Förstoringsglas Till Telefonen: Välj Förstoringsglas För En Smartphone, 3D -förstoring, Ett Stativ Som Förstorar En Bild Och Andra Typer

Innehållsförteckning:

Video: Förstoringsglas Till Telefonen: Välj Förstoringsglas För En Smartphone, 3D -förstoring, Ett Stativ Som Förstorar En Bild Och Andra Typer

Video: Förstoringsglas Till Telefonen: Välj Förstoringsglas För En Smartphone, 3D -förstoring, Ett Stativ Som Förstorar En Bild Och Andra Typer
Video: DIY HOMEMADE MAGNIFYING GLASS🔍😱 how to make magnifying glass without bottle! Magnifying glass making 2024, Mars
Förstoringsglas Till Telefonen: Välj Förstoringsglas För En Smartphone, 3D -förstoring, Ett Stativ Som Förstorar En Bild Och Andra Typer
Förstoringsglas Till Telefonen: Välj Förstoringsglas För En Smartphone, 3D -förstoring, Ett Stativ Som Förstorar En Bild Och Andra Typer
Anonim

Modern teknik har blivit en del av vårt liv. De gör det enklare, bekvämare och mer intressant. Mobiltelefoner, som inte var så länge sedan var en kuriosa, har inte bara blivit ett sätt att ringa och skicka textmeddelanden, de har praktiskt taget ersatt surfplattor, bärbara datorer och datorer. Närvaron av mobilt internet och Wi-Fi gjorde det möjligt att vara i kontakt hela tiden och titta på en mängd olika videor och till och med filmer via en smartphone. Och för att göra visningen bekväm och komplett kom de med speciella förstoringsglas som avsevärt ökar bilden. För att välja rätt tillbehör måste du känna till dess huvudsakliga egenskaper och funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Karakteristisk

Utseendet och storleken på en mobiltelefon ändras varje år, kroppen blir tunnare och diagonalen är större, men ändå är texten och bilderna ganska små, och med konstant användning orsakar de synproblem, särskilt för barn och ungdomar. För att hjälpa ögonen att se bilden mer fullständigt, särskilt när man tittar på videoinnehåll, har tillverkare utvecklat ett 3D -förstoringsglas. Detta tillbehör har en ganska kompakt design, men låter dig tredubbla bilden på skärmen.

Ett förstoringsglas för en telefon är å ena sidan ett stativ där enheten är installerad och å andra sidan ett objektiv som skapar effekten av en TV . Skärmförstoringsglaset är bekvämt för barn som ofta ber om att sätta på en tecknad film på sin telefon, kommer till nytta på vägen och reser, när det är mycket ledig tid och vill spendera det med en trevlig aktivitet.

Bild
Bild

Förstoringsglaset är tillverkat tillverkad av hållbar plast som inte går sönder om den av misstag tappas , därför kan även barn använda den, men det finns också glasalternativ. Mobiltelefonen är installerad i en speciell hållare, vilket gör det möjligt att placera enheten i ett statiskt läge och njuta av visning. En betydande fördel med ett sådant förstoringsglas är möjligheten att exponera det i önskad vinkel och på det optimala avståndet från enheten. Varje tillverkare har sina egna egenskaper hos detta tillbehör, eftersom Det är viktigt att utvärdera fördelarna och nackdelarna med varje prov och välja det bästa själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Ett förstoringsglas för mobiltelefoner dök upp för inte så länge sedan, därför finns det inte många varianter av detta tillbehör till salu, och de skiljer sig åt i produktens material eller form. Flera typer kan särskiljas.

  • Förstoringsglas för mobil, plast med en liten telefonhållare och en frontpanel med ett förstoringslins. Förstoringsglasets avstånd justeras genom att skjuta det över plaststödet.
  • Förstoringsglas för telefon av spånskiva och PMMA , ser ut som en anteckningsbok eller en bok med öppningsflikar. En del fungerar som ett stöd för telefonen, i den andra kan du installera ett förstoringsglas och använda det som en skärm.
  • Förstoringsglas av plast , har formen av en volymlåda, som vid behov kan förlängas till ett visst avstånd. Det finns en nisch på baksidan av den här produkten där telefonen är installerad. Förstoringsglaset ser ut som en liten surround -TV när den fälls ut.
  • Förstoringsglas för plasttelefon , presenteras i form av en bok, varav en del fungerar som en skärm, den andra som ett omslag som skyddar telefonen medan du tittar, vilket gör att du kan öka bildkvaliteten. I mitten av förstoraren finns en hållare för en telefon, som när den är hopfälld placeras inuti tillbehöret och vid behov fälls ut.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mängden skärmförstorare kommer att växa snabbt, eftersom möjligheten att göra en TV eller dator från en telefon har fått mycket feedback från användarna.

Val

För att köpa en bra förstoringsglas till din mobiltelefon bör du utvärdera detta tillbehör från olika vinklar, uppmärksamma ett antal faktorer.

  • Kompatibel med telefonmärket och dess operativsystem … Moderna produkter skapas på ett sådant sätt att de är universella, och alla som har en smartphone kan använda dem. Men det finns begränsade upplagor avsedda för specifika telefoner, så du bör vara uppmärksam på detta.
  • Material - För att förstoringsglaset ska fungera så länge som möjligt är det värt att välja de alternativ som är gjorda av tät plast, trä, akryl. Stor uppmärksamhet bör ägnas åt skärmen, som kan vara av plast eller glas. Glas kan köpas för en vuxen användare, medan ett barn ska använda plastalternativet. När du köper ett förstoringsglas är det viktigt att kontrollera skärmens integritet, frånvaron av sprickor, repor och snedvridningar på den, vilket kommer att förstöra visningen.
  • Produktstorlek - Förstoringsglaset på mobiltelefonen kan vara 7, 8 och 12 tum. Valet av storlek bestäms av syftet eller personliga preferenser. Ju större diagonalen är, desto högre blir priset.
  • Färg - telefonförstorare kan göras i olika färger. Om fodralet är av plast är det ofta en svart eller vit version, för träprodukter kan det finnas valfri färgpalett.
Bild
Bild
Bild
Bild

Beroende på typ av förstoringsglas telefonens installationsplats kan variera . Var särskilt uppmärksam på ytan där telefonen ska placeras. Om materialet är halt kan mobilen falla när hela strukturen flyttas. Den gummerade ytan i området där telefonen är installerad anses vara optimal.

Ansökan

Processen att använda en telefonförstorare är inte svår, även ett barn klarar det. Till skillnad från moderna prylar som behöver laddas då och då behöver skärmförstoraren inte detta. Diagrammet för att använda ett förstoringsglas ser ut så här:

  1. ta bort förstoringsglaset från lådan , där det rekommenderas att förvara det utanför användning, så att linsen inte försämras;
  2. samla tillbehör , principen för montering av produkter kan variera beroende på modell och tillverkare;
  3. höj linsen och avslöja den på det optimala avståndet från telefonhållaren;
  4. förbereda en plats för mobilen och installera den , genom att förvala en film, tecknad film eller genom att öppna det program som ska användas;
  5. ställ in optimal lutningsvinkel och avstånd , så att bilden är så tydlig och behaglig för ögat som möjligt, och detta slutför installationsprocessen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett förstoringsglas för att förstora skärmen hjälper till att fördriva tiden om du bara har en telefon med dig, ger dig möjlighet att hålla ditt barn sysselsatt på vägen och låter dig sluta transportera en surfplatta eller bärbar dator medan du reser bara din telefon och ett förstoringsglas för honom.

Förbättringen av den här gadgeten har ännu inte slutförts, så inom den närmaste framtiden kan nya originalprodukter med ännu större funktionalitet dyka upp på marknaden.

Rekommenderad: