Takhta Pinskdrev (12 Bilder): Soffmodeller Jan Och Marisha, Smile And Alenka, Olympus Och Sophia, Nicole, Möbelrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Takhta Pinskdrev (12 Bilder): Soffmodeller Jan Och Marisha, Smile And Alenka, Olympus Och Sophia, Nicole, Möbelrecensioner

Video: Takhta Pinskdrev (12 Bilder): Soffmodeller Jan Och Marisha, Smile And Alenka, Olympus Och Sophia, Nicole, Möbelrecensioner
Video: Экономь грамотно. Сравниваем цены Пинскдрев. 2024, April
Takhta Pinskdrev (12 Bilder): Soffmodeller Jan Och Marisha, Smile And Alenka, Olympus Och Sophia, Nicole, Möbelrecensioner
Takhta Pinskdrev (12 Bilder): Soffmodeller Jan Och Marisha, Smile And Alenka, Olympus Och Sophia, Nicole, Möbelrecensioner
Anonim

Nyligen har ottomanen för många människor blivit en allt mer populär möbel, eftersom det ur den optimala kombinationen av att spara utrymme i rummet och bekvämlighet utan tvekan är ett av de bästa alternativen. Om du letar efter en kompakt och bekväm soffa till ett överkomligt pris är det svårt att hitta den bästa lösningen på detta problem. Osmanska "Pinskdrev" är ett mycket populärt alternativ idag, många konsumenter gillar det.

Bild
Bild

Möbler fördelar

Möbler "Pinskdrev" skapades för sanna finsmakare av bekvämlighet och komfort i heminredningen. Detta är en utmärkt lösning för dem för vilka även de minsta detaljerna är viktiga, liksom sofistikering och variation av modeller. Dessa produkter presenteras i en solid samling av bekväma små soffor och ottomaner.

Bild
Bild

En ottoman är inte bara ett bra val för ditt hem, utan också den bästa lösningen för interiören som helhet, eftersom dessa möbler har ett antal betydande fördelar jämfört med skrymmande och tunga traditionella soffor. De främsta fördelarna med denna typ av möbler:

  • låg kostnad;
  • kompakthet;
  • ökad funktionalitet;
  • estetiskt utseende.

De flesta Pinskdrev -möbelmodeller använder Eurobook -skjutmekanismen, som är en av de enklaste - och samtidigt pålitliga. Det unika med en ottoman med en sådan mekanism är att den kan placeras var som helst i rummet eller hemma, även i mitten av rummet, eftersom en sådan modell ser väldigt harmonisk ut även från baksidan.

Modeller

Soffor och ottomaner från vitryska tillverkare verkar vara speciellt skapade för dem som letar efter prisvärda men sofistikerade och bekväma möbler:

  • Osmanska "Yana " uppfyller alla dessa krav fullt ut. Detta är en mycket elegant och bekväm modell med utmärkt prestanda, tillverkad med modern teknik. Sådana möbler kommer att tjäna dig så länge som möjligt, samtidigt som det behåller sitt estetiska utseende. En av nyheterna i samlingen av stoppade möbler är en liten mysig ottomansk "Marisha": den kommer att glädja kunderna med sin speciella mjukhet.
  • Osmanska "leende " kommer att göra ditt rum originellt och unikt - det här är bara en fantastisk modell som får även de allvarligaste skeptikerna att le. Denna modell är perfekt för både vardagsrummet och barnrummet. Den glidande Eurobook -mekanismen förvandlar enkelt din ursprungliga soffa till en bekväm sovplats.
  • Dubbel ottoman "Alenka " med en mängd flerfärgade kuddar (liksom en enda kompakt ottomansk "Fairy Tale") kan också vara en bra lösning för ett litet barnrum eller en separat säng för dina gäster.
  • De som drömmer om en rymlig soffa som inte tar för mycket plats kan uppmärksamma hörnsoffan "Olympus " vilket kommer att glädja kunderna med sin rymlighet och kompakthet. Den eleganta tresitsiga ottomanen "Sofya" sticker ut mot bakgrunden av andra modeller med sin speciella förfining av linjer och lugna, harmoniska toner. Denna modell kommer säkert att tilltala anhängare av stil och komfort.
  • Och slutligen - två klassiska alternativ: ottomaner "Nicole" och "Selena ". Dessa modeller (till skillnad från de tidigare modellerna) är utrustade med en teak-tock-glidmekanism som enkelt förvandlar en kompakt ottoman till en rymlig och bekväm säng. Modellerna är utrustade med en praktisk förvaringslåda för sängkläder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Ramen på möblerna är gjord av högkvalitativt träträ och plywood, som ger hög hållfasthet och lång livslängd. De olika modellerna som tillverkaren erbjuder kan tillverkas antingen helt med tygöverdrag av olika typer, eller ha möjlighet att kombinera tyg med konstläder. Naturläder används inte i produktionen, eftersom detta gör produkten mycket dyrare, och tillverkaren positionerar sina produkter som ekonomiska och prisvärda för ett stort antal köpare.

Med fokus på moderna trender inom möbelproduktion erbjuder den vitryska tillverkaren en mängd olika färger för sina modeller. Sådana produkter glädjer ett stort antal köpare.

Recensioner

Många recensioner av köpare av stoppade möbler "Pinskdrev" vittnar om att priset och kvaliteten på de presenterade modellerna överensstämmer. Naturligtvis tillhör produkterna från vitryska tillverkare inte klassen elitmöbler, men en trevlig prissättningspolitik lockar konsumenter i mellankategorin till en riktigt högkvalitativ produkt till en mycket rimlig kostnad. Dessutom noterar köparna bekvämligheten och komforten hos små soffor, särskilt för små lägenheter, liksom möjligheten att välja en färg som matchar rummets övergripande design.

Rekommenderad: