Barnsoffor Och Bäddsoffor Med Sidor: Skjutbara Modeller Med Mjuka Sidor För Pojkar Och Flickor

Innehållsförteckning:

Video: Barnsoffor Och Bäddsoffor Med Sidor: Skjutbara Modeller Med Mjuka Sidor För Pojkar Och Flickor

Video: Barnsoffor Och Bäddsoffor Med Sidor: Skjutbara Modeller Med Mjuka Sidor För Pojkar Och Flickor
Video: MOST UNUSUAL AND COOLEST BUNK BEDS FOR KIDS -4 2024, Mars
Barnsoffor Och Bäddsoffor Med Sidor: Skjutbara Modeller Med Mjuka Sidor För Pojkar Och Flickor
Barnsoffor Och Bäddsoffor Med Sidor: Skjutbara Modeller Med Mjuka Sidor För Pojkar Och Flickor
Anonim

Moderna föräldrar strävar alltid efter att ge sitt barn bara det bästa. Av denna anledning, när de väljer en sovplats för honom, vill de att den förvärvade modellen ska vara vacker och bekväm, eftersom barnet kommer att sova på den här sängen varje natt. Ett stort sortiment av olika mönster och de mest kreativa lösningarna hjälper dig att välja det mest intressanta möbelalternativet för barnkammaren, samtidigt som du tänker på barnets behov. Inte den sista platsen här kommer att upptas av snygga soffor med stötfångare till barnkammaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Stötfångare är sådana skiljeväggar som behövs i sängar för både mycket aktiva och lugna barn, eftersom de under drömmar ofta rullar och faller från sina sängar.

Säkerheten hos dessa produkter garanteras genom närvaron av sådana sidor, som är klädda med tyg, och inuti dem finns ett mjukt material . De sitter fast på alla sidor av spjälsängen för att skydda barnet från att falla. Ett antal modeller har lådor som glider ut. De kan anpassas för att lagra olika saker eller leksaker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Bäddsoffan är mycket kreativ, eftersom produkten är lätt att bygga om till ett bra ställe för aktiva spel. Det kan också enkelt och snabbt vikas och fällas ut, samtidigt som det frigör en viss plats. I detta fall får sidorna inte placeras på soffans alla sidor - en del av produkten kan förbli öppen. Detta är nödvändigt så att den redan vuxna bebisen kan klättra upp på sin provisoriska säng utan hjälp utifrån.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De främsta fördelarna med barnsoffor och soffor med sidor:

  • de garanterar bebisarnas säkerhet: tack vare hållbara sidor kommer de inte att kunna falla ur sängen under sömnen och skyddas säkert från eventuella drag;
  • när barnet växer upp lite och platsen att sova blir liten för honom, börjar föräldrarna fundera på hur de ska bytas ut, och de kan inte välja något annat bättre än en vacker soffa med mjuka sidor;
  • denna möbel är mycket kompakt, varför rummet i rummet kommer att fördelas ganska rationellt;
  • när du väljer kommer du att uppskatta möjligheterna att köpa soffor med sidor för både tjejer och pojkar;
  • en stark ram av strukturen kan användas under lång tid, och barnet kommer att kunna montera och demontera produkten;
  • sådana produkter hör inte till kategorin billiga, eftersom de flesta modellerna har en ram och klädsel av de bästa materialen;
  • stötfångarna kommer att stänga av det utrymme som barnet behöver för kvalitetssömn från resten av rummet, och därigenom bidra till att skapa mys och en atmosfär som är gynnsam för barns drömmar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dock en sådan produkt och dess nackdelar:

  • när det gäller komfort är denna typ av möbler betydligt sämre än den vanliga sängen;
  • soffan måste läggas ut och sedan vikas då och då, eller till och med varje dag, vilket inte är särskilt bekvämt och arbetskrävande;
  • om modellen kostar lite, blir den snabbt oanvändbar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Idag kan du i möbelbutiker eller på en specialiserad marknad hitta ganska intressanta och färgglatt inredda möbler för en plantskola. Det finns många typer av konvertibla soffor.

Låt oss överväga de mest populära

  • Transformatormodell mycket populär på grund av sin kompaktitet. Dess design gör att du får tillräckligt med plats att sova, det kommer att glädja inte bara barn från ett till fem år, utan också ungdomar.
  • Våningssäng med soffa - ett utmärkt alternativ för en familj med 2 barn. Denna modell har 2 bekväma sovplatser (en på varje nivå): överst - en bekväm säng, längst ner - en soffa med välplacerade sidor. Många modeller har kompakta parametrar, ibland finns det sorter med inbyggda lådor.
  • Med en utdragbar mekanism . Denna typ är lämplig för daglig användning, den är mycket lätt att använda, kompakt och hållbar. Glidmodeller passar perfekt in i små rum. I det monterade läget tar de inte mycket plats, och i det utfällda läget kommer de att organisera en rymlig sovplats. Det finns små sidor längs sidorna.
  • Bäddsoffa med omkretssidor . Denna modell fälls inte ut, den har samma mått. Detta alternativ köps för barn under 4-5 år, särskilt för de barn som kan slänga och svänga i sömnen. På alla sidor av soffan finns höga staket som kan skydda barnet från att falla. När du köper den här typen av möbler låter du ditt barn få sitt eget hörn i huset, där han kan spendera sin fritid. Sådana modeller har ofta speciella lådor installerade längst ner.
  • Soffbok . Denna modell kan snabbt läggas ut även dagligen, eftersom den har speciella egenskaper. Den del av produkten underifrån, som ligger nära golvet, rör sig inte vid demontering, därför kommer golvet inte att skadas. Denna produkt anses vara den mest hållbara och pålitliga.
  • Hopfällbar . Detta alternativ kan vara länge. Soffan blir 2 meter lång när den fälls ut. Det finns båda sidor och förvaringslådor i en sådan soffa.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också ytterligare två varianter av soffor i butikerna: för tjejer och för pojkar.

En rund säng med sidor av dämpade mjuka toner kan köpas till ett flickrum. Du kan lägga till en elegant baldakin till en sådan säng. Denna idé är vanligtvis mycket populär bland moderna tjejer, eftersom många barn kallar sin säng för en riktig prinsessa, och av den anledningen kommer ett tak och spetsar att vara till nytta.

Förutom sitt vackra utseende kommer en sådan baldakin att kunna skydda flickan från starkt solljus under hennes sömn

Pojkar från en tidig ålder börjar passionerat engagera sig i bilar, och av denna anledning kommer de att vara mycket nöjda med sängar i denna design. Det är där man kan visa designkreativitet, och sedan kan en träbilsbil, vars sidor blir en del av bilen, bli en bekväm säng. Den lilla mannen kommer att känna sig bekväm i den här sängen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barnsoffor är:

  • rak - de mest populära sofforna med välbekanta former;
  • produkter i form av transformatorer eller bekvämare infällbara produkter;
  • hörnprodukter - de köps sällan i barnkammaren: de är ganska dimensionella och kommer att se bra ut bara i ett stort rum;
  • kvadratiska soffor, de tillverkas oftare med sidor som har släta linjer;
  • de mest populära modellerna av soffor bland barn själva är i form av sportbilar eller favoritdjur.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material

Den säkraste produkten för ett barn kan betraktas som en produkt med en ram av 100% trä. Utåt ser ett träd alltid vackrare ut, och om du tar hand om det enligt reglerna, kommer en sådan träprodukt att kunna tjäna länge. En ram av ek eller björkträ kommer inte att vara billig, och inte alla vanliga människor kommer att kunna köpa en sådan produkt.

Av denna anledning ersätter tillverkare naturligt trä med billigare spånskiva och MDF. Produkter tillverkade av sådana material är också ganska stilfullt inredda, de produceras i olika färger och i alla möjliga former. Men metallramar köps inte så villigt, eftersom det finns en möjlighet att barnet kan skadas på en sådan ram.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Under årets svalare årstider kommer de mjuka sidorna dessutom att skydda barnet från det kalla luftdraget . Höga och mjuka sidor kommer att varna barnet mot många andra negativa influenser. Så de låter honom inte vakna av för starkt ljus eller högt ljud. Mjuka skumbrädor är vanligtvis varma jämfört med brädor av järn och trä, så det är mycket bekvämare att sova på en sådan produkt. Barnets sömn störs inte om han av misstag rör vid den kalla brädan, vilket ofta händer när föräldrar köper spjälsängar till sina barn utan mjuka brädor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Form

Produktens form och parametrar väljs i direkt proportion till var exakt i rummet den ska placeras.

I detta fall kan sidorna vara av olika typer

  • De kan bara placeras på en del av soffan, vilket innebär att sovutrymmet bara kommer att vara delvis inhägnat. Detta är extremt bekvämt för en växande baby, för vilken det kommer att bli mycket lättare att ta sig upp ur sängen.
  • Sidorna från alla möjliga sidor, det vill säga hela sovplatsen kommer att vara helt inhägnad, vilket helt enkelt är perfekt för ett barn när det gäller säkerhet. Samtidigt måste barnet komma överens med att varje gång för att gå upp ur sängen efter sömnen måste han övervinna hindret.
  • Stötfångare i en standardposition som inte kommer att ändra sin ursprungliga position. Det kan finnas två av dem, som en traditionell soffa, eller två till för att ge mycket mer säkerhet. Det här är typer av möbler med delar som inte ändras.
  • Avtagbara sidor. Med deras hjälp är det extremt fördelaktigt att organisera en ledig plats i soffan: under dagen är det ett utrymme för aktiva spel, och på natten är det en plats för drömmar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

  1. Det är bäst att välja en modell som har en hård madrass eller en madrass i genomsnitt över hårdhet. Detta är nödvändigt för en smidig utveckling av barnets ryggrad. Det är värt att kontrollera innan du köper att det inte finns några oklara bucklor och skarpa utskott på den valda madrassen.
  2. Produkter av högsta kvalitet - med mjuka sidor och träram. De är de mest miljövänliga och säkraste.
  3. Det är också nödvändigt att kontrollera kvaliteten på klädseln för att se till att alla element i ramen är dolda, om produkten verkligen var av hög kvalitet.
  4. Produktens klädmaterial ska rengöras snabbt och ganska enkelt.
  5. Barnets höjd måste vara korrekt korrelerad med parametrarna för den valda soffan.
  6. Det är bättre att välja en sådan design av produkten, vilket naturligtvis först och främst kommer att tillfredsställa ditt barn. När du väljer är det värt att överväga att pastellfärger kommer att ha en lugnande effekt på barnets psykologiska tillstånd.
  7. Den köpta modellen måste ha en stark och pålitlig mekanism och rundade hörn.
  8. Det bästa alternativet är en transformatorprodukt, vars delar kan användas både för att organisera kvalitetssömn och för att spela spel.
  9. Om barnkammaren har ett litet område är det bäst att välja en barnsoffa, där det inte bara finns sidor, utan också separata lådor. Där kan du lagra leksaker och saker, smarta lossa ett litet rum.
  10. Det är värt att välja barnmöbler från betrodda möbelföretag, tillverkade av naturmaterial och med en enhet som är lätt att förstå för både en vuxen och ett barn från 7 år.
  11. Glidmekanismen är testad för tillförlitlighet och hållbarhet.

Rekommenderad: