Babysängar För Nyfödda Ikea (31 Bilder): Babysäng "Gulliver" Med Stötfångare, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Babysängar För Nyfödda Ikea (31 Bilder): Babysäng "Gulliver" Med Stötfångare, Recensioner

Video: Babysängar För Nyfödda Ikea (31 Bilder): Babysäng
Video: Convert Sundvik IKEA Crib to Toddler Bed | Clueless Dad 2024, April
Babysängar För Nyfödda Ikea (31 Bilder): Babysäng "Gulliver" Med Stötfångare, Recensioner
Babysängar För Nyfödda Ikea (31 Bilder): Babysäng "Gulliver" Med Stötfångare, Recensioner
Anonim

Det svenska märket IKEA är en av de mest populära familjemöbelproducenterna i världen. Företagets produkter har ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet. Inte skonade svenskarna och nyfödda som behöver en bra säng för god sömn. När allt kommer omkring ger han i sin tur en lugn natt för mamma. Valet av barnmöbler bör hanteras med största ansvar. I den här artikeln kommer vi att berätta om funktionerna och fördelarna med IKEA barnsängar och överväga de mest populära märkesmodellerna.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Det svenska företaget erbjuder ett brett utbud av sängar för nyfödda. I märkesbutikerna kan du hitta en vagga för alla smaker och funktioner. En av de främsta fördelarna med IKEA -möbler är grundlig undersökning och testning av alla material som sängarna sedan är gjorda av. Dessutom är hudläkare och barnläkare involverade som specialister. Alla standardmodeller avsedda för spädbarn har den nödvändiga uppsättningen funktioner, nämligen: höjdjusterbar frontvägg och madrassfot. Vissa har också ytterligare bonusar i form av rymliga lådor för förvaring av linne och en stötfångare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Själva strukturen är helt säker för drift, IKEA -mästare fixar alla detaljer med hög kvalitet . Sängarna av märket är av perfekt kvalitet och är täckta med specialfärger som inte orsakar allergier och inte har en giftig lukt. Företaget erbjuder modeller i olika stilistiska lösningar från klassiskt till modernt, vilket gör det enkelt att hitta en modell för inredningen i varje hem. Vilket rum som helst kommer att se mer intressant ut med IKEA.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Den svenska tillverkaren producerar en mängd olika modeller till ganska överkomliga priser. De kan enkelt laddas även i en bil och monteras själv. Varje modells förpackning innehåller ett monteringsschema.

Bild
Bild

Sundwick

Denna modell är mycket funktionell och växer med barnet, så det kommer att vara möjligt att använda den för skolbarn. Den maximala längden på Sundvik når mer än två meter, och i versionen för en nyfödd - en kompakt trettio meter. Sängens bredd är standard - 80 centimeter, vilket är tillräckligt för både ett mycket litet barn och en tonåring.

Sundvik -ramen är gjord av naturlig furu och täckt med allergivänligt akryllack . Baksidan är tillverkad av fiberboard med folie. Lamellerna är gjorda av lönn och avslutas med bokfaner; det sista steget är akrylbeläggning, som i fallet med strukturens bas. Sängen är mycket enkel att montera på egen hand: de detaljerade instruktionerna som ingår i satsen hjälper till med detta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland modellens fördelar kan man peka ut ett demokratiskt pris, som bara är 9 000 rubel. För en säng gjord av massivt trä, som kommer att hålla i många år, är detta verkligen inte mycket. Och naturligtvis det ursprungliga utseendet från IKEA -designers. Nackdelen är bristen på en hög bräda, ett barn som redan kan stå på egna ben kommer inte längre att kunna stanna i det ensam utan tillsyn.

Bild
Bild

Henswick

Sängen är gjord av massiv bok och täckt med allergivänlig färg. Sidoväggen av fiberboard är täckt med mönster, och de lockiga benen ger strukturen ett delikat utseende. I allmänhet är modellen mycket attraktiv och är mer lämplig för tjejer. Sängen är enkel att montera och tar inte mycket plats i rummet. Längden är något mer än en meter och bredden är 70 centimeter. Ett stort plus med Henswick är inte bara den ursprungliga stilen, utan också det enkla underhållet, liksom möjligheten att justera höjden på basen under madrassen. I recensionerna noterar föräldrar också närvaron av en högkvalitativ partition av trä, genom vilket barnet är tydligt synligt. Priset på modellen är 5600 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gulliver

Vaggan är helt gjord av massiv björk och täckt med allergivänlig akrylfärg. Strukturen är enkel att montera med egna händer, alla delar fästs snabbt och effektivt, vilket underlättar montering. Den kompakta modellen tar inte mycket plats i rummet. Vagnens mått är standard - 120 centimeter lång och 60 centimeter bred. Gulliver har många plus. Den demokratiska kostnaden på 5 000 rubel, den justerbara höjden på basen för madrassen och en extra sida i satsen, med vilken du kan byta ut sidodelen, gör modellen till en av de bästa i denna priskategori. Bland nackdelarna kanske vi bara kan notera frånvaron av ytterligare tillbehör och lådor för förvaring av babytillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lesquick

Strukturen är nästan helt gjord av bok, sidopanelen är den enda fiberplastdelen. Hela sängen behandlas först med träfläck och täcks sedan med akryllack. Sängens mått är standard, som i tidigare modeller: sängens längd är 120 centimeter och bredden är 60. Sidopanelen är avtagbar, när barnet växer upp kan den tas bort och låta barnet komma in och upp ur sängen på egen hand. Lesquick har inte många delar, därför är det enkelt att montera. Dessutom är basen för madrassen höjdjusterbar och har två positioner. Priset på modellen är 9 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Somnat

Denna modell är helt gjord av bokträ och täckt med allergivänlig färg. Storlekarna är standard, som alla IKEA -sängar: 120 x 60 centimeter. Rummen anses vara de enklaste att montera med märkets säng, eftersom alla små delar redan är fästa behöver du bara ansluta de stora delarna av strukturen och sängen är klar. Den lackerade ytan gör den lätt att rengöra och ger möblerna ett rikare utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm dock inte att torka delarna efter våt rengöring, eftersom våt lack är mycket hal och sängen kan bli osäker.

Rummen presenteras i flera färger, som alla säkert kommer att tillfredsställa barnet . Sängen är höjdjusterbar och har två lägen. Kostnaden för sängen är 4500 rubel. Bland nackdelarna kan kallas en icke-avtagbar sidodel.

Bild
Bild

Stuva med lådor

Den stora fördelen med denna modell, till skillnad från de tidigare, är närvaron av två rymliga lådor för linne. Stuva är gjord av bokträ med spånskivor och fiberboardelement. Hela strukturen är täckt med allergivänlig akrylfärg. Vagnens dimensioner är 120 * 60 centimeter. Sidodelen är avtagbar och kan ersättas med en sidopanel för barnets säkerhet.

Sängplatsen är justerbar i höjd och har två lägen . Modellen är lätt att underhålla, men samtidigt är den inte så lätt att montera, eftersom designen innehåller ett stort antal små delar. Bland bristerna markerar de också bristen på lådor i grundkonfigurationen, de köps separat. Priset på modellen tillsammans med lådorna är cirka 10 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mammut

På grund av sitt ovanliga utseende kommer Mammut organiskt att titta i ett barnrum i vilken stilistisk riktning som helst, vare sig det är en klassiker eller ett loft. Massiv bok täckt med barnsäker akryllack. Kojens längd och bredd är 120 * 60 centimeter. Vid rengöring av sängen rekommenderas att använda lösningar med minskad nötningsförmåga. Bland fördelarna med Mammut-modellen kan man särskilja förekomsten av avtagbara sidopaneler, samt en höjdjusterbar bas för madrassen. Kostnaden för denna säng är cirka 4700 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Singlar

Singlar -modellen är den enklaste IKEA -barnsängen. Det är väldigt enkelt att montera, även en kvinna klarar uppgiften. Basen under madrassen är höjdjusterbar. Det överkomliga priset på 2500 rubel lämnar inte konkurrenternas möbler, inte ens bland andra tillverkare. Kanske den enda nackdelen med sängen är den för enkla designen utan några tillägg. Även för ett så lågt pris är det förlåtligt.

Bild
Bild

Singlar köps oftast som en extra säng för en sommarstuga eller i ett föräldrahem, så att barnet sover på den plats som är avsedd för honom.

Recensioner

I grund och botten är recensioner av IKEA -spjälsängar positiva. Det svenska varumärket erbjuder föräldrar ett stort urval av möbler för nyfödda, som tack vare sin lakoniska design passar in i vilken inredning som helst. Jag är mycket nöjd med modellernas kompakthet, de tar inte mycket plats, är enkla och praktiska att montera, medan sovplatsen är standard för en babysäng, barnet är bekvämt inuti. Kvaliteten på sängarna, täckta med lack utan giftig lukt, noteras också, vilket är mycket viktigt särskilt för föräldrar till allergiker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland fördelarna kallas också möjligheten att justera kajen i höjd och enkel underhåll . Prisvärda priser tillfredsställer de flesta föräldrar, eftersom en kvalitetsprodukt, mestadels av massivt trä, sällan finns till en så låg kostnad.

Bild
Bild

Men i recensionerna finns det ofta några klagomål inte så mycket om kvaliteten på modellerna, utan om deras funktionalitet. Många föräldrar är upprörda över att sängarna inte dessutom är utrustade med lådor eller en pendelmekanism, vilket i hög grad underlättar livet för både barnet och modern. Vissa skriver att det är lättare att betala bara ett par tusen och köpa en bra säng, med alla nödvändiga bonusar, gjorda i Ryssland. Föräldrarna har inga andra klagomål om det svenska företaget. Allt gjordes med hög kvalitet och felfritt.

Rekommenderad: