Soffor Från Fabriken I Ormatek (26 Bilder): Modell För Sovande "Synergy Life", Fördelar Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Soffor Från Fabriken I Ormatek (26 Bilder): Modell För Sovande "Synergy Life", Fördelar Och Recensioner

Video: Soffor Från Fabriken I Ormatek (26 Bilder): Modell För Sovande
Video: Landet lär #22 - Få koll på skyddet - vägen till framgångsrik innovation 2024, April
Soffor Från Fabriken I Ormatek (26 Bilder): Modell För Sovande "Synergy Life", Fördelar Och Recensioner
Soffor Från Fabriken I Ormatek (26 Bilder): Modell För Sovande "Synergy Life", Fördelar Och Recensioner
Anonim

Idag erbjuder möbelindustrin ett stort utbud av möbler för att sova och koppla av, men soffor är fortfarande de mest populära av dem. Detta multifunktionella möbelattribut förvandlar snabbt ditt vardagsrum till ett sovrum. En soffa är ett måste för alla lägenheter. Håller med om att efter en hård dag på jobbet vill du ofta koppla av på en bekväm och bekväm möbel, så du måste vara medveten om valet.

Bild
Bild

Särdrag

Ormatek är ett av de största företagen inom tillverkning av sängar, madrasser och andra sömntillbehör i Ryssland. Idag, tack vare de förvärvade 16 års erfarenhet, rankas hon med säkerhet bland ledarna inom möbelindustrin. Tillverkarens sortiment innehåller många soffor med olika design och mönster. Företagets uppdrag är inte bara att sälja sina produkter, utan att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om det perfekta sovrummet.

Bild
Bild

Ormatek -företaget erbjuder flera serier av moderna soffor i textilklädsel för alla smaker. Serien med lyxiga bäddsoffor är baserade på den pålitliga och lättanvända Othello-mekanismen. Sovplatsen förvandlas med kuddar och ett ryggstöd som du drar mot dig. Strukturens fjädrar gör att du kan lägga ut och montera soffan utan några speciella svårigheter, och på grund av dess styrka är möblerna lämpliga för långvarig daglig användning.

För ett antal modeller används mekanismen "eurobook", där sätet rör sig framåt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ormatek använder velour som sitt stoppmaterial . Det är ett av de bästa textilmaterialen för klädsel. Tyget är mjukt och fluffigt vid beröring. Möbelvelour skiljer sig från andra klädselvävar i hög kvalitet, hållbarhet och skötsel.

Bild
Bild
Bild
Bild

I produktionen av företagets soffor ligger en serie unika Synergy -madrasser . Anatomiska madrasser har ortopediska egenskaper, följer kroppens kurvor och minskar belastningen på ryggraden, men de stöder kroppen bättre och är ganska mjuka. Ormatek -företaget ger kunderna möjlighet att självständigt välja en madrass för alla soffmodeller.

Räckvidd

Företaget erbjuder ett brett utbud av madrasser och soffor i olika färgkombinationer, vilket gör att du kan välja möbler som passar alla interiörer. Ormatek producerar två huvudlinjer med soffor, Easy och Synergy.

Bild
Bild

Lätt

Det prisvärda sortimentet har utformats för små rum. Fördelarna med denna serie soffor är att designen och måtten gör det möjligt att förvandla soffan till en bekväm säng och göra vardagsrummet till ett mysigt sovrum. Linjen innehåller flera modeller i: Easy Home, Easy Light, Easy Rest. Låt oss titta närmare på var och en av dem.

Bild
Bild

Lätt hem

Ormatek erbjuder två typer av Easy Home: Hårt och Mellan. Elegant, modern design av soffan kombineras med dess mångsidighet. Modellen har en tillräckligt stor förvaringslåda under sätet, samt avtagbara armstöd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Storleken på den vikta sängen är 150x200 cm. Djupet på den vikta soffan når 100 cm. De dekorativa elementen och soffbenen är i en standard wengefärg.

Köparen kan välja färg på kuddarna på soffans baksida på egen hand: kontrasterande eller i färgen på hela soffan.

Lätt ljus

Easy Light är den mer sofistikerade modellen i hela serien. Det finns också en stor förvaringslåda under sätet, benen är förkromade, sängplatsen är gjord av två delar. De utfällda måtten når 140x205 cm, och designen gör det enkelt att fälla och fälla ut soffan.

Easy Light- och Easy Home -modellerna är baserade på Eurobook -omvandlingsmekanismen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lätt vila

Den trendiga Easy Rest -modellen är en soffa, den har också två hårdhetsalternativ: Mjuk och hård. Dessutom kan du välja versionen av designen: med en sänggavel till höger eller till vänster. Det finns också flera alternativ för kajens längd - 162 cm och 192 cm. Modellen kan placeras längs väggen, vilket avsevärt hjälper till att spara utrymme i en liten lägenhet.

Benen är förkromade, huvuddelen av soffan är gjord med EVS 500 fjäderblock.

Bild
Bild

Var och en av de tre modellerna i serien passar perfekt in i ett rum eller ett litet rum, och tack vare olika färgpaletter kan du välja en soffa som passar in i interiören.

Synergi

Det säregna med Synergy -serien är att de är baserade på innovativa anatomiska madrasser. Madrassernas särart beror på deras bekvämlighet, de fälls ihop med soffan utan att förlora sina egenskaper. Företaget producerar fem modeller inom denna serie: Synergy Ergo, Synergy Grace, Synergy Compact, Synergy Slim och Synergy Life. Kärnan i varje modell är mekanismen "italiensk clamshell" ("Othello").

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss uppmärksamma två modeller i serien:

Den mest populära modellen är Synergy Life multifunktionella bäddsoffa … Armstöden är gjorda i form av bordsskivor och är utrustade med hyllor på sidan, där du kan förvara böcker, tidskrifter eller andra bagateller som är nödvändiga för vila. Ryggkuddarna har förvaringsutrymme för linne. Soffan levereras med två små dekorativa kuddar.

Måtten på den vikta sängen kan vara 214x206 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Synergy Ergo -modellen är inte heller så enkel som den verkar . I soffans armstöd finns en rymlig nisch där du kan gömma kuddar och överkast. Tre låslägen för nackstödet låter dig justera sitthöjden till din höjd. Mått - 213x210 cm. Setet innehåller en dekorativ kudde.

Bild
Bild
Bild
Bild

I allmänhet är produkterna från Synergy -serien en idealisk lösning för en lägenhet inredd i loft eller modern stil.

Madrasser till soffor

Efter att ha studerat åsikter från konsumenter, företaget Ormatek har utvecklat en speciell serie madrasser för soffor. När du beställer en soffa kan du välja från katalogen en av tre modeller av anatomiska madrasser som presenteras i katalogen. De skiljer sig åt när det gäller styvhet och anatomiska egenskaper:

Bland de modeller som presenteras i katalogen finns nya artiklar: Orto Synergy Memory, Synergy Hard (medelstora madrasser), Synergy Middle (hög fasthet) och Synergy Soft (låg fasthet). Alla Synergy madrassmodeller är 16 cm höga och bär en belastning på 110 kg. Förutom fastheten, madrasser i denna serie skiljer sig i lagrenas sammansättning, vilket gör att du kan välja den perfekta produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utöver den nya serien madrasser innehåller sortimentet även gamla modeller: Konfy madrass är 7 cm hög och rymmer upp till 140 kg. Prima Plus är också 7 cm lång men kan bära upp till 110 kg. Och slutligen är Softy Plus -modellen 6 cm hög med en belastning på upp till 90 kg. Var och en av dessa produkter har medelhårdhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

I allmänhet är recensionerna på Ormatek -produkter positiva:

  • Köpare noterar bra design, komfort och funktionalitet.
  • En viktig faktor för moderna användare är hastigheten på orderhantering och leverans.
  • Företagets prispolicy vänder sig också till konsumenter med olika budgetar, allt från prisvärda produkter till premiumprodukter.
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller sofforna är recensionerna också mestadels positiva. Köpare av lyxsoffor noterar att produktens kvalitet och design fullt ut motiverar priset.

Rekommenderad: