Soffa Med Dragspelsmekanismen På En Metallram (22 Bilder): Med Låda För Linne Och Utan Armstöd, Mekanismfunktioner, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Soffa Med Dragspelsmekanismen På En Metallram (22 Bilder): Med Låda För Linne Och Utan Armstöd, Mekanismfunktioner, Recensioner

Video: Soffa Med Dragspelsmekanismen På En Metallram (22 Bilder): Med Låda För Linne Och Utan Armstöd, Mekanismfunktioner, Recensioner
Video: picture frames // rei brown 2024, April
Soffa Med Dragspelsmekanismen På En Metallram (22 Bilder): Med Låda För Linne Och Utan Armstöd, Mekanismfunktioner, Recensioner
Soffa Med Dragspelsmekanismen På En Metallram (22 Bilder): Med Låda För Linne Och Utan Armstöd, Mekanismfunktioner, Recensioner
Anonim

Alla drömmer om bekväma och bekväma stoppade möbler. De flesta moderna modeller har olika fällningsmekanismer, tack vare vilken soffan kan användas för att sova. Det är mycket viktigt att soffans design är stark, och själva mekanismen orsakar inga olägenheter när den utvecklas. Sådana egenskaper har en soffa på en metallram med dragspelmekanism.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Dragspelssoffan har ett antal funktioner och fördelar. En metallram, en pålitlig omvandlingsmekanism, en bekväm sovplats när den fälls ut och kompakt storlek när den fälls, skiljer denna modell från andra.

Förekomsten av en metallram ger produkten en längre livslängd, eftersom legeringarna i metallkomponenterna gör dem mer motståndskraftiga mot deformationsprocesser. Själva ramen behandlas som regel med en speciell förening som förhindrar utveckling av korrosion.

Bild
Bild

Dessutom har en soffa på en metallram en mycket hållbar och bekväm transformeringsmekanism, som fick sitt namn "dragspel" tack vare ett musikinstrument med samma namn, eller snarare en identisk driftsprincip. För att soffan ska bli en bekväm sovplats behöver du bara dra fram sätet och en plan yta för att sova är klar. Kompakt storlek när den fälls upp tack vare den speciella designen på denna fantastiska soffa. Sitsen, liksom andra modeller, består av en del, men utformningen av ryggen skiljer sig något från de vanliga exemplen: den är byggd i två delar.

I sammansatt tillstånd viks ryggstödet på mitten, och vid sönderdelning stänger båda halvorna varandra och med den tredje delen och bildar en perfekt plan yta utan droppar och oegentligheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Det finns olika typer av soffor med dragspelstransformationsmekanism. De är raka och kantiga i form, och i närvaro av olika tillägg: med armstöd, utan dem, med en låda för linne.

Hörnealternativ kommer att se bra ut i vardagsrummet och, om det behövs, enkelt kan förvandlas till en bred kaj.

Bild
Bild
Bild
Bild

Direkt alternativ , på grund av sin kompakta storlek passar den perfekt in i ett litet rum, och den pålitliga dragspelsmekanismen som även ett barn kan hantera gör att den kan installeras i en förskola. Närvaron av en sådan soffa kommer att spara mycket pengar som skulle gå att köpa en säng. Dessutom tuffar denna produkt inte upp utrymmet i ett litet rum, särskilt om modellen är utan armstöd. Deras frånvaro bidrar till fri rörlighet i ett litet rum. Linnelådan finns i nästan alla soffor.

Tack vare dess närvaro kan du placera sängkläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

En sådan soffa, när den är vikt, har vanligtvis mycket små dimensioner, beroende på metallkonstruktionens storlek. När den fälls ut kan kajen nå en längd på 200 cm, vilket är särskilt bekvämt för långa människor, eftersom möbler i standardstorlek inte alltid passar sådana människor.

Soffans bredd med dragspelsmekanismen står i direkt proportion till längden på den monterade produkten och överstiger inte 180 cm . Denna bredd gör att du bekvämt rymmer två personer. Små bitar är bara 120 cm breda och är perfekta för barnrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Varje modell av stoppade möbler består av en ram, ryggstöd och sätesfyllning och klädsel.

Soffans metallram är utrustad med träblock av en viss tjocklek . Dessa parallella element är vanligtvis gjorda av bok. Stavarna kallas lameller, avståndet mellan som påverkar graden av ortopedisk effekt. Dessa lameller, böjda i 15 grader, är nästan omöjliga att bryta. De bildar en ganska stark fjädrande bas som madrassen läggs på med olika typer av moderna fyllningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det vanligaste madrassfyllmedlet är polyuretanskum.

Detta material har många fördelar. Det är fjädrande, fjädrande och hållbart. Detta allergivänliga material kan ge bekväma förhållanden för att sova och vila. Materialets densitet påverkar madrassens fasthet.

Användningen av polyuretanskum som ett oberoende fyllmedel eliminerar alla gnällningar och ljud under drift. Ett omslag av klädsel tyg läggs på polyuretanskummet, som regel är det avtagbart och utrustat med blixtlås för bekvämlighet . På insidan är klädseln täckt med vadderad polyester och foder. De avtagbara kåporna gör det mycket lättare att ta hand om möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja rätt soffa på en metallram med dragspelmekanism måste du ta hänsyn till några av nyanserna och vara uppmärksam på komponenterna. Du måste börja med att bestämma storleken. Det är nödvändigt att ta hänsyn till både produktens bredd och längd när den fälls ut. Bredden kan väljas i enlighet med dina önskemål, men längden som följer av layouten varierar som regel från 180 till 200 cm och tar en betydande plats i rymden.

Efter att ha valt en kopia av lämplig storlek måste du vara uppmärksam på dess mekanism, som kan produceras antingen i Ryssland eller i Kina . Den mest hållbara och hållbara är en inhemsk kopia. Dessutom måste metallen från vilken ramen är tillverkad vara stark och utan skador med minsta antal fogar måste mekanismens hjul ha gummerade kuddar.

Bild
Bild

Efter att ha kontrollerat mekanismen bör du inspektera påfyllnings- och madrassluckan. Som fyllmedel använder många tillverkare polyuretanskum med olika densiteter och tjocklekar. Den optimala tjockleken bör vara 10 cm, och densiteten kan kontrolleras empiriskt. För att göra detta måste du sätta press på madrassen, din hand ska inte nå soffans bas. Madrassöverdraget måste vara avtagbart; för detta sys dragkedjor i det.

Färgen och typen av tyg från vilket omslaget är gjort bör väljas från katalogen enligt dina önskemål och preferenser. Den ska innehålla syntetfibrer, vilket väsentligt ökar lockets livslängd och förhindrar krympning under tvätt.

Om du följer alla regler när du väljer en soffa på en metallram, kommer den att tjäna dig i mer än ett dussin år på grund av dess höga prestandaegenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om soffor med dragspelsmekanismen på en metallram från följande video.

Rekommenderad: