Hur Synkroniserar Jag Mina Hörlurar? Hur Parar Jag Ihop Trådlösa Hörlurar Via Bluetooth?

Innehållsförteckning:

Video: Hur Synkroniserar Jag Mina Hörlurar? Hur Parar Jag Ihop Trådlösa Hörlurar Via Bluetooth?

Video: Hur Synkroniserar Jag Mina Hörlurar? Hur Parar Jag Ihop Trådlösa Hörlurar Via Bluetooth?
Video: Hur man kopplar ihop i7S Trådlösa hörlurar 2024, April
Hur Synkroniserar Jag Mina Hörlurar? Hur Parar Jag Ihop Trådlösa Hörlurar Via Bluetooth?
Hur Synkroniserar Jag Mina Hörlurar? Hur Parar Jag Ihop Trådlösa Hörlurar Via Bluetooth?
Anonim

Nyligen har trådlösa Bluetooth -hörlurar blivit mycket populära. Detta snygga och praktiska tillbehör har praktiskt taget inga nackdelar. Ibland är problemet med att använda dessa hörlurar bara deras synkronisering. För att tillbehöret ska fungera smidigt måste vissa nyanser beaktas vid installation.

Bild
Bild

Bluetooth -synkroniseringsfunktioner

Innan du kan synkronisera ditt headset måste du bestämma enhetens operativsystem. I de flesta fall är detta iOS eller Android.

För Android -operativsystemet kommer steget att vara följande:

  • Bluetooth slås på först på själva hörlurarna och sedan på enheten;
  • välj sedan rätt headset från listan över identifierade enheter.

Om parning görs för första gången kan processen ta lång tid eftersom enheten kan begära installation av programmet.

Bild
Bild

Med iOS -operativsystemet (Apple -prylar) kan du para ihop dem på följande sätt:

  • i enhetsinställningarna måste du aktivera Bluetooth -funktionen;
  • sätt sedan hörlurarna i fungerande skick;
  • när de visas i listan över tillgängliga headset, välj lämpliga "öron".

Vid parkoppling uppmanas ofta Apple -enheter att ange ditt kontolösenord. Detta måste göras för att slutföra synkroniseringsproceduren.

Bild
Bild

När man ansluter ett Bluetooth -headset undrar användare ofta om bara en hörlur kan fungera . Vissa tillverkare av sådana enheter har faktiskt lagt till denna förmåga. Synkroniseringsproceduren i det här fallet kommer att vara exakt densamma. Men det finns en viktig nyans - bara blyhörlurarna kan fungera separat (i de flesta fall är det indikerat). Slaven fungerar bara i tandem.

Bild
Bild

Återställa

Om du har några problem under användning av hörlurarna kan du återställa dem genom att återställa inställningarna till fabriksinställningarna. Det hjälper också om hörlurarna planeras att säljas eller doneras till en annan användare.

För det För att återställa Bluetooth -hörlurarna till fabriksinställningarna måste du först ta bort dem från enheten som de användes på … Så du måste gå till telefonmenyn och klicka på fliken "Glöm enhet" i Bluetooth -inställningarna.

Bild
Bild

Efter det måste du samtidigt hålla ner knapparna på båda hörlurarna i cirka 5-6 sekunder. Som svar bör de signalera genom att visa röda lampor och sedan stänga av helt.

Då behöver du bara trycka på knapparna samtidigt i bara 10-15 sekunder . De tänds med ett karakteristiskt ljud. Du behöver inte släppa knapparna. Det rekommenderas att vänta på det dubbla pipet. Vi kan anta att fabriksåterställningen lyckades.

Bild
Bild

Förbindelse

Efter en fabriksåterställning kan hörlurarna synkroniseras till vilken enhet som helst. De är kopplade helt enkelt, det viktigaste är att ta hänsyn till några av nyanserna.

För att båda "öronen" ska fungera i önskat läge måste du utföra följande steg:

  • på en av hörlurarna måste du trycka på på / av -knappen - att hörlurarna har slagits på kan bedömas av lampan som visas (den blinkar);
  • då måste samma sak göras med den andra hörsnäcken;
  • växla dem mellan varandra genom att dubbelklicka - om allt görs korrekt kommer en annan ljussignal att visas och sedan försvinner den.
Bild
Bild

Du kan anta att headsetet är helt klart för användning. Synkroniseringsförfarandet är ganska enkelt och tar inte mycket tid om det görs korrekt och utan brådska.

Rekommenderad: