Cultivator Pubert: Egenskaper Hos Primo 65B D2, Nano M.fl. Hur Byter Man Kopplingskabel? Urval Av Reservdelar

Innehållsförteckning:

Video: Cultivator Pubert: Egenskaper Hos Primo 65B D2, Nano M.fl. Hur Byter Man Kopplingskabel? Urval Av Reservdelar

Video: Cultivator Pubert: Egenskaper Hos Primo 65B D2, Nano M.fl. Hur Byter Man Kopplingskabel? Urval Av Reservdelar
Video: INCREASE THE SIZE OF YOUR PENIS. Penis enlargement and thickening surgery. REAL case. 2024, Maj
Cultivator Pubert: Egenskaper Hos Primo 65B D2, Nano M.fl. Hur Byter Man Kopplingskabel? Urval Av Reservdelar
Cultivator Pubert: Egenskaper Hos Primo 65B D2, Nano M.fl. Hur Byter Man Kopplingskabel? Urval Av Reservdelar
Anonim

En motorodlare är en oumbärlig assistent i landet. Användningen av en sådan teknik gör det möjligt att utföra plöjning och lossning av jorden, samt kullning utan problem. En av de mest populära på den moderna marknaden är Pubert-motorodlarna, som har lyckats visa sig som ultramoderna och produktiva enheter.

Bild
Bild

Egenskaper, fördelar och nackdelar

Under åren på marknaden har Pubert kunnat etablera sig som en tillverkare av pålitlig utrustning som kan hantera alla områden. Varje modell av motorodlare har obestridliga fördelar.

  • Hög kvalitet . I produktionsprocessen använder företaget uteslutande högkvalitativa material, tack vare vilka utrustningen är känd för sin motståndskraft mot slitage och mekaniska skador.
  • Prisvärd kostnad . Kraften hos Pubert -odlare är inte för hög, vilket direkt påverkar priset på utrustningen.
  • Rörlighet . Tack vare en genomtänkt design och små dimensioner kommer transporten av sådana enheter inte att orsaka några problem. De flesta modeller som företaget erbjuder kan placeras i bagageutrymmet på en personbil.
  • Användning på svåråtkomliga platser . Lätta och små i storlek, motorodlare är perfekta för att odla jorden i hörn eller mellan sängarna.

Den enda nackdelen med Pubert är det minsta antalet amatörmodeller, så det blir svårt för nybörjare sommarboende att välja något som passar deras behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Motorkultivatorer från detta företag har varit efterfrågade i många år. Bland de mest populära modellerna idag är Primo 65B D2, Compact 40 BC, Promo 65B C, Pubert MB FUN 350 och Pubert MB FUN 450 Nano. Varje år förändras tillverkarens sortiment, och han erbjuder fler och mer sofistikerade och högkvalitativa enheter.

Bild
Bild

ELITE 65K C2

Pubert ELITE 65K C2 motorodlare är placerad som en semi-professionell enhet, så den kan användas utan problem för att odla mark. Utrustningen kännetecknas av ökad komfort tack vare ett unikt justeringssystem som gör att du kan anpassa den till alla människors behov.

En egenskap hos denna modell är närvaron av en fyrtakts bensinaggregat . Det behöver inte förbereda en blandning av bensin och olja, som andra installationer, vilket förenklar processen med att använda en motorodlare. Ingenjörerna har utrustat utrustningen med det avancerade Easy-Pull-systemet, vilket garanterar en snabb start. Bland fördelarna med modellen kan också noteras närvaron av en smidd vevaxel i stål, som har maximal tillförlitlighet och slitstyrka. Den bakåtvända funktionen förenklar användningen av utrustning på svåråtkomliga platser, vilket ger en mjuk och bekväm svängning.

Bild
Bild
Bild
Bild

NANO

Om du letar efter en professionell odlare och den vanliga versionen är lämplig, vilket är anmärkningsvärt för sin låga effekt och ett överkomligt pris, är Pubert NANO den perfekta lösningen. Tack vare sin smarta design och minimala dimensioner har enheten rörlighet och kan användas för att arbeta under de mest trånga förhållandena. Enhetens oöverträffade manövrerbarhet gör att den perfekt klarar bearbetningen av territorier, vars område inte överstiger 500 kvadratmeter. meter.

En av fördelarna med denna modell är närvaron av Kawasaki FJ100 kraftenhet .kännetecknad av ventilernas övre anordning. Ingenjörerna har utrustat den med ett automatiskt dekomprimeringssystem, vilket förenklar processen med att starta installationen kraftigt.

Ett utmärkande drag för denna modell är också närvaron av ett avancerat filterelement som skyddar mot inträngande av främmande partiklar i kraftenheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

ECO MAX 40H C2

En unik modell som har en baksida. Det är på grund av detta som det kan användas för odlad och jungfrulig mark. Den stora efterfrågan på modellen beror på dess otroligt höga manövrerbarhet och förmågan att hantera bearbetning av områden med svår terräng. Hjärtat i enheten är Honda GC135 fyrtakts kraftenhet, som har minimal bränsleförbrukning och inte kräver tankning.

Diamond Blade -produkter används här som skärmaskiner, i vilka tillverkningsprocessen uteslutande härdat stål används . Denna modell var en av de första som var utrustade med en hopfällbar kedjereducerare. Dess huvudsakliga uppgift är att säkerställa låga effektförluster. Dessutom kan denna växellåda skryta med sin hopfällbara design, vilket förenklar processen med att ta hand om den, samt byter ut sina enskilda delar om det behövs för att utföra reparationsarbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

TERRO 60B C2 +

Pubert TERRO 60B C2 + motorodlare kommer att vara den perfekta lösningen för användning i sommarstugor och små gårdar. På grund av närvaron av en kraftfull motor kan utrustningen ge jordbearbetning med en yta på upp till 1600 kvadratmeter. meter.

Denna modell är den enda i företagets sortiment som är utrustad med en fyrtakts Briggs & Stratton 750-serie kraftenhet . Bland motorns främsta fördelar är minimiljudnivån under drift, samt närvaron av en speciell ljuddämpare. På grund av dess tillförlitlighet och motståndskraft mot tunga laster har denna motor dessutom hållbarhet. Det råder ingen tvekan om att han även efter flera års användning kommer att kunna fullgöra sina plikter. Användningen av innovativ teknik i produktionsprocessen för installationen garanterar minimal bränsleförbrukning. De skär som används är tillverkade av höglegerat stål, vilket säkerställer deras tillförlitlighet och förmåga att klara av alla påfrestningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

VARIO 70B TWK +

Pubert VARIO 70B TWK + motorkultivator har jordfräsar och pneumatiska hjul, som kännetecknas av ökad produktivitet. Det är på grund av detta som denna modell anses vara professionell och är lämplig för bearbetning av ett område på upp till 2500 kvm. meter.

Modellen har en unik dragkrok, tändsystem och en avancerad VarioAutomat -transmission. Det låter dig välja det mest optimala driftläget, så att du kan hantera nästan alla områden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner för kopplingsbyte

Pubert kultivatorer är av hög kvalitet och tillförlitlighet, men även de kan misslyckas om de används felaktigt eller av andra skäl. Oftast uppstår problem med kopplingen, vars byte är ganska enkelt.

Först och främst måste du ta reda på om kopplingen är helt ur funktion eller om du behöver byta ut kabeln . Denna del är extremt nyckfull, så det är bättre att överge tanken på att reparera den och göra en komplett ersättning. Manualen för varje modell har en steg-för-steg-guide på grundval av vilken du kan ta bort kopplingen och installera en ny. Efter installationen, se till att den är ordentligt fixerad. Och först då kan du använda utrustningen till fullo.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Regler för val av delar

Den tydliga fördelen med Pubert-modellerna är att de inte är enheter i ett stycke. Detta gör det möjligt att byta ut defekta delar, samt att demontera kultivatorn för att rengöra den. Tack vare detta kännetecknas företagets enheter av en ökad livslängd, vilket utmärker dem mot bakgrund av konkurrenter.

När du väljer reservdelar är det bäst att ge företräde åt originalprodukter från tillverkaren . Idag erbjuder kinesiska företag universella tillbehör som passar alla odlare, inklusive Pubert -modellen. De kan dock inte skryta med hög kvalitet och tillförlitlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en reservdel måste du se till att den är speciellt utformad för din modell av en motorfräs. Faktum är att varje kraftenhet bara är kompatibel med vissa komponenter, så att felaktigt alternativ kan orsaka att enheten går sönder eller helt misslyckas. Förgasarjustering är inte möjlig om fel bälte eller kopplingskabel väljs.

Således kommer Pubert -odlare att vara den perfekta lösningen för odling av sommarstugor. Företagets modeller är av hög kvalitet, prestanda och kraftfulla kraftenheter.

Rekommenderad: