Zubr Häftapparat: Elektriska Konstruktioner Och Mekaniska Möbelhäftapparater. Hur Sätter Jag I Häftklamrarna? 30 Mm Spikar Och Andra Förbrukningsartiklar

Innehållsförteckning:

Video: Zubr Häftapparat: Elektriska Konstruktioner Och Mekaniska Möbelhäftapparater. Hur Sätter Jag I Häftklamrarna? 30 Mm Spikar Och Andra Förbrukningsartiklar

Video: Zubr Häftapparat: Elektriska Konstruktioner Och Mekaniska Möbelhäftapparater. Hur Sätter Jag I Häftklamrarna? 30 Mm Spikar Och Andra Förbrukningsartiklar
Video: Cheap China Made Electric Nail Gun - Test and Review 2024, April
Zubr Häftapparat: Elektriska Konstruktioner Och Mekaniska Möbelhäftapparater. Hur Sätter Jag I Häftklamrarna? 30 Mm Spikar Och Andra Förbrukningsartiklar
Zubr Häftapparat: Elektriska Konstruktioner Och Mekaniska Möbelhäftapparater. Hur Sätter Jag I Häftklamrarna? 30 Mm Spikar Och Andra Förbrukningsartiklar
Anonim

Häftpistolen låter dig fästa ett material på ett annat. Så en möbelhäftapparat används för att dra möbler. Och även modeller kan vara konstruktion och universella. Häftklamrar, naglar eller hårnålar sätts in i häftapparater som fästelement.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Zubr -företaget är populärt bland proffs och hantverkare. Det inhemska märket tillverkar sina produkter i Kina. Zubr -häftapparaten är tillverkad av högkvalitativt stål, många modeller har speciella gummiinlägg . Samtidigt är varukostnaden ganska överkomlig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inhemska ingenjörer med stor erfarenhet utarbetar varje detalj med hög kvalitet . Samtidigt ger tillverkaren 5 års garanti för var och en av sina häftapparater. Sortimentet inkluderar nitpistoler för metall, universal, för kablar, samt möbler och konstruktion. Varje mästare kommer att kunna välja rätt verktyg för att lösa sitt problem.

Laguppställningen

Alla tillverkarens produkter kan användas med både häftklamrar och naglar. Bygghäftapparaten kan levereras med en uppsättning förbrukningsmaterial. Även nybörjare kan komma igång direkt. Företagets sortiment innehåller flera modeller.

  1. " Bison 4-31573 ". Handpistolen är tillverkad av metall för hållbarhet och lång livslängd. Det ergonomiska handtaget i kombination med den lätta konstruktionshäftaren ger en bekväm arbetsupplevelse. Verktyget kan också användas som en möbelpistol. Förbrukningsmaterial med en längd på 6-16 mm är lämpliga.
  2. " Zubr Profi 31525" 3 i 1 . Lämplig för arbete med plast, spånskiva och trä. Flera typer av förbrukningsvaror kan användas i storlekarna 6-12 mm eller 6-10 mm. Häftapparaten har automatisk justering för häftklamrar av olika bredd.
  3. " Master 31563_z01 ". Elverktyget används med häftklamrar 4-14 mm. Detta är tillräckligt för sammanfogning av material upp till 10 mm tjockt.
  4. " Zubr ZSP-2000 ". Med denna pistol kan du fästa plast, trä, tyg, film, läder och mycket mer. Häftapparaten kan användas som konstruktions- eller möbelhäftapparat. Satsen innehåller förbrukningsmaterial. Magasinet är utformat för 50 spikar med en storlek på 15-30 mm eller häftklamrar 15-25 mm. Elverktyget är utrustat med ett motorkylsystem. Du kan inte trycka på avtryckaren förrän häftapparaten vilar mot planet, vilket garanterar säker användning.
  5. " Zubr Profi 31527" 5 i 1 . Möbelmodellen används för att fixera tyg på trä, spånskiva eller plast. Verktyget kan användas med naglar, hårnålar och häftklamrar.
  6. " Professionell 31523_z01" 2 i 1 . Pistolen låter dig köra häftklammer på 4-14 mm i storlek eller spikar upp till 16 mm långa. Stålkroppen på den mekaniska anordningen garanterar en lång livslängd. Det ergonomiska handtaget gör det enkelt att arbeta länge.
  7. " Professionell 3192 ". En populär lösning för konstruktion, installation och efterbehandling. Det fungerar med tryckluft, vilket är ganska säkert. Häftapparaten måste vara ansluten till kompressorn. Det kan fungera med häftklamrar 10-30 mm i storlek, naglar 10-35 mm långa. Det fungerar länge utan att stanna, motorn har fått överbelastningsskydd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förbrukningsbara material

Häftapparaten används med häftklamrar, spikar och stift. De flesta modeller har fästelement upp till 20 mm. Det finns dock professionell konstruktion, universella häftapparater där 30 mm spik kan sättas in.

När du väljer en modell är det värt att överväga storleken på förbrukningsmaterial baserat på användningsändamålet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur sätter jag i häftklamrarna?

Häftapparater används tillsammans med lämpliga förbrukningsmaterial. När häftklamrarna tar slut måste du sätta in följande för att fortsätta arbeta. Detta är ganska enkelt att göra.

  1. Lås verktyget med en säkring. Detta förhindrar oavsiktlig aktivering och skada.
  2. Öppna magasinet. Det är vanligtvis placerat på baksidan. Det finns ett spår bakom locket för häftklamrar.
  3. Dra ut stången med fjädern.
  4. Vrid häftskenan så att de vassa delarna riktas i motsatt riktning från handtaget. Sätt i spåret.
  5. Sätt tillbaka stången med fjädern till sin ursprungliga plats.
  6. Stäng butiken, ta bort säkringen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Omedelbart efter att häftklamrarna har satts in måste flera bilder tas för att säkerställa korrekt installation . Om du behöver använda naglar, inte häftklamrar, utförs processen enligt samma instruktioner. Att arbeta med en mekanisk häftapparat är ganska enkelt. Du kan också ladda häftklamrar i ett elektriskt eller pneumatiskt verktyg. Endast facket öppnas med en särskild knapp.

Det är viktigt att sätta i häftklamrarna på rätt sida av verktyget. Annars kommer du inte att kunna använda det för det avsedda syftet. Det är mycket viktigt att låsa häftapparaten innan den byts ut. Annars, om du av misstag trycker på spaken, skjuter verktyget direkt i handen.

Processens finesser kan variera beroende på modell, men de allmänna principerna är alltid desamma.

Rekommenderad: