Pushe -soffor: Recensioner Av Pushe -sofforna, Modellerna Bruno, Rona, Ayder, Arno, Lima, Mista, Martin

Innehållsförteckning:

Video: Pushe -soffor: Recensioner Av Pushe -sofforna, Modellerna Bruno, Rona, Ayder, Arno, Lima, Mista, Martin

Video: Pushe -soffor: Recensioner Av Pushe -sofforna, Modellerna Bruno, Rona, Ayder, Arno, Lima, Mista, Martin
Video: LAS VEGAS, W TROPICANA AVE 2024, April
Pushe -soffor: Recensioner Av Pushe -sofforna, Modellerna Bruno, Rona, Ayder, Arno, Lima, Mista, Martin
Pushe -soffor: Recensioner Av Pushe -sofforna, Modellerna Bruno, Rona, Ayder, Arno, Lima, Mista, Martin
Anonim

Processen att välja en soffa har sina egna egenskaper och finesser. Förutom att bestämma önskad priskategori är det också nödvändigt att förstå egenskaperna hos olika modeller, eftersom användarvänligheten och livslängden för den valda produkten beror på dem. Idag pratar vi om Pushe -soffor.

Bild
Bild

Lite om tillverkaren

Den ryska möbelfabriken Pushe har funnits på marknaden i 17 år. Det ligger i Ryazan, och dess produkter finns i 183 butiker i landet.

Tillverkarens sortiment inkluderar:

  • mer än 40 soffmodeller;
  • soffor;
  • fåtöljer;
  • puffar;
  • kuddar;
  • soffbord;
  • bordslampor och golvlampor.

Vissa modeller av soffor, fåtöljer och puffar skapas i serie. Och några av dem har två eller tre soffor, vilket gör att du kan utrusta flera rum i samma stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktionscykeln för Pushe -produkter omfattar alla steg: från design till montering, utan inblandning av mellanhänder. Kvalitetskontroll utförs enligt standarderna i den statliga standarden och den europeiska säkerhetsstandarden E1.

Materialet som används för klädseln beställs från Tyskland, Frankrike, Italien och Belgien.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De grundläggande principerna för produktionen är:

  • korrekt design;
  • användning av kvalitetskomponenter;
  • tillverkningsbarhet för produktion och montering av hög kvalitet;
  • olika produktval och funktioner;
  • stilrent utseende.
Bild
Bild

Ett särdrag hos Pushe -sofforna är det ursprungliga fyllmedelsarrangemanget: de är vikta i lager . Dessutom används polyuretanskum med hög densitet med minneeffekt för detta. Således anpassar sig soffan till den sittande personens anatomi.

Bild
Bild

Sitshöjderna och djupet på alla produkter är utformade för att passa de flesta kunder bekvämt.

Vi noterar också att en 10-årig garanti ges för snickeriramar och 1,5 år för andra element.

Bild
Bild

Populära modeller

Innan vi börjar en översikt över populära modeller, kommer vi att titta på transformationsmekanismerna. Faktum är att vissa av dem skiljer sig åt i grunden, eftersom vissa är utformade för daglig användning, medan andra är sällsynta, till exempel för att gäster ska komma. De senare inkluderar: "fransk mussla", "fransk-belgisk mussla", "italiensk mussla" (eller "Spartacus").

Soffor med sådana mekanismer är mer utformade för en bekväm vistelse i sittande ställning. Därför är de värda att köpa om de ska sitta mycket på dem och sova lite.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mekanismerna som används i modellerna som diskuteras nedan är utformade för daglig användning. Följaktligen föreslår sofforna själva inte bara en enkel process att förvandlas till en sovplats, utan också en bekväm sömn:

" Eurosofa" eller "Eurobook " Är en av de enklaste mekanismerna. Processen att omvandlas till en sovplats är enkel och kräver inte mycket ansträngning, så även ett barn kan göra det. Du behöver bara skjuta sätet framåt och sänka ryggen på plats.

Bild
Bild

" Tick-tock" eller "pantograf " liknande "Euroboken". Skillnaden är att sätet inte rullar ut på golvet, utan ordnas om. I detta fall är golvet inte skadat. Observera att denna mekanism är dyr.

Bild
Bild

" Delfin " installeras ofta på hörnmodeller. Principen för dess funktion är att den rörliga delen, liksom, kommer ut under sätet. Först måste den förlängas och sedan dras upp till samma nivå som sätet. Man bör komma ihåg att en sådan mekanism i genomsnitt slits ut på 7 år.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Vysokovykatnoy" eller "Konrad " kombinerar två mekanismer: "utrullning" och "delfin". En av delarna rullar ut, och den andra sträcker sig och stiger. Fördelarna med "Konrad" inkluderar tillförlitlighet och en hög kajplats i ett stort område. Du kan också notera en nackdel: det låter dig inte alltid utrusta soffan med ett fack för linne.

Bild
Bild

Vi kommer nu att granska några av de mest populära modellerna. De är indelade i tre huvudtyper:

  • modulära soffor , bestående av separata element som, när de är monterade, kan skapa olika konfigurationer av modellen;
  • hörnmodeller bra för vardagsrummet, och kan också enkelt förvandlas till en rymlig sovplats;
  • raka soffor De är kompakta, lätta att fälla ut och utrustade med en låda för förvaring av linne.
Bild
Bild

Bruno -serien

Bruno -serien innehåller flera typer av soffor, samt en soffa och en fåtölj. Sofforna i denna serie presenteras i följande ändringar:

  • Modulär soffa har en transformationsmekanism med hög dragkraft. Sitsen är formad på "orm" -fjädrar, latexmöbelfilt, mycket elastiskt polyuretanskum och syntetisk vinterisator. Speciella rullar bakom dynorna gör det möjligt att enkelt och snabbt lyfta upp dem i soffan och inte ta bort dem medan de fälls ut.
  • Hörnsoffa denna serie är utrustad med en "delfin" -mekanism som gör att du inte kan ta bort kuddarna under transformationen. Den kompletta uppsättningen låter dig inte bara välja närvaro eller frånvaro av ett armstöd, utan också att utrusta ett soffbord som tål heta föremål.
  • Rak soffa "Bruno " med "High-roll-out" -mekanism är också utrustad med rullar för kuddar, och längden på basen kan vara: 1, 33 och 1, 53 m.
Bild
Bild

"Rona" soffa

Rak soffa "Rona" med en mekanism för transformation "tick-tock" utspelar sig utan mycket ansträngning. Den är utrustad med en tvättlåda. Modellen har en original och snygg design, och tack vare de låga dynorna är den bekväm att sitta på. Observera att denna serie också innehåller en fåtölj.

Bild
Bild

Serien "Ayder

Ayder -serien innehåller modulära och raka soffor. Båda modellerna är dekorerade med naturligt trä och utrustade med en delfinmekanism.

Bild
Bild

Arno -serien

Soffa "Lima"

"Lima" är en snygg rak soffa med "Eurosof" -mekanism. Det finns två typer av kuddar att välja mellan.

Bild
Bild

Serien "Mista"

En snygg vardagsrumssats kan monteras från Mista -serien. I ryggdynorna på den modulära soffan finns en speciell filler "sorel". Den anpassar sig enkelt till människokroppens form och ger extra komfort. Modellen är utrustad med en delfinmekanism och en tvättlåda. Armstöden kan göras med eller utan foder.

Och du kan komplettera den snygga soffan med en fåtölj och en puff.

Bild
Bild

Underbar "Martin"

Den ursprungliga och snygga modulsoffan "Martin" låter dig sitta bekvämt och bekvämt på den liggande. Sittdjupet reduceras med denna serie kuddar. Ytterligare komfort garanteras genom en särskild fördelning av densitet och styvhet över området på var och en av ryggkuddarna.

Modellen utvecklas med hjälp av delfinmekanismen.

Bild
Bild

Recensioner

Köpare av Pushe -soffor, som använder dem i 6 månader till 7 år, notera:

  • ett stort urval av kompakta modeller;
  • överensstämmelse med montering och leveranstider;
  • hållbarhet och kvalitet på omvandlingsmekanismer;
  • bekvämligheten med designlösningar som rullar, som gör att du inte kan ta bort kuddarna under transformationen;
  • kvaliteten på klädseln som inte töjs och inte tappar formen;
  • elastiskt, icke-hängande och icke-deformerande fyllmedel;
  • enkel rengöring av klädsel;
  • flocktyg rekommenderas för djurägare.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra foton i inredningen

I sortimentet av möbelfabriken Pushe hittar du en modell för både klassisk och modern inredning. Vi kommer nu att titta på några av dem:

Serien "Adress " kommer att pryda alla interiörer tack vare den snygga kombinationen av raka linjer och rundade former. Seriens intressanta design gör att du inte kan använda kuddar för dekoration.

Bild
Bild

Kompakt soffa "Austin " passar perfekt in i ett litet vardagsrum och ett barnrum. Dess moderna design smälter in i nästan alla moderna stilar, från minimalism till avantgarde. Det kommer att se särskilt organiskt ut i en uppsättning med två ramlösa fåtöljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinationen av en rak form med böjda armstöd och knappar på dynorna ger Bourget -modeller charm och en chic anteckning. Det kommer att vara en utmärkt lösning för en neoklassisk inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enkelhet i formulär och avsaknad av ytterligare detaljer tillåter serien "Shuttlecock " bli ett harmoniskt tillskott till nästan vilken inredning som helst. Med hjälp av kuddar kan du ge headsetet det önskade utseendet som matchar den övergripande designidén.

Bild
Bild

Rektangulär form soffa "Enio " i kombination med avrundade armstöd och ett säte kommer det att komplettera teknologisk högteknologi, praktisk konstruktivism och alla andra urbana stilar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Raka linjer och plan yta soffa "Bruno " låter dig använda den både i en minimalistisk inredning och i loftstil.

Bild
Bild

Respekterande "Reachers " kommer att vara en utmärkt lösning för både ett representativt vardagsrum och en brutal ungkarlslägenhet.

Rekommenderad: