Click-gag (80 Bilder): Vad är Transformationsmekanismen För Soffan, Storleken, Hur Den Utvecklas, Liten I Interiören, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Click-gag (80 Bilder): Vad är Transformationsmekanismen För Soffan, Storleken, Hur Den Utvecklas, Liten I Interiören, Recensioner

Video: Click-gag (80 Bilder): Vad är Transformationsmekanismen För Soffan, Storleken, Hur Den Utvecklas, Liten I Interiören, Recensioner
Video: 15 Things Only Adults Noticed In Frozen 2024, Mars
Click-gag (80 Bilder): Vad är Transformationsmekanismen För Soffan, Storleken, Hur Den Utvecklas, Liten I Interiören, Recensioner
Click-gag (80 Bilder): Vad är Transformationsmekanismen För Soffan, Storleken, Hur Den Utvecklas, Liten I Interiören, Recensioner
Anonim

Får namnet "click-blot" dig att le och umgås med en barntecknad film? Inte förvånande, för få människor vet att det inte har något att göra med en trollformel, utan hänvisar till en helt vanlig sak - en hopfällbar soffa. Samtidigt gör oerfarna ägare ingen skillnad mellan denna och andra mekanismer, men det är, och det är av grundläggande betydelse.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är denna transformationsmekanism och hur utvecklas den?

Inte en enda produktionsfär står stilla. Hushållsapparater, prylar, möbler utvecklas i samhällets utveckling och anpassar sig till den moderna konsumentens behov. Allt blir mer praktiskt, funktionellt och fokuserat på bekvämlighet. Nya modeller av fritidsmöbler är inte mindre progressiva än en ny modell av en persondator eller smartphone, eftersom avkoppling är den viktigaste delen av vardagen.

Bild
Bild

En innovativ lösning inom möbelproduktion, särskilt soffor, är klick-och-gag-mekanismen som ersatte”böckerna” . Detta ursprungliga namn uppstod från de karakteristiska ljud som mekanismen gör under omvandlingen av möbler till en viss position. Detta bör inte vara en anledning till oro. Soffan kommer inte att knarra, oavsett hur aktivt ägarna vänder och vänder sig under sömnen, och ljuden som görs är inte en indikator på att mekanismen misslyckas: den signalerar att soffan är rätt upplagd. Samtidigt kan det läggas upp på olika sätt.

Mekanismens konfiguration är sådan att det är bekvämt att sitta i en soffa under dagen, vila för att koppla av på kvällen och bekvämt att sova på natten. Du kan ändra lutningsvinkeln och ryggstödets position med en liten rörelse av handen.

För att sänka ryggstödet i en liten vinkel räcker det med att höja sitsen smidigt tills det första "klicket". Det betyder att soffan har tagit "slappna av". Om du fortsätter att minska vinkeln mellan ryggen och sätet till det andra klicket kan du expandera det helt. Efter "gaggen" måste sätet återgå till sitt ursprungliga läge, sedan fälls soffan ut helt till en bekväm säng utan mellanrum vid korsningen mellan sätet och ryggen.

För en komplett uppsättning soffa kan du välja en ortopedisk madrass med de egenskaper som krävs.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Många klick-och-gag-soffmodeller är utrustade med funktionella justerbara armstöd. De kan sänkas både tillsammans och separat, genom att välja önskad lutningsvinkel. Så om armstöden på ena sidan är helt upprätt och å andra sidan bibehåller en liten lutning, kommer det inte att vara nödvändigt att köpa kuddar. Ett annat alternativ är att fälla ut soffan helt och därigenom öka sovplatsen med flera tiotals centimeter.

En viktig punkt: när du väljer en soffa med fällbara armstöd måste du korrekt mäta madrassens längd.

Bild
Bild

Egenskaper, fördelar och nackdelar

Click-Klyak-soffor är ett avancerat fällningssystem som liknar en Eurobook. Moderniseringen gav ett antal särdrag och fördelar med den nya modellen:

  • Originalitet . Möbelkunskap bör vara praktiskt, men dess estetiska kvaliteter är lika viktiga. Click-clack-soffor är en utmärkt lösning för moderna interiörer där gamla modeller ser triviala och tråkiga ut.
  • Funktionalitet . Soffans huvudfunktion - tre möjliga positioner istället för två, gör den multifunktionell. När den är monterad fungerar den perfekt som en plats där du kan placera gäster över en kopp te, "relax" -läget är lämpligt för en avslappnad konversation eller vila efter jobbet, och när den är helt förlängd är det en fullvärdig sovplats för en eller två vuxna.
  • Ortopediska egenskaper . Click-to-clack-soffor har smarta former och material som garanterar en god sömn. Samtidigt kan du köpa en färdig ortopedisk soffa eller utrusta en vanlig sittplats med en speciell madrass. Madrassens mått matchar perfekt soffans parametrar, så att sova på den är bekvämt och säkert.
  • Varaktighet . Vid tillverkning av möbler används högkvalitativa och hållbara material som säkerställer en lång livslängd.
  • Rimlig organisation av rymden . Den transformerande soffan är mycket bekväm för att ordna rum där det inte finns tillräckligt med utrymme för att separera vardagsrummet och sovrummet, sovrummet och arbetsrummet, barnrum. Sådana möbler är kompakta och har en relativt låg egenvikt, vilket gör det till det bästa alternativet för små och enrumslägenheter.
  • Enkel användning . Det är väldigt enkelt att fälla och fälla ut klick-gag-soffan. Mekanismen har en mjuk och smidig körning som även ett barn kan hantera.
  • Stort utbud av modeller och vacker design . Funktionsprincipen för mekanismen begränsar inte de möjliga konfigurationerna till enkla linjer. Click-gag-soffan kan vara rak eller vinklad, smal eller bred, med tydliga eller mjuka former.
  • Utbytbara lock … Skydda klädseln mot damm, kan enkelt tas bort och tvättas. Genom att byta omslag i olika färger kan du ändra utseendet på möbler, anpassa det till nya tapeter eller gardiner. Omslag ingår.
  • Sparande . Den komplicerade mekanismen påverkar inte priset på soffan på något sätt. Denna funktionella möbel kan köpas på bekostnad av en vanlig "bok"

Det bör noteras att modellen har vissa nackdelar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

10 bilder

Eftersom den är baserad på en bokmekanism som utspelar sig på två sidor måste det finnas utrymme mellan soffans baksida och väggen så att den kan föras till ett horisontellt läge.

Det andra inslaget i klick-och-gag-soffor är viktbegränsningar . Den högsta tillåtna vikten är ganska stor, men det är bättre att kontrollera den innan du köper. Med konstant överbelastning blir mekanismen snabbt oanvändbar och ersättningen blir dyr.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Bland "klick-klack" -sofforna finns det bara några sorter: rak och hörnig. Var och en av modellerna kan presenteras både med justerbara armstöd och utan armstöd, och kan ha särdrag: en ortopedisk bas för daglig sömn, lådor för linne, överdrag och kuddar ingår.

Bild
Bild

Hetero

Smal eller bred, lång eller kort, den raka soffan kännetecknas av sin lakoniska design och enkelhet i den inre strukturen. Han kännetecknas av:

  • intuitiv drift av transformatormekanismen;
  • olika designlösningar;
  • mellanläge i en vinkel på 45 grader;
  • hållbar klädsel;
  • pålitlig metallram;

Raka soffor används vid utformning av arbetsytor, vardagsrum, barnrum och stora kök i enrumslägenheter. För sovrum är modeller med låda för linne relevanta . Inuti kan det finnas ett eller flera fack som enkelt rymmer alla sovtillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Även populära är soffor med anatomiska och ortopediska baser . Anatomical har inga fjädrar, det består av flera omväxlande lager av latex- och kokosnöts- eller latexblock.

Den ortopediska basen kan presenteras i två typer: med ett fjäderblock på ett system med beroende fjädrar och på ett block av oberoende fjädrar . I det första fallet är madrassens bas en hel struktur av ormfjädrar eller femspolade fjädrar, som är formade som ett timglas, avsmalnande mot mitten och expanderar längs baserna. En sådan madrass ger en jämn fördelning av lasten och en sundare sömn. I det andra fallet är basen formad av ett block av fjädrar, som var och en är packad i ett individuellt lock av tätt material. Lastens fördelning är punktvis, på grund av vilken madrassen tar formen av kroppen. Det är mycket dyrare än modeller i ett stycke.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vinkel

Den stoppade hörnsoffan är en rymlig, men samtidigt kompakt design.

Dess funktioner:

  • modul . Hörnsoffa "click-gag", oavsett storlek, består av flera bifogade delar. Det kan finnas ett annat antal av dem, som kan ordnas både med en sväng till vänster och med en sväng till höger. Vissa fristående element kan fungera som fåtöljer;
  • rymlig sovplats . Det är möjligt att bilda en mycket stor säng eller flera rymliga separata sängar;
  • Tillgänglighet reglerad armstöd ;
  • pålitlighet konstruktioner.

Hörnsoffor passar bäst för vardagsrum och rymliga köksytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Designernas uppfinningsrikedom känner inga gränser. Ibland tar det mycket tid att välja möbler som organiskt passar in i rummets stil, men klick-och-klack-soffor är oöverträffade. Sortimentet är så brett och varierat att det uppfyller alla behov:

  • Klassisk , som kombinerar jugend, romantik och moderna tolkningar av gotik, barock och renässans, föredrar ljusa nyanser, enkla linjer, minimal inredning och tydliga tillbehör. Naturlighet, monotoni, brist på billiga saker är välkomna.
  • Etnisk stil innebär reproduktion av de karakteristiska egenskaperna hos en viss nationalitet, igenkännbara attribut, traditionella mönster, animalistiska färger.
  • Moderna ungdomstrender som t.ex. provence, land och loft , kombinera romantiska tryck, ett överflöd av färger, ovanliga färger och tillbehör. De kännetecknas av viss primitivism, grova naturmaterial, slarv. Samtidigt kan urbana drag spåras. Så möblerna kan vara en kombination av modernitet och antikviteter, till exempel förkromade soffben och klädimiterande material från förra seklet. Förekomsten av kuddar, dummies och ottomaner kommer att vara karakteristisk.
  • En äldre publik föredrar moderna trender som t.ex. minimalism, art deco, hi-tech … Detta är elegant lyx, dyr enkelhet, tydlighet och klarhet i linjer, modernitet, bekvämlighet och komfort. Möbler i denna stil kommer att vara så funktionella som möjligt och laddade med tillbehör till ett minimum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffmått

Parametrarna för de valda möblerna beror på rummets storlek och syfte. Så en hopfällbar soffa för ett sovrum med två vuxna kommer att skilja sig väsentligt från en soffa i en plantskola, och en möbelgrupp för ett vardagsrum kommer att skilja sig från en soffa i ett kök.

Produktens huvudparametrar är längd och bredd . Ryggstödets höjd bestäms av antalet sovplatser som soffan har när den fälls ut. Höjden ovanför golvet är också viktig, den ska inte vara för låg eller för hög.

Enligt deras storlek är fällbara soffor vanligtvis uppdelade i stora eller maxi, medelstora och små (mini) . I den sammansatta formen har enkelsängar mini-soffor, som oftast väljs för en plantskola, ett tonåringsrum eller en ungkarls lägenhet, en bredd på 130-140 cm. Båtens dimensioner är 190-200 x 80 cm. Kompakthet påverkar inte paketet. Minisoffor är utrustade med låda för linne, avtagbara lock, dekorativa kuddar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Större soffor har parametrar på 110-140 x 200 cm. Sovutrymme 140-160 x 200, plus längden som armstöd lägger till, om någon. Den största dubbla representanten skiljer sig i övergripande dimensioner från 160x200cm. Samtidigt utökas kajen till en rymlig säng 180x200cm.

Bild
Bild

Material (redigera)

Möblernas livslängd beror på kvaliteten och typen av material som används vid tillverkning av möbler. När du utvärderar en klick-klack soffa bör du vara uppmärksam på ramens struktur, klädsel och typ av fyllmedel.

Ram

Finns i två versioner: massivt trä och stål. Träramar användes i stor utsträckning när klick-klack först introducerades på möbelmarknaden. Idag bleknar de i bakgrunden, men vissa tillverkningsföretag föredrar fortfarande utbudet för sin styrka och miljövänlighet.

Lameller är gjorda av trä - speciella plattor med stötdämpande egenskaper, som utgör den ortopediska grunden för ramen. De ger god, hälsosam sömn i soffan och förbättrar effekten av ortopediska madrasser. I detta fall kan basramen vara antingen trä eller metall. Den första kräver en mer noggrann inställning, den andra är mindre nyfiken på att lämna.

För tillverkning av lameller används björk, tall eller bokträ. Bokprodukter är de dyraste och hållbaraste. Du bör vara uppmärksam på dem om soffan köps för två eller för en sovande person med mycket vikt.

Björk- och tallprodukter är billigare, lättare och inte mer hållbara. Detta är det bästa alternativet för en eller för barnmöbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Strukturer på en metallram kännetecknas av sin höga egenvikt, låga kostnad och hållbarhet. De är hållbara, pålitliga och tål nästan alla belastningar.

Bild
Bild

Klädsel

Soffans färg är inte allt. Det är viktigt att välja rätt klädmaterial i enlighet med platsen för möblerna i huset och dess funktioner. Det är klokt att köpa dyra och hållbara tyger för vardagsrummet som återspeglar rummets stil. För en plantskola är budgetalternativ som är enkla att rengöra och tvätta mer lämpliga. I sovrummet kommer mjuka beläggningar med en halkskyddande effekt att vara till nytta, och i köket är tvättbara ytor som inte absorberar lukt lämpliga.

De mest populära klädselmaterialen:

Flock . Det är ett tyg med en behaglig beröring, sammetslen yta. Ett universellt alternativ när det gäller valuta för pengarna; lämplig för de flesta områden i huset. När det gäller yttre egenskaper är det inte sämre än dyrare material. Dessutom tillåter användningen av olika tupplurar vid tillverkning av möbelflock dig att imitera ädla tyger: mocka, velour, chenille. Flock stoppade möbler finns i ett brett utbud av färger och prisklasser. När det gäller operationen fungerar flocken bra under olika förhållanden. Det är hållbart, lyser inte, avvisar fukt. Flocken behandlas med en skyddande impregnering, så den är inte rädd för fläckar från mat, tuschpennor, drycker, vilket gör det bekvämt för barnrum och vardagsrum. Detta material är inte rädd för klor och hår hos husdjur, eftersom det är mycket svårt att riva det och det är lätt att rengöra. Bleknar inte i solen, motstår extrema temperaturer.

Ej lämplig för köket på grund av dess luktabsorberande egenskaper. Under en lång livslängd på transformatormöblerna torkas den vid veckorna.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Chenille . Mjuk, "fluffig" beläggning som inte avvisar fukt väl. Chenille är hållbar, gnuggar inte på vecken, bleknar inte, absorberar inte lukt, orsakar inte allergier. Det är lätt att ta bort eventuella fläckar från klädytan, men klormärken från djur kommer att synas tydligt.
  • Jacquard . Jacquardklädsel ser ut och är dyr. Det är mycket tätt, "fast", motståndskraftigt mot skador och solljus, behagligt vid beröring och varierande i färger och mönster. Jacquard tolererar inte fukt, kräver känslig vård (endast kemtvätt), glider, vilket inte är särskilt bekvämt under sömnen. Husdjur kan enkelt spänna sina klor på klädytan.
  • Gobeläng . Naturligt bomullsöverdrag som ser lyxigt ut, håller länge, är resistent mot alla typer av rengöring och finns i ett stort antal färger. Tygets naturlighet är både ett plus (miljövänligt och allergivänligt) och ett minus (det slits lätt och förlorar sitt utseende).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Läder … Lädersoffor är praktiska, vackra och eleganta och dyra. Men priset på lyxiga möbler motiveras av dess estetiska kvaliteter och oklanderliga service under lång tid. Klädseln i läder är praktisk, lämplig för olika typer av rengöring och är resistent mot fukt. Det är naturligt, hållbart, prestigefyllt, men kräver viss omsorg. Huden är rädd för djurklor och eld, den ska placeras bort från eldstaden och rökområdet. Färgspektrumet på äkta lädermöbler är mycket begränsat.

Alla har inte råd med naturläder, men det finns flera alternativ som inte är sämre än vad gäller service och utseende. Dessa inkluderar konstläder och ekoläder. Klädsel av dessa material kommer att kosta flera gånger billigare, men passar perfekt in i det rika vardagsrummet, arbetsrummet eller köket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmedel

Klädsel och tillbehör säkerställer en framgångsrik integration av nya möbler i rummet, och produktens komfort och tillförlitlighet beror på "fyllningen".

Säten och rygg

Soffans bas är gjord antingen på fjäderblock eller med polyuretanskum.

Fjäderblocket kan vara beroende ("bonnel" -system) och oberoende. En variant med ormblock (långsträckta, horisontellt böjda fjädrar) och med ortopediska lameller är möjlig.

Alla system är bra på sitt sätt, valet beror bara på ägarnas preferenser och behov.

Bild
Bild

Fördelar med stötdämpande system:

  • lång livslängd;
  • pålitlighet;
  • tål mycket vikt;
  • ta formen av kroppen, säkerställa hälsosam och bekväm sömn;
  • hålla soffans yta elastisk och jämn;
  • luft cirkulerar inuti, vilket säkerställer bra fuktutbyte och frånvaro av dammansamlingar;

Brister:

  • med tiden kommer fjädrarna att börja knaka;
  • dyrt blockbyte;
  • begränsat antal blanketter;
  • högt pris.
Bild
Bild
Bild
Bild

Möbelpolyuretanskum (aka PPU, FPPU och skumgummi) är ett budgetalternativ till fjäderblock. Detta material kännetecknas av olika grader av densitet (du kan välja en mer eller mindre stel soffa), allergivänliga, olika former, elasticitet, elasticitet och tillförlitlighet. På grund av sin unika struktur ackumuleras det inte damm.

När det gäller livslängd är den sämre än stötdämpande system. Billigt polyuretanskum försämras snabbt och börjar klämma på platser där de ofta sitter eller ligger.

Bild
Bild

Tillbehör

För att fortsätta ämnet fyllmedel är det värt att nämna tillbehör: kuddar och överdrag för soffor.

Kuddar

De finns i olika storlekar, från stora till dekorativa, gjorda av flera typer av fyllmedel: syntetisk vinterisator, syntetisk vinterisator, holofiber:

  • Sök efter Sintepon billigare än resten. De är ett flerskiktat fiberduk av polyesterfibrer. Materialet används både för tillverkning av tillbehör och för bearbetning av rygg och säten. Den är lätt, elastisk, fuktresistent, inte mottaglig för ansamling av damm och svamp och orsakar inte allergier. Men med tiden kan det smula ihop i kudden.
  • Synthepukh - ett syntetiskt substitut för naturlig dun. Kuddar är gjorda av denna fiber, mindre ofta ryggar och armstöd. Det klumpar sig inte, är inte rädd för damm, ackumulerar inte fukt. Den behåller sin mjukhet, elasticitet och form länge.
  • Holofiber - det bästa valet för fyllning av kuddar och kuddar. De tappar inte sin form under lång tid på grund av att de är tätt packade med silikoniserade kulor av polyesterfibrer, medan damm inte ackumuleras inuti, lukt inte absorberas och är lätt att tvätta. Efter våtbearbetning förblir kuddarna fasta och mjuka.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Omslag

Varje modell av "klick-klack" -soffa levereras med ett avtagbart skydd med ett elastiskt band. Det skyddar klädseln mot smuts och skador, gör det enkelt att ändra utseende på möbler, ersätter överkastet.

Överdragen är gjorda av mjuka tyger som är lätta att tvätta och samtidigt behålla tyget. De vanligaste modellerna är från flock, velour, chinilla, bomull, mikrofiber.

Bild
Bild

Färg och tryck

För vardagsrummet är vanliga tyger i rika mörka eller ljusa nyanser lämpliga. Beige, elfenben, pastell persika, blå, rosa kommer att se bra ut. När du väljer lätt smutsiga färger är det viktigt att tänka på vilken typ av tyg och närvaron av flera löstagbara lock, särskilt om det finns barn och husdjur i huset.

Ett alternativ till ljusintervallet kan vara en klassisk svart, brun eller körsbärssoffa av läder eller ekoläder.

Valet av färg och mönster beror på rummets stil och dess syfte.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett rum i modern stil kommer att kompletteras med möbler med mönster eller ovanliga material. Ett litet blommigt tryck eller velourimiterande vintage kommer att se bra ut. Du kan välja absolut vilken nyans som helst: grön, gyllene, röd, dammig ros, blå.

Om rummet fungerar som ett vardagsrum och ett sovrum på samma gång, är icke-märkta färger med utbytbara omslag lämpliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljusa teckningar, bokstäver, inskriptioner, seriefigurer kommer organiskt att se ut i barnrum.

Bild
Bild

Tillbehör i uppsättningen kan vara antingen vanliga eller kontrasterande, med tofsar, spetsar, fransar eller inga krusiduller. Detta kommer att skapa en intressant effekt och ge en möjlighet att diversifiera interiören, helt enkelt genom att byta överdrag på kuddar och soffa.

Hur väljer man?

När du väljer en transformerande soffa bör du tänka på:

  1. Utnämning av lokaler . Så i vardagsrummet blir det mycket bekvämare att placera en rak bred soffa med armstöd och i köket - en hörnmodell utan armstöd. Det är bättre att välja möbler för en förskola med ditt barn, så att även när du köper kan du se till att han enkelt kan fylla och räta ut soffan på egen hand.
  2. Transformationsmekanism typ . Trä och metall har olika egenskaper och olika livslängd, medan trä tillhör naturliga, men mer sköra material, och metall är hållbart;
  3. Fyllningstyp . Modeller utan ortopedisk bas kommer att kosta mycket mindre, men du bör inte spara på hälsan, särskilt när du köper möbler till en plantskola.
  4. Klädselmaterial . Det är vettigt att se till att soffan i köket inte absorberar matlukt, möblerna i sovrummet är inte för hala och i barnkammaren är det för märkesvaror.
  5. Ytterligare efterbehandling av klädseln . Sprutning, impregnering, skydd mot utbrändhet, fukt, tobaksrök, tvättbar beläggning - allt detta ökar produktens kostnad, men förenklar ägarnas liv i framtiden.
  6. Bygg kvalité . Fästelement och beslag bör inte ha sprickor, defekter, luckor. Rörelsen hos en välmonterad mekanism är smidig och nästan tyst.
  7. Tillgänglighet av tillbehör . Tvättlådor, kuddar och avtagbara överdrag är attribut som är praktiska i inredning. Förvaringsfack för sängkläder sparar utrymme, kuddar skapar mys och överdrag skyddar möbler från frekvent rengöring.
Bild
Bild

Vårdregler

En soffa håller längre om du använder den klokt.

Först och främst är det värt att ta hand om själva "click-gag" -mekanismen. Med tiden slits det oundvikligen på grund av konstant belastning, därför rekommenderas det att smörja dess aktiva delar med tjock teknisk olja för att förebygga.

Det är också värt att ta hand om klädselns skick. Det är viktigt att placera soffan borta från värmekällor eller fukt. Använd inte hushållskemikalier som inte är avsedda för soffor och blekningsblandningar vid rengöring.

Utbrända tyger bör skyddas mot direkt solljus.

Bild
Bild

Recensioner

De klick-klack soffor som nyligen har dykt upp på möbelmarknaden har vunnit erkännande av experter och konsumenter. Bland fördelarna med denna mekanism är bekvämlighet, skönhet, komfort och funktionalitet. Modeller med en ortopedisk bas förtjänar positiva recensioner.

Separat är det värt att notera ett brett utbud av modeller, en mängd färger och tryck.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inredning idéer

Soffan kan ställa in stilen för hela rummet. Raka och tydliga linjer gör det enklare och striktare, rundade och deprimerade ytor kommer att lägga till mys, höga kuddar och elegant inredning - teatralitet och chic. Ljusa modeller med ett stort antal kuddar, påsar och stöttor bidrar till vänliga samtal, långsträckta armstöd bildar en bekväm läsbädd. Breda lädermodeller i mörka färger ser prestigefyllda ut och har status som matchar studien eller mottagningen.

Intressanta alternativ kan skapas på kontraster och ett överflöd av tillbehör, eller så kan du köpa en färdig modell av en ovanlig design. Soffbo i sovrummet? Varför inte! Soffkaktus 160x200 i ett tonåringsrum? Prova att ta min plats! En plysch kattsoffa i vardagsrummet för en vänlig familj? Såklart ja!

Rekommenderad: