Beats -högtalare: Funktioner För Bärbara Ljudhögtalare. Monster Beat -recension Med Bluetooth

Innehållsförteckning:

Video: Beats -högtalare: Funktioner För Bärbara Ljudhögtalare. Monster Beat -recension Med Bluetooth

Video: Beats -högtalare: Funktioner För Bärbara Ljudhögtalare. Monster Beat -recension Med Bluetooth
Video: Beats Pill Plus Review + SOUND TEST 2024, April
Beats -högtalare: Funktioner För Bärbara Ljudhögtalare. Monster Beat -recension Med Bluetooth
Beats -högtalare: Funktioner För Bärbara Ljudhögtalare. Monster Beat -recension Med Bluetooth
Anonim

Bärbar ljudutrustning är inriktad på enkel fysisk hantering, därför har den en blygsam storlek. Men inte alltid är ljudet av låg kvalitet dolt bakom högtalarnas minimalism. Detta bekräftas av högtalarna Monster Beats - ett unikt högtalarsystem för att spela musik från en bärbar enhet som körs på IOS- och Android -plattformar av hög kvalitet.

Särdrag

Företagets produkter känns igen med den fasta bokstaven "b" på fodralet, som är tillverkad av blank plast. När det gäller ljudkvalitet konkurrerar modellerna av detta märke med JBL, Marshall och andra. Huvudfokus ligger på kommunikation med andra enheter. För detta skapar utvecklare trådlösa moduler. Den viktigaste är Bluetooth, som länkar högtalaren med iPhone och andra mobila enheter. Vissa ändringar kommer med en microUSB -kabel för laddning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Högtalardesignen förtjänar särskild uppmärksamhet . För tillverkning av fashionabla högtalare används plast och metall - en typisk kombination, kompletterad med dekorativa och funktionella detaljer. Vissa Beats högtalarmodeller är försedda med skyddskåpor och fukttätningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådlös kommunikation i Beats implementeras väl så att enheten ansluter till ett brett utbud av enheter . Bärbara högtalare skiljer sig från fullstora högtalare med mer blygsamma prestandaegenskaper. Den mest kraftfulla Pill -modellen har en total potential på 12 watt. Den lägsta effektnivån för Mini är 4W. Dimensionerna och vikterna för fristående spelare varierar beroende på modifieringen. Därför är det värt att överväga mer detaljerat Beats -högtalarna i olika modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Akustiska produkter från Beats By Dr. Dre började säljas 2008 och erövrade miljoner musikälskare runt om i världen med sin unika design och speciella "beat" -ljud.

Monster Beat-högtalarna har ett extremt användarvänligt kontrollgränssnitt. Volymkontroll utförs i en rörelse . Det är möjligt att växla mellan ljudspår. När ett inkommande samtal kommer, går enheten automatiskt in i konversationsläget via högtalartelefonen och den kraftfulla mikrofonen.

Bild
Bild

Vid behov kan högtalaren parkopplas via Bluetooth med flera prylar samtidigt. Eller lyssna på musik direkt från din MicroSD -enhet.

Nu producerar TM Beats flera modeller av trådlös akustik och hörlurar för användning med iPhone och iPod.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beats bärbara högtalarlinje består av tre segment: Pill -modellen, den cylindriska knapphögtalaren och mini -enheten. Det är dock viktigt att notera att former inte är den enda särskiljande egenskapen hos denna ljudprodukt. Systemtyperna skiljer sig åt i ergonomiska funktioner och uppspelningens art.

Bild
Bild

Pill -designen är konventionellt uppdelad i två halvor, som var och en är "ansvarig" för att återge låg- eller högfrekvensområdet. Modeller i form av en knapp med en cylindrisk form är fokuserade på "utsignalen" för mellanfrekvenser. De kan kallas universella för att spela olika musik. Överraskande nog levererar Beats Mini, som är formad som sin föregångare, den mest kompletta reproduktionen tack vare sina kraftfulla bashögtalare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beatbox bärbar

Utformningen av Beats, som alltid, tilltalar. I den här enheten finns "b" -ikonen på framsidan av den främre grillen ovanför högtalarna. På kroppens sidor finns hack för händer, vilket motiverar förekomsten av ordet Portable i titeln. Beatbox kan verkligen tas ut genom att ladda den med 6 stora D-batterier.

Med en vikt på 4 kg är handtaget mycket praktiskt för enheten . Beatbox av Dr. Dre är verkligen överdimensionerad, så det är bekvämare att transportera den med bil.

Beatbox Portable finns i två färger: svart med inslag av rött och silvervitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Överst i fodralet finns kontakter och kortplatser för anslutning och hantering. Systemet är utrustat med 6 plastinsatser för montering av bärbara prylar i olika versioner. Ägare till nya iPhone 5s måste köpa en Apple -adapter.

Den viktiga Beatbox levereras med en liten men praktisk fjärrkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Piller

Det bör genast noteras att denna produkt inte längre har något att göra med varumärket Monster. I januari 2012 avslutade Monster Cable Products sitt partnerskap med Beats av Dr. Dre.

Pillen anses vara den mest sålda modellen i Beats-serien .… Den presenteras i olika modifikationer. Stereohögtalarna är USB -drivna och har gränssnitt för trådlös kommunikation. Parning med annan utrustning utförs med en Bluetooth -modul.

Det är värt att notera att trådlös laddning fortfarande är en sällsynthet, men den här funktionen är tillgänglig med motsvarande kraftstation. Högtalarna styrs med NFC -systemet.

Bild
Bild

Modellen är också intressant Ljudpiller med XL -fäste - förbättrad modifiering med samma effekt, men med grundläggande justeringar i design och prestanda. Modellen är klädd i perforerad metall, bakom vilken 4 högtalare är säkert gömda.

Dessutom har Beats XL ett rymligt litiumjonbatteri som förvandlar högtalaren till en långspelande enhet redo att pumpa slag i upp till 15 timmar. Denna modifiering rekommenderas för användning i studior och stora rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kolonnen är formad som en kapsel eller piller. De finns i ett urval av svart, guld, vit, röd och blå plast belagd med mjukt material.

Trots att Pill XL är större än föregångarna i storlek väger enheten bara 310 gram. Högtalaren har ett handtag för enkel bärbarhet. Du kan också passa minihögtalaren i din väska.

På metallperforeringen på kroppen finns en strömknapp och ytterligare två knappar som styr spelarens volym. Bakgrundsbelysningen på logotypknappen låter dig veta om högtalaren är på. För laddning finns en microUSB -kontakt, samt platser för anslutning av enheten via kabel.

Högtalaren säljs i en kartong med särskild utrustning: ett skyddshölje för systemet, AUX -kabel, strömförsörjning, USB 2.0 -kabel och nätadapter. En detaljerad manual ingår för att behärska operationen.

Kolumnhuset är särskilt hållbart. Närvaron av ett speciellt ögla för karbinhaken gör att locket kan placeras på bältet. Det rymliga fodralet rymmer alla kablar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Box Mini

En familj av miniatyrhögtalare med ökad ergonomi och bred funktionalitet. Trots det blygsamma frekvensområdet (280-16000 Hz) återger högtalarna i denna serie klart ljud med en minimal störningskoefficient. Naturligtvis behöver sofistikerade musikälskare inte vänta på en fullvärdig studie av bas och höga toner från spädbarn. Dessutom har enheten en begränsad driftstid.

Närvaron av ett kompakt och låg effekt Li-ion-batteri gör att du kan lyssna på musik i högst 5 timmar utan avbrott … Därför är Beats minihögtalare inte lämpliga för massunderhållningsevenemang. Det är snarare en spelare som är lämplig för promenader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

En bruksanvisning ingår alltid i varje Beats -produkt. Men det händer att de tappar det, eller så blir kolumnen begagnad. Videorecensioner eller en tryckt rekommendation för användning hjälper dig att förstå kontrollerna.

För att slå på högtalaren, håll ned Beats -knappen på frontpanelen i tre sekunder. Indikatorn kommer att informera dig om anslutningen med ett blått ljus.

Sedan måste du para ihop enheterna. Ta din telefon och sök efter namnet på den bärbara högtalaren bland Bluetooth -enheterna . Du måste ansluta till den, i samband med vilken du kommer att höra ett ljudmeddelande.

Bild
Bild

När du kopplar ihop med en iPhone 6 Plus är det lämpligt att sänka volymen till hälften, då är det bekvämt att lyssna … Högtalarna kan anslutas till valfri version av iPhone. När du stänger av enheten hör du en särskild avskedsmelodi som är förinstallerad på enheten.

Genom att använda NFC kan du direkt ansluta till systemet. För att göra detta behöver du bara trycka på markeringen på toppanelen med vilken mobil enhet som helst: smartphone, surfplatta. Och för en trådbunden anslutning måste du använda en AUX -kabel. Högtalaren ska laddas med en separat kabel med motsvarande uttag för kortplatsen på sin kropp.

Bild
Bild

Om du vill ha en stereoeffekt måste du synkronisera ett par Pill XL -högtalare. Tidigare måste de aktiveras synkront när de gör samma musikaliska komposition två gånger i rad. Efter denna manipulation kommer en högtalare att bli vänster och den andra vara höger.

Under samtal på en mobiltelefon med en ansluten högtalare utförs svaret på samtalet eller samtalets slut genom att trycka på den multifunktionella rundknappen. I allmänhet kräver hantering av ljud- och telefoninställningar ingen särskild kunskap och färdighet. Allt är tydligt intuitivt och mycket beskrivs i instruktionerna.

Rekommenderad: