Patriot Kultivator: En Genomgång Av Bensinodlare Oka Och Kama 7, T 7085 P Oregon Och T2030 Denver, ägarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Patriot Kultivator: En Genomgång Av Bensinodlare Oka Och Kama 7, T 7085 P Oregon Och T2030 Denver, ägarrecensioner

Video: Patriot Kultivator: En Genomgång Av Bensinodlare Oka Och Kama 7, T 7085 P Oregon Och T2030 Denver, ägarrecensioner
Video: Пять палаток, которые бы я не купил ни за какие деньги 2024, April
Patriot Kultivator: En Genomgång Av Bensinodlare Oka Och Kama 7, T 7085 P Oregon Och T2030 Denver, ägarrecensioner
Patriot Kultivator: En Genomgång Av Bensinodlare Oka Och Kama 7, T 7085 P Oregon Och T2030 Denver, ägarrecensioner
Anonim

Odlaren anses med rätta vara en av de viktigaste typerna av trädgårdsredskap. Den är avsedd för jordbearbetning, till exempel före sommarsäsongen eller för vintern. Med hjälp av en odlare kan du bekämpa ogräs, lossa markens översta lager så att det är utrustat med syre, du kan till och med så något eller krama grödan. Det finns ett brett utbud av olika odlingsmodeller på marknaden. Ett av de mest populära alternativen är Patriot -enheten.

Bild
Bild

Egenskaper, fördelar och nackdelar

Patriot är ett amerikanskt märke som började ta fart sedan 1973, och några år senare började ryssarna använda produkterna från detta märke. På relativt kort tid lyckades företaget vinna kundernas förtroende, och dess produkter blev en av de mest köpta. Hög prestanda och maximal tillförlitlighet är vad Patriot -tillverkare investerar i varje modell de skapar. Företagets anställda övervakar noggrant varje produktionsstadium, iakttar världsstandarder och använder material av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Många modeller av kultivatorer är utrustade med en sådan funktion som bakgrundsöverföring, vilket i hög grad hjälper till i arbetet . Föraren drar också nytta av styrsystemet, vilket förbättrar effektiviteten hos Patriot -kultivatorn. Utvecklarna av vissa modeller har utökat enhetens funktionalitet. Detta manifesteras i närvaro av bilagor, som fungerar som en utmärkt assistent för att ta bort snö eller till exempel klippa gräs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den obestridliga fördelen med Patriot -produkter är enkelhet i många viktiga saker. Ganska enkel start av motorn och låg ljudnivå kombineras med en ganska hög motoreffekt, vilket garanterar bekvämt och fruktbart arbete. Patriotodlare är enkla att använda, men ändå multifunktionella och kan utföra ett stort arbete utan att svika ägaren i många år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom ger många modeller möjlighet att justera hastigheten för största möjliga bekvämlighet. Och för fruktbart arbete i trädgården har enheten det bästa alternativet för bredden och djupet på den odlade raden.

Även om Patriot är ganska enkel att starta och använda, är dess inre inte lätt att förstå. När du monterar enheten kan du stöta på vissa svårigheter om du plötsligt inte har någon bruksanvisning till hands . För vissa modeller kan det vara svårt att hitta de nödvändiga delarna, vilket också komplicerar arbetet. Många användare uppmärksammar den lilla storleken på odlingsanordningens hjul, vilket inte alltid är bekvämt under drift.

Bild
Bild

Enhet

Typen av kraftverk för Patriot -produkter kan vara antingen elektrisk eller bensin. Motoreffekten börjar vid 2 och kan gå upp till 7,5 hästkrafter. Detta är mer än tillräckligt för att utföra jordbruksarbete av vilken komplexitet som helst. Patriot motorodlare är utrustade med mask- och kedjedrev . De förlänger utan tvekan enhetens livslängd och hjälper dig att klara arbetet i trädgården utan större ansträngning. Förrätterna, som är ansvariga för att starta enheten, väljs i enlighet med alla kvalitetsstandarder och garanterar motorns funktion under alla väderförhållanden. För att framgångsrikt kontrollera flödet av luft och bränsle använder tillverkarna endast välmonterade förgasare, vilket påverkar hela enhetens funktion positivt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De nödvändiga reservdelarna och alla typer av justerbultar kan enkelt köpas i verktygsbutiker. Det är också möjligt att kontakta tillverkningsanläggningen och ytterligare hjälp med att hitta reservdelar som inte är i ordning.

Modeller och deras egenskaper

Patriot erbjuder ett brett utbud av modeller, där alla kan välja den enhet de behöver för sina ändamål. En av de mest populära modellerna i listan över lätta odlare övervägs " Kama 7 " Är en modifiering av Patriot "Kama" walk-behind traktor. De "tekniska och yttre egenskaperna hos" far och son "är desamma, men" Kama "har en motorvolym på 1,45 liter, medan dess ättling har den lika med 1,4 liter, vilket inte påverkar processen särskilt. Motoreffekten är 7 hk. med., vilket är tillräckligt för fruktbart arbete på webbplatsen. Starta motorn i båda modifieringarna utförs manuellt och kylningen är luft.

Bild
Bild

Modell "Oka "Patriot -märket är utformat för att lossa lätt jord, till exempel små bakgårdar. Med en kapacitet på 4 liter. med. denna kultivator är idealisk för nybörjare och de som inte är särskilt kräsen. Dess vikt når 43 kg, och bredden och djupet för fångst är 42 respektive 26 cm.

Bild
Bild

Modell Patriot T 7085 P Oregon känd för sin mångsidighet och utmärkta arbetsresultat. Denna kultivator är utrustad med en kraftfull motor som går på bensin - en tank på 3,6 liter är avsedd för den. En särskild skärm ingår i satsen, tack vare vilken du kan skydda den inre enheten från jordens intrång.

Bild
Bild

En lika populär modell kan kallas Patriot T2030 Denver … Den är populär på grund av sin lätthet - den väger bara 15 kg. Effekten på tvåtaktsmotorn är 2,9 liter. med. Oftast köps denna modell av Patriot -företaget för bearbetning av små ytor, alla typer av växthus och radavstånd. Det kan vara användbart vid ogräs i sängarna.

Bild
Bild

En annan lika populär sort Patriot - Garden Т 5.0 / 400F PG - utrustad med en fyrtakts bensinmotor med en kapacitet på 5 liter. med. Enhetens vikt når cirka 40 kg och jordbearbetningens bredd är 38 cm. Den klarar beredningen av jorden för plantering eller vinter.

Bild
Bild

35 kg kultivator Patriot alaska utrustad med ett kedjedrev, vilket positionerar det som en pålitlig maskin. Effekten når 4 liter. med., vilket är tillräckligt för att bearbeta små områden. Modellen tränar bra till 23 cm djup medan remsans bredd är 43 cm.

Bild
Bild

Elektrisk jordfräs Patriot 1.6 / 300F EPG Tesla-3 hjälper till att arbeta, till exempel i ett växthus, eftersom bredden på omkretsen är 40 cm. Dess effekt når 1400 W och skärhastigheten är 140 varv / min. / min. Enheten väger 15 kg. Enheten motiverar sig med tillförlitligt och fruktbart arbete, och den enda nackdelen är det faktum att någonstans i närheten måste det finnas en strömkälla, och det är inte alltid bekvämt när man arbetar i trädgården.

Bild
Bild

Modell Patriot Florida utrustad med en speciell sensor som detekterar oljenivån, vilket i hög grad hjälper ägaren av odlaren att övervaka fruktbarheten i det arbete han utför och periodiskt lägga till ämnet för ett bättre resultat. Enhetens effekt är 6,5 liter. med., som anses vara den bästa indikatorn för framgångsrikt arbete. Luft-oljefiltret är goda nyheter, eftersom det skyddar motorn från främmande föremål och damm. Bearbetningsbredden är 80 cm, vilket är lämpligt för ganska stora ytor, och vikten når 67 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Odlare Patriot "Kuban " är den otvivelaktiga ledaren i prestanda, eftersom enheten har en kapacitet på 7 liter. med. Enhetens vikt är inte mindre imponerande - 85 kg, men bearbetningsbredden, som når 90 cm, är goda nyheter. Den 4-takts luftkylda bensinmotorn får dig att tro att maskinen är riktigt pålitlig och kommer att hålla länge och troget.

Bild
Bild

Modell Patriot "Ladoga " har 4,5 liter. s, men är utformad för att hantera svåra jordar. Designen kompletteras med 4 skär, skivor som skyddar växter mot skador och ett specialhjul som är bekvämt att använda för att flytta. Bredden på det behandlade området är cirka 50 cm och vikten når 30 kg. Kultivatorn har en ganska bred öppning, vilket är bekvämt för att hälla olja. Ratten är justerbar i höjdled, därför är den lämplig för en person i alla höjder.

Bild
Bild

Varje Patriot -modell har sina egna egenskaper och är lämplig för vissa jordar och områden. I vilket fall som helst, efter att ha bekantat sig med produkterna från det amerikanska märket, kommer en person inte att vara utan ett köp, och den valda produkten kommer att hålla länge.

Bilagor

Patriot tar hand om ägarna till sina produkter och tillverkar specialtillbehör separat. Den är utformad så att du kan utöka möjligheterna att använda den bakomliggande traktorn och utföra många andra typer av arbete. Nedan följer några av de tillbehörsalternativ som det amerikanska varumärket glädjer sina kunder med. Till exempel hjälper klackar till att förbättra greppet på enheten till marken för bästa möjliga resultat. Hillers är utformade för att göra bekväma och praktiska sängar med hjälp av en maskin. Namnet "potatisgrävare" talar för sig själv - denna typ av fäste extraherar knölar från jorden, separerar dem från marken och underlättar därmed trädgårdsmästarens arbete.

Bild
Bild

Jordbearbetaren kan utrustas med en gräsklippare. De är roterande och segmentella. Sådan utrustning används för att klippa gräs, och bekvämligheten ligger i det faktum att de sätter ogräs i jämna rader, som sedan är lätta att samla. Snöskoterfästet ökar terrängförmågan hos den bakomliggande traktorn, men är inte lämplig för alla modeller. Snöblåsaren hjälper till att effektivt bli av med de ackumulerade snödrivorna. Vattenpumpen hjälper till att leda vatten till platsen, spadebladet hjälper till att rensa området från snö eller jord. Plogen hjälper till att plöja jungfrulig jord, och dragkroken ansluter enkelt den bakomliggande traktorn med annan utrustning för att utföra andra typer av arbete.

Bild
Bild

Manuell

Först och främst måste du noggrant läsa instruktionerna utan att missa ett enda steg, så att enheten kommer att fungera länge och fruktbart för att kunna ställa in kultivatorn för arbete. Före varje användning av den bakomliggande traktorn rekommenderar experter att kontrollera om det finns damm och smuts, som måste kasseras, övervaka eventuella läckor för att undvika skador. Det är också viktigt att hålla luftfiltret rent och drivremmen spänd.

Bild
Bild

Om det beslutades att lämna kultivatorn under en ganska lång lagringsperiod, är det nödvändigt att befria kroppen från all slags smuts och damm , töm bensinen och oljan och torka tankarna. För att undvika korrosion, torka av alla målade delar av huset med en trasa fuktad i olja. Det är viktigt att rengöra luftfiltren noggrant. Naturligtvis kan olika störningar uppstå. Till exempel vägrar motorn att starta. I det här fallet måste du kontrollera bensinhalten och kranen. Det är också nödvändigt att övervaka tändstiftens skick. Du kan behöva byta ut alla delar.

Bild
Bild

De kanske inte tar fart. Här måste du kontrollera tändstiftskontakterna och luftfiltret. Mest troligt är det nödvändigt att byta ut det gamla bränslet mot ett nytt. Om motorn går instabil kan orsaken ligga i det igensatta luftfiltret.

Ägarrecensioner

De som köpte Patriot -odlare är enhälligt överens om att produkterna från det amerikanska märket är av hög kvalitet och tillförlitlighet. Många ägare noterar närvaron av en kraftfull motor som aldrig misslyckas, och en omvänd, vilket är bekvämt att använda. Med deras hjälp kan du enkelt göra en ganska stor mängd arbete och uppnå riktigt bra resultat.

Bild
Bild

Vissa köpare är förvirrade av de ganska höga kostnaderna för motoblock från detta företag, men alla hävdar att enheten snabbt betalar för sig själv. Någon uppmärksammar också den höga kostnaden för förbrukningsmaterial. Och naturligtvis är alla konsumenter överens om en sak - odlaren sparar tid. Enheten låter dig plantera och skörda potatis, göra snygga sängar, så frön eller klippa gräs snabbt och utan större krångel. Med hjälp av redskap ökar trädgårdsmästarens möjligheter, eftersom du till och med kan ta bort snö.

Rekommenderad: