Möbelfabrik "Living Soffor": Recensioner, Populära Modeller "Martin" Och Andra

Innehållsförteckning:

Möbelfabrik "Living Soffor": Recensioner, Populära Modeller "Martin" Och Andra
Möbelfabrik "Living Soffor": Recensioner, Populära Modeller "Martin" Och Andra
Anonim

Soffan anses vara mitt i rummet, eftersom det är på den som människor så ofta tar emot gäster eller bara gillar att koppla av. Det är soffan som kompletterar rummets design, vilket ger den enastående chic och fullständighet. Uppgiften för varje ägare är att samtidigt välja vackra, högkvalitativa, bekväma möbler som matchar interiörens allmänna stil. Alla dessa kvaliteter kombineras perfekt av soffor från möbelfabriken "Living Sofas".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Under de långa verksamhetsåren har möbelfabriken "Living Divans" etablerat sig som en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter. Sofforna, som presenteras i ett brett sortiment, är universella, multifunktionella, bekväma för livet och resten av varje familjemedlem. De är utformade för att fylla sina ägares liv med mysighet och maximal komfort.

Företaget erbjuder möbler och tillbehör av olika design och hög kvalitet. Många modeller är slående i sin variation: hörn, modulära, raka soffor, fåtöljer, sängar, fåtöljer, tillbehör, olika kuddar.

Bild
Bild

Fabriken skapar modeller med hänsyn till varje klients individuella preferenser.

Köparen kan enkelt välja möbler för sig själv med vilken transformationsmekanism som helst, de mest lämpliga dimensionerna - i enlighet med hans personliga preferenser. "Levande soffor" kombinerar underbart i sina modeller lätthet i former och stilgeometri, som harmoniskt "leker" med färger. Dessa produkter kännetecknas av de högsta indikatorerna på tillförlitlighet och hållbarhet.

Med olika storlekar kan du placera en möbel även i det minsta vardagsrummet, samtidigt som du sparar så mycket utrymme som möjligt. Om ditt rum är imponerande i storlek, så finns det många stora och medelstora alternativ i sortimentet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Sortimentet representeras av ett brett utbud av produkter. Soffkatalogen är rik på modeller av olika konfigurationer som enkelt kan omvandlas. Det finns många raka, hörn, modulära soffor, fåtöljer, fåtöljer, möbeltillbehör. Alla modeller kombinerar perfekt kvalitet och komfort. Det är värt att överväga de mest populära modellerna.

MÅNEN 016

Var särskilt uppmärksam på MÅNEN 016 . Denna modell skiljer sig genom att den innehåller ett stort antal moduler, varav ett trettio varianter av soffkonfigurationer kan göras. Det speciella med soffor är olika grader av mjukhet, de är ortopediskt bekväma för att sova. Modellen är multifunktionell och innehåller en sittgrupp, stol och hörnmoduler med inbyggd bordsskiva. Denna modell har tilldelats Silver kvalitetsmärke.

Bild
Bild
Bild
Bild

Martin

En mycket populär modell är också soffan Martin, som kombinerar oöverträffad stil och maximal komfort. Denna soffa är liten i storlek, den är lämplig för ett litet rum, men samtidigt, när den demonteras, kan den perfekt rymma två kojer. Den har ett fack där du kan gömma sängkläder. Denna produkt är mycket lätt att demontera och montera. Soffan Martin är den mest kompakta bäddsoffan.

Bild
Bild

MÅNEN 107

Ett av de mest populära alternativen är modellen MOON 107. Detta är en hörnsoffa utrustad med en delfinomvandlingsmekanism. En stark ram ger strukturen tillförlitlighet, kajen skapas genom att kombinera soffdelen och utrullningsdelen.

Setet innehåller en madrassöverdel som gör att du kan behålla soffans klädselns ursprungliga utseende länge. Modellen är mycket bekväm att sova - på grund av närvaron av en kombination av fjäderormar, som ger strukturen den största elasticiteten och komforten.

Bild
Bild

MÅNEN 111

Säljträffen är modellen MOON 111. Den kännetecknas av oöverträffad komfort och praktiska egenskaper, extraordinär elegans av former. En sådan produkt organiserar utrymmet perfekt - och blir samtidigt hjärtat i varje interiör.

Det modulära transformationssystemet "dragspel" inkluderar soffmoduler, canapémoduler, hörnmoduler och en bänk. Tack vare detta system kan soffan enkelt förvandlas till en säng, kuddarna ger en bekväm position för händerna och modulerna har olika dämpning och skapar därmed idealiska förutsättningar för att leva och spendera tid.

Bild
Bild

MÅNEN 084

Särskilt viktigt är MOON 084, som är en innovativ tolkning av den klassiska soffan. Hon blev vinnare av det ryska cabrioles nationella pris inom industriell möbeldesign och fick Grand Prix. Denna möbel uttrycker trenderna i modern tid och kombinerar en fusion av stilar.

Modellen kommer harmoniskt att passa in i vilken design som helst, eftersom den visar stilens elegans och tydlighet i former. På sådana möbler kan du slappna av och sova perfekt.

Armstöden kännetecknas av smidigt böjda linjer som ger modellen en extraordinär charm. Samtidigt är de tillräckligt breda för att lägga en kopp kaffe på dem - och bara koppla av. Transformationsmekanismen är "dragspel". De ortopediska baserna i konstruktionen skapar optimala förhållanden för att sova.

Bild
Bild

Urvalstips

Valet av soffa bör tas så seriöst som möjligt, eftersom det inte bara är en möbel, utan en riktig viloplats för hela familjen. Det ska vara bekvämt, av hög kvalitet och vackert. Här är några tips som hjälper dig att välja den soffa som passar din smak:

  • Först måste du bestämma dimensioner, färg, textur, modell, mönster . Det är nödvändigt att bestämma med vilken mekanism den valda modellen kommer att vara. Det är nödvändigt att kontrollera om soffans ram är stark, så att den står säkert och inte knarrar.
  • Därefter bör du kontrollera styrkan på klädseln, om det finns några defekter . Klädsel av hög kvalitet säkerställer långsiktig drift av möblerna. Det är nödvändigt att besluta om soffans mekanism-om det blir en utrullningsbar soffa, en modul eller en soffbok. Valet av mekanism beror på vilka funktioner du skulle vilja se i de valda möblerna.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det bör klargöras vilket fyllmedel som används . Det beror på fyllmedlet hur bra produkten kommer att behålla sin form, om den inte blir mindre vacker. Mycket ofta används syntetiska winterizer, hallcon och holofiber som fyllmedel, de är ganska pålitliga och bevarar möblernas utseende väl.
  • Mycket viktiga kriterier när du väljer en soffa är en bekväm form, ett snyggt utseende, eftersom det här är möbler under lång tid, det borde inte finnas några brister i det . Var uppmärksam på att det material som möblerna är tillverkat av är säkert. Med tanke på alla dessa funktioner kan du välja en bekväm, pålitlig och pålitlig soffa av hög kvalitet som kommer att tjäna dig länge.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

För att förstå hur bra produkten du köper är det bra att läsa kundrecensioner. Ägarna påpekar att möblerna som köpts på Zhivye Divany möbelfabrik är extremt bekväma, funktionella och av hög kvalitet jämfört med andra produkter.

Många köpare noterar att de gillar inte bara produkterna själva, utan också de chefer som erbjuder hjälp att välja möbler. Kunderna är nöjda med den snabba leveransen. Monteringsspecialisterna är också kvalificerade, de monterar sofforna snabbt, snyggt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ägarna till sådana produkter uppskattade produktens kvalitet. De påpekar att en bekvämare soffa aldrig har setts, och det är ett nöje att sova och koppla av på den. De är nöjda med möblernas form, mått, inredning, tillbehör, samt det faktum att många modeller är ortopediskt genomtänkta.

Varornas pris bör också nämnas här. Kostnaden varierar. Oftast noterar köpare att priset på de mest intressanta modellerna fortfarande är högt. Men om vi tar hänsyn till varornas kvalitet, kan det noteras att priset är ganska acceptabelt.

Liksom alla produkter har sådana produkter också negativa recensioner, där köpare säger att den köpta produkten snabbt tvättades ut, fyllmedlet håller inte sin form.

Men det finns väldigt få sådana recensioner, vanligtvis är köpare väldigt nöjda med nya möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om soffor från Living Sofas -fabriken i följande video.

Rekommenderad: