Carver Kultivatorer: Egenskaper Hos T-651R Och T-650R, T-400 Och T-300 Kultivatorer

Innehållsförteckning:

Video: Carver Kultivatorer: Egenskaper Hos T-651R Och T-650R, T-400 Och T-300 Kultivatorer

Video: Carver Kultivatorer: Egenskaper Hos T-651R Och T-650R, T-400 Och T-300 Kultivatorer
Video: Рассказ о Мотокультиваторе CARVER T-650 R и его работа 2024, April
Carver Kultivatorer: Egenskaper Hos T-651R Och T-650R, T-400 Och T-300 Kultivatorer
Carver Kultivatorer: Egenskaper Hos T-651R Och T-650R, T-400 Och T-300 Kultivatorer
Anonim

Mer nyligen har arbetet med en tomt inneburit mycket arbete och tid. Idag kan odlare klara allt mödosamt arbete i landet och i trädgården. En sådan teknik för Carver -varumärket är inte bara bekväm att använda, utan utför också alla uppgifter som tilldelats det snabbt och effektivt.

Bild
Bild

Särdrag

Uraloptinstrument -företaget har funnits i flera decennier. Trots det kortlivade arbetet är dess produkter populära över hela världen. Motortillverkare av detta märke är trädgårdsutrustning med ett brett utbud av modeller. Kraftfulla EPA EU-II-motorer bidrar till ekonomisk bränsleförbrukning och enkel start . Enheterna är bekväma och enkla att använda, har optimal remlängd och kan användas i kombination med olika redskap. För varje trädgårdsmästare eller sommarboende, såväl som proffs i vården av en tomt, finns en maskin som klarar agroteknologiskt och hushållsarbete på platsen.

Bild
Bild

Modeller och deras beskrivning

På grund av den ständiga utökningen av modellutbudet och funktionaliteten för Carver -utrustning, liksom introduktionen av innovativ teknisk utveckling, är motorodlare populära hos konsumenten. De mest populära modellerna är följande.

Bild
Bild

Carver T-650R

Carver T-650R klarar enkelt arbete i små områden, eftersom den har en kraftfull motor på 6,5 liter. med. För teknik är det inte svårt att slutföra alla uppsatta uppgifter; avbrott uppstår sällan under drift. Det fällbara handtaget säkerställer bekväm förvaring av enheten. Bilen kännetecknas av en bensinmotor, remkoppling och en vikt på 52 kilo. Tekniken kan användas för vård och odling av mark . För att använda kultivatorer behöver användaren inte göra stora ansträngningar, eftersom enheten klarar även jungfrulig jord. Kutternas kraft tillhandahålls av pålitligt stålmaterial, därför klarar den avsevärda belastningar.

Bild
Bild

Carver T-400

Carver T-400 är en effektiv enhet med fyrtaktsmotor. Denna teknik är idealisk för små till medelstora områden. Bilens motortyp är bensin, kopplingen är rem. Odlarens vikt är bara 28 kg, dess skillnad från andra typer av utrustning är utrustningen med gummihandtag, vilket bidrar till säker användning. Bilen kännetecknas av en genomsnittlig ljudnivå och en elektronisk typ av tändning. Kvalitetsskärare klarar den tuffaste jorden.

Bild
Bild

Carver T-300

Denna typ av utrustning kommer att vara ett bra köp för de människor som behöver arbeta i trånga områden. Maskinen passerar enkelt under buskar, nära träd och mellan rader. Tack vare sina kompakta mått manövrerar kultivatorn utmärkt . Enheten kännetecknas av en kapacitet på 2 liter. med. därför uppfyller den lätt sitt huvudsakliga syfte. Bekvämlighet i arbetet tillhandahålls av handtaget, som är lätt justerbart. Maskinen väger bara 12 kilo, men samtidigt kan den fungera utan att stanna länge.

Bild
Bild

Carver MC-650

Detta är en högkvalitativ enhet med en uppsättning reservdelar, som har en vikt på 84 kilo och en kapacitet på 6,5 liter. med. Motorn går på bensin. Maskinen klarar väl de tilldelade uppgifterna och skapar inte heller problem vid användning. Köpet av en sådan assistent kommer att underlätta arbetet på en tomt med olika typer av jord mycket.

Bild
Bild

Carver T-350

Motorkultivatorn av denna modell arbetar med hjälp av specialhjul, som garanterar hög längdförmåga på alla territorier. Kutternas tillförlitlighet hjälper till att befria området med ogräs, och materialets kvalitet gör att de inte blir tråkiga på länge. Enhetens höga säkerhetsnivå säkerställs av skyddskärmar, så att användaren inte blir smutsig eller skadas under processen. Nedsänkningsdjupet styrs av skäret och motorn kyls ned med våld. Maskinen kännetecknas av en kapacitet på 3 liter. med., en hastighet framåt, samt hög tillförlitlighet.

Bild
Bild

Carver MCL-650

Denna modell är kompakt och bekväm, och kännetecknas också av enkel underhåll. Motoriserade odlare odlar markens ytskikt med hjälp av skär. Tack vare det vikbara och justerbara handtaget är arbetet med maskinen bekvämt och enkelt. Ett luftfilter ger motorskydd under olika driftförhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Carver T550R

Denna modell kännetecknas av en kraftfull motor på 5,5 liter. med. Maskinens arbetsbredd är 55 centimeter, så minitraktorn kan enkelt hantera områden som är av medelstorlek. Stålskärare är anpassade för plöjning av jord, samt för förstörelse av ogräs av hög kvalitet. Carver T-550 R väger bara 43 kilo, bilen har backväxel, så den är ganska mobil och lätt att använda. Bekväma fällhandtag underlättar transporten av kultivatorn.

Bild
Bild

Carver T-651R

Kultivatorn Carver T-651R har utmärkta prestandaegenskaper. Maskinen utmärks av tillägget i form av skyddsskivor, som hjälper till att skydda vegetationen under bearbetning. Carver T-651R har en bensinmotor på 6,5 hk. med. Tekniken kännetecknas av ett markodlingsdjup på 0,33 meter och en arbetsbredd på 0,85 meter. Enheten väger cirka 53 kilo, fräsar och skivor ingår i förpackningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Carver minitraktorer har en högkvalitativ montering, samt en pålitlig design, som är genomtänkt till detaljerna. Användarrecensioner vittnar om utmärkt dragkraft, hög motorresurs samt krävande bränsle. Denna teknik har hjul av anständig kvalitet och överkomligt pris.

Det första motoroljebyte måste göras under inbrottet ., sedan först efter 20 timmars maskindrift. Växellådsolja fylls på under hela transmissionsperioden, den behöver inte bytas ut, men den kräver kontroll av mängden. Innan du använder enheten är det nödvändigt att fylla luftfiltret med olja. Glöm inte att bränslevolymen inte får överstiga den röda markeringen. Förvaring av motorblock från denna tillverkare måste utföras i ett rum som kännetecknas av torrhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Innan konservering under lång tid måste följande arbete utföras:

  • dränera bränsle;
  • ta bort smuts, damm från enheten;
  • skruva loss ljuset, samt hälla olja i en volym på 15 ml i motorn, varefter ljuset återgår till sin ursprungliga plats;
  • vrid motorn några varv;
  • gör behandlingen av manöverspakarna med silikonfett och de ytor som inte är målade med smörjmedel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det viktigaste när du använder Carver walk-behind traktorer är att studera instruktionerna som följde med köpet, samt dess genomförande. För att lappningen av huvudenheterna ska vara av hög kvalitet är det nödvändigt att köra ordentligt i bilen. För att göra detta, efter att ha fyllt enheten med bränsle, är det nödvändigt att värma upp motorn i 10 minuter och också testa växlarna med låg effekt. Efter 10 timmar kan du börja använda minitraktorn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Felet uppstår under Carver -utrustningens funktion när den används felaktigt . När motorn vägrar starta måste du kontrollera mängden bränsle i tanken och dess kvalitet, samt kontrollera stängningen av bränsleventilen och tändningen. Motorn kan stanna när luftfiltret är igensatt, samt en låg oljenivå. Felaktig placering av knivarna får dem att rotera medan kopplingen är urkopplad. Om utrustningen servas korrekt blir dess livslängd lång.

Bild
Bild

Bilagor

Carver motorodlare anses vara en smal specialiseringsteknik, de är anpassade till jordodling med fräsar, lossning, odling, ogräs och plöjning. Trots att tekniken kännetecknas av hög effekt, aggregerar den inte med vagnen. En fördel med Carver -enheter är att de kan arbeta med olika tillbehör. Till exempel plogar, harvar, kullar, potatisplanterare, potatisgrävare, gräsklippare, snöslungor och specialkopplingar.

Rekommenderad: