"Soffans Formel" (42 Foton): Modellerna "Bremen", "Rumer", "Arizona", "Leipzig" Och Andra, Recensioner Av Fabriken

Innehållsförteckning:

Video: "Soffans Formel" (42 Foton): Modellerna "Bremen", "Rumer", "Arizona", "Leipzig" Och Andra, Recensioner Av Fabriken

Video:
Video: Строим Выкройку Корсета Свадебного. Урок №1. Снятие мерок Построение чертежа. 2024, April
"Soffans Formel" (42 Foton): Modellerna "Bremen", "Rumer", "Arizona", "Leipzig" Och Andra, Recensioner Av Fabriken
"Soffans Formel" (42 Foton): Modellerna "Bremen", "Rumer", "Arizona", "Leipzig" Och Andra, Recensioner Av Fabriken
Anonim

"Formula Divana" -fabriken tillsammans med tyska specialister skapar bekväma och vackra möbler. Varje modell bygger på hälso- och sjukvård. Formula Divana är en fabrik som erbjuder konsumenterna prisvärda skinnsoffor och fåtöljer.

Bild
Bild

Särdrag

"Formula Divan" är en del av MZ5 -gruppen, därför kännetecknas denna fabriks möbler av tysk kvalitet och unik, men praktisk design. Tillsammans med specialister från Italien och Tyskland skapar företaget nya högteknologiska projekt som gör denna möbelfabrik till en av de största i Europa.

Bild
Bild

Företaget har följande särdrag:

  • Allt material och tillbehör köps i bulk eller produceras internt . Detta gör att du kan hålla priserna på en acceptabel nivå och felsöka storskalig produktion samtidigt som kvaliteten bibehålls. För att förlänga sina produkters livslängd är fabriken föremål för strikt kontroll och val av allt material som är involverat i skapandet av soffor. Det producerar sina egna transformationsmekanismer.
  • Användningen av innovativ teknik vid montering av stoppade möbler tog fabriken till en ny nivå - alla produkter uppfyller europeiska standarder för kvalitet och komfort, men förblir överkomliga.
  • När det gäller fyllning av stoppade möbler, då köparen kommer att kunna välja det lämpligaste styvhetsalternativet själv … Företaget erbjuder tre typer - mjuk, balans, högtalare.
  • Så att de mjuka elementen i soffor uppfyller alla krav, experter använder en viss metod för att lägga polyuretanskum och vadderad polyester . Dessa material staplas i lager. På detta sätt kan olika nivåer av mjukhet uppnås och för tidig deformation kan förhindras.
  • Fabriken tar emot allt fasadmaterial från Brasilien och Italien . Efter antagning är alla certifierade och testade för säkerhet och motståndskraft mot yttre påverkan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att skapa en fjädrande sitsbas används två fjäderalternativ:

  • "Ormar";
  • bälten av gummi.

Det andra alternativet kan ge betydande bekvämlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ramar är endast gjorda av naturligt trä. Grunden är hämtad från barrträ, liksom björkplywood. Denna kombination av material ger strukturen ljushet, men samtidigt - hög hållfasthet. De flesta modeller är utrustade med en låda för förvaring av sängkläder. Den är tillverkad av laminerad spånskiva, vilket gör den mycket praktisk.

Bild
Bild

Vyer

"Formula Sofa" erbjuder sina kunder flera alternativ för utförande av soffor. Huvudgrupperna är vinklade och raka modeller. Det finns en klassificering efter storlek:

Modeller är lämpliga för små utrymmen Polo Lux och Rhine Lux .

Bild
Bild
Bild
Bild

Av de stora modellerna kan”Raymond” särskiljas . Det är ett hörnstycke med en lakonisk design. Den är idealisk för modern inredning, minimalism.

Bild
Bild

För lyxigare interiörer och stora vardagsrum erbjuder fabriken Bryggen och Dresden . De rundade formerna och närvaron av kuddar skapar en atmosfär av hemmakomfort.

Bild
Bild
Bild
Bild

För sofistikerade interiörer väljer många hörnmodellen "Capri ". Om det behövs kan du välja en fåtölj-säng i samma stil för en sådan soffa.

Bild
Bild

Transformationsmekanismer

Produkterna som används för dessa soffor är gjorda av höghållfast stål och har inga vassa hörn. Mekanismerna har testats för hållbarhet. Tillverkarna garanterar deras livslängd i nästan tio år.

Bild
Bild

Följande populära alternativ kan särskiljas:

" Hesse ". Livslängden för denna mekanism är 15 år. Detta är den period som bestäms av tester av 5000 viknings- och utfällningscykler. Mekanismen är utformad på ett sådant sätt att den under sömnen fördelar belastningen och bevarar kroppens anatomiska kurvor.

Bild
Bild

" Superbok ". Denna mekanism är den enklaste att omvandla och en av de mest praktiska. Vid utfällning bildas en absolut platt sovplats med en ortopedisk effekt, vilket säkerställs tack vare fyllmedlet och korrekt vald mjukhet. "Superbook" kommer att vara ett idealiskt alternativ för små lägenheter och rum.

Bild
Bild

" Eurobook " skiljer sig åt i användarvänlighet och platt kaj, som den tidigare mekanismen. På samma sätt är "Eurobook" lämplig för små lägenheter och förvandlas från en vanlig soffa till en stor dubbelsäng. Den största fördelen med denna mekanism är också det faktum att den har en stor låda för förvaring av sängkläder .

Bild
Bild

" Delfin ". Delfinomvandlingsmekanismen ger en perfekt platt sovplats. Tack vare fjädrar och mjuka delar skapas en ortopedisk effekt och ryggraden stöds.

Bild
Bild

Tick-tock är en ny generation av Eurobook . Den största skillnaden är att när soffan förvandlas till en säng beskriver mekanismen en halvcirkel.

Bild
Bild

Vilstol . Detta är en ny generation fåtöljer som ger komfort och avkoppling. Stolen har flera positioner. Relax - en bekväm liggställning som justeras med ett speciellt handtag, en gungstol och en 360 -graders rotation. Dessa två funktioner gör stolen nästan en attraktion för små barn. Alla positioner i mekanismen är helt säkra.

Bild
Bild

" Dragspel nästa ". Ny version av dragspelsmekanismen. Huvudskillnaden mellan modellerna är låsets design, som på den nya versionen av mekanismen förenklar driftsprocessen avsevärt. Kanten glider ut på egen hand, bara dra i en speciell ögla.

Produkten har en plan yta och en rymlig låda.

Bild
Bild

Tyger

Olika texturer och färger gör valet av möbler svårare. Fabriken erbjuder ett brett utbud av material för alla smaker:

Läder . Lädersoffor är oftast en kontorsstil, men många väljer också detta material för lägenheter. Detta val motiveras av de obestridliga fördelarna med detta material - hög hållfasthet, slitstyrka, enkelt underhåll, fast utseende.

Bild
Bild

Konstgjort läder . Budget, men vackert alternativ. Konstläder är lätt att rengöra, kräver ingen särskild vård och är allergivänligt. Den enda nackdelen med konstläder och äkta läder är begränsningen i valet för dem som har husdjur.

Bild
Bild

Velours … Det mest nyckfulla och nyckfulla materialet att ta hand om. Velour förlorar mycket snabbt sitt ursprungliga utseende.

Bild
Bild

Flock … Trevlig vid beröring, men mer motståndskraftig mot yttre påverkan. Varken vatten eller solen eller ens husdjur kan förstöra soffans klädsel. Den enda nackdelen med flocken är snabb absorption av alla lukter.

Bild
Bild

Jacquard . Ett av de mest hållbara och lättstädade materialen. Det är resistent mot yttre påverkan och tårar.

Bild
Bild

Chenille . Slitstarkt material, resistent mot piller och nötningar, olika yttre påverkan.

Bild
Bild

Mikrofiber . Mockaliknande tyget behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid och är resistent mot fukt.

Bild
Bild

Populära modeller

De mest populära modellerna är Bremen, Rumer, Arizona, Leipzig, Outlet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Leipzig

Särdrag hos denna modell är komfort, rundade detaljer. Modellen presenteras i två typer - vinklade och raka alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bremen

En ganska solid och stor modell. Den finns i två versioner - hörn och raka soffor. Ryggen är gjord i form av kuddar som kompletterar de rundade armstöden.

Soffan förvandlas till en stor bekväm säng.

Bild
Bild
Bild
Bild

Arizona

En av de mest intressanta och ovanliga modellerna. Arizona har inga armstöd. Hela kompositionen ser ut som en blomma. Efter förvandlingen blir soffan en sovplats. Modellen har en rymlig låda för sängkläder.

Bild
Bild

Recensioner

De första recensionerna som finns på Internet när man frågar efter "Formula Divan" är extremt positiva svar. Köpare uppskattar inte bara kvaliteten på soffor, utan också arbetet med anställda i butiker, servicecentra, leveransservice.

Det bör noteras att företaget bär alla kostnader för transport och montering. En extra bonus är soffgarantin.

Bild
Bild

För kvaliteten på mekanismerna för omvandling, montering och bekvämlighet, betygsätter köpare sofforna i fabriken med de högsta betygen. Många pekar på det rika urvalet av material och färger.

Bild
Bild

Särskilt många recensioner lämnas i tacksamhet till kompetent utbildade butiksassistenter i butiker, som avslöjar alla fördelar med möbler och skingrar köparens tvivel, och stöder även service på europeisk nivå.

Bild
Bild

Naturligtvis finns det också negativa recensioner. Vanligtvis är de förknippade med några mindre brister eller funktionsstörningar, som snabbt åtgärdas med hjälp av ett servicecenter.

Rekommenderad: