Massiva Träfasader: Tall Och Björk, Ask Och Ek, Italienska Fasader Och Annan Produktion

Innehållsförteckning:

Video: Massiva Träfasader: Tall Och Björk, Ask Och Ek, Italienska Fasader Och Annan Produktion

Video: Massiva Träfasader: Tall Och Björk, Ask Och Ek, Italienska Fasader Och Annan Produktion
Video: Motormanuell avverkning med motorsåg och skördare 2024, Mars
Massiva Träfasader: Tall Och Björk, Ask Och Ek, Italienska Fasader Och Annan Produktion
Massiva Träfasader: Tall Och Björk, Ask Och Ek, Italienska Fasader Och Annan Produktion
Anonim

Naturligt massivt trä är ett utmärkt material från vilket pålitliga och hållbara möbler, liksom fasaderna på headset, erhålls. Sådana saker lockar många köpare. Fasader presenteras i ett stort utbud. Du bör vara medveten om egenskaperna hos dessa produkter tillverkade av massivt trä.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Naturligt trä är ett mycket populärt material som lite kan konkurrera i kvalitet och visuell överklagande. Alla möbler, headset och fasader som är gjorda av den har många positiva egenskaper som lockar många konsumenter.

Vi kommer att ta reda på varför fasader av massivt trä av hög kvalitet är bra

  • Ett betydande plus av de produkter som övervägs ligger i deras miljövänlighet . Massiva fasader av hög kvalitet är gjorda av naturliga och absolut säkra material som inte kan skada hushållens hälsa.
  • Det eleganta utseendet är ett annat viktigt plus, som inte kan ignoreras . Dagens tillverkare producerar möbler med fantastiska fasader som ser riktigt lyxiga ut. Om du vill föra anteckningar av glans och aristokrati till interiören, kommer produkterna i fråga att vara en utmärkt lösning.
  • Naturligt trä kännetecknas av underbara naturliga nyanser . Deras palett är väldigt rik. Det är möjligt att välja lämpliga exemplar för alla interiörer och stilar.
  • Fasadstrukturer, som är gjorda av naturligt massivt trä, har utmärkt motståndskraft mot mekaniska skador . Sådana saker är inte lätta att bryta eller förstöra. Även om det uppstår några defekter på fasaden kan de enkelt elimineras genom restaurering. Detsamma kan inte göras med plast- eller spånfasader.
  • Sådana saker är utformade för en lång livslängd . Högkvalitativa fasader, som verkligen är gjorda av naturligt massivt trä, kommer att tjäna i många år, särskilt om de sköts ordentligt.
  • På infästningsställena är sådana fasader mycket mer pålitliga och starka än sina motsvarigheter .
  • Massiva träprodukter presenteras i det bredaste sortimentet . Du kan välja ett värdigt alternativ för alla inställningar och designkompositioner.
  • Mest smuts kan enkelt avlägsnas från naturliga fasadunderlag . Det räcker med en lätt fuktig trasa eller svamp.

Du behöver inte använda slipande produkter och aggressiva kemikalier för rengöring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många fördelar med de aktuella produkterna, men det finns också nackdelar. Om du bestämmer dig för att spendera pengar på dyra fasader i massivt trä, bör du bekanta dig inte bara med deras fördelar utan också med deras nackdelar.

  • En av de största nackdelarna är den höga kostnaden . Fasader av massivt trä av hög kvalitet är vanligtvis dyra, särskilt om de är gjorda av värdefulla arter. Inte alla konsumenter har råd att köpa sådana varor.
  • Massiva träfasader utsätts för blekning , vid direkt solljus.
  • Naturligt trä gillar inte hög luftfuktighet, liksom temperaturhopp . Och sådana förhållanden kan inte undvikas om möblerna är installerade i köket.
  • Så att massivt trä fasader tjänar så länge som möjligt måste de behandlas med speciella antiseptiska föreningar. Detta är en av förutsättningarna för hållbarhet och praktiska egenskaper hos sådana saker.
  • Massiva träfasader har vanligtvis en mer imponerande vikt , snarare än många av deras motsvarigheter, som är gjorda av andra material.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Olika träslag används vid tillverkning av fasader av hög kvalitet. Bland dem finns det både budget och mycket dyra alternativ. Låt oss överväga vilken typ av material av naturligt ursprung som oftast används vid tillverkning av fasader.

Tall . Högkvalitativt och billigt material ges till kunderna av en tallskog. I många möbelbutiker hittar du möbler med högkvalitativa massiva furufasader.

Sådana alternativ anses vara ett av de mest prisvärda och billiga, har en uttalad träig struktur, en trevlig ljusgul nyans.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bok . Fasader av denna träslag ser verkligen fantastiska ut. Ytorna på sådana produkter har ingen klar trästruktur. De kan presenteras i en mängd olika nyanser, allt från grått till rödaktigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Körsbär . Om du vill köpa möbler med eleganta och snygga fasader, kan du ge företräde åt det lyxiga körsbäret.

Denna ras är känd för sin höga dekorativitet, den kännetecknas av en mycket vacker röd eller rosa nyans.

Bild
Bild

Aska . Vackra fasader är gjorda av naturlig massiv aska. Ytan på sådana produkter kännetecknas av en struktur med klart synliga raka fibrer. Standardfärgen för denna ras är gulvit.

Bild
Bild
Bild
Bild

Björk . Många köpare föredrar möbler med massiva björkfasader. Sådana saker är relativt billiga, särskilt jämfört med exemplar av ek eller bok. Björkfasader kännetecknas av ett brett urval av nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ek . Fasader av massiv ek ser särskilt elegant och rik ut. Sådana produkter kan ha en mängd olika färger, skryta med ökade hållfasthetsegenskaper. Det är sant att möbler av detta material är ganska dyra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Al . Ett vinnande material om möblerna väljs ut för implementering av invecklade designidéer. Ytan på ett sådant material är rödbrunt med närvaro av en vit eller gulaktig nyans.

Bild
Bild

Ibland kan du till försäljning hitta möbler med fasader som är gjorda av sällsynta och exotiska träslag. Sådana exemplar är vanligtvis mycket dyra.

Tillverkare

För närvarande är utbudet av möbler av hög kvalitet med fasader i massivt trä helt enkelt stort. Pålitliga, vackra och praktiska alternativ produceras av många kända tillverkare.

Låt oss titta närmare på några av dem

Piombo . Ett välkänt varumärke från Italien som erbjuder fasader av naturligt massivt trä av hög kvalitet för konsumenterna att välja mellan. Italienska produkter presenteras i ett stort sortiment. Produkterna kännetecknas av utmärkt genomtänkt design, trevliga färger, vackra former. Märkets kollektioner fylls ständigt på med färska föremål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sidak . Ledande rysk tillverkare av möblerfasader och plåtmaterial av hög kvalitet. Vid tillverkningen av sina egna produkter använder varumärket alla de senaste avancerade teknikerna. I Sidaks sortiment kan du hitta ett enormt antal väldigt olika fasader med olika färger, former och storlekar. Ett lämpligt alternativ kan hittas för nästan alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

" VladFasad ". Företaget, som började sin verksamhet 2011, är idag en av marknadsledarna. VladFasad producerar en mängd olika träfasader av utmärkt kvalitet. I tillverkarens sortiment hittar du mycket vackra produkter från ek, tall, björk, bok eller ask.

Bild
Bild

" PetroMebel ". Ett annat inhemskt företag som erbjuder konsumenter högkvalitativa fasader i lager och på beställning. Köpare kan beställa alla designprojekt för naturprodukter, hitta möbelkomponenter för sitt hem i nästan vilken färg och storlek som helst. Företaget öppnar ofta försäljning.

Fasaderna på "PetroMebel" samlar mest positiva kundrecensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Fasadkomponenter av naturligt massivt trä måste väljas noggrant, särskilt om du ska lägga pengar på mycket dyra alternativ från värdefulla arter. Du bör veta vad det är vettigt att vara uppmärksam på när du letar efter liknande möbelprodukter.

  • Ett av de viktigaste urvalskriterierna är produkternas storlek , trots allt måste möblerna nödvändigtvis ha lämpliga dimensionella parametrar. Innan du köper sådana saker är det lämpligt att diskutera allt i detalj med chefer / konsulter eller köpa fasader på en individuell order.
  • Inte mindre viktigt är det specifika material som fasadstrukturerna är gjorda av . Det finns många träslag från vilka de nödvändiga komponenterna för möbler oftast produceras. Välj det bästa alternativet, vars pris och kvalitetsegenskaper passar dig 100%.
  • Det är mycket viktigt att välja alternativ som matchar stilen och paletten i den befintliga interiören . Lyckligtvis säljs sådana saker idag i ett stort sortiment, så det är inte svårt att hitta harmoniska föremål.
  • Fasaddelar av massivt trä av hög kvalitet måste monteras samvetsgrant . Det är lämpligt att ta en titt på sådana produkter för att se till att de håller högsta kvalitet. Fasaderna ska inte visa den minsta skadan. De ska inte avge en stark lukt av lim eller formaldehyd. Om du märker även de minsta bristerna på produkten är det vettigt att vägra köpet.
  • Det rekommenderas starkt att köpa originalprodukter från välrenommerade tillverkare . Dessa kan vara både ryska och utländska tillverkare.

Högkvalitativa märkesvaror kan bara köpas i ett bra möbelutställningslokal, men definitivt inte på marknaden eller i ett annat tvivelaktigt utlopp.

Rekommenderad: