Vetonit Kitt: Lr Och Kr Kitt, Materialförbrukning Per M2, Tekniska Egenskaper

Innehållsförteckning:

Video: Vetonit Kitt: Lr Och Kr Kitt, Materialförbrukning Per M2, Tekniska Egenskaper

Video: Vetonit Kitt: Lr Och Kr Kitt, Materialförbrukning Per M2, Tekniska Egenskaper
Video: Тонкости работы со шпатлевкой. Различные техники. Инструмент. Ошибки. Секреты мастерства 2024, April
Vetonit Kitt: Lr Och Kr Kitt, Materialförbrukning Per M2, Tekniska Egenskaper
Vetonit Kitt: Lr Och Kr Kitt, Materialförbrukning Per M2, Tekniska Egenskaper
Anonim

Spackel är ett av de mest populära efterbehandlingsmaterialen. Produkter av olika märken säljs. Vetonit kitt, funktioner och omfattning, som kommer att diskuteras nedan, anses vara en av de mest populära.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Vetonit är ett varumärke som är välkänt både för professionella byggare och reparatörer och för vanliga köpare. Högkvalitativt kitt, rikt sortiment och överkomligt pris gör det till en av de mest efterfrågade typerna av beläggningar på den moderna byggmarknaden. Du kan köpa produkter av detta märke både i specialiserade företagsbutiker och i stora byggnadsmarknader eller på företagets officiella webbplats.

Vetonit kitt är avsett för efterbehandling i torra rum . Den har en helt naturlig, miljövänlig komposition.

På grund av den unika pulverformiga strukturen är detta material inte bara lätt att använda, utan gör det också möjligt att göra vilken yta som helst helt plan och slät. Under arbetet är kittet lätt att applicera och sprida utan synlig ansträngning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efterbehandling med detta material utförs snabbt. Den kan appliceras på arbetsytan både manuellt och mekaniskt. Produkterna säljs i starka förpackningar som väger 5 eller 25 kg.

Sortimentet av märket innehåller olika typer av kitt , som låter dig välja efterbehandlingsmaterial för alla arbeten under olika förhållanden. Vetonit är idealisk för att förbereda väggar för dekorativ puts, tapetsering och enkel målning. Omfattningen av dess tillämpning är ganska omfattande, den kan inte bara användas för utjämning av golvbeläggningar.

Med denna topplack kan du göra väggar och tak perfekt släta både inuti och utanför vilken byggnad som helst. Det viktigaste är att välja rätt typ av kitt och använda det korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och egenskaper

Tillverkaren Weber Vetonit har sett till att varje kund i sina produkter kan välja exakt det kitt som helt uppfyller hans behov. Varje typ har sina egna unika tekniska egenskaper, med vetskap om vilken du enkelt kan välja ett kitt som är lämpligt för att uppnå ditt specifika mål.

LR + Är en polymerfinish kitt speciellt utformad för att planera väggar före tapetsering. Den har en vit färg eftersom finmald marmor fungerar som fyllmedel och torkar inom 24 timmar efter applicering. I en färdig att använda form kan blandningen utspädd med vatten förvaras i 24 timmar i en sluten behållare. Temperaturen på kompositionen under drift bör inte vara lägre än 10 grader, den högsta tillåtna skikttjockleken med full utjämning är 3 mm, med delvis utjämning kan den nå 5 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • lr Silke - det bästa polymerbaserade kittet i Ryssland. Den har en rik vit färg och en idealisk plasticitet. Den är avsedd för efterbehandling av väggar och tak innan målning eller tapetsering. Tillhör kategorin icke-vattentäta efterbehandlingsmaterial, i färdig form förvaras den i upp till två dagar i en sluten behållare och torkar vid rumstemperatur per dag. Den maximala skikttjockleken är 4 mm, temperaturen vid applicering och vid torkning bör kittet vara över 20 grader.
  • Vetonit Kr - spackel med samma tekniska egenskaper som de två föregående. Skillnaden ligger i det faktum att den är gjord på basis av ett speciellt organiskt lim. Blandningen är avsedd för efterbehandling av väggar och tak inomhus. Innan du använder den måste arbetsytan vara belagd med Weber Vetonit -gips. Skiktet bör inte vara tjockare än 6 mm, temperaturen på arbetsblandningen rekommenderas att vara minst 12 grader över noll, temperaturen för att torka kittet når cirka 25 grader.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Js Är en mångsidig finishblandning. Lämplig för utjämning av tidigare målade väggar, kan användas för att täta mellanrum mellan gipsskivor. Denna produkt har ett speciellt sprickskydd. Tjockleken på ett lager når 5 mm, den optimala omgivningstemperaturen under drift är 20 grader.
  • Js Plus Är en avancerad finishpasta. Det skiljer sig från den tidigare typen i ökad styrka och duktilitet. Den kan användas för att jämna ut ytor som en gång var täckta med tapeter eller målade, för att stänga luckor eller skapa en vacker dekorativ finish. Skikttjocklek och temperatur bör vara desamma som i föregående fall.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vetonit Vh - Det här är en cementfasad efterbehandling. Den används för externt och internt arbete, kan appliceras på alla typer av betong- eller tegelytor. Blandningen används för att efterbehandla väggar och tak innan ytterligare utförande utförs och har två sorter:
  • Bra endast avsedd för användning i torra rum och appliceras med ett lager av högst 3 mm;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • VH grå - universalspackel, som är speciellt utformad för applicering på cement, gips och putsade ytor i och utanför byggnader.
  • Kitt TT Är en start cementblandning med en ökad nivå av fuktbeständighet. Lämplig för användning på alla typer av ytor, kan användas inomhus och utomhus. Den högsta tillåtna skikttjockleken är 4-5 mm, den optimala temperaturen för arbete är från 20 till 35 grader.
Bild
Bild
Bild
Bild

Konsumtion

Kittets förbrukningshastighet beräknas per 1 m2. Denna indikator beräknas inte bara för var och en av dess typer separat, utan också för att utföra olika verk. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till arbetsytans skick och materialet från vilket det är gjort.

Med rätt val av kitt, lämpligt för arbete med en specifik yta, är dess förbrukningshastighet 1,2 kg / 1 m2. Mängden vatten i detta fall kommer att vara 0,4 liter. Man bör komma ihåg att 1, 2 kg är mängden torr blandning.

För att täta luckorna mellan gipsskivorna behöver du 0,6 kg / 1 m2, mängden vatten i detta fall regleras efter eget gottfinnande. Denna mängd kittförbrukning är ungefärlig med tanke på applicering av blandningen med en tjocklek av högst 6 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Nyckeln till ett högkvalitativt resultat av att använda Vetonit kitt är det rätta valet.

När du köper denna topplack måste du komma ihåg ett antal villkor:

  • För fuktiga väggar är det nödvändigt att endast köpa en fuktbeständig cementbaserad blandning. Det är också perfekt för cementarbeten.
  • Det är absolut nödvändigt att välja typ av detta efterbehandlingsmaterial, beroende på de råvaror från vilka arbetsytan är skapad. Om det är en betong- eller tegelkonstruktion, bör kittet utformas speciellt för arbete på sådana ytor.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det är nödvändigt att ta hänsyn till själva kittets syfte. Om den är avsedd för fyllning av luckor eller för delvis priming av arbetsytan, rekommenderas det inte att applicera den på hela väggen.
  • När du väljer, var noga med att ta hänsyn till temperaturen vid vilken det är tillåtet att använda denna topplack och temperaturen vid vilken den ska torka. Underlåtenhet att följa dessa villkor kommer att leda till att kittet inte helt kan uppfylla sitt syfte och arbetsytan skadas.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Valet av Vetonit -kitt bör bero på användningsorten. Om det är nödvändigt att slutföra väggarna utanför byggnaden, bör du välja den typ av beläggning som utvecklats av tillverkaren speciellt för dessa ändamål.
  • Var uppmärksam på den maximalt tillåtna tjockleken på det applicerade lagret. Överskrid inte tillverkarens rekommendationer. Därför, om den rekommenderade tjockleken inte löser de befintliga problemen med utjämning av ytan, är det bättre att först gipsa det och först applicera kittet.

Styrt av dessa kriterier vid köp kommer du att kunna köpa ett riktigt högkvalitativt kitt som kan lösa alla problem med den slutliga efterbehandlingen av väggar och tak.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

För att få en objektiv bedömning av kvaliteten på denna topplack är det nödvändigt att överväga både recensioner från vanliga köpare som använder den under inhemska förhållanden och recensioner från specialister som arbetar konstant med den.

Vanliga köpare talar bara positivt om Vetonit kitt . För många är det viktigt att du med dess hjälp perfekt och smidigt och snabbt kan jämna ut nästan vilken yta som helst, utan att ha speciella färdigheter i att arbeta med en sådan beläggning och komplexa verktyg till hands. Prisvärt pris, hög kvalitet och hållbarhet för det erhållna resultatet är de viktigaste fördelarna med detta företags produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Professionella byggare och dekoratörer inser att Vetonit kitt är ett av de bästa idag. Den är lätt att använda, ekonomiskt förbrukad, har en helt säker sammansättning och klarar effektivt uppgifterna. Enligt dem är produktens kvalitet mycket högre än priset.

Ett stort plus är att ett sådant högkvalitativt och professionellt kitt är tillgängligt för alla människor på grund av dess låga kostnad. Dess ekonomiska förbrukning gör att du kan slutföra efterbehandlingen snabbt och effektivt.

Rekommenderad: