffan ska vara på ett kort avstånd från väggen så att den kan expanderas.

Inte mindre populärt är utrullningsmekanismen, som innehåller tre delar. När den är hopfälld ligger en del av produkten på baksidan och rör sig sedan mot huvudet, det räcker med att dra mekanismen mot dig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Tillverkare använder högkvalitativa och praktiska material vid tillverkning av soffor för sommarstugor. Många köpare föredrar naturmaterial.

En soffa av trä - miljövänliga och hållbara möbler . Träramen är täckt med lack eller färg för produktens användbarhet. Denna fasta furuprodukt, skyddad med en speciell beläggning, är idealisk för utomhusbruk. Tall kännetecknas av sin tillförlitlighet och hållbarhet, och har också ett attraktivt utseende. En sådan soffa passar perfekt in i landskapsdesign.

Ofta är soffor gjorda av rotting på grund av dess lätthet och ökade hållbarhet. Pil, vass eller bambu är utmärkta substitut för detta material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plastsoffan är fuktbeständig men bleknar i direkt solljus . En betydande fördel med plast är dess lätthet. En sådan soffa kan inte bara flyttas runt på webbplatsen, utan även ta den för att besöka en granne.

Bild
Bild

Färglösningar

Möbler för ett sommarboende ska vara vackra, graciösa och lätta, så du bör noggrant välja färgschema. Vanligtvis för ett lanthus väljer de möbler i mjuka pastellfärger. Du kan välja soffor som är dekorerade med blommotiv eller diskreta prydnader.

Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av ljusa färger är en gul eller röd soffa idealisk. Sådana möbler kommer att bli en höjdpunkt i designen och kommer att locka uppmärksamhet. Den gröna soffan ser attraktiv ut, eftersom den harmoniskt kombineras med trädgårdens grönska.

Den vanliga lösningen blir en beige soffa. Den trevliga färgen passar perfekt in i interiören och hjälper också till att skapa en harmonisk ensemble med andra trädgårdsmöbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att inte gå vilse i en mängd olika soffor och hitta det bästa alternativet för ett sommarboende, bör du vara uppmärksam på flera viktiga kriterier:

  • Komfort - en soffa ska inte bara vara vacker, utan bekväm och funktionell att använda. Klädda möbler är gjorda för en bekväm och trevlig vila och måste ha formen av kroppen. Innan du köper bör du definitivt sitta i soffan och koppla av. Om du inte känner dig bekväm bör du omedelbart överge en sådan modell.
  • Praktik - vården av sådana möbler ska inte vara svår, och den ska tjäna i många år.
  • Material - det är bättre att köpa en soffa av trä, eftersom den tillhör miljövänliga material. En sådan ram måste torkas och bearbetas väl.
  • Transformationsmekanism - en soffa köps inte bara för sittande, utan också som en kaj, därför bör du kontrollera transformationsmekanismens funktion, eftersom de måste användas ofta.
  • Klädsel - praktiska och hållbarhet hos stoppade möbler beror på dess kvalitet. Tillverkare erbjuder ofta naturliga eller blandade material, samt konstläder. Det mest bekväma är mikrofiber, som tillhör syntetiska tyger och inte är rädd för ofta tvätt.

Förutom ovanstående kriterier för att välja en lantlig soffa, bör du också vara uppmärksam på måtten, produktdesignen och, naturligtvis, förhållandet mellan pris och kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var ska man lägga den?

Valet av soffans placering i landet är ganska stort. Den kan placeras i relaxrummet, där du kan koppla av framför TV: n eller läsa din favoritbok.

Många föredrar att vara mer utomhus, då kan en mjuk soffa bekvämt placeras på verandan. Du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen medan du tittar på soluppgången eller koppla av i skuggan under värmens topp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inredning idéer

Utformningen av ett lanthus kräver inte att de fastställda reglerna följs, tvärtom måste de brytas för att skapa en original, attraktiv inredning. Oförenliga saker betonar din unikhet, hjälper till att visa din individualitet, skapar en inredning där du kommer att känna tröst och mys.

En soffa för ett sommarboende kan vara ljus eller matchas med tonen i skåpmöblerna. Du kan självständigt göra en bekväm modell från tillgängliga verktyg eller köpa en färdig version i en specialaffär. Valet är ditt!

Rekommenderad: