Stereoheadset (17 Foton): En översikt över Trådlöst Med Bluetooth Och Trådbundna Modeller För Telefonen. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Stereoheadset (17 Foton): En översikt över Trådlöst Med Bluetooth Och Trådbundna Modeller För Telefonen. Hur Väljer Man?

Video: Stereoheadset (17 Foton): En översikt över Trådlöst Med Bluetooth Och Trådbundna Modeller För Telefonen. Hur Väljer Man?
Video: Jabra Evolve 65 professional wireless headset - Unboxing, Setup, review! Bluetooth and NFC, Mac & PC 2024, Mars
Stereoheadset (17 Foton): En översikt över Trådlöst Med Bluetooth Och Trådbundna Modeller För Telefonen. Hur Väljer Man?
Stereoheadset (17 Foton): En översikt över Trådlöst Med Bluetooth Och Trådbundna Modeller För Telefonen. Hur Väljer Man?
Anonim

Med spridningen av mobilkommunikation och tillkomsten av multimediadatorer blir stereoheadset mer och mer populärt. Med dess hjälp kan du lyssna på dina favoritlåtar eller filmer, chatta med vänner eller bara utbyta information.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ett stereoheadset är ett headset som har en mikrofon och några andra funktioner. Headsetets prioritet är inte kvaliteten på det mottagna ljudet, utan det återgivna ljudet. Detta är det viktigaste kriteriet för att skilja från hörlurar.

Headset finns i två varianter: trådlöst och trådbundet . Det trådlösa utseendet är mer modernt och ersätter långsamt den trådbundna motsvarigheten. Ett trådbundet stereoheadset är ett headset med en mikrofon som ansluts till en annan enhet med en kabel. När det gäller trådlösa headset är sådana alternativ säkert mer praktiska att använda, eftersom det inte finns någon tråd som stör regelbundet. Men sådana modeller kräver konstant laddning, och deras kostnad är ganska hög jämfört med de trådbundna alternativen.

Trådlösa modeller drivs av ett inbyggt uppladdningsbart batteri, drifttiden beror på dess kapacitet. Normalt har standardmodeller av sådana enheter en batterikapacitet på 100 till 500 mA. Dessa indikatorer räcker för att fungera utan att ladda från 1 till 5 dagar. De flesta trådlösa stereoheadset har massor av ytterligare funktioner utöver den grundläggande lyssningsfunktionen.

Detta kan vara röstuppringning, samtal väntar och väntar, brusreducering, senaste nummeråterställning, mikrofonstopp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Sennheiser HD 4.50 BTNC

Modellen i full storlek är färdig i svart och har en vikbar design. Öronkuddarna på den trådlösa enheten täcker dina öron helt. De är stora och omfattande med en mjuk matt finish. Denna modell har ett ganska överkomligt pris, den ansluts snabbt till telefonen via Bluetooth. Det är också möjligt att ansluta med en kabel. Drifttiden utan laddning vid en genomsnittlig belastning är upp till 25 timmar. Spelbara frekvenser - från 18 till 22000 GHz. Känslighet - 113 dB. Det finns en bekväm joystick.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naiku Y98 Bluetooth -headset. Svart med guld

Denna trådlösa modell har en sofistikerad svart design. Med den kan du lyssna på musik enkelt och bekvämt … Pannbandet har en flexibel design, orsakar inte obehag och vilar säkert på huvudet. Modellen ger dataöverföring upp till 10 m . Kvalitetsmontering garanterar dig hög hållbarhet och långvarig användning av headsetet i bilen, transport och även när du joggar.

Modellen är fullt kompatibel med alla telefoner, smartphones och bärbara datorer som stöder Bluetooth -funktionen. Det tar cirka 2 timmar att ladda batteriet helt. Du kan prata kontinuerligt i upp till 8 timmar, och i vänteläge håller enheten en laddning i upp till 20 dagar. Frekvensområdet är 20 till 20 000 Hz. Kroppen är tillverkad av plast och silikon. Det finns en brusreduceringsfunktion. Levereras med USB -kabel och öronkuddar.

Bild
Bild

Alitek IP8 Single Gold

Trådlös hörlur med mikrofon. En intressant modell från en kinesisk tillverkare är gjord i guldfärg. Ett bluetooth -headset har många funktioner. Detta är en enhet som inte bara kan ta emot samtal, men också växla och lyssna på ljud på vilken telefon eller surfplatta som helst med bästa ljudkvalitet . Detta headset är perfekt för arbete i ett callcenter, för förare och kontorsarbetare.

Modellen upptäcks automatiskt av telefonen via Bluetooth. Mikrofonen är utrustad med en brusreducerande funktion, som gör att du kan kommunicera perfekt på en bullrig plats. Med hjälp av en knapp på fodralet är det möjligt att lyssna på musik och svara på telefonsamtal, avvisa samtal utan att ta telefonen ur fickan.

Modellen garanterar bra batteritid. I vänteläge kan det fungera upp till 48 timmar. Den sitter fast på både höger och vänster öra. Modellen känns praktiskt taget inte i öronen, eftersom den har en mycket lätt vikt och en bekväm design att bära.

Laddningen är mycket snabb - inom en timme . Kontinuerlig samtalstid - 4 timmar. Modellen är kompatibel med Android, Windows Phone och iOS. Batterikapaciteten är 35-40 mAh. Setet innehåller ett fodral (det är också en laddare), en laddningskabel och en bruksanvisning på engelska.

Tillverkaren ger en månads garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja ett stereoheadset måste du först och främst bestämma utformningen av den önskade modellen. Det kan vara små hörlurar utrustade med all funktionalitet som är lämplig för både arbete och hemmabruk. De kan också vara stora överliggande modeller som har betydande brusreducering när de används i offentliga eller bullriga miljöer.

Dessa kan vara öronproppar. De är inte slående, orsakar inte obehag vid rörelse. Monitor hörlurar är bäst för datorer. På grund av den stora diametern har membranen utmärkt ljudkvalitet. Öronen är helt täckta med öronkuddar, vilket ger utmärkt ljudisolering och förhindrar tryck på öronen.

Enligt monteringsmetoden kan du också dela stereoheadsetet i fyra typer

  • Pannband . Detta är ett metall- eller plasthuvud som förbinder båda öronsnäckorna genom toppen av ditt huvud. Denna typ anses vara den mest praktiska för att arbeta vid en dator.
  • Ett annat alternativ är pilen går till baksidan av huvudet . Detta är lite mer obehagligt än pannbandet eftersom vikten går direkt till öronen. Denna typ rekommenderas inte för långvarig användning.
  • Fästning på öronen . Det används främst av kvinnor, eftersom hörlurarna är fästa med en speciell öronkrok eller klämma.
  • Utan att fästa . Denna typ används i surfplattor eller pluggar. Detta är inte ett lämpligt alternativ för att arbeta på en dator. Men allt beror på ditt val och önskemål.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en modell för ljud och tekniska parametrar måste du vara uppmärksam på sådana indikatorer som:

  • intervall av reproducerbara frekvenser;
  • koefficient för olinjär distorsion;
  • känslighet;
  • elektrisk resistans.

Lita inte på de indikatorer som anges i passdata. Bättre att se till att allt är live och utvärdera ljudkvaliteten personligen . Känslighetsindex avgör hur mycket elektrisk energi som måste matas till hörlurarna för att uppnå en viss volymnivå. Ju högre känslighet, desto högre volym och desto bättre ljud.

Dyra modeller är inte alltid av bästa kvalitet. Den bästa indikatorn för att välja modell är garantitiden. Ju mer tillverkaren ger garantitiden, desto mer skyddad är du och desto mer pålitlig blir enheten.

Rekommenderad: