Tappar Och Spikar Sormat: Front Och Distans, 6x40 Mm, 6x30 Mm Och Andra, Urvalsparametrar

Innehållsförteckning:

Tappar Och Spikar Sormat: Front Och Distans, 6x40 Mm, 6x30 Mm Och Andra, Urvalsparametrar
Tappar Och Spikar Sormat: Front Och Distans, 6x40 Mm, 6x30 Mm Och Andra, Urvalsparametrar
Anonim

Tappar och spikar är de viktigaste fästelementen som är nödvändiga för olika reparations- och byggnadsarbeten. Ofta är pluggar och pluggar fixerade i en stödjande bas, på grund av vilken dessa produkter kan hålla nästan vilken struktur som helst.

På grund av deras breda distribution, stora popularitet och höga efterfrågan på sådana fästelement, är ett stort antal företag engagerade i produktion, försäljning och försäljning . Ett av dessa företag är Sormat. Idag i vår artikel kommer vi att överväga egenskaperna och särdragen hos pluggar och spikspikar från märket Sormat.

Bild
Bild

Särdrag

Sormats hemland är Finland. Företaget har varit verksamt på marknaden sedan 1970 . Under denna tid har varumärket aktivt expanderat och utvecklats, och idag har det redan gått långt bortom Finland och spridit sig till andra länder i världen. Ryska federationen är inget undantag, där märket uppträdde 1991. Idag kan detta företag anses vara ett av marknadsledarna.

Sormats sortiment innehåller ett stort antal produkter: inte bara plugg, spik, utan även ankare, borrar, klämmor och många andra reparations- och konstruktionstillbehör. Samtidigt är alla märkesprodukter av hög kvalitet, eftersom de produceras med hänsyn till alla internationella standarder och föreskrifter, liksom på grundval av den senaste vetenskapliga och tekniska utvecklingen.

Dessutom är endast erfarna yrkesverksamma involverade i fabriker och anläggningar som har omfattande och högkvalitativ teoretisk utbildning, samt ett stort antal praktiska färdigheter och förmågor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att notera att endast högkvalitativa, pålitliga och hållbara material används som råmaterial, varför slutprodukterna har de högsta kvalitetsindikatorerna.

Detta märke väljs inte bara av nybörjare och amatörer, utan också av professionella arbetare (till exempel byggare) . Den viktigaste fördelen med detta företag är dessutom det överkomliga priset på produkterna, vilket gör att varumärket Sormat kan skilja sig från det stora antalet och olika konkurrenter. Det är också viktigt att notera det faktum att Sormat -företaget har sin egen författares utveckling, på grundval av vilken en unik märkesprodukt produceras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Sortimentet för Sormat-företaget innehåller ett stort antal produkter, till exempel fasad- och expansionsvarianter, pluggar och spikspikar i storleken 6x40 mm eller 6x30 mm, och andra. Tänk på flera populära alternativ för fästelement.

SDF-KB-10H-E

Detta fästelement tillhör kategorin universella fasadpluggar. Den är lämplig för nästan alla byggmaterial, men avancerade experter rekommenderar att du använder den för att fästa metall- och träkonstruktioner . Elementöppningens speciella form garanterar högsta möjliga installationssäkerhet. Dessutom hjälper elementets specifika form att eliminera oönskad rullning.

Det är också viktigt att notera det faktum att själva elementet är tillverkat av rostfritt stål, därför kan det användas inte bara inomhus utan även utomhus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

LYT UK KP

Detta element för infästning kan användas om inte alltför tunga belastningar påverkar lagerstödet. Denna spikpinne har en icke-standard design, eftersom den är monterad med en spikskruv . Huvudet på detta element har en "posidrive" -lucka, vilket i hög grad underlättar processen att demontera och justera fästet. Det rekommenderas inte att använda detta element utomhus, det är endast lämpligt för torra rum och tillfälliga fixeringar.

Bild
Bild

BELYST

Denna spikplugg används vanligtvis för montering av golvlister och lameller på betong och tegel. Tillverkningsmaterialet är nylon, på grund av vilket installationen kan utföras med hammare. Det finns ett speciellt element i designen - "posidrive" -platsen . Övre delen av pluggen är täckt med ett specialdesignat lock.

Sormats sortiment innehåller element i vitt och brunt.

Bild
Bild

KBT

Detta element har en invändig gänga och är avsedd för luftbetong. Yttergängan är ganska bred i storlek, vilket garanterar en högkvalitativ och pålitlig fastsättning. KBT kan användas med träskruvar, universalskruvar och metriska skruvar, bultar och dubbar . Elementet kan användas i temperaturområdet från -40 till +80 grader Celsius.

Bild
Bild

NAT 8 L

NAT 8 L är en långsträckt nylonplugg. Den är väl lämpad för porösa och dåliga material. Elementets yta är profilerad, vilket garanterar en hög vidhäftning.

Dessutom har designen speciella "vingar" som förhindrar vridning och faller ut ur hålet.

Bild
Bild

Valbara kriterier

Valet av pluggar och spikar är en mycket viktig och ansvarsfull uppgift. Saken är att varje detalj är viktig när vi utför bygg- eller reparationsarbeten. Följaktligen kan de fästelement som används betydligt påverka slutresultatet i ditt arbete . När du köper pluggar och naglar rekommenderar experter att fokusera på flera viktiga faktorer och parametrar. Låt oss överväga de viktigaste.

Lagerbas

Idag finns det flera olika typer av stödunderlag - fast korpulent, hållbart ihåligt och poröst. Denna klassificering baseras på vilket material den var gjord av (till exempel gasbetong, gassilikat, expanderad lera).

Materialet i stödbasen har stort inflytande på valet av fästelement.

Bild
Bild

Huvudform

Denna indikator avgör hur fast och pålitligt fästelementet kommer in i stödbasen. Följaktligen beror fästets kvalitet på huvudets form som du väljer. Experter rekommenderar inte att man väljer ramankar med avsmalnande huvud . Ju mer noggrant och seriöst du närmar dig valet av denna egenskap, desto mer hållbar blir fästet.

Bild
Bild

Elektrokemisk korrosion

Elektrokemisk korrosion är farlig genom en signifikant minskning av hållfasthetsegenskaperna hos pluggar och spikspikar. Du bör välja de alternativ som påverkas minimalt av detta fenomen.

Så de mest framgångsrika modellerna är de som har en speciell polymerbricka placerad på hylsan på fästelementet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pris

Om möjligt, ge företräde åt fästelement som är i mellanklass. Det är oönskat att välja de billigaste eller de dyraste alternativen, eftersom de ofta inte respekterar förhållandet pris-kvalitet.

Bild
Bild

Recensioner

Innan du köper detta eller det där fästelementet är det lämpligt att studera tillgängliga kundrecensioner. Tack vare detta tillvägagångssätt kan du förstå om de egenskaper som tillverkaren deklarerar motsvarar det verkliga läget.

Rekommenderad: