Sprutor Marolex: Egenskaper Hos Pump- Och Batterimodeller. Hur Väljer Man? Recensioner Av Polska Trädgårdsapparater

Innehållsförteckning:

Video: Sprutor Marolex: Egenskaper Hos Pump- Och Batterimodeller. Hur Väljer Man? Recensioner Av Polska Trädgårdsapparater

Video: Sprutor Marolex: Egenskaper Hos Pump- Och Batterimodeller. Hur Väljer Man? Recensioner Av Polska Trädgårdsapparater
Video: Rockbros Cykeltuta - Demo och test 2024, April
Sprutor Marolex: Egenskaper Hos Pump- Och Batterimodeller. Hur Väljer Man? Recensioner Av Polska Trädgårdsapparater
Sprutor Marolex: Egenskaper Hos Pump- Och Batterimodeller. Hur Väljer Man? Recensioner Av Polska Trädgårdsapparater
Anonim

Sommarboende, trädgårdsmästare och bönder behöver ofta en speciell enhet för att inte manuellt spraya växter med olika vätskor. En professionell spruta kan bli en pålitlig assistent: med dess hjälp kan du gödsla planteringar, skydda dem från invasion av skadedjur och patogener av olika sjukdomar. Man bör komma ihåg att enheterna kan användas inte bara för bearbetningsanläggningar i trädgården eller fältet, utan också i trädgårdarna och inomhus.

I vår artikel kommer vi att prata om funktionerna hos sprutor av det populära märket Marolex.

Bild
Bild

Visningar

Trots att den moderna marknaden är full av erbjudanden från tillverkare av professionella sprutor har Marolex -märket vunnit förtjänt popularitet bland konsumenter. Produkterna presenteras i ett brett sortiment, kan användas inom olika områden, är av hög kvalitet och användarvänlighet.

Enheterna har olika storlekar och vikter, liksom skillnader i transportsätt, några av dem är utrustade med en pumpmekanism.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland huvudtyperna kan särskiljas ryggsäck, pump, manuell, såväl som manuell med en pump. Dessutom har enheterna en annan tankvolym: indikatorer sträcker sig från 500 gram till 20 liter. Man bör komma ihåg att denna indikator direkt påverkar vikten. Särskilt tunga modeller är ryggsäck , vilket innebär närvaro av remmar med vilka sprutarna är fixerade på axlarna.

Om du behöver täcka ett tillräckligt stort område kan du använda en förlängningssladd eller välja en laddningsbar modell.

Faten själva har 5 års garanti, medan hela perioden är 2 år.

Priserna är ganska överkomliga och beror på volymen på tanken som tillhandahålls. Komponenter är också låga, det finns inga problem med att hitta dem.

Bild
Bild

Om tillverkare och produkter

Marolex -företaget började sitt arbete i Polen 1987 och har sedan dess fått rykte som en pålitlig tillverkare av kvalitetsprodukter. Sprutor av detta märke används i många länder i världen. En viktig roll spelades av det faktum att företagets specialister ständigt förbättrar sin produkt och släpper nya modeller. Bland deras utveckling kan man till exempel notera en teleskopstång, en helt förseglad tank och andra.

Eftersom tankarna har 5 års garanti är de av hög kvalitet. Detta uppnås på grund av den mest noggranna kontrollen av alla produktionsstadier, vilket eliminerar förekomsten av defekta reservdelar i enheten. Seriös uppmärksamhet ägnas åt utseendet på de produkter som specialisterna arbetar med.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget erbjuder inte bara universella modeller, utan även smalfokuserade enheter: sprutor för insekticider, för byggindustrin, för biltvätt. Modellerna är mycket enkla att använda, var och en av dem har en vätskebehållare med önskad volym.

Bild
Bild

Sprutanordning

Sprutvätskan hälls i en tank speciellt utformad för den. Den utgör grunden för apparaten. Volymen kan vara olika och beror på applikationen. I manuella enheter varierar den från 0,5 liter till 3 liter, i ryggsäckar - från 7 till 12. Enheter med en pumpmekanism kan rymma upp till 20 liter vätska.

Att arbeta med sprutor har sina egna nyanser. Till exempel, i slutet av arbetet, kommer cirka 10 procent av kompositionen att finnas kvar i cylindern. Detta måste beaktas för att korrekt beräkna det erforderliga beloppet.

"Titan" -serien kan användas vid arbete med föreningar med ökad kemisk aktivitet

… Tankarna är helt förseglade, mycket hållbara och tillverkade av material som är resistent mot yttre påverkan. Dessutom tolererar de perfekt tryck (internt tryck kan nå 4 Pa).

Bild
Bild
Bild
Bild

"Professional" -serien har en inbyggd pump och används främst för utomhusarbete. Slangen är tätt flätad för att förhindra kinks. Reservoaren är inert mot effekterna av kemiska föreningar.

Bild
Bild

Serien som används i byggnadsarbeten och även för kemiska produkter är utrustad med en speciell mixer som förhindrar vätskeseparation. Om tankens volym är betydande finns en teleskopstång med en längd av 80 till 135 centimeter i den, som har ett skyddssystem mot eventuell kontaminering. Anslutningsslangen är knappt 2 meter lång för flexibilitet.

Själva stången förlängs med en speciell expander, som gör att den kan höjas till en betydande höjd om det behövs.

En annan viktig komponent är pumpen. Den har en hög prestanda, vilket gör att du inte behöver lägga ned stora ansträngningar för att skapa önskat tryck.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användaren kan använda munstyckena för att rikta vätskan i önskad riktning. De kan användas med ryggsäck och pumpenheter.

Om det märktes att vätska droppar från munstycket kan du köpa ett reservkit - det kommer inte att slå i fickan för mycket och kommer till nytta i ditt arbete.

Denna polska tillverkare producerar robusta modeller som är lätta på egen hand. Denna indikator påverkas först och främst av mängden vätska i behållaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ansökan

Som nämnts ovan kan Marolex -produkter användas inte bara för jordbruksarbete - användningsområdet är ganska brett. När du väljer en serie måste du överväga vad enheten exakt behövs för.

Inom växtodling är pumpenheterna i serien Hobby och Profession populära. På grund av tankens höga hållfasthet kan Titan -serien också användas. Om växterna inte är för höga, liksom vid inomhusarbete, är det lämpligt att använda serien "Master Plus "Mini-serien, som erbjuder handhållna pumpsprutor, är också perfekt.

Hemma, med hjälp av dessa enheter, kan du inte bara bearbeta planteringar utan också, till exempel, tvätta fönster, spraya tvätt under strykning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa enheter kan också användas för att bekämpa djursjukdomar inom jordbruket. Infektioner som mul- och klövsjuka och fågelinfluensa kräver att ett stort område behandlas med speciella preparat.

Experter rekommenderar att du använder “Dis. Infector”, eftersom de har helt slutna behållare som förhindrar läckage av vätska och som också tål exponering för kemikalier väl.

När det gäller behandling av växter från skadliga insekter används ofta inte mindre giftiga föreningar. Förutom DisInfector -serien är Profession och Master Plus också lämpliga.

För kalkbehandling av trädstammar och växthusskuggning rekommenderar vi att du använder linjen Profession Plus. De är också idealiska för byggnadsarbeten, till exempel att tillföra fukt till betong eller applicera kemikalier.

För bilentusiaster har AutoWasher -serien skapats speciellt … Modellerna i den här serien gör att du kan rengöra bilen effektivt och enkelt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Den första användningen av en spruta innebär att tanken fylls med rent vatten. Du måste följa det maximala värdet. Om det uppstår svårigheter vid användning av ventiler eller pump, bör elementen behandlas med silikonfett .eftersom packningarna på grund av dess brist kan skadas.

Under arbetet kan du använda blockeringen av vätskeflödet. Detta är nödvändigt i de fall kemikalier eller giftiga medel används. För att kunna använda starka ämnen som kan utgöra en hälsorisk måste Industry 2000 packningar installeras i förväg.

Man bör komma ihåg att när en giftig substans hälls i sprutan i framtiden bör enheten endast användas för samma ändamål.

Bild
Bild

Efter sådant arbete är det absolut nödvändigt att skölja delarna och rengöra filtret.

När det gäller recensionerna om produkterna från detta märke är de mestadels positiva. Konsumenter noterar enkelheten och användarvänligheten, liksom den låga kostnaden för enheterna.

Rekommenderad: