Vattentäta Hörlurar: Välj Hörlurar Med En Spelare För Simning I Poolen. Översikt över Undervattensmodeller Att Simma I

Innehållsförteckning:

Video: Vattentäta Hörlurar: Välj Hörlurar Med En Spelare För Simning I Poolen. Översikt över Undervattensmodeller Att Simma I

Video: Vattentäta Hörlurar: Välj Hörlurar Med En Spelare För Simning I Poolen. Översikt över Undervattensmodeller Att Simma I
Video: Kelly The Mermaid! 4K Underwater Video 2024, April
Vattentäta Hörlurar: Välj Hörlurar Med En Spelare För Simning I Poolen. Översikt över Undervattensmodeller Att Simma I
Vattentäta Hörlurar: Välj Hörlurar Med En Spelare För Simning I Poolen. Översikt över Undervattensmodeller Att Simma I
Anonim

Många älskar att simma i poolen, medan det för vissa är en seriös sport, och för andra är det bara en vila. Om den minsta simutrustningen tidigare endast bestod av skyddsglasögon, som inte gjorde det möjligt att diversifiera träningen, nu har allt förändrats - det finns en möjlighet att simma till snabb och rytmisk musik. För att göra detta är det tillräckligt att ha speciella vattentäta hörlurar som finns i ett stort utbud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Vattentäta öronsnäckor representerar en teknisk innovation som man bara tidigare hade kunnat drömma om. Med deras hjälp kan du simma i havet, poolen, samt ta promenader i regnet till ljudet av dina favoritlåtar.

Bild
Bild

Denna enhet har sina egna egenskaper

Konstruktionstyp i kanal låter dig stänga hörselgången ordentligt, vilket ger hög ljudnivå och vattentätning. Dessutom får simmaren obegränsad handlingsfrihet när han spelar sport.

Bild
Bild

Pool simhörlurar lätt att underhålla och kräver inget särskilt underhåll. De är hållbara och kan rengöras med en fuktig trasa.

Bild
Bild

Idag presenteras hörlurar på marknaden i ett stort utbud av modeller, vars funktioner ständigt förbättras .… Nästan alla enheter körs på batterier och har en snabb laddningsfunktion (processen tar 15 till 30 minuter). De kan användas inte bara för sitt huvudsakliga syfte - för simning, utan också anslutas till en spelare, surfplatta, telefon som ett snyggt headset.

Bild
Bild

De vattentäta hörlurarna är ergonomiska och lätta . Tillverkare utrustar dem dessutom med speciella klipp som gör att enheten kan hållas i den valda positionen.

Bild
Bild

När det gäller bristerna inkluderar de sådana stunder

Ljudkvalitet . Även om alla tillverkare försöker föra ljudkvaliteten hos sådana hörlurar närmare konventionella modeller, är de fortfarande sämre än dem på många sätt. Detta gäller särskilt för överföring av ljud via Bluetooth. Vissa modeller har en inbyggd förstärkare som optimerar ljud och förhindrar volymförlust vid signalöverföring, men de är dyra.

Bild
Bild

Pris . För att köpa en enhet av riktigt hög kvalitet som har alla grundläggande funktioner måste du ta ut en betydande summa pengar, och inte alla har råd. Billiga hörlurar håller en kort tid och kommer inte att glädjas med bra ljud.

Bild
Bild

Funktionsprincip

Nästan alla simhörlurar är kopplade till användarens gadget via Bluetooth. Det finns också modeller utrustade med en inbyggd MP3-spelare. Deras design består av två delar, som rymmer högtalarna, mikrofonen, kontrollpanelen och batteriet.

Bild
Bild

Alla element i enheten är sammankopplade med en rosett som löper längs halsen, ett av blocken har en USB -kontakt genom vilken du kan ladda dina favoritspår i spelarens minne. Kontrollen av sådana hörlurar utförs med en speciell fjärrkontroll som bärs på ett av användarens fingrar.

Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Trots att marknaden representeras av ett elegant sortiment av vattentäta hörlurar är det svårt att göra rätt val till förmån för en eller annan modell, eftersom var och en av dem har viss funktionalitet och har sina egna fördelar och nackdelar.

Bild
Bild

De vanligaste modellerna som har fått mycket positiv feedback är följande

Odoyo Waterproof Sport EP900i . Dessa är de mest känsliga hörlurarna som finns med 10 mm -drivrutiner. Deras ljud är lågfrekvent. Dessutom är enheten utrustad med tre par utbytbara öronkuddar i olika former och storlekar. Fördelar: hög brusreducering, avskiljning av balans, motståndskraft mot extrema temperaturer, stötar, förmågan att dyka till 1 m djup.

Nackdelar: obekväm anslutning till en enhet som spelar ljudfiler (trådbundna), montering tillhandahålls inte.

Bild
Bild

AGPtek SE01 . Anses som det perfekta valet för simning i poolen, men kan bara användas med en vattentät skivspelare. Dessa hörlurar sitter bekvämt i dina öron. De är väl fixerade och tål nedsänkning till ett djup av 2 till 3 m. Fördelarna med modellen inkluderar: förmågan att lyssna på musik i upp till 1 timme (då måste enheten torkas torr), högkvalitativt ljud, närvaron av ett skydd för och 5 par öronkuddar.

Nackdelen är närvaron av en lång tråd i strukturen, som kan begränsa rörelsen under simning.

Bild
Bild

Finis Duo . Detta är en av de allra bästa hörlurarna som finns med unik benledningsteknik. Tillverkaren släpper dem med en inbyggd mp3-spelare (minnet är 4 GB). Enheten sitter säkert på glasögonen, har en bekväm kontrollpanel, kompatibel med iTunes. Nackdelen är den höga kostnaden.

Bild
Bild

Sony WH-CH400 . Det är ett snyggt headset som levererar bra bas, klar stereo och har en vattentät funktion. Denna modell är ergonomisk och stöder True Wireless Stereo -teknik, tack vare vilket ljud kan överföras trådlöst mellan vänster och höger kanal. Dessutom har enheten en unik brusreducerande funktion (vid uppspelning av musikfiler hör inte användaren främmande ljud).

Fördelar: bra fixering i öronen, räckvidden för signalen som överförs via Bluetooth är upp till 10 m, placeringen av silikon öronkuddar i en vinkel på 45 grader, närvaron av en inbyggd mikrofon och bekväm knapptryckning. Det finns inga nackdelar.

Bild
Bild

JBL Endurance DIVE JBL . Dessa hörlurar laddar batteriet snabbt, vilket gör det möjligt att lyssna på musik kontinuerligt i 8 timmar. Den levereras med kraftfulla in-ear-högtalare för fantastiskt ljud. Fördelar: högt fuktskydd (IPX7), möjligheten att trådlöst ansluta till spelaren, pekskontroll. Nackdelar - höga kostnader.

Bild
Bild

Plantronics BackBeat FIT . Denna modell kännetecknas av designfunktioner - hörlurarna är tillverkade med flexibla fästen och ligger alltid på ett ställe utan att falla av. Förutom funktionen av fuktbeständighet har enheten en speciell beläggning, tack vare vilken droppar avvisas från dess yta. Hörlurens batteri ger 8 timmars drift.

Fördelar: mycket bekväm kontroll (för att välja ett musikspår, tryck bara på enhetens kropp), information om batteriladdningsnivån utförs med röstmeddelande, en stabil signal som överförs via Bluetooth (upp till 10 m). Det finns inga nackdelar.

Bild
Bild

H2O Audio Surge S + . Denna modell anses vara den minsta i storlek, den kan köpas för simning på upp till 3,6 m djup. De främsta fördelarna är låg vikt, komplett med sex parade öronkuddar, utmärkt ljudisolering. Nackdelen är närvaron av en kabel (den kan störa aktiva rörelser).

Bild
Bild

Ovevo x9 . Denna modell är mycket efterfrågad bland alla idrottare, eftersom den ger utmärkt ljud tack vare 9 mm kristallmembran. Hörlurarna har en inbyggd mp3-spelare, minnet kan lagra upp till 8 GB. När batteriet är fulladdat kan du lyssna på musik i 8 timmar eller mer.

Fördelar: kompatibilitet med iPod, iPhone, lång livslängd, bekvämt knappsats, inbyggd mikrofon. Det finns inga nackdelar.

Bild
Bild

Sony NWZ-WS615 . Denna modell anses vara en fullfjädrad vattentät spelare som låter dig lyssna på musik när den är nedsänkt på ett djup av 2 m. Det enda som tillverkaren inte rekommenderar är att använda hörlurar för sport i saltvatten. Signalöverföring utförs via Bluetooth, eftersom designen har en inbyggd mikrofon kan enheten användas som ett headset.

Fördelar: en bekväm fingermonterad fjärrkontroll, 16 GB internt minne, ett batteri med en snabb laddningsfunktion (den varar i 17 timmar kontinuerlig drift) och balanserad ljuduppspelning.

Bild
Bild

Sony NW-WS414 . Efterfrågan på denna modell förklaras av dess överkomliga pris, vilket inte påverkade kvaliteten negativt. Hörlurar av denna modell kan köpas för simning i både salt och färskt vatten. Samtidigt är de idealiska för dykning till ett djup av 2 m. Enheten är utrustad med ett inbyggt minne på 8 GB och ett stort batteri som ger 12 timmars drift.

Fördelar: möjligheten att använda vid temperaturer från -5 till +45 C, högkvalitativt ljud, tillförlitligt fäste med nackband, snabbladdningsbatteri, kompakt storlek. Det finns inga nackdelar.

Bild
Bild

Valbara kriterier

På senare tid betraktades hörlurar som du kan simma och dyka i som en dröm, nu har de framgångsrikt översvämmat marknaden och är mycket efterfrågade . Tillverkare erbjuder ett urval av olika modifieringar av vattentäta hörlurar både med en spelare (inbyggd i designen) och med möjligheten att ansluta till en telefon eller musik via Bluetooth. Eftersom varje modell kan ha sina egna fördelar och nackdelar, då Det finns många kriterier att tänka på när du köper vattentäta simhörlurar.

Det är viktigt att undervattenshörlurarna har högkvalitativ ljuduppspelning, är bekväma att använda och har ytterligare funktioner.

Bild
Bild

Dessutom måste du ta hänsyn till ergonomi, vikt, dimensioner, anslutningsmetod och närvaron eller frånvaron av en inbyggd spelare . En viktig roll spelas av det inbyggda minnet för hörlurarna, 24 GB anses vara det bästa alternativet (det gör att du kan ladda ner upp till tusen spår). När du väljer en modell är det värt att överväga dess kostnad. Du kan inte snåla med kvalitet det är bättre att köpa högkvalitativa hörlurar en gång och njuta av bra ljud än att spara pengar och lida. Experter rekommenderar att du köper produkter från pålitliga tillverkare som har varit på marknaden länge och har många positiva recensioner.

Bild
Bild

Arbetstimmar

Det är viktigt för varje simmare att känna till batteritiden för vattentäta öronsnäckor, eftersom detta påverkar hur länge du simmar med musik på en enda laddning. Billiga modeller har möjlighet att arbeta självständigt i 5 timmar, vilket kanske inte passar professionella simmare . Högkvalitativa och dyra hörlurar håller 8 till 10 timmar i sträck.

Bild
Bild

Vikt

Sim- och dykhörlurar är främst utformade för personer med aktiv livsstil, så de tenderar att välja lättare modeller. Tunga hörlurar kan förstöra det roliga att simma till dina favoritlåtar och orsaka mycket obehag . Om den vattentäta enheten är för lätt betyder det att den är tillverkad av plast av låg kvalitet. Den optimala vikten anses vara från 30 till 40 g.

Bild
Bild

Vattentätt fodral

Alla undervattenshörlurar levereras med ett vattentätt fodral, men det är lämpligt att kontrollera prestandan för detta skydd innan du sänks ner i vatten. Enligt internationella standarder kan det sträcka sig från X0 till X8, medan det är viktigt att notera det produkter med X0 -index kan inte användas under vattnet . Hörlurar med ett X1 -index skyddas endast på ett tillförlitligt sätt från att vattendroppar tränger in (lämpar sig för att gå i parken i regnet), och enheter med ett X8 -index gör att simmare kan dyka under vatten under lång tid.

Rekommenderad: