Trådlösa Hörlurar I örat: Rankning Av De Bästa Kompakta Och Andra Hörlurarna. Väljer En Bluetooth -modell Med En Mikrofon Till Din Telefon

Innehållsförteckning:

Video: Trådlösa Hörlurar I örat: Rankning Av De Bästa Kompakta Och Andra Hörlurarna. Väljer En Bluetooth -modell Med En Mikrofon Till Din Telefon

Video: Trådlösa Hörlurar I örat: Rankning Av De Bästa Kompakta Och Andra Hörlurarna. Väljer En Bluetooth -modell Med En Mikrofon Till Din Telefon
Video: Best Bluetooth Headsets For Truckers of 2020 | Top 5 Bluetooth Headsets For Truckers 2024, April
Trådlösa Hörlurar I örat: Rankning Av De Bästa Kompakta Och Andra Hörlurarna. Väljer En Bluetooth -modell Med En Mikrofon Till Din Telefon
Trådlösa Hörlurar I örat: Rankning Av De Bästa Kompakta Och Andra Hörlurarna. Väljer En Bluetooth -modell Med En Mikrofon Till Din Telefon
Anonim

Moderna ungdomar kan inte föreställa sig själva utan hörlurar. Idag erbjuder järnaffärer ett brett utbud av liknande produkter. De mest populära är trådlösa modeller. I den här artikeln kommer vi att titta på för- och nackdelar med trådlösa hörlurar i örat, granska de mest populära modellerna och ge råd om val.

Bild
Bild

Särdrag

Trådlösa hörlurar är medelstor produkt med en välvd kant och en rund design som passar över öronen och sitter tätt runt den . Vissa modeller är fästa med öronkrokar. Huvuddragen i sådana produkter är frånvaron av en tråd, som alltid är intrasslad i fickan. Synkronisering med telefonen sker via Bluetooth.

On-ear-hörlurar är indelade i tre typer: öppen, halvstängd och stängd . De två första alternativen har nackdelen med dålig ljudisolering, eftersom öronen är halvöppna.

Det enda undantaget i detta fall är de dyra enheterna i lyxsegmentet, som har ett högkvalitativt brusreduceringssystem.

Bild
Bild

Det tredje alternativet är en modell i full storlek med mjuka öronkåpor som täcker hela öronen och ger högkvalitativt ljud. Det är dessa hörlurar som har optimal ljudisolering. De används ofta av radiovärdar och sångare. Denna typ av ljudenhet är dock den dyraste och största.

Det finns också flera typer av fästelement .… De mest populära är den bågformade ramen och öronproppen. Dessa enheter är idealiska för att titta på videor på din telefon eller surfplatta, eller för att lyssna på dina favoritartisters spår på väg till skolan eller universitetet. On-ear-hörlurar har länge varit i nivå med fullstora och bildskärmsprodukter när det gäller ljudkvalitet.

Som vilken produkt som helst, Trådlösa hörlurar har sina för- och nackdelar … Bland fördelarna med sådana produkter bör man först och främst lyfta fram den höga ljudkvaliteten som ett bra frekvensområde och en stor radiator har, som är mycket större än hörlurarna i örat.

Detta element påverkar inte bara kvaliteten, utan också djupet av ljudet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat tveklöst plus är möjlighet till långvarig användning - överliggande modeller sätter inte press på örat, de blir inte heta i dem, som i fullstora. Produkterna orsakar inte obehag eller smärta i dina öron, som små öronproppar gör. Mångsidigheten hos enheterna beror på deras höga effekt och naturliga ljud, så de är lämpliga för att lyssna på vilken musik som helst.

Nackdelarna med overheadmodeller inkluderar stor storlek och vikt jämfört med vakuumhörlurar . Du kan inte stoppa dem i fickan, bara i din väska eller ryggsäck. Men det finns också vikbara alternativ som passar i en jackficka.

En annan nackdel är brusreduceringssystemet, som inte bara tillför ljudenheten vikt, utan också bidrar till den snabba urladdningen.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Moderna butiker erbjuder ett brett utbud av Bluetooth-hörlurar. Låt oss överväga de mest populära modellerna.

Bild
Bild

Budget

Hiper ljud

Modellen med den ursprungliga designen finns i tre färger: svart, vitt med ljusgrönt, rosa och orange. Kopparna är prydda med fluffig päls för en söt och mysig look. Enheten som väger 140 gram väger inte väskan. Känsligheten på 105 dB gör att du kan lyssna på musik även på en bullrig gata … Den inbyggda mikrofonen låter dig använda ljudenheten som ett headset, och en liten kontrollpanel hjälper dig att justera enhetens funktion. Öppettiderna är 4 timmar . Kostnaden är 980 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

DEXP BT-132

Kompakta hörlurar med öppen rygg fästs i öronen med öronkrokar. Klämmorna ger ett starkt grepp och en passform, vilket gör att ljudenheten inte kommer att falla av även när du går eller springer snabbt . Ett brett frekvensområde från 20 till 20 000 Hz kommer att vara trevligt för musikaliska finsmakare, eftersom det ger maximalt djup och mättnad för varje ton. Hörlurarna har en optimal känslighet på 110 dB. Den inbyggda mikrofonen låter dig använda DEXP BT-132 som telefonheadset, och fjärrkontrollen ger bekväm kontroll över inställningarna . Batteritiden är 6 timmar. Pris - 999 rubel.

Bild
Bild

JBL TUNE 560BT

Trådlösa hörlurar finns i vitt och svart. Det breda frekvensområdet 20 till 20 000 Hz kommer att uppskattas av riktiga musikälskare . Stora muggar med mjuka konstläderkuddar sitter tätt mot öronen och skapar därmed ljudisolering. Modellen är utrustad med multifunktionsknappar och en högkänslig mikrofon, med vilken du kan justera ljudvolymen, svara på telefonsamtal och ansluta till en röstassistent. Den trådlösa kommunikationsradien är 10 m . Batteritiden är 16 timmar. Kostnaden är 1999 rubel.

Bild
Bild

Technica ATH-S200BT

On-ear-hörlurar är gjorda i svart med blå accenter. Enhetens frekvensområde är 3 Hz - 32 kHz, känsligheten på 102 dB är optimal för att lyssna på musik även på en bullrig gata.

Den inbyggda mikrofonen låter dig använda din ljudenhet som ett telefonheadset. De mjuka muggarna är gjorda av konstläder, de passar snyggt i öronen utan att irritera huden. Modellen är utrustad med knappar för att justera volymen och stoppa uppspelning. Batteritiden är 40 timmar. Pris - 3890 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Urbanears Plattan 2 Bluetooth

Levande modeller med originaldesigner finns i rött, blått, grönt och svart. Ett brett frekvensspektrum gör att du kan njuta av dina favoritspår maximalt . Den vikbara designen gör det enkelt att transportera enheten, och det justerbara huvudbandet låter dig justera till en bekväm storlek. Bluetooth -modulen fungerar på ett avstånd av 10 meter och kan hålla en laddning i 30 timmar.

Hörlurarna är utrustade med en inbyggd mikrofon som ger åtkomst till en röstassistent och kan användas som telefonheadset . Med bekväma knappar kan du justera ljudnivån, byta musik och slå på / av samtalet. Pris - 6599 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Aftershokz Aeropex

De trådlösa hörlurarna med öppen baksida väger endast 26 g och är fästa med ett halsband. Enheten styr ljudvibrationer i en vinkel på 30 grader, vilket förbättrar basens dynamiska spektrum och låter dig dämpa vibrationer … Trots de små högtalarna är ljudkvaliteten och djupet ännu bättre än slutna hörlurar.

Frekvensområdet 20-20000 Hz gör att även de mest nyckfulla musikälskare kan njuta av musik. Till skillnad från produkter med fälg ser den här modellen väldigt snygg och känslig ut. Perfekt för jogging och sport. Det finns kontrollknappar på öronkroken. Dubbla inbyggda mikrofoner gör att den andra personen kan höra varje ord bättre … Pris - 12999 rubel.

Bild
Bild

Beats Solo3 Wireless Club

Märkets högfrekventa hörlurar är kända för sitt perfekta ljud och högkvalitativa utförande. Modellen finns i röda, blå, vita och svarta nyanser. Vikbar design med justerbart huvudband ger bekväm användning.

Mjuka öronkåpor med läderöverlägg, som sitter tätt runt öronen, i kombination med brusreducerande funktion ger njut av din favoritmusik så mycket som möjligt . Den inbyggda mikrofonen låter dig använda hörlurarna som ett headset. Batteritiden är 40 timmar. Pris - 18 990 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer trådlösa hörlurar för hörlurar rekommenderar vi att du uppmärksammar följande punkter.

Bild
Bild

Design

Trådlösa enheter kan vara internt och externt . Den första typen inkluderar små modeller som sätts in i örat, eller öppna och halvstängda typer av on-ear-enheter. Sådana produkter är mycket praktiska under sport och promenader. De begränsar inte rörelse, men samtidigt har de låg ljudisolering och urladdning snabbare än stora modeller. Den yttre typen av hörlurar är större och fixerade med en ring eller tappar.

De är inte lika praktiska, men de ger bättre ljudkvalitet, och batteriet håller längre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Batteri-liv

En av de viktigaste parametrarna för trådlösa enheter är batteritiden. Var uppmärksam på denna punkt i instruktionerna, vanligtvis anger tillverkaren antalet arbetstimmar.

Naturligtvis i det här fallet allt beror på syftet med att köpa ljudenheten . Om du bara ska lyssna på musik och spela på din smartphone på väg till skolan eller jobbet, räcker det med hörlurar med en arbetstid på 3-4 timmar. Om du planerar att arbeta hela dagen, bör du köpa dyrare modeller. Slutna hörlurar i örat, synkroniserade med telefonen via Bluetooth av de senaste versionerna, håller längst. De brukar vara 12-15 timmar. Billigare produkter håller en avgift i 8-9 timmar. Trådlösa hörlurar är utrustade med en speciell mikro-USB-kontakt för laddning, men laddningstiden varierar från 2-6 timmar.

Bild
Bild

Mikrofon

Om hörlurar köps inte bara för att lyssna på ljudinnehåll, utan också för att prata under telefonsamtal, se till att du har en mikrofon . Vissa tillverkare erbjuder enheter med en rörlig mikrofon som kan lutas åt sidan för att förhindra att enskilda ljud tas upp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bullerisolering

Så att externa ljud inte stör att lyssna på dina favoritlåtar, Leta efter produkter med förbättrad brusreducering . Den stängda typen av on-ear-enheter passar tätt till öronsnäckan och skyddar mot onödiga ljud. Öppna och halvstängda öronsnäckor finns tillgängliga med brusreducering. Enheterna är utrustade med en mikrofon som övervakar externa ljud och blockerar dem med hjälp av en speciell teknik.

Tyvärr är sådana produkter mycket dyrare än konventionella och tömmer batteriet snabbare.

Bild
Bild

Känslighet

Känslighet påverkar musikvolymen i enheter: på en liknande ljudnivå kommer mer känsliga hörlurar att spela högre. Som regel härleds denna parameter från ljudtrycket, som produceras med en signal med en effekt på 1 mW. Om du planerar att använda ljudenheten på en bullrig väg bör produktens känslighetsnivå inte vara mindre än 100 dB, annars blir musiken väldigt tyst.

Bild
Bild

Frekvensspektrum

Denna parameter är den viktigaste för personer som är professionellt intresserade av musik och för högkvalitativa ljudälskare. Det bredaste frekvensspektrumet är 10–20 000 Hz.

Ju smalare det är, desto mindre bas och bas hörs från höga frekvenser.

Bild
Bild

Kontrolltyp

Varje hörlursmodell har sin egen typ av kontroll. Vanligtvis är trådlösa produkter utrustade med flera knappar som ansvarar för att ta emot inkommande samtal, byta musik och justera volymnivån. Kontrollpanelens inställningar kan justeras direkt från telefonmenyn.

Vissa modeller är också utrustade med en röstassistent.

Rekommenderad: