Tronsmart -högtalare: Bärbar Element T6 Och Element Mega, Svart Element Force Plus 40W Ljudsystem Och Granskning Av Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Tronsmart -högtalare: Bärbar Element T6 Och Element Mega, Svart Element Force Plus 40W Ljudsystem Och Granskning Av Andra Modeller

Video: Tronsmart -högtalare: Bärbar Element T6 Och Element Mega, Svart Element Force Plus 40W Ljudsystem Och Granskning Av Andra Modeller
Video: Tronsmart Element T6 Plus VS Element Force +: БАТЛ доступной портативной акустики⏯ 2024, April
Tronsmart -högtalare: Bärbar Element T6 Och Element Mega, Svart Element Force Plus 40W Ljudsystem Och Granskning Av Andra Modeller
Tronsmart -högtalare: Bärbar Element T6 Och Element Mega, Svart Element Force Plus 40W Ljudsystem Och Granskning Av Andra Modeller
Anonim

Bärbara Bluetooth -högtalare har blivit en del av livet för unga och vuxna som älskar att spendera tid i naturen. Produkterna är verkligen mycket bekväma och funktionella. I den här artikeln kommer vi att överväga för- och nackdelar med Tronsmarts märkesprodukter, granska de mest populära modellerna och ge användbara råd om val.

Bild
Bild

Särdrag

Tronsmart är Ryskt märke , företaget bedriver produktion av produkter för smartphones. Förutom bärbara ljudhögtalare producerar Tronsmart externa powerbanks, trådlösa hörlurar, adaptrar och kringutrustning för spel. Företagets produkter är mycket populära både bland unga och bland människor i mogen ålder. Förutom goda tekniska egenskaper har produkterna ett snyggt utseende. Alla högtalarmodeller finns tillgängliga i en klassisk svart design.

Bild
Bild

Mångsidigheten hos enheterna gör dem optimala för användning i människor i alla åldrar.

En trådlös högtalare är en liten cylindrisk enhet som synkroniseras med en smartphone via Bluetooth . Den största fördelen med dessa produkter är deras rörlighet och kompakta dimensioner . De passar enkelt in i en ryggsäck utan att tynga ner den. Ett bärbart högtalarsystem låter dig lyssna på din favoritmusik var som helst. Det räcker med att ladda om enheten innan du lämnar huset, den håller laddningen tillräckligt länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper den här enheten är det första att komma ihåg den är avsedd för utomhusbruk . Akustiken är inställd på ett sådant sätt att ljudet är så kraftfullt och rymligt som möjligt i ett öppet utrymme. Märkets specialister har byggt in en justerbar equalizer som kan stödja tre lägen: standardljud, djup 3D -bas och extra bas. Detta gör att du kan justera ljudet på enheten optimalt, beroende på område. Setet med Bluetooth -högtalaren levereras med en ljudförlängningskabel, en sladd för laddning av enheten och instruktioner för användning på fem språk.

Bild
Bild

Den akustiska enhetens kropp är tillverkad av slagfast plast, vilket garanterar en lång livslängd för utrustningen. Soft Touch -beläggningen ökar komforten med att använda högtalaren, det är trevligt att hålla den i händerna, dina handflator svettas inte. Högtalarna är täckta med ett metallnät som är utrustat med ett slitstarkt syntetmaterial med hög vattenavstötning. Tillverkaren kräver skydd mot fukt på IP6X -nivå … Det betyder att Tronsmart -akustikapparaten kan användas i en regnskur, den är inte rädd för stänk. I många recensioner häller kunderna vatten över en Tronsmart -dispenser för att testa sanningen om varumärkets ledarskap.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enheterna är verkligen fuktbeständiga och misslyckas inte.

Enheterna har dolda USB -kontakter, vilket gör det möjligt att ansluta lagringsenheter . Tronsmart -högtalare kan dock också utföra powerbank -funktionen, eftersom du vid behov kan ladda telefonen från den. Alla knappar och kontakter är täckta med en speciell gummikudde som förhindrar att fukt och damm tränger in i enheten. Detta är också en liten nackdel med sådana modeller, eftersom du måste anstränga dig för att trycka. Det svåraste är för tjejer med långa naglar.

Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Tronsmart erbjuder ett brett utbud av trådlösa högtalare. Tänk på egenskaperna hos de mest populära märkesmodellerna.

Bild
Bild

Element T6

Det cylindriska bärbara ljudsystemet finns i två färger: svart och rött. Modellen kan köpas både i standardstorlek och i det förstorade Element T6 Plus … Två högtalare med en total effekt på 40 W levererar djup och klar bas, så att du kan njuta av din favoritmusik till fullo. Enheten håller en laddning upp till 15 timmar . Volymen justeras genom att rulla på hjulet på den övre panelen. Högtalaren är utrustad med tre equalizer -lägen: standardsång, surroundbas och extra bas. Enheten stöder TWS och har ett skyddande lager mot vatten och damm.

Synkronisering med en smartphone via Bluetooth låter dig styra högtalaren med hjälp av själva telefonen eller med knappen på den övre panelen. Genom att klicka på den kan du byta verk och svara på samtalet. Om du håller knappen intryckt i 3 sekunder startar röstassistenten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Element Mega

Ett riktigt portabelt stereosystem som du kan ta med dig vart du än går. Högtalaren har ett stöttåligt fodral som tål fall från 2 meters höjd . Batteriet håller en laddning på upp till 15 timmar, vid uppspelning med full volym kommer produkten att fungera i 4 timmar. Parameterinställning utförs med en bakgrundsbelyst pekskärm. NFC-stöd tillåter snabbvalssynkronisering . Förutom att spela musik kan du svara på handsfreesamtal med produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Element Force Plus 40W

Den trådlösa högtalaren med en kraftfull 40W högtalare kan fungera utan avbrott i 15 timmar. Produkten kan spela musik både via AUX -kabeln och via telefonen efter synkronisering via Bluetooth . Equalizer stöder tre lägen: standard, 3D och extra bas. Enheten är utrustad med en NFC -port som låter dig synkronisera högtalaren med din smartphone med en knapptryckning. Sound Pulse -tekniken ger förbättrade ljudfrekvenser och djup bas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Element Splash

Kompakt bärbar högtalare med rund form är utrustad med en 7W högtalare . Du kan hänga den från en ryggsäck eller bara bära den i dina händer, den kommer lätt att passa i din handflata. Vattenskyddet gör att du kan använda enheten i poolen eller nära sjön och havet. Djup bas och stöd för bas och diskant låter dig få ut det mesta av dina favoritspår. Specialteknik gör att du kan ansluta en andra Splash -högtalare och skapa riktigt stereoljud. Enheten fungerar i 10 timmars kontinuerligt ljud. Kontrollknappens panel finns på sidan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Element Pixie

En bärbar högtalare med klart ljud och original design kommer att vara det perfekta tillägget till alla sammankomster med vänner. Produkten är tillverkad av dyrt material - perforerad aluminium, som har höga stötsäkra egenskaper.

Dubbla passiva högtalare med en total effekt på 15 watt levererar djup bas . Produkten är perfekt kompatibel med någon annan teknik både via Bluetooth och via Line OUT. Det låter dig ansluta en annan enhet för att spela musik via AUX. Således kan du få ett riktigt stereosystem. Förutom att lyssna på dina favoritlåtar bärbar högtalare låter dig svara på ett inkommande samtal handsfree.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enheten kan användas kontinuerligt i 10 timmar.

Element T2 Plus

Den lätta trådlösa högtalaren är den perfekta följeslagaren för resor, sport och turism. Produkten har en vattentät beläggning som uppfyller IPX7 -standarden, vilket gör att den kan användas nära pooler och vattendrag . Dubbla högtalare levererar uppslukande bas och högt ljud. Det kraftfulla batteriet håller en laddning i 24 timmar. Med två enheter kan du skapa ett riktigt stereosystem. Den kompakta produkten är utrustad med en gummibelagd knappsats för att skydda den mot fukt. Enheten är utrustad med en röstassistent som svarar på alla frågor du ställer.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du köper en bärbar högtalare rekommenderas att du uppmärksammar följande punkter, som hjälper dig att göra rätt val. Viktigast av allt, kom ihåg att när du använder enheten ska du inte störa andra och på något sätt kränka din komfortzon.

Pris . Moderna butiker erbjuder ett brett utbud av mobila akustiska enheter. Priserna varierar från 1000 till 10 000 rubel. Naturligtvis beror inte bara byggkvaliteten på produktens kostnad, utan också på de tekniska egenskaperna. Billiga modeller i intervallet 1, 5-2 tusen rubel är optimala för ungdomar. Enheter för 3-5 tusen är mer avancerade och har tillägg som ökar komforten med att använda kolonnen.

Bild
Bild

Dyra enheter är lämpliga för riktiga musikälskare som inte bara värdesätter musik utan också kvaliteten på dess reproduktion.

Ljud . Den viktigaste parametern för alla mobila högtalare är ljudkvalitet. Tyvärr har inte alla modeller bra egenskaper. Billiga produkter har som regel en låg effekthögtalare, och när du spelar musik i bakgrunden kan du höra sprakande och väsande. Mellanklassmodeller har flera ljudlägen och ett bra ljudsystem. Dyra enheter är utrustade med en kvalitetssubwoofer, flera högtalare, diskant och bas och bas.

Bild
Bild

Allt detta gör att du kan maximera musikens kvalitet och njuta av användning av högtalarsystemet.

Gränssnitt … Innan du köper, ta reda på möjligheten att ansluta högtalaren till andra enheter. Absolut alla modeller synkroniseras med en smartphone via Bluetooth, men inte alla har USB -kontakter för att sätta in ett flash -kort eller ansluta till en bärbar dator.

Bild
Bild

Ström och batteri … Ganska viktig punkt som man sällan uppmärksammar. Alla bärbara högtalare fungerar trådlöst, men de måste laddas först. Batteriet tar lång tid att ladda, processen kan ta flera timmar. De dyra modellerna har ett inbyggt högkvalitativt batteri som kan hålla upp till 8-10 timmars användning.

Bild
Bild

Enheter i mellanklassen kommer att glädja sina ägare i 4-6 timmar. Och billiga enheter räcker bara ett par timmar.

Rekommenderad: