Rottingsoffa (69 Bilder): Korg Av Konstgjord Och Naturlig Rotting. Mamasan -modell Med Mjuk Sits

Innehållsförteckning:

Video: Rottingsoffa (69 Bilder): Korg Av Konstgjord Och Naturlig Rotting. Mamasan -modell Med Mjuk Sits

Video: Rottingsoffa (69 Bilder): Korg Av Konstgjord Och Naturlig Rotting. Mamasan -modell Med Mjuk Sits
Video: Rattan Sofa & Chair Handmade Price Murree Road Rawalpindi Pakistan 2020 | Rattan Furniture Market 2024, Mars
Rottingsoffa (69 Bilder): Korg Av Konstgjord Och Naturlig Rotting. Mamasan -modell Med Mjuk Sits
Rottingsoffa (69 Bilder): Korg Av Konstgjord Och Naturlig Rotting. Mamasan -modell Med Mjuk Sits
Anonim

Oavsett hur modet förändras är rottingmöbler alltid mycket efterfrågade i inredningen av en lägenhet eller ett privat hus. Ofta blir det det centrala elementet i arrangemanget av zonen där hela familjen samlas för firande eller rekreation.

Det kan vara möbler för ett vardagsrum eller en terrass, en loggia eller en vind. Därför är det mycket viktigt att kompetent behandla frågorna om inredning av ditt hem så att de föremål du väljer skapar bekvämlighet och komfort. En av de bästa lösningarna för ditt hem kan vara rottingmöbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

9 bilder

Funktioner och Fördelar

De kanske största fördelarna med rottingmöbler är dess miljövänlighet, vilket innebär att det är helt säkert för din hälsa, hållbart och kommer att behålla sin funktionalitet längre än enkla trämöbler. Det kommer att tjäna dig i genomsnitt från 20 till 25 år, dessutom kräver produkterna inte komplext underhåll och ser väldigt exotiska och eleganta ut.

Rottingmöbler är idealiska för en stuga eller hus på landet . Förmodligen är det svårt att hitta mer framgångsrika attribut när det gäller designlösningar och prestandaegenskaper. En av de främsta fördelarna med sådana möbler är lätthet och mångsidighet: de rör sig utan mycket fysisk ansträngning. Detta gör att du kan ta ut det på gården och ta in det i huset, förvandla interiören så ofta du vill, enkelt ändra huvuddesignlinjen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utseendet på korgmöbler är också viktigt - dess olika former är som regel mycket släta, har inga skarpa hörn och grova linjer. I modellserien finns det ett stort urval av nyanser, både för naturligt trä och ljusa moderna lösningar. Rottingmöbler använder en harmonisk kombination med läder och textilier, liksom med metallelement för att ge styrka till strukturer och med glas som bordsskivorna är gjorda av.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Olika sorter

Rotting är en typ av vinstockar som är infödda i tropiska klimat. Denna växt har en absolut slät, icke-knutig stam med en enhetlig diameter längs hela sin längd. Detta är en av de viktigaste egenskaperna hos rotting. Den behandlas med varm ånga, under vilken stammen lätt kan böjas och den kan ges en mängd olika former.

Numera är det korgsoffor som efterfrågas särskilt. Varje sådan modell, oavsett om det är en två-sits eller tresitsad kopia, med en mjuk eller hård sits, rund eller oval, stor eller mycket liten, är alltid exklusiv, eftersom alla föremål är gjorda för hand, vilket innebär att deras exakta upprepning är helt enkelt omöjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I vår tid av avancerad teknik finns det också möbler gjorda av ett substitut för naturliga råvaror eller polirotang - en plasttejp gjord av syntetiska elastomerer och polyeten. Den största fördelen med detta material är dess höga fuktbeständighet.

Möbler av polirotang kräver ingen särskild omsorg, de är inte rädda för direkt solljus, det reagerar bra på temperaturförändringar, så du behöver inte välja en speciell plats för installationen. På vintern behöver du inte gömma det inomhus eller ta det snabbt från det ösande regnet. Nackdelen med sådana möbler är att de har en kortare livslängd, medan de är gjorda av naturmaterial och kan hålla i flera generationer av en familj. Polirotanga kan inte heller ersätta energin i ett naturmaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

På senare tid har de mest populära stolarna blivit "mamasan" och "papasan", vilket gör att flera personer bekvämt kan passa in i en möbel samtidigt . Dessa modeller kommer vanligtvis med en stor, bekväm kudde. De är endast gjorda av naturlig indonesisk rotting av högsta kvalitet, de tolererar temperaturskillnader väl, vilket gör att de kan placeras även utomhus i en trädgård, på en terrass eller i ett lusthus. I en sådan fåtölj kommer det att vara mycket bekvämt att sitta i vardagsrummet vid spisen på en kall höstkväll med en kopp doftande te i händerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den eleganta korgstolen Papasan är en stolthet för finsmakare av sofistikerade och bekväma möbler . En sådan fåtölj kommer harmoniskt att passa in i vilken inredning som helst och ger ditt hem en speciell smak. Det är mycket bekvämt och mjukt, och på grund av dess utmärkta kvaliteter är det välförtjänt fortfarande ett av de mest populära attributen på marknaden för korgmöbler. Stolen levereras komplett med en mjuk kudde, som är perfekt för vila och helt avkoppling av en person.

Skillnaden mellan den bekväma och mycket rymliga Mamasan fåtöljen är dess mer imponerande dimensioner. I den kan du sitta eller ligga med den största komforten, insvept i en varm filt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Boende alternativ

Rottingmöbler kan också användas i små standardlägenheter: pallar och kompakta bord kan vara en utmärkt lösning för att ordna din balkong eller loggia.

Bild
Bild
Bild
Bild

Numera är korgmöbler för användning på gatorna alltmer erkända .… Det är placerat inte bara i sommarstugor, utan också utomhus på cateringinstitutionernas territorium: restauranger, barer och kaféer.

Uppsättningar av möbler för familjens friluftsliv är också praktiska. En elegant uteservering med ett bord och flera stolar är lämplig för att organisera en bekväm atmosfär medan du äter med hela familjen i frisk luft.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Grundregeln: när du väljer möbler för gatan måste du komma ihåg att de måste passa in i miljön och positivt betona landskapet i förortsområdet, samt motsvara symboliken för den händelse som den är avsedd för.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger

Utan bearbetning har rottinglianan en mjölkaktig färg. Innan vi tillverkar korgmöbler klassificeras och sorteras vinstockarna, och sedan färgas naturmaterialet i olika färger uteslutande med naturliga färgämnen.

Vid färgning används huvudsakligen fyra huvudsakliga naturliga nyanser: konjak, olivolja, honung och kaffe . Färgen på honung ges som regel bara av råvaror av högsta kvalitet, som inte har några brister. Möbler är tillverkade av färgad rotting mycket mindre ofta. Vid målning av råvaror används endast naturliga färgämnen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De som följer modetrender inom inredning vet att vit soffa, schäslonger och fåtöljer är mest efterfrågade på marknaden för korgmöbler. Möbler av vit rotting i en mjölkaktig nyans ser särskilt snygga och vackra ut. Den är gjord av ett material som inte har behandlats med någon färg.

Bild
Bild

Varumärken

Idag, tack vare olika modeller, är det inte alls svårt att välja en sak som uppfyller alla kundens krav. Ibland, med ett så stort utbud av modellserier, är det inte så lätt att fatta ett slutgiltigt beslut. Därför bör du alltid uppmärksamma kända varumärken som har bevisat sig och fått positiva recensioner från kunder. Bland de många märkena utmärker sig möbler tillverkade i Italien för sin genomgående höga kvalitet.

Till exempel skapades Bahamas möbeluppsättning speciellt för en bekväm vistelse med vänner eller familj .… Detta headset kommer att se bra ut i alla interiörer. Den är gjord av naturmaterial och består av 4 artiklar: ett runt bord, en tvåsitsig soffa utrustad med en bekväm kudde och två fåtöljer med liknande kuddar. I butikerna som säljer varumärkets produkter finns ett brett utbud av alla slags färger som ingår i kuddsetet, från de ljusaste till pastellfina nyanserna.

Bild
Bild

Fans av strikt stil kommer säkert att uppskatta ett utmärkt alternativ för ett litet vardagsrum eller kontor - en lätt och mobil uppsättning möbler av Montenegro polirotang … Den rätta rektangulära formen på fåtöljerna och en liten tvåsitsig soffa passar bra med ett rektangulärt bord som enkelt rymmer upp till 6 personer. Detta är ett bra alternativ både för en matplats och för förhandlingar. För att skapa den största komforten är soffan och fåtöljerna utrustade med mjuka avtagbara dynor.

Bild
Bild

Ägare av stora förortsområden kommer att kunna uppskatta de speciella möblerna för den så kallade loungen . Headseten är utrustade med soffor med låg rygg, ett litet soffbord och ett par utilitaristiska fåtöljer. Sådana möbler är oftast gjorda av konstgjorda material och har strikta lakoniska former. Huvudsyftet med loungesatsen är att skapa en avskild plats i trädgården för avkoppling, avkoppling efter ansträngande arbetsdagar och lugna samtal.

Bild
Bild

Urvalstips

För att inte misstas vid val av korgmöbler är det nödvändigt att ta hänsyn till tillverkningsteknik för föremål, eftersom kvaliteten och hållbarheten för den färdiga produkten beror på detta.

Som regel vävs rottingliana på flera sätt. Det finns två huvudtyper av vävning: tät hopplös och öppet eller slitsat. Dessutom är själva väven gjord antingen av platta fibrer eller av runda stavar.

Styrkan i rottingmöbler beror på frekvensen av det ursprungliga tyget och antalet fogar. Om du behöver möbler som tål mest stress är det lämpligt att välja produkten med minst anslutningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

De som älskar styrka och tillförlitlighet bör uppmärksamma konstgjorda rottingmöbler, som tål en belastning på upp till 300 kg, trots att de själva har en mycket låg vikt.

Möbler av polirotanga presenteras i ett bredare utbud av färger, vilket innebär att du kan hitta produkter målade i ljusa moderna färger, vilket väsentligt utökar möjligheterna när du väljer attribut för interiörens stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kom ihåg att rotting, precis som alla naturmaterial, kan skilja sig åt i kvalitet och därför kommer produkterna att vara olika i egenskaperna under drift. Priset på möbler tillverkade av lyxiga råvaror kommer därför att vara flera storleksordningar högre, men samtidigt kommer livslängden att bli mycket längre.

Rekommenderad: