Synthesizer -hörlurar: En översikt över Yamaha, Casio Och Andra Digitala Pianomodeller. Hur Ansluter Jag?

Innehållsförteckning:

Video: Synthesizer -hörlurar: En översikt över Yamaha, Casio Och Andra Digitala Pianomodeller. Hur Ansluter Jag?

Video: Synthesizer -hörlurar: En översikt över Yamaha, Casio Och Andra Digitala Pianomodeller. Hur Ansluter Jag?
Video: CASIO CDP-S350 Arranger Piano Keyboard Review & Demo, Tones & Rhythms 2024, April
Synthesizer -hörlurar: En översikt över Yamaha, Casio Och Andra Digitala Pianomodeller. Hur Ansluter Jag?
Synthesizer -hörlurar: En översikt över Yamaha, Casio Och Andra Digitala Pianomodeller. Hur Ansluter Jag?
Anonim

För dem som spelar synthesizer är frågan om vilka hörlurar man ska välja för att para ihop med ett musikinstrument relevant. Det bör noteras att det är enkelt att ansluta dem; det räcker med att hitta en speciell kontakt på instrumentet. En annan sak är att hitta en modell som skulle hålla fast i huvudet och inte skulle orsaka obehag i kreativt arbete.

Särdrag

Eftersom hörlurar för en synthesizer har köpts under lång tid, bör de först och främst vara bekväma. Det är väldigt enkelt att kontrollera bara genom att sätta på dem. Det bekväma huvudbandet och öronkuddarna kan bäras utan att tas bort och är lätta . Det är värt att notera att hörlurar har sina egna egenskaper, det är viktigt att besluta om en modell för ett digitalt piano.

Over-ear-hörlurar är bättre på att dämpa omgivande buller och har de tydligare och lägre frekvenserna som är så viktiga för elektromusik . On-Ear-hörlurar har små öronkoppar, och om de bärs under lång tid är det osannolikt att öronen tröttnar av dem. När du väljer modell är det viktigt att öronkuddarna sitter bekvämt och tätt runt öronen.

Dessutom är det viktigt att ta hänsyn till kabelns längd. För kort kan bryta ut ur kontakten, och för lång kan vara obekvämt. Du måste leta efter en modell som är kompakt och lätt. Det spelar ingen roll hur många gånger du måste ta av och sätta på dig hörlurarna - de ska inte orsaka obehag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Ett brett utbud av hörlurar låter dig välja exakt den modell som passar din synthesizer. De mest populära nu är trådlösa hörlurar som ansluts till en telefon, smartphone eller annan enhet med Bluetooth . Detta förhindrar trassel i trådarna.

Yamaha HPH-MT7

Kabellängd: 3m, frekvensområde: 15Hz-25kHz, känslighet: 99dB. Pris: 11 990 rubel. Yamaha har etablerat sig som bäst inom hörlurstillverkning. Modellen återger även de mest subtila nyanser av den ursprungliga signalen. Utformningen av modellen ger tillförlitlighet vid långvarigt slitage.

Fördelarna med modellen inkluderar bra passiv ljudisolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pioneer HDJ-X7

Kabellängd: 1,6 m, frekvensområde: 5Hz-30kHz, känslighet: 102dB. Pris: 16 490 rubel. Först och främst är denna modell avsedd för såväl musiker som DJs. Dessa är de bästa hörlurarna, inte bara för spel, utan också perfekta för alla som inte kan leva utan musik. Öronpropparna täcker dina öron helt, så inget yttre ljud kan garanteras. Öronkuddarna är gjorda av konstläder av hög kvalitet, vilket gör dem behagliga att vara i.

Bild
Bild

Denon DN-HP1100

Kabellängd: 3m, frekvensområde: 5Hz-33KHz. Pris: 9990 rubel. Hörlurar är bra för proffs. Deras koppar är utformade med ett vridbart fäste, så att en kopp kan fällas ut för att ta kontroll över din omgivning. Modellen har ett kraftfullt och energiskt ljud, vilket också kommer att uppskattas av många musikälskare.

Bild
Bild

Audio-Technica ATH-M70x

Kabellängd: 3 löstagbara kablar - 1, 2 och 3 m, frekvensområde: 5-40000 Hz, känslighet: 97 dB. Pris: 16 932 rubel. De silver-svarta hörlurarna är elegant utformade och är perfekta för både proffs och musikälskare . Pannbandets insida har en mjuk insats, kopparna roterar horisontellt 90 grader.

De låter exakta och naturliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Shure SRH550DJ

Kabellängd: 2 m, frekvensområde: 5-22000 Hz, känslighet: 109 dB / mW. Pris: 4410 rubel. Dessa hörlurar är perfekta för Casio -synt och andra elektroniska enheter. Designen gör denna modell så lätt att använda som möjligt . De är kompakta, bärbara och lätta. Öronkuddarna är mycket mjuka och helt ljudisolerade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag?

De flesta hörlurar avsedda för DJ: er har ett 1/8 -uttag, vilket gör att de kan kombineras med många kontroller och mixers. Annars måste du ha en 1/4 adapter med dig (oftast är den ansluten till hörlurarna). Det är inte svårt att ansluta hörlurar till synthesizern.

Du måste hitta en speciell kontakt på fodralet (det är märkt telefoner) . Men när du fäster "öron" för ett elektroniskt piano kan du möta en svår uppgift - enhetens kontakt kanske inte passar in i hålet på instrumentets kropp. Men var inte upprörd - i det här fallet kommer adaptrar att göra, det viktigaste är att passa dem korrekt (de kommer alltid att hjälpa dig i butiken).

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill att andra pianon ska fungera i tyst läge behöver du hörlurar. Under villkoren för en lägenhet måste de användas ganska ofta, så valet bör närma sig med all omsorg. Erfarna musiker rekommenderar Yamaha -modellen (RH5MA). Enligt experter kombinerar dessa hörlurar överkomliga kostnader och realistiska ljudöverföringar.

Rekommenderad: