Wagner Spraypistoler: Funktioner Electric W100, Airless, Professional High Pressure Och Andra Sprutpistoler

Innehållsförteckning:

Video: Wagner Spraypistoler: Funktioner Electric W100, Airless, Professional High Pressure Och Andra Sprutpistoler

Video: Wagner Spraypistoler: Funktioner Electric W100, Airless, Professional High Pressure Och Andra Sprutpistoler
Video: How to Use a Paint Sprayer 2024, April
Wagner Spraypistoler: Funktioner Electric W100, Airless, Professional High Pressure Och Andra Sprutpistoler
Wagner Spraypistoler: Funktioner Electric W100, Airless, Professional High Pressure Och Andra Sprutpistoler
Anonim

Tyska företag är bland de mest kända och pålitliga, enligt majoriteten av konsumenterna. Teknik från Tyskland är mycket efterfrågad över hela världen, detta gäller även målningsutrustning. Bland sådana företag kan man särskilja produkterna från märket Wagner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Wagner sprutpistoler är populära för sina positiva egenskaper

  • Enkelhet … Trots sin tekniska utrustning och stora möjligheter att måla ytor är Wagner -produkterna ganska enkla att använda, så att oerfarna användare kan prova tekniken i praktiken utan problem. Enkelhet uttrycks också i utseendet, vilket är förståeligt och bekant för denna typ av färgprodukter.
  • Kvalitet och tillförlitlighet … Vid tillverkning av färgsprutor säkerställer tillverkaren hög kvalitet på de råvaror som produkterna är tillverkade av. Detta gäller också olika mekanismer, tack vare vilka modellerna har en bred funktionalitet. Det är denna funktion som gör att Wagner kan vara efterfrågad på den globala marknaden.
  • Laguppställningen . Tillverkarens sortiment är riktigt brett och har enheter från manuell till helautomatisk, som används i industriell skala. Elektriska, luftlösa, professionella sprutpistoler finns tillgängliga. Det är värt att notera deras tekniska mångfald, vilket uttrycks i förmågan att justera sprutbredden beroende på munstycket, skapa högt tryck och ändra andra egenskaper.
  • Utrustning … Du kan köpa inte bara en sprutpistol, utan också en hel uppsättning, som kommer att innehålla olika förlängningar, munstycken, rengöringstillbehör och allt som gör det enklare att använda och behålla ett optimalt teknikläge.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sorter och sortiment

Wagner W100

En av de mest kända hushållsmodellerna, som har goda egenskaper och gör det möjligt att måla ytor av olika material med hög kvalitet . En sådan produkt fungerar med färger med en viskositet upp till DIN 90, nämligen: med emaljer, lacker, impregneringar och grundfärger. Det finns en inbyggd regulator för materialförsörjning, med vilken du kan ställa in önskat sprayalternativ beroende på mål och mål.

HVLP -tekniken som används av denna pistol möjliggör en ekonomisk färgapplikation, vilket minskar kostnaderna. Handtaget är utrustat med en kudde av mjukt material, den lätta vikten på 1,3 kg ger arbetaren möjlighet att använda denna produkt under lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaperna hos W100 möjliggör god prestanda med 280 watt effekt och 110 ml / min vätskeflöde . I detta fall uppnås inte bara hög hastighet, utan också utmärkt färgkvalitet, beroende på munstycket och dess diameter. I detta fall är denna siffra 2,5 mm.

Det rekommenderade avståndet till delen är från 5 till 15 cm, på grund av vilket det är möjligt att applicera vätskan mer exakt utan att spruta färgen i luften. Genom att använda I-Spray och Brilliant-munstycken kommer arbetaren att kunna applicera tjocka formuleringar, vilket kan vara nödvändigt under vissa driftsförhållanden.

Behållaren är lätt att ta på och av, och det finns också möjlighet att köpa en extra behållare för färg, så att du kan slutföra komplexa uppgifter i snabbaste takt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Wagner W 590 Flexio

En mångsidig avancerad modell som har ett stort antal funktioner och fördelar jämfört med sina tidigare motsvarigheter . Den viktigaste innovationen är närvaron av två bilagor. Den första är avsedd för applicering av vätskor på små föremål, till exempel bänkar, möbler, staket. Det andra är ett arbetssätt med vilket du kan måla interiörer och fasader på byggnader, liksom andra stora ytor. Denna variation gör det här verktyget användbart både i vardagen och i industrin.

Grunden för arbetet är X-Boost-turbinen, vars effekt kan justeras … Vid maximala parametrar kan användaren måla upp till 15 kvm. meter på bara 6 minuter. Samtidigt säkerställer sprutsystemet smidig applicering av färg- och lackämnet. Med köp av ett extra munstycke kan den anställde använda strukturerad färg med en korn upp till 1 mm. W 590 Flexio levereras i en robust väska för enkel förvaring och transport. Det ska sägas att denna sprutpistol är lämplig för alla typer av färg, eftersom den kan arbeta med tjocka material baserade på vatten och lösningsmedel upp till 4000 MPa och flytande ämnen upp till 170 DIN.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med Click & Paint -systemet kan du ändra arbetssätt och munstycken i en rörelse, vilket är oerhört användbart när du kombinerar målning av stora och små ytor . Tankens volym är 1, 3 liter, så arbetaren kommer att kunna använda sprutpistolen under lång tid. I enlighet med detta tog tillverkaren hand om designen, vars vikt bara är 1,9 kg. Bra balans mellan svårighetsgrad och funktionalitet. Sugrörets position kan ändras så att konsumenten inte bara kan arbeta på en horisontell, utan också på en vertikal yta.

Effekten är 630 W, produktiviteten är 500 ml / min, munstycksdiametern är 2,5 mm. Sprutmetod för HVLP -färger och lacker. Handtaget har ett höjt grepp för ökad komfort och grepp. Konsumenter noterar effektiviteten hos denna modell, dessutom under användning i en mängd olika situationer.

Förutom de tidigare nämnda vätskorna kan du arbeta med dispersionsfärger, latexfärger, glasyr, lacker och träprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Wagner W 950 Flexio

Professionellt verktyg utformat för att måla huvudsakligen stora ytor från en mängd olika material … En viktig designfunktion är pistol längd 70 cm , vilket gör det möjligt att applicera färg på fasader, tak, höghusväggar och hörn i rummet. Denna funktion beror på utrustningens industriella syfte, som kan användas i konstruktion. Denna modell kan fungera med alla större typer av färger som latex, dispersion, vattenburen samt sprayprimer, träimpregneringar och ytbehandlingar.

Det är möjligt att reglera mängden förbrukat material , vilket gör att du kan anpassa produkten beroende på dess form, samt självständigt välja önskad fackla. Liksom andra Wagner -sprutor har det ett bekvämt, höjt grepp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Luftsystemet antar inställningen av tre typer av applikationer - vertikal, horisontell eller punkt. Korrekta inställningar möjliggör hög noggrannhet och jämnhet i färgningen. Effektiviteten hos denna modell gör det möjligt att täcka en yta på 15 kvadratmeter på 6 minuter. meter.

En viktig egenskap är närvaron av ett självrensande system, som inte fanns i tidigare modeller . Det är denna funktion som gör maskinen lättare att använda, vilket är vad W 950 Flexio är känt för. Tankens kapacitet är 800 ml, vilket är tillräckligt för en lång driftstid. Vikten av hela strukturen är 5,8 kg, men under drift använder du bara en pistol, så luftpumpens vikt ingår inte i denna siffra. Produktiviteten når 525 ml / min, utgångsfördelningseffekten är 200 watt. Färgens maximala viskositet är 4000 mPa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Villkor

En viktig regel innan du använder sprutpistolen är den fullständiga installationen av enheten . Wagner -produkter har flera driftlägen, där du kan ställa in olika bredd på brännaren, samt ett sprutsystem beroende på munstycket. Kom ihåg att det är bäst att testa sprutpistolen i ett väl ventilerat område.

Innan arbetet, ge dig själv andningsskydd, förkläd med en film allt utrymme som inte behöver bearbetas. Ta färgvalet och utspädningen på allvar i rätt proportion med lösningsmedlet på allvar, eftersom skillnaden i viskositeten inte tillåter att produkten används korrekt.

Spola sprutan efter varje procedur för att förhindra att färgen torkar ut. Detta gäller särskilt när olika typer av färger och lacker används, beroende på munstyckena.

Rekommenderad: