Hörlurar Med En Mikrofon (40 Foton): Toppmodeller, Stora Och Bakgrundsbelysta Modeller. Vilka är De Bästa Budgethörlurarna Med Mikrofon? Hur Man Använder?

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar Med En Mikrofon (40 Foton): Toppmodeller, Stora Och Bakgrundsbelysta Modeller. Vilka är De Bästa Budgethörlurarna Med Mikrofon? Hur Man Använder?

Video: Hörlurar Med En Mikrofon (40 Foton): Toppmodeller, Stora Och Bakgrundsbelysta Modeller. Vilka är De Bästa Budgethörlurarna Med Mikrofon? Hur Man Använder?
Video: JBL Tune 500 BT Wireless Headphones: REVIEW 2024, Mars
Hörlurar Med En Mikrofon (40 Foton): Toppmodeller, Stora Och Bakgrundsbelysta Modeller. Vilka är De Bästa Budgethörlurarna Med Mikrofon? Hur Man Använder?
Hörlurar Med En Mikrofon (40 Foton): Toppmodeller, Stora Och Bakgrundsbelysta Modeller. Vilka är De Bästa Budgethörlurarna Med Mikrofon? Hur Man Använder?
Anonim

Hörlurar är ett modernt och praktiskt tillbehör. Idag är den mest populära typen av ljudenhet hörlurar med inbyggd mikrofon. Idag i vår artikel kommer vi att överväga de befintliga typerna och de mest populära modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Alla hörlursmodeller som har en inbyggd mikrofon kallas ett headset. De är mycket praktiska och enkla att använda. Tack vare sådana enheter kan du multitaska. Sådana tillbehör är mycket populära bland spelare och professionella e-sportare . Om mikrofonen inte används för närvarande kan den enkelt stängas av.

Dessutom hjälper sådana enheter dig att spara pengar: det är mycket billigare att köpa hörlurar med en mikrofon än att köpa dessa enheter separat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Alla hörlurar med mikrofon är indelade i flera typer.

Plug-in

In-ear-enheter (eller öronsnäckor) är tillbehör som passar inuti örat. När du köper mobila enheter (till exempel smartphones eller surfplattor) ingår dessa enheter ofta som standard . I tillverkningsprocessen används plast. Fodren utmärks av sina små kompakta dimensioner och låga vikt. Innan du köper sådana enheter måste du komma ihåg att de inte skiljer sig åt i förmågan att ge hög ljudisolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vakuum

Populärt kallas sådana hörlurar ofta för "droppar" eller "pluggar". De passar djupare in i örat än de olika ljudtillbehör som beskrivs ovan. Samtidigt är kvaliteten på det överförda ljudet mycket högre.

På grund av att hörlurarna ligger mycket nära trumhinnan bör de inte användas under en längre tid - detta kan skada användarens hälsa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Över huvudet

Denna typ av hörlurar i sin design har stora koppar som ligger ovanpå öronbladen (därav namnet på typen av enhet). Ljud överförs genom speciella ljudmembran som är inbyggda i strukturen . De har ett pannband, tack vare vilket de är fästa vid huvudet. Samtidigt finns det en mjuk kudde på pannbandet, vilket säkerställer bekvämligheten med att använda enheterna. Man tror att för att lyssna på musik anses denna typ av hörlurar vara det bästa valet, eftersom den kan ge en hög ljudisolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Övervaka

Dessa hörlurar är avsedda för professionellt bruk och rekommenderas därför inte för hushållsbruk. Enheterna är stora, tunga och utrustade med många ytterligare funktioner.

Dessa mönster används av ljudtekniker och musiker för studioinspelningar eftersom de levererar högkvalitativt ljud utan störningar eller störningar.

Bild
Bild

Trådbundet

För att sådana hörlurar ska kunna fullgöra sina funktionella uppgifter måste de anslutas till enheter (bärbar dator, dator, surfplatta, smartphone, etc.) med en speciell kabel, som är en integrerad del av en sådan design. Sådana hörlurar har presenterats på marknaden under lång tid, med tiden har de tappat sin relevans, eftersom de har flera betydande nackdelar: till exempel begränsar de användarens rörelse vid användning av ljudtillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådlös

Denna sort är relativt ny på den moderna teknik- och elektronikmarknaden. På grund av att det inte finns några ytterligare element i deras design (ledningar, kablar, etc.), garanterar de användaren en hög mobilitet.

Trådlösa hörlurar kan fungera tack vare teknik som infraröd, radio eller Bluetooth.

Bild
Bild

Topptillverkare

Ett stort antal märken som är specialiserade på tillverkning av utrustning och elektronik bedriver produktion av hörlurar med en mikrofon. Bland alla befintliga företag finns några av de bästa.

Huawei

Detta storskaliga företag är internationellt och verkar i nästan alla länder i världen. Det är specialiserat på produktion av nätverksutrustning och telekommunikationsutrustning.

Bild
Bild

TFN

Detta företag specialiserar sig på distribution av mobila enheter, samt tillbehör som är nödvändiga för dem i Europa (i synnerhet dess centrala och östra delar).

Ett kännetecken för varumärket är den genomgående höga kvaliteten på produkterna, vilket framgår av många kundrecensioner.

Bild
Bild

JVC

Utrustningens ursprungsland är Japan. Företaget är en av marknadsledarna, eftersom det bedriver produktion av exceptionellt högkvalitativ audiovisuell utrustning.

Bild
Bild

LilGadgets

Företaget fokuserar på USA: s marknad, men produkterna som det producerar används av konsumenter runt om i världen.

Varumärket fokuserar på barn och ungdomar.

Bild
Bild

Edifier

Det kinesiska företaget garanterar produkter av hög kvalitet, eftersom det i alla produktionsstadier sker en noggrann övervakning för att säkerställa att alla internationella standarder och principer följs. Förutom, den snygga och moderna externa designen på hörlurarna från Edifier bör lyftas fram.

Bild
Bild

SteelSeries

Det danska företaget producerar hörlurar som uppfyller alla de senaste tekniska framstegen och vetenskapliga utvecklingen.

Produkterna är mycket efterfrågade bland professionella spelare och e-sportmän.

Bild
Bild

Jabra

Det danska märket producerar trådlösa hörlurar som fungerar på grundval av modern Bluetooth -teknik. Enheterna är bra för sport och träning. Mikrofonerna i hörlursdesignen kännetecknas av en hög grad av undertryckande av yttre brus.

Bild
Bild

HyperX

Det amerikanska märket är specialiserat på tillverkning av hörlurar med mikrofon, som är perfekta för spelare.

Bild
Bild

Sennheiser

En tysk tillverkare vars produkter kännetecknas av högsta kvalitet.

Bild
Bild

Koss

Koss tillverkar stereohörlurar som erbjuder hög ljudkvalitet och långvarig prestanda.

Bild
Bild

A4Tech

Detta företag har funnits på marknaden i över 20 år och är en stark konkurrent för alla de ovan beskrivna märkena.

Bild
Bild

Äpple

Detta företag är världsledande.

Apples produkter är efterfrågade bland konsumenter runt om i världen.

Bild
Bild

Harper

Det taiwanesiska företaget organiserar produktionsprocessen baserat på den senaste tekniken.

Bild
Bild

Modellöversikt

På marknaden kan du hitta olika hörlurar med en mikrofon: stora och små, med inbyggd och avtagbar mikrofon, trådbunden och trådlös, fullstor och kompakt, med och utan bakgrundsbelysning, mono och stereo, budget och dyra, för streaming, etc. erbjuder vi ett betyg på de bästa modellerna.

SVEN AP-G988MV

Enheten tillhör budgetkategorin, dess marknadsvärde är cirka 1000 rubel. Tråden som ingår i strukturen har en längd på 1,2 meter. I slutet finns det ett 4-poligt uttag så att du kan ansluta dina hörlurar till nästan alla moderna enheter.

Designkänsligheten är 108 dB, själva hörlurarna är mycket bekväma att använda, eftersom de är utrustade med ett mjukt huvudband.

Bild
Bild

A4Tech HS-60

Hörlurarnas ytterhölje är tillverkat i svart, och därför kan modellen kallas universell. Enheten har imponerande dimensioner, så vissa svårigheter kan uppstå vid transport av ett ljudtillbehör . Hörlurarna är perfekta för spelare, enheternas känslighet är 97 dB. Mikrofonen är fäst på hörlurarna med en svängbar och flexibel arm, tack vare vilken du enkelt kan justera dess position efter dina behov.

Bild
Bild

Sennheiser PC 8 USB

Även om öronsnäckorna hålls på plats av ett specialdesignat pannband, är strukturens vikt ganska lätt med bara 84 gram. Utvecklarna har tillhandahållit närvaron av ett brusreduceringssystem, så du kommer inte att störas av bakgrundsljud och främmande ljud.

Marknadsvärdet för denna modell är cirka 2 000 rubel.

Bild
Bild

Logitech trådlöst headset H800

Denna hörlursmodell tillhör "lyx" -klassen, deras kostnad är mycket hög och uppgår till cirka 9000 rubel, enheten kommer inte att vara överkomlig för varje användare. Styrsystemet kännetecknas av enkelhet och bekvämlighet, eftersom alla nödvändiga knappar är placerade på utsidan av hörlurarna . En vikningsmekanism tillhandahålls, vilket i hög grad underlättar processen att transportera och lagra modellen. Laddningsprocessen utförs tack vare microUSB -kontakten.

Bild
Bild

Sennheiser PC 373D

Denna modell är populär och efterfrågad bland spelare och professionella e-sportare. Designen innehåller mjuka och bekväma öronkuddar, liksom ett huvudband - dessa element garanterar användarvänlighet även under en lång period . Vikten av hörlurarna med en mikrofon är imponerande och uppgår till 354 gram.

Känslighetsindikatorn ligger på 116 dB.

Bild
Bild

SteelSeries Arctis 5

Denna modell har ett attraktivt och snyggt utseende. Det finns en justeringsfunktion, så varje användare kommer att kunna justera hörlurens och mikrofonens position, beroende på deras fysiologiska egenskaper. En ChatMix -ratt ingår som standard, så att du kan anpassa volymblandningen själv . Det finns också en adapter för en 4-polig "jack". Headsetet stöder den senaste DTS -hörlurarna: X 7.1 Surround Sound -teknik.

Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja högkvalitativa hörlurar med mikrofon är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal (främst tekniska) egenskaper.

Känslighet

Känslighet är den viktigaste parametern som har stort inflytande på både hörlurarnas funktion och själva mikrofonens funktion. Så för att du ska kunna njuta av högkvalitativt ljud bör hörlursens känslighet vara minst 100 dB. Valet av mikrofonkänslighet är dock svårare.

Tänk på att ju högre känslighet denna enhet har, desto mer bakgrundsljud kommer den att uppfatta.

Bild
Bild

Frekvensomfång

Det mänskliga örat kan uppfatta och bearbeta ljudvågor som sträcker sig från 16 Hz till 20 000 Hz. Således, du bör ge företräde åt de modeller som garanterar uppfattning och överföring av sådana ljudvågor . Ju bredare räckvidd, desto bättre - så att du kan njuta av bas och högljudda ljud (vilket är särskilt viktigt när du lyssnar på musik).

Bild
Bild

Förvrängning

Även det dyraste och högkvalitativa headsetet förvränger ljudet. Emellertid kan nivån på denna förvrängning variera avsevärt. Om ljudförvrängningsgraden är mer än 1%bör du omedelbart överge köpet av en sådan enhet.

Mindre siffror är acceptabla.

Bild
Bild

Kraft

Ström är en parameter som påverkar hörlurarnas ljudvolym. I det här fallet bör man hålla sig till den så kallade "gyllene medelvägen", den optimala effektindikatorn är cirka 100 mW.

Anslutningstyp och kabellängd

Trådlösa hörlurar med mikrofon är det bästa alternativet. Men om du vill köpa en trådbunden enhet, var särskilt uppmärksam på längden på kabeln som ingår i designen.

Bild
Bild

Utrustning

Hörlurar med mikrofon bör levereras som standard med nya öronkuddar. Samtidigt är det önskvärt att det finns flera par olika diametrar för att ge maximal komfort och bekvämlighet vid användning av hörlurarna av olika personer. De faktorer som anges ovan är viktiga. Förutom dem rekommenderas dock att ta hänsyn till några mindre parametrar. Dessa inkluderar:

  • tillverkare (välj enheter från världskända och pålitliga konsumentföretag);
  • kostnad (leta efter sådana modeller som motsvarar det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet);
  • extern design (hörlurar med mikrofon ska bli ett snyggt och vackert tillbehör);
  • användarvänlighet (se till att testa headsetet innan du köper det);
  • kontrollsystem (kontrollknapparna ska placeras i det mest bekväma läget).
Bild
Bild

Hur man använder?

När du har valt och köpt hörlurar med en mikrofon är det viktigt att du kopplar in dem och sätter på dem korrekt. Subtiliteterna och detaljerna i den här processen kan variera beroende på den specifika modellen för ljudenheten, så var noga med att läsa informationen i bruksanvisningen i förväg.

Så, om du har köpt en trådlös enhet måste du utföra parningsproceduren . Slå på hörlurarna och din enhet (till exempel en smartphone eller bärbar dator), slå på Bluetooth -funktionen och utför parningsproceduren. Detta kan göras med knappen "Sök efter nya enheter". Välj sedan dina hörlurar och anslut dem till enheten. Glöm inte att utföra en funktionskontroll. Om dina hörlurar är anslutna blir anslutningsprocessen mycket enklare - du behöver bara ansluta kabeln till rätt uttag.

Designen kan innehålla 2 trådar - en för hörlurarna och den andra för mikrofonen.

Bild
Bild

Var så försiktig och försiktig som möjligt när du använder hörlurar. Skydda headsetet mot mekaniska skador, exponering för vatten och andra negativa miljöpåverkan. Så du kommer att förlänga driftstiden avsevärt.

Rekommenderad: