Soffa "Eurobook" Utan Armstöd (31 Bilder): Rakt Och Kantigt Väljer Vi Ett Lock

Innehållsförteckning:

Video: Soffa "Eurobook" Utan Armstöd (31 Bilder): Rakt Och Kantigt Väljer Vi Ett Lock

Video: Soffa
Video: Диван Бекхэм еврокнижка фабрики "FABENE". Beckham straight sofa Eurobook of the brand "FABENE" 2024, April
Soffa "Eurobook" Utan Armstöd (31 Bilder): Rakt Och Kantigt Väljer Vi Ett Lock
Soffa "Eurobook" Utan Armstöd (31 Bilder): Rakt Och Kantigt Väljer Vi Ett Lock
Anonim

När vi återvänder hem efter en ansträngande dag på jobbet uppskattar vi särskilt mysigheten och komforten i hemmiljön. Den största delen av den, utan tvekan, tillhandahålls av en bekväm och avkopplande soffa.

På grund av betydande besparingar i utrymme och pengar, kompakthet och användarvänlighet finns Eurobook-modellen alltmer i både små rum och i hus med flera lager. Bekväm vila under dagen och en rymlig sovplats på natten - detta är hemligheten bakom den oöverträffade populariteten hos Eurobook -soffan!

Bild
Bild

Mekanism funktioner

Eurobook -soffan utan armstöd passar harmoniskt in i det inre av rum som inte har extra meter, samtidigt som parametrarna för en vanlig bäddsoffa bibehålls. Transformation kräver varken fysisk ansträngning eller speciella färdigheter:

  • vi förlänger soffans säte hela vägen mot oss själva;
  • vi sänker ryggen till den lediga nischen.

I sin vanliga position används nischen som en linneskåp, vilket är en annan fördel - det finns ingen anledning att köpa en byrå eller störa de nedre hyllorna i garderoben med kuddar och filtar.

Bild
Bild

Vyer

När du köper en soffa -eurobok utan armstöd utgår de från två huvudparametrar - form och storlek. Formen utmärks:

raka linjer . Längs väggarna, inramade av mjuka fåtöljer, eller vid spisen med ett soffbord, eller en mysig oas i mitten av vardagsrummet - det här är de vanligaste alternativen för att placera raka soffor;

Bild
Bild

hörn . Denna modell låter dig rationellt fylla tomrummet i hörnet, skapa en atmosfär av komfort och ge en omfattande kaj. Det gör det också möjligt att snyggt lysa upp brister i lokalerna eller ge designen ett nytt ljud.

Bild
Bild

Dimensioner

Modellen av en soffa-eurobok utan armstöd är särskilt relevant för små rum, eftersom den sparar betydligt utrymme med sin lilla storlek och närvaron av en koja. Hittills erbjuds produkter i följande storlekar:

dubbel (sovplats upp till 1,5 m, längd -2m, djup upp till 1m);

Bild
Bild
Bild
Bild

trippel - (kaj mer än 2,4 m, djup upp till 2,1 m);

Bild
Bild
Bild
Bild

bebis (sovplats upp till 1,5 m, djup upp till 1 m);

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Komforten och bekvämligheten med en soffa-euro-bok beror direkt på fyllmedlet, vilket också avgör livslängden. Den moderna marknaden erbjuder ett antal material för ramen, olika i kostnad och slitage, och beroende på vad soffan är avsedd för bör följande parametrar för fyllmedel och klädsel studeras.

Fyllmedel:

  1. Ortopedisk enhet ett idealiskt fyllmedel för fullständig resten av ryggradssystemet, eftersom det gör att kroppsvikten kan fördelas jämnt över ytan.
  2. Polyuretanskum - den höga tätheten i kajplatsen säkerställer styvheten i soffor som är utformade mer för att sitta än att sova.
  3. Skumgummi är lämpligt för officiella institutioner , där soffan inte används för avkoppling, eftersom detta fyllmedel har en kort livslängd och kan släppa ut giftiga ämnen under långvarig användning.
  4. Latex - en utmärkt analog till det ortopediska blocket baserat på naturmaterial.
  5. Block av oberoende fjädrar - ett system med fjädrar, förpackade i separata påsar, som gör det möjligt att jämnt fördela belastningen på ryggraden under vila och förhindrar det irriterande pipet som finns i konventionella spiraler vid svängning.
  6. Beroende fjäderblock - erbjuder grundläggande komfort till ett överkomligt pris, men har inte en lång livslängd.
Bild
Bild

Klädsel:

  • Läder . En elit och presentabel blick till en hög kostnad.
  • Teflonimpregnering . Ett fördelaktigt material för soffor som behöver ytterligare skydd mot smuts, damm och fukt som inte kommer in och kan tas bort genom att lätt torka av ytan.
  • Teflonspray … Billigare skyddsskikt jämfört med impregnering och liknande skyddande egenskaper.
  • Chenille . När det gäller kvalitet och pris är det inte sämre än läder, mjukt vid beröring och lättskött, särskilt oumbärligt i ett barnrum.
  • Gobeläng . Polyester i tygklädseln ger hög slitstyrka och en regnbågspalett med färger och mönster gör att du kan välja en soffa i enlighet med vilken inredning som helst.
  • Flock … Mycket lik tapet, men med närvaro av en mjuk tupplur, som tenderar att slita ut med tiden. Mer attraktivt utseende, det kräver noggrant underhåll och håller tyvärr inte mer än 5 år.
  • Jacquard … Tygskyddet med utsökta mönster kommer att tillföra en speciell lyx till inredningen, men det kräver extremt kemtvätt.
  • Mikrofiber . Vinner snabb popularitet på grund av teflonimpregnering och materialets styrka, som är resistent mot torr och våt förorening, samt yttre skador (tårar, skärsår, töjningar). Materialet bleknar inte i solen och bevarar färgutbudet, vilket gör det oumbärligt på platser som inte är skyddade från solen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör

När du väljer en soffa bör du inte försumma dekorativa bagateller, för det är de som ger mys och komfort, som harmoniskt kombinerar färg, form och stil, till exempel:

  • bänkskivor för hörnmodeller;
  • armstöd med låda för linne;
  • soffkuddar;
  • mutaki (rullar i orientalisk stil).
Bild
Bild
Bild
Bild

Så att kuddarna inte sticker ut smaklöst, utan betonar huvudinredningen, bör du följa flera regler:

  1. I monokroma färger accentueras kuddarna av texturkontrast . Stora präglade mönster i samma nyans som soffan, eller en kombination av släta tyger med texturerad vävning är att föredra.
  2. Väljer kuddens huvudton , det är lämpligt att kombinera det med gardinernas färg, snarare än soffans klädsel. Det kommer dock att räcka om nyanser av gardiner och rullar överlappar med olika prydnadsmönster.
  3. Ljusa kuddar, liknande i tonintensitet, kommer med fördel att förnya den bleka bakgrunden i en inredning inredd i pastellfärger .
  4. Harmonin i hemmiljön med vädret utanför fönstret kan uppnås tack vare kuddar med årstidens bilder: på vintern - stickade kuddar med snöflingor eller snögubbar, på våren - örngott av siden med grönt lövverk eller känsliga blommor, på sommaren - ljusa och uppfriskande färger, på hösten - gula löv och djur med paraplyer.
  5. Personer som behöver en ökad grad av komfort (äldre, gravida kvinnor, som lider av sjukdomar i muskuloskeletala systemet) rekommenderas att göra en eurobok med mutak , bekväm att stödja rygg och leder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots det stora utbudet av tillbehör förblir handgjorda kuddar och stöttare bortom alla tävlingar när det är nödvändigt att betona värmen och komforten i härden. För att göra din egen, individuella notering i designen av Eurobook -soffan kan du använda följande teknik:

  • måla om gamla kuddfodral för hand måla dem;
  • sy kuddar eller mutaki i enlighet med inredningen;
  • virka eller sticka kuddar i soffan;
  • dekorera med broderi, knappar, applikationer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man väljer

Inköp av möbler åtföljs alltid av noggrann vägning av egenskaper, pris- och kvalitetskorrelation och prognoser för driften. Det kommer inte att vara överflödigt att ta hänsyn till följande faktorer när du väljer en soffa-eurobok utan armstöd:

  • Design . Soffan ska vara stilistiskt i harmoni med resten av interiören, oavsett ägarens individuella preferenser. Dessutom är mode inte en garanti för komfort och soffans oproportionerliga form kan orsaka besvär när du sitter på den. Ben är att föredra på hjul i rum där golven är täckta med färg, lack, parkett.
  • Kvaliteten på infästningarna och klädseln . Skruvar är oacceptabla vid anslutning av bärande element, eftersom de tenderar att lossna - delarna måste skruvas ihop. Kvaliteten på möbler monterade med lim kommer också alltid att väcka oro och tvivel om dess hållbarhet.

Certifikatet för klädseln som ingår i köpet är ett tecken på hög kvalitet och låter dig få en uppfattning om omslags prestanda. Dragkedja på klädseln är det enklaste sättet att få tillförlitlig information om fyllmedlet i "Eurobook".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En soffa-eurobok utan armstöd kan bli en idealisk inredningslösning i ett begränsat utrymme, lägga till charm och sofistikering i rummet och glädja både husets ägare och gäster med sin praktiska

Rekommenderad: