Klockboxar: Herr- Och Kvinnors Självuppdragande Lådor För Förvaring Av Mekaniska Klockor. Skåp För Lindning Av Altitude Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Klockboxar: Herr- Och Kvinnors Självuppdragande Lådor För Förvaring Av Mekaniska Klockor. Skåp För Lindning Av Altitude Och Andra Modeller

Video: Klockboxar: Herr- Och Kvinnors Självuppdragande Lådor För Förvaring Av Mekaniska Klockor. Skåp För Lindning Av Altitude Och Andra Modeller
Video: How to use JINS&VICO 8+0 Watch Winder with LCD Touchscreen 2024, Maj
Klockboxar: Herr- Och Kvinnors Självuppdragande Lådor För Förvaring Av Mekaniska Klockor. Skåp För Lindning Av Altitude Och Andra Modeller
Klockboxar: Herr- Och Kvinnors Självuppdragande Lådor För Förvaring Av Mekaniska Klockor. Skåp För Lindning Av Altitude Och Andra Modeller
Anonim

Klocklådor är inte bara en bekväm plats att förvara ditt favoritaccessoar, utan också ett utmärkt dekorativt element som kommer att dekorera alla rum. En sådan liten sak kommer att vara en stor gåva för både män och kvinnor. Huvuduppgiften är att välja en snygg smyckeskrin av hög kvalitet.

Bild
Bild

Särdrag

Det är värt att notera att en sådan sak, även känd som en winder eller timemover, hjälper till att förlänga livslängden på din favoritklocka.

Detta gäller särskilt för ägare av mekaniska klockor . Som ni vet fungerar de på grund av människors händer. Därför måste de bäras regelbundet för att de ska må bra och fortsätta att fungera. Men i varje persons liv finns det perioder när du vill ta en paus från din officiella bild och lämna din favoritklocka på hyllan.

I det här fallet är det bäst att lägga dem i en självlindande låda. Sådana modeller kännetecknas av det faktum att de gradvis rör sig, vilket ger klockan den önskade vibrationsnivån.

Det är värt att välja en sådan låda med fokus på en specifik klockmodell.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana produkter skiljer sig också på ett annat sätt - beroende på matmetod. Klassiska klocklådor kan fungera antingen direkt från elnätet eller från batterier. Valet av modeller för förvaring av klockor beror till stor del på hur många tillbehör som planeras att förvaras i en sådan låda . Om detta bara är en modell räcker det med att använda en batteridriven låda. Om flera klockor placeras i en låda samtidigt är det bäst att köpa en modell som fungerar på nätverket. I det här fallet är det bäst att placera lådan nära uttagen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

De två huvudtyperna av lådor skiljer sig på många sätt. Till att börja med kan alla delas in i två kategorier, beroende på hur många platser i en sådan låda. Det finns en klassisk en-rotor-låda, som rymmer en klockmodell med de enklaste kraven för laddning.

Det finns också flersitsiga lindningar. De kan lagra flera modeller av armbandsur med olika tekniska egenskaper på en gång.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klocklådor är också dyrare och billigare. Den första kategorin är enkla elektroniska lådor som låter dig linda din klocka vid rätt tidpunkt . Denna modell av lådan låter dig anpassa lindningstiden. Modellen är särskilt pålitlig. En sådan högkvalitativ låda kan hålla länge. De rekommenderas att lagra klockor från kända märken.

De tenderar att vara dyra, så du bör alltid oroa dig för dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den andra kategorin av lindningsboxar är modeller som är mer tillgängliga för vanliga användare . De är billigare, men samtidigt är de tyvärr också av lägre kvalitet. Vid tillverkningen av sådana modeller använder skaparna billigt trä och ibland även plast. I vissa fall säljs klocklindningselektronik separat.

Dessa rutor måste ständigt justeras manuellt. Dessutom är det inte ett faktum att klockan kommer att lagras korrekt i dem.

Bild
Bild

Vilka material används?

En annan viktig punkt som du definitivt måste uppmärksamma är vilket material klockboxen är gjord av.

Det mest populära alternativet är trämodeller för mekaniska klockor . Naturligt trä, särskilt hög kvalitet och inte billigt, är exakt det material som används för att skapa de mest lyxiga korgarna. Ett billigare alternativ är MFD -produkter.

Invändigt och utvändigt är klassiska bitar klädda i läder. Denna typ av beläggning kan vara mycket annorlunda. Allt beror på köparens preferenser. Det kan vara smidigt, präglat eller till och med stiliserat för något annat material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De mest populära färgerna och nyanserna på en sådan vacker produkt är rött, svart, brunt och vitt . Sådana modeller är lika väl lämpade för både män och kvinnor. Detta mångsidiga alternativ kommer att glädja alla, utan undantag, och kommer att se bra ut på en hylla i något av rummen.

Inifrån kan en fin trälåda klädas i olika material. Som regel är det velour eller sammet. Omslaget på lådan av trä kan också vara av bomull.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Separat är det värt att säga några ord om själva kudden som klockan är på. Även hon måste träna in i minsta detalj och stoppa i sammet och läder. Detta gör det samtidigt vackrare och skyddar själva tillbehöret från eventuella skador.

Många tillverkare ägnar särskild uppmärksamhet åt utformningen av lådorna själva . Det finns många sätt att få dem att se vackrare och snyggare ut. Till exempel täck med färgat lack, lägg till snidade skär. De dyraste modellerna kan till och med läggas med ädelstenar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära märken

Precis som klockor själva skapas förvaringslådor vanligtvis av populära tillverkare. Det är deras produkter som är mest populära. De mest kända märkena är värda att överväga.

Höjd över havet

Detta är ett av de mest snygga märkena. Mekaniska klockfodral från Altitude kompletteras med de bästa lindningsmekanismerna. Det räcker med att sätta klockan i lådan och ställa in önskat läge. I det här fallet kommer de att sparas så länge som deras ägare behöver. I detta fall är klockmekanismen inte överbelastad.

Dessa modeller kommer vanligtvis med någon form av garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viiways

Ett annat populärt varumärke skapades 2014. Detta är ett av de största företagen som tillverkar snygga smyckeskrin. Endast specialister från LuxeWood -företaget kan konkurrera med det.

Viilways märkesproducenters huvuduppgift är att skapa snygga, men samtidigt billiga skåp för förvaring av klockor.

Bild
Bild

Ledare

Varumärket Leader heter förtjänar också uppmärksamhet. Först och främst är företagets anställda engagerade i skapandet av klassiska träskåp för klocklindning. De har redan ägnat ganska mycket tid åt sitt arbete. De har tillverkat tillbehör för lagring sedan 1996.

Under hela denna tid har företaget aktivt arbetat med att skapa lådor för fabriken av bra klockor till ett lågt pris . Huvudföretaget ligger i Guangzhou, i Folkrepubliken Kina. De exporterar sina produkter till mer än 20 länder runt om i världen. Du kan köpa sådana produkter i många onlinebutiker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Både herr- och damlindningsboxar är mycket viktiga att använda på rätt sätt. Detta görs främst för att förlänga "livslängden" för både tillbehöret själv och lådan för det.

Det första avgörande ögonblicket är valet av själva lådan . Mycket beror på detta skede. Faktum är att nu är marknaden full av billiga kassetter, vilket förstör inte bara sådana modellers rykte utan även själva tillbehören.

När du väljer snygga lådor är det mycket viktigt att uppmärksamma kvaliteten på både själva materialen och alla detaljer som de är dekorerade med. Vissa skrupelfria tillverkare förfalskar produkterna från sina mer etablerade konkurrenter.

Därför måste du vara mycket försiktig med att kontrollera kvaliteten på korgar och hitta information om de märken som är involverade i deras produktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

En lika viktig punkt är noggrann uppmärksamhet på användningen av själva lådorna. De måste hanteras mycket försiktigt. Om produkten är dekorerad med alla möjliga små detaljer måste själva lådan ständigt rengöras från damm så att den inte bara ser snygg ut utan också välskött.

För att sammanfatta är det värt att säga det klockförvaringslådor är inte bara ett snyggt tillbehör, utan också en sak som är särskilt praktisk … En sådan produkt hjälper till att förlänga klockans livslängd och bibehålla dess kvalitet. Själva lådan, dekorerad med lack, småsten, träsnideri eller målning, kommer perfekt att komplettera alla interiörer och kommer att bli en gåva för nästan alla finsmakare av snygga tillbehör.

Rekommenderad: