Pufas Kitt: Egenskaper Hos Formuleringar I 5 Och 25 Kg Förpackningar

Innehållsförteckning:

Video: Pufas Kitt: Egenskaper Hos Formuleringar I 5 Och 25 Kg Förpackningar

Video: Pufas Kitt: Egenskaper Hos Formuleringar I 5 Och 25 Kg Förpackningar
Video: PUFAs: Polyunsaturated Fatty Acid Metabolism (DHA, EPA, AA) 2024, April
Pufas Kitt: Egenskaper Hos Formuleringar I 5 Och 25 Kg Förpackningar
Pufas Kitt: Egenskaper Hos Formuleringar I 5 Och 25 Kg Förpackningar
Anonim

Ett av de viktigaste stadierna för att förbereda väggar för dekorativ efterbehandling är användningen av en kittmassa: en sådan komposition kommer att göra väggytan jämn och slät. Varje beklädnad kommer helst att falla på den förberedda basen: färg, tapeter, kakel eller andra efterbehandlingsmaterial. Men när de förbereder sig för inredning av väggdekoration har många en fråga om vilket kitt som är bättre. Byggmarknaden erbjuder många variationer av olika utjämningsföreningar. Ofta föredrar konsumenterna Pufas -produkter: tillverkaren erbjuder ett spackel av hög kvalitet.

Bild
Bild

Om märket

Pufas är ett tyskt företag som utvecklar och tillverkar produkter för konstruktion och renovering. I 100 år har företaget levererat sina produkter till utländska och inhemska marknader. Företaget har en ledande position inom försäljning av kittmassor.

Konsumenterna litar på Pufas produkter tack vare:

  • oklanderlig kvalitet på de tillverkade varorna.
  • produktion av ett brett utbud av kitt;

Företagets ingenjörer följer ständigt aktuella trender, utvecklar nya produkter och förbättrar den befintliga produktlinjen. Tack vare detta tillvägagångssätt uppfyller Pufas kitt alla konstruktionskrav.

Bild
Bild

Räckvidd

Företaget tillverkar flera typer av kitt. De är gjorda på basis av gips, cement eller specialiserade hartser. Kompositionerna är avsedda för mindre reparationer och omfattande byggnadsarbeten. Produkter levereras till marknaden i form av färdiga lösningar eller torra blandningar.

Beroende på dina behov kan du välja ett kitt:

  • för inredning av vägg- och takytor;
  • universell för alla typer av arbeten;
  • för att förbereda den främre delen för beklädnad.
Bild
Bild

I butiker kan du hitta torra blandningar för beredning av kittmassa i förpackningar som väger 0, 5 och 1, 2 kg, papperspåsar som väger från 5 till 25 kg. Färdiga formuleringar säljs i hinkar, burkar eller rör. Receptet för varje producerat kitt är unikt. Tillverkaren har valt ingredienserna i proportioner som ger bra vidhäftningsegenskaper. Denna kitt kännetecknas av snabb stelning av den applicerade massan, samt gradvis torkning utan rullning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentet som presenteras är omfattande, vi kommer att överväga de mest populära typerna av kitt.

Pufas MT 75

Blandningen är gjord på basis av gips med tillsats av konsthartser. Designad för ett brett spektrum av byggnadsarbeten: används för utjämning av ytor, förberedelse av murverk för puts, fyllning av kakelfogar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pufas Full + Finish

Materialets huvudkomponenter är gips och cellulosa. På grund av dem är blandningen lätt att förbereda: när den blandas med vatten tjocknar den snabbt utan att bilda klumpar. Detta material är avsett för tätning av skarvar, sprickor, förberedelse av basen för efterbehandling.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kan användas som massa för ytmodellering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pufaplast V30

En mångsidig massa innehållande cement, fibrer och dispersionsharts. Den används för att fylla luckor och sprickor på tak och väggar, jämna ut byggnadsfasader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pufamur SH 45

En produkt som är idealisk för konsumenter med höga krav på kvalitetsfinisher. Materialet är baserat på gips och syntetiska hartser. Kompositionen är lämplig för professionellt bruk, avsedd för reparation av väggar i vilken skala som helst, öka vidhäftningsegenskaperna hos släta byggmaterial, förbereda basen för dekorativ efterbehandling. Materialet kännetecknas av snabb härdning, jämn härdning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Efterfrågan på Pufas kitt på grund av massan av fördelar och användarvänlighet:

  • Den färdiga massan har en optimal inställningshastighet. Kompositionen som appliceras på väggen torkar jämnt utan att krympa.
  • Kittet kan appliceras på alla underlag: gips, tegel eller betong. Kompositionen är lätt att applicera, orsakar inga svårigheter vid slipning.
  • Denna produkt kännetecknas av god luftgenomsläpplighet, vilket gör det möjligt att upprätthålla ett gynnsamt mikroklimat i rummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Märket kitt är inneboende i hälsosäkerhet: det är allergivänligt, avger inte skadliga ämnen under drift.
  • Detta material har en hög vidhäftningsgrad på alla typer av ytor. Det är starkt och hållbart.
  • Märkets kitt kännetecknas av dess motståndskraft mot plötsliga temperaturförändringar och hög luftfuktighet (i synnerhet hänvisar denna egenskap till universella kompositioner och kitt för utomhusbruk).
Bild
Bild

Pufas kitt är en av de bästa föreningarna som används för efterbehandling. Dess enda nackdel är det höga priset jämfört med de produkter som erbjuds av andra tillverkare. För lite överbetalning får du en perfekt slät och hållbar finish. Efter att ha förberett basen med användning av Pufas -kitt, behöver du inte vara rädd för att den dekorativa finishen kommer att försämras med tiden. Reparation med sådant material är hållbart.

Rekommenderad: