Soffor "Pinskdrev" (41 Bilder): Hörnsoffor, Modeller "Matisse", "Weimar", "Nicole", "Carolina", "Uno", Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Soffor "Pinskdrev" (41 Bilder): Hörnsoffor, Modeller "Matisse", "Weimar", "Nicole", "Carolina", "Uno", Recensioner

Video: Soffor
Video: Soffor 2024, April
Soffor "Pinskdrev" (41 Bilder): Hörnsoffor, Modeller "Matisse", "Weimar", "Nicole", "Carolina", "Uno", Recensioner
Soffor "Pinskdrev" (41 Bilder): Hörnsoffor, Modeller "Matisse", "Weimar", "Nicole", "Carolina", "Uno", Recensioner
Anonim

Det är ganska svårt att navigera i de olika fabriker som producerar möbler för hemmet. Alla erbjuder rabatter, alla hävdar att de producerar kvalitetsmöbler och levererar dem snabbt till själva lägenheten. Det är inte lätt för konsumenten att avgöra vem som talar sanning och vem som döljer den. Experter rekommenderar att man väljer beprövade fabriker. En av dessa är det vitryska företaget Pinskdrev. Denna artikel diskuterar för- och nackdelar med hennes soffor och ger en översikt över de mest populära modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Pinskdrev Holding är en av ledarna inom sitt träbearbetningssegment. Han har arbetat i Vitryssland sedan 1880. Möblerna har tillverkats sedan 1959. Under årtiondena har namn och ägarformer förändrats, men den ansvarsfulla inställningen till de producerade varorna har varit oförändrad. Idag är fabriken en av de största i Europa. Dess produktion är utrustad med den mest moderna tekniken från Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien och Finland.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kvalitetskontroll utförs i varje steg i soffproduktionen. Samlingar uppdateras årligen när designers strävar efter att hålla koll på de senaste trenderna inom globalt mode inom möbelindustrin.

Huvuddragen i de stoppade möblerna i den vitryska fabriken "Pinskdrev" är det paradoxala förhållandet mellan "elitism till överkomliga priser. "Presentabla och vackra soffor med utmärkt prestanda säljs till priser som är överkomliga för de flesta köpare med ett brett utbud av inkomster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget har klart definierat sina prioriteringar. Möbler är endast gjorda av miljövänliga material, tillverkare försöker använda maximalt naturliga tyger, läder, trä . Tillbehören, som utmärks av utmärkt kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet, förtjänar också uppmärksamhet.

Det är anmärkningsvärt att tillverkarens garantitid är 18 månader, medan de flesta fabriker inte kan erbjuda en garantiperiod på mer än ett år. Denna fördel är mycket attraktiv för konsumenterna.

Bild
Bild

En annan fördel med tillverkaren är ett utvecklat nätverk av representationskontor i Ryssland, länderna i det tidigare OSS och i Europa . Leveransen sker till nästan alla regioner i vårt land, och därför behöver du inte gå någonstans för den beställda soffan.

Olika sorter

Pinskdrev tillverkar soffor för en mängd olika ändamål, dimensioner och modeller. Idag kan fabriken erbjuda cirka ett dussin typer av hörnsoffor för daglig sömn. De är utrustade med olika transformationsmekanismer. Alla modeller ("Helen", "Athena", "Arena" och andra) är optimalt anpassade för en natts vila. De är bekväma, måttligt mjuka, ortopediska.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill sätta en tresitsig soffa i vardagsrummet eller sovrummet, är det bäst att överväga linjen med övergripande möbler, de bästa representanterna är modellerna "Ricci" och "Michael " … Det här är soffor som läggs ut med den klassiska mekanismen - "bok".

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa tresitsiga soffor har ett eller två bord. De är också idealiska för daglig sömn. I denna kollektion kan du hitta möbler för nästan alla interiörer.

En lägenhet i högteknologisk stil kan dekoreras med en läder trippel "Chesterfield", och ett rum i stil med klassicism - en trippel "Luigi".

Bild
Bild
Bild
Bild

Raka soffor och tresitsiga soffor och fåtöljer kan köpas till konkurrenskraftiga priser som en del av stoppade möbeluppsättningar. En klassisk soffa "Canon 1" med två fåtöljer kan köpas för endast 24 tusen rubel, och en uppsättning klass "Isabel 2", som inkluderar en lyxig tresitsig skinnsoffa och inte mindre chic fåtölj, kostar drygt 125 tusen. Varje köpare kommer att kunna välja ett tillgängligt alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

En liten lägenhet kommer att inredas med små möbler från vitryska tillverkare . Den innehåller många ottomaner, banketter, kökshörn och bänkar. Inte bara är många designfynd attraktiva när man skapar små modeller, utan också deras pris. Osmanska "Viliya 1" med två kuddar kostar bara 17 500 rubel.

Bild
Bild

Populära modeller

Bland de populära modeller som oftast väljs av ryska konsumenter kan flera soffor noteras:

Matisse

Detta är en hörnsoffa som finns i tre versioner. Det finns en "Matisse" -modul, med en "tick-tock" -mekanism och en behållare för sängkläder. Själva soffan har en kajlängd på 2100 mm och en bredd på 1480 mm. Kostnaden för modellen är cirka 72 tusen rubel.

"Matisse" i en dyrare version har betydande dimensioner. Dess längd är mer än 3 meter, medan den tidigare modellen är mindre. Av denna anledning klassas denna version av "Matisse" inte längre som en tresits, utan som en fyrsitsig soffa. Kostnaden är från 92 tusen rubel.

"Matisse" i den tredje versionen är den dyraste i denna serie, kostnaden är mer än 116 tusen rubel. Men det är det största: längd - 3400 mm, bredd - 1960 mm. Det gäller inte höger- eller vänsterhänta alternativ som de två föregående modellerna. En sådan produkt fyller två hörn samtidigt.

Fem sittplatser kommer att vara en utmärkt fristad för ett stort företag, som kommer att samlas i vardagsrummet, och längden på kajen (nästan 3 meter) och bredd (1480 mm) gör denna soffa till ett utmärkt alternativ för en god daglig sömn.

I alla tre versionerna är "Matisse" utrustad med breda armstöd, hyllor, träben av hög kvalitet, klädda med tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Weimar

Detta är en överdimensionerad hörnsoffa i ungdomlig, modern stil. Dess bredd är 1660 mm och dess längd är 3320 mm. Mekanismen är "Eurobook". Genom placering är hörnet inte knutet till vänster eller höger sida, det är universellt.

Soffan är inte modulär. Den är utformad för vardagsrum, eftersom den har 6 sittplatser och för konstant sömn. Det rymmer enkelt två vuxna för avkoppling. Armstöden är mjuka, mycket bekväma. Setet innehåller stora och små kuddar gjorda i samma stil. Kostnaden för soffan är cirka 60 tusen rubel.

Bild
Bild

Nicole

Detta är en rak soffa, mycket sofistikerad, perfekt för romantiker, med snygga ben. Det tillhör kategorin trebäddsrum, men kan inte skryta med stora dimensioner. Dess längd är 2500 mm, bredd är 1020 mm.

Soffan är inte transformerbar. Den kan köpas i flera färger, med eller utan kuddar. I ett set till soffan kan du hämta fåtöljen "Nicole", gjord i samma stil. Kostnaden för en soffa är från 68 tusen rubel.

Bild
Bild

Caroline

Detta är en hörnsoffa med en längd över 3700 mm. Det är inte modulärt. Den klassiska stilen i vilken denna modell är gjord kommer lätt att passa in i en mängd olika interiörer, inklusive kontor . Antal sovplatser - 2, sittplatser - 5. Setet innehåller kuddar. Kostnaden för modellen är från 91 tusen rubel.

Bild
Bild

Uno

Detta är en rak liten soffa för vardagsrum, barnrum. Dess längd är 2350 mm, bredd är 1090 mm. Den tillhör tresitsiga transformerande soffor. Fästingmekanismen är stoppad i mjukt, behagligt tyg. Sidorna är avtagbara.

Kostnaden för en soffa är från 68 tusen rubel. Modellen kan matchas med en fåtölj i samma stil.

Bild
Bild

Safari

Detta är en hörnsoffa med en ottoman i ungdomsstil. Dess längd är 2630 mm, bredd är 1800 mm. Transformationsmekanismen är en "delfin". Ryggstödet är tillverkat av flexibelt polyuretanskum. Denna soffa anses vara dubbel. Kuddar ingår inte, de kan beställas separat. Kostnaden är cirka 65 tusen rubel.

Bild
Bild

Dimensioner

De befintliga internationella standarderna för soffornas storlek tvingar tillverkare att observera vissa proportioner vid tillverkning av möbler, så att det är lättare för konsumenterna att navigera i huvudfrågan - om modellen de gillar kommer att passa i rätt rum, kommer det att passa.

  1. Hörnsoffor - den största bland deras "bröder". För att göra det bekvämt att sova på måste soffan ha en sängstorlek i förhållandet längd till bredd på minst 195 × 140 cm. Stora och fasta”tungvikter” har nästan alltid en längd på mer än 3 meter.
  2. Raka soffor att välja är mycket lättare, eftersom du inte behöver försöka föreställa dig hur sidomodulerna kommer att se ut, tänk på om fönstret kommer att stänga hörnet av soffan. Men här bör man ta hänsyn till armstödens dimensioner, som parallellt fungerar som stativ och bord. Raka soffor från "Pinskdrev" överensstämmer till fullo med internationella måttstandarder. Minsta kajstorlekar för de flesta modeller ligger i intervallet 130-140 cm på bredden och 190-200 cm i längd.
  3. Små soffor , clamshell -sängar, ottomaner har också sina egna uppsatta parametrar, som tillverkarna strikt följer. En längd på 190-200 cm och en bredd på 130-140 cm är minimivärdena för en hopfällbar soffa.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Den vitryska fabriken "Pinskdrev" använder uteslutande högkvalitativa material. Varje soffa har certifikat som inte bara bekräftar kvaliteten på slutprodukten, utan också kvalitetsegenskaperna för alla material som används vid skapandet.

För ramar och moduler används massivt trä, spånskiva, plywood, laminerad spånskiva, fiberboard . För klädsel - en mängd olika tyger: velour, jacquard, chenille, flock. Vitryska lädersoffor och möbler med konstläderklädsel är mycket efterfrågade. Många modeller av Pinskdrev -fabriken kombinerar framgångsrikt läderelement med tygklädsel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många användare rekommenderar soffor från denna tillverkare. Den höga kvaliteten på möblerna noteras, folk är nöjda med överkomliga priser och, separat, kvaliteten på beslagen. Handtagen på lådlådorna faller inte av, transformationsmekanismerna är pålitliga, de tjänar länge. Sofforna i denna vitryska fabrik, enligt internetanvändare, är lätta att fälla ut och fälla.

De människor som monterade möblerna från denna tillverkare på egen hand, med egna händer, noterar att allt gjordes ordentligt, hårdvara med beslag presenteras av fabriken i sin helhet - och till och med med en marginal.

Möblerna är förvånansvärt hållbara. Även de lackerade delarna, som vanligtvis är repade, förblir intakta efter 10 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det totala betyget för Pinskdrev -sofforna är 5 poäng av 5. Praktik och kvalitet bedöms också på samma sätt. Användare ger 4 poäng av 5 för kostnaden. Det är klart att folk vill ha det billigare, men det finns inga alternativ när det gäller en kombination av pris och kvalitet ännu.

Rekommenderad: