Säng För En Tjej 10 år (27 Bilder): Barnmodeller I Rummet

Innehållsförteckning:

Video: Säng För En Tjej 10 år (27 Bilder): Barnmodeller I Rummet

Video: Säng För En Tjej 10 år (27 Bilder): Barnmodeller I Rummet
Video: 10 HELT SJUKA JOBB som faktiskt exsisterar!!! DEL 3 2024, Mars
Säng För En Tjej 10 år (27 Bilder): Barnmodeller I Rummet
Säng För En Tjej 10 år (27 Bilder): Barnmodeller I Rummet
Anonim

Flickor i 10 -årsåldern genomgår en övergång från en sorglös barndom till en tonårig självständighetsperiod, sökandet efter deras "jag". Därför är det nödvändigt att fokusera på barnets önskemål och smak när du väljer en säng. Det är också viktigt att komma ihåg om materialets höga kvalitet och miljövänlighet, en bekväm ortopedisk madrass.

En pålitlig, stark säng hjälper din unga ryggrad och leder att utvecklas korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designalternativ

Sängutseende alternativ för en tjej på tio kan vara annorlunda:

  • enda;
  • dubbel;
  • våningssäng;
  • våningssäng infällbar;
  • fåtölj-säng;
  • bäddsoffa;
  • loftsäng;
  • transformerande säng;
  • sängleksak.

Ett modernt och modernt alternativ är en lodge -säng, som kan vara i en eller flera nivåer med tak ovanpå. Detta ger inte bara fria tyglar åt barnets fantasier, utan också möjligheten att installera nattljus i nästan vilken del av sängen som helst. Utseendet på sådana möbler kommer att glädja alla fashionista, men det kommer att kosta mer.

Inom ett litet rum kommer en transformerande säng att vara en utmärkt lösning, som låter dig kombinera en sovplats med ett förvaringsutrymme för leksaker och saker eller en extra yta för att leka och ta emot gäster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fåtöljen är lika anmärkningsvärd . Dess utfällda område är tillräckligt för en bekväm och full sömn för ett 10-årigt barn. Och den enkla och smidiga vikmekanismen kommer inte att orsaka några svårigheter för tjejen under rengöringen. Sådana möbler är ofta gjorda i en intressant design i form av djur eller seriefigurer, så att de enkelt kan komplettera alla interiörer i barnkammaren.

Kapellmodellen är inte mindre populär bland tioåriga tjejer.

Flygande baldakin material kan stoppas upp för att skapa mer utrymme i rummet under dagen och hängas för mys på natten. Enkelsängen kan också omvandlas. Ett ovanligt ryggstöd av snidat trä eller metallkrullar passar perfekt in i en enkel lantlig stil om barnet inte välkomnar pompa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Subtletter av val

Vid 10 års ålder har flickor ännu inte slutat drömma om en prinsessas liv, men övergången till en mer vuxen syn på livet sker snabbt. En optimal säng bör kunna göras billigt och snabbt. Glöm inte barnets ständiga tillväxt. Fantastiska sängar kommer snabbt att tappa sin relevans.

Möbler bör kombineras med rummets huvudstil, dess färgschema . Så en himmelssäng passar inte in i en enkel Provence-stil, liksom en metallisk utsmyckad finish, som kommer att se konstig ut i ett modernt inrett rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En viktig förutsättning för en säng för tjejer 10 år är säkerheten för barnet. Det är bra när möblerna har ett minimalt antal vassa hörn. Sidorna i denna ålder är inte längre så viktiga, deras höjd väljs individuellt.

I de fall där sängen har flera nivåer bör trappan och trappstegen på övervåningen vara breda för maximal benstabilitet. En lutande trappa är optimal.

Säker beteendeutbildning för ditt barn kommer att vara till hjälp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barnsängmadrass måste vara ortopedisk (mer än 6 cm tjock) och inte orsaka allergier.

Därför är de perfekta fyllmedlen för produkten följande:

  • jute;
  • holcon;
  • latex;
  • kokosbark.

Om det finns fjäderlameller under madrassen kommer lasten att fördelas jämnt och inte överbelasta barnets ryggrad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rammaterial

MDF och trä är de bästa materialen. Lövträ är starka och hållbara. Sådana möbler skapar inte bara komfort, utan också en miljövänlig miljö. Träet måste väljas utifrån förväntad livslängd.

Om du inte planerar att byta interiör vart 3-4 år kan du välja röd ek . Ett mer ekonomiskt alternativ skulle vara tall eller björk. Högkvalitativ fiberboard och spånskiva kan också övervägas, detta är ett bra alternativ.

När inredningen är metallisk är stål det bästa valet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mångsidighet

Tillsammans med möblernas kompakthet är mångsidigheten också viktig. De flesta modeller ger förvaringsutrymme för leksaker och sängkläder, både under madrassen och vid sänggaveln.

Närvaron av en avtagbar baldakin hjälper till att ständigt förändra interiören och skapa mer personligt utrymme för den växande tjejen. Detta är särskilt viktigt om dörren till rummet saknas eller inte stängs på barnets krav.

Kapellet ska täcka madrassen upp till ungefär mitten. I det här fallet stör det inte rengöringen och blir inte smutsigt underifrån.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Köpet av en separat eller bara en ny säng till en 10-årig tjej bör uppfattas av barnet som uppmärksamhet på sin egen person, och inte som en obligatorisk nödvändighet. Närma dig därför denna process med ansvar och hjälp flickan att göra rätt val till förmån för en hälsosam och bekväm säng för att sova.

Rekommenderad: