Savewood -däck: Mörkbrun SW Salix, SW Ulmus, SW Padus Och Andra WPC -modeller, Monteringsanvisningar

Innehållsförteckning:

Video: Savewood -däck: Mörkbrun SW Salix, SW Ulmus, SW Padus Och Andra WPC -modeller, Monteringsanvisningar

Video: Savewood -däck: Mörkbrun SW Salix, SW Ulmus, SW Padus Och Andra WPC -modeller, Monteringsanvisningar
Video: Butinox Interiør - Valg av maling 2024, April
Savewood -däck: Mörkbrun SW Salix, SW Ulmus, SW Padus Och Andra WPC -modeller, Monteringsanvisningar
Savewood -däck: Mörkbrun SW Salix, SW Ulmus, SW Padus Och Andra WPC -modeller, Monteringsanvisningar
Anonim

Däck är ett viktigt dekorativt element för olika staket, staket, liksom golvet i huset eller på landet. Den moderna marknaden har ett stort antal tillverkare som är redo att presentera sina produkter för kunder. Det finns också inhemska företag för tillverkning av terrass, till exempel Savewood.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

  • Kvalitetsråvaror . Vid tillverkning av vilken produkt som helst används bra material, tack vare vilket brädet är hållbart och pålitligt.
  • Enkel installation . Den välkända designen möjliggör installation av Savewood -däck utan några speciella färdigheter inom detta område.
  • Miljövänlig produkt . Om du är orolig för bortskaffandet av materialet efter dess användning, så är WPC för denna produktion absolut säker för all användning.
  • Motståndskraft mot miljöförhållanden . Om terrassen kommer att utsättas för fukt eller höga temperaturer, kommer materialet som produkterna är gjorda att klara dessa förhållanden. WPC brinner inte och är helt brandsäkert och absorberar inte heller fukt.
  • Mångfald . Tillverkaren har i sin katalog ett stort antal modeller som skiljer sig inte bara i fysiska, men också i dekorativa egenskaper. Som regel används särskilt dyra exemplar på grund av deras egenskaper, till exempel styrka och styvhet.

Det bör tilläggas att brädorna har ett stort antal naturliga färger, vilket förenklar valet, förutsatt att en viss nyans bevaras för dekoration.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Bland alla olika typer av Savewood terrassbrädor bör särskild uppmärksamhet ägnas åt de mest populära modellerna, som har visat sig vara pålitliga och samtidigt överkomliga för den vanliga köparen.

SW Padus

Sömlös kopia av Standard -serien med olika trästrukturer. Används för sidospår eller väggpaneler. Det tillgängliga radiella bearbetningssystemet gör att denna modell kan vara stark och hållbar. Profilbredden är 131 mm, varav 2 mm används som foggap . Per kvm mätare förbrukas 7, 75 linjära meter. meter material, storlek 155x25. När det gäller längden erbjuder tillverkaren alternativ för 3, 4 och 6 meter. Fördelad last för 0, 5 linjär meter är lika med 285 kg, och för kvm. mätarindikatorn är 3200 kg. Sortimentet innehåller en mörkbrun version i 2 nyanser.

Det är värt att notera att Padus bäst används i slutna rum med låg belastning, eftersom de fysikaliska standardegenskaperna kanske inte räcker för långvarig drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

SW Salix

Den enklaste och mest populära terrassbrädan, som främst används inom hushållsområdet. Stängda sidoväggar och halkskyddande yta gör att detta material kan efterfrågas i landet eller i ett förortsområde. Den har en blank topp som ger Salix ett estetiskt utseende . Trots att ytan är skyddad mot nötning behöver glansen ytterligare bearbetning för att bibehålla effekten.

Suturtyp av däck, storlek 163x25, per kvm. mätaren förbrukas 6 kör. meter material . De viktigaste köpalternativen är 3, 4 och 6 meter. Använda WPC -råvaror baserade på PVC. Uppskattad maximal belastning per kvm. meter är 4500 kg, för 0,5 linjära meter. meter 400 kg. I sortimentet har denna bräda ett stort antal färger, bland vilka det finns beige, ask, mörkbrun, terrakotta, teak och svart.

Bild
Bild
Bild
Bild

SW Ulmus

Sömlös terrass, vars huvudsakliga användningsområde är privat bruk. Hög slitstyrka och tillförlitlighet gör att Ulmus kan installeras på balkonger och loggior tack vare den praktiska anslutningen . Ulmus passar bäst för inomhusinstallationer snarare än utomhus. Baksidan av materialet är glansigt, vilket kan få det att verka som om det finns repor, i själva verket är detta en egenskap i tillverkningsprocessen.

Ytan av matt typ har en halkskydd, storlek 148x25 . Per kvm mätaren förbrukas 7 kör. meter material. Huvudlängderna är 3, 4 och 6 meter. Fördelad last 380 kg / 0,5 linjär meter, är den uppskattade maxsiffran 4000 kg per kvm. meter. Finns i en mängd olika färger, precis som SW Salix -brädan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Monteringsanvisningar

Däck kräver överensstämmelse med alla villkor som anges av tillverkaren. Med en viss solid grund måste du lägga 300x300 beläggningsplattor på den var 500 mm i mitten . Det är bäst att installera en metallram från ett 60x40 rör på denna struktur. Täck sedan ramen med en primer.

För att undvika främmande buller, installera gummikuddar mellan brickan och ramen . Placera fördröjningen mellan varandra på ett avstånd av 40 mm och säkra den sedan med en perforerad tejp. Använd sedan startfästet, i vilket du måste skjuta in det första brädet med hjälp av "Seagull" -klämman. Upprepa alla steg med efterföljande brädor.

Rekommenderad: