Mini-hörlurar: En översikt över Trådlösa Miniatyrmodeller Med Bluetooth För Din Telefon Och Små Med En Mikrofon. Användningstips

Innehållsförteckning:

Video: Mini-hörlurar: En översikt över Trådlösa Miniatyrmodeller Med Bluetooth För Din Telefon Och Små Med En Mikrofon. Användningstips

Video: Mini-hörlurar: En översikt över Trådlösa Miniatyrmodeller Med Bluetooth För Din Telefon Och Små Med En Mikrofon. Användningstips
Video: TWS DEFUNCERAR SANT MUTE HEADPHONES - FULL REVIEW AND TESTS 2024, April
Mini-hörlurar: En översikt över Trådlösa Miniatyrmodeller Med Bluetooth För Din Telefon Och Små Med En Mikrofon. Användningstips
Mini-hörlurar: En översikt över Trådlösa Miniatyrmodeller Med Bluetooth För Din Telefon Och Små Med En Mikrofon. Användningstips
Anonim

Hörlurar har blivit ett oumbärligt tillbehör för människor som spenderar mycket tid på att köra bil eller på väg. I det första fallet hjälper de till att föra en konversation och frigöra dina händer, i det andra - att lyssna på dina favoritspår i kollektivtrafiken och på gatan. Trådlösa produkter har blivit särskilt populära. I den här artikeln kommer vi att titta på fördelarna och nackdelarna med trådlösa mini-enheter och granska de mest populära modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvuddragen i trådlösa mini-hörlurar är deras kompakta storlek. Produkter passar bokstavligen i din handflata och är praktiskt taget osynliga i öronen. Mobila enheter är lätta att bära och kommer med ett litet förvaringsfodral som fungerar som en trådlös laddare. Till skillnad från öronsnäckor i full storlek laddas öronsnäckorna snabbt nog, inom 2 timmar . Fallet måste också laddas med jämna mellanrum.

Enheterna synkroniseras med en smartphone via Bluetooth och fungerar smidigt på ett avstånd av upp till 10 meter. Den inbyggda mikrofonen låter dig utföra hushållssysslor och prata i telefon.

Vanligtvis är mikrofoner i minihörlurar tillräckligt känsliga, men inte tillräckligt för att få en röst på en bullrig gata. Men allt fungerar bra inomhus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enheterna sitter säkert i öronen. Vissa modeller är speciellt utformade för sport, eftersom de har ett högt fuktskydd och har en liten tråd som ansluter varje hörlur . Detta förhindrar att öronsnäckan faller och skadar den om den faller ut.

Av nackdelarna med sådana anordningar bör man markera bristen på högkvalitativ ljudisolering. In-ear-produkter levererar ljud direkt till öronen, men även vid maximal volym kommer externa ljud att tränga in i insidan. I minihörlurar tar batteriet slut snabbare än i overhead. I regel är enheternas genomsnittliga drifttid högst 6-8 timmar.

En annan nackdel med produkterna är omöjligheten att använda dem under laddning - du måste vänta tills de är mättade inuti fodralet och först sedan lyssna på musik igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Moderna butiker erbjuder ett brett utbud av miniatyrhörlurar. Låt oss överväga de mest populära modellerna.

Apple AirPods

Kanske de mest eftertraktade trådlösa hörlurarna för Apple -telefonägare. Produkterna har en minimalistisk design och erbjuds i ett kompakt förvaringsfodral. Batteritiden är 10 timmar . Det breda frekvensområdet gör att du kan njuta av dina favoritlåtar och mikrofonen med hög känslighet låter dig prata med vänner, även när dina händer är upptagna. Synkronisering med en smartphone sker via Bluetooth. Det genomsnittliga priset är 11 000 rubel.

Bild
Bild

BeatsX trådlös

Små öronsnäckor med en anslutningskabel som hindrar dem från att falla till marken. Enheten är tillverkad i svart, vit, blå, orange och grön nyans. Trådlös kommunikation stöder A2DP, AVRCP, handsfree, headsetlägen och en känslig mikrofon direkt på fjärrtalskabeln gör att du enkelt kan genomföra konversationer så att samtalspartnern kan höra dig även på gatan.

En viktig fördel med enheterna är funktionen Fast Fuel . Dess särdrag ligger i en accelererad fem minuters laddning, varefter du kan lyssna på dina favoritlåtar i två timmar. Det finns en liten kontrollpanel på kabeln som låter dig justera musikvolymen och svara på ett inkommande samtal. Pris - 7000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Monster Clarity HD Wireless

Denna modell är optimal för sport, eftersom den har ökad fixering i öronen och väger 40 gram. Setet innehåller silikonspetsar i 3 storlekar. Djup bas låter dig förmedla hela djupet och rikheten av ljud. Ett litiumjonbatteri, som sitter i varje öronpropp, ser till att enheterna fungerar i 10 timmar.

En tunn tråd ansluter enheterna med en inbyggd fjärrkontroll som låter dig justera volymen på musiken och besvara samtalet . Den känsliga mikrofonen låter den andra personen höra rösten, även när du joggar i parken. Pris - 3690 rubel.

Bild
Bild

Sony WF-SP700N

Denna modell har varit marknadsledande inom försäljning i många år. De kompakta öronpropparna sitter tätt runt dina öron med valfria böjda öronsnäckor. Enheten har ökat fuktskydd, vilket gör det möjligt att använda den även i regn. LED -indikatorn visar produktens beredskap för användning.

Batteritiden är 3-9 timmar . Ljud av hög kvalitet, brusreducerande funktion och bra volym - allt detta kombineras i denna modell. Innehåller 4 utbytbara silikonunderlägg. Pris - 8990 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

GSMIN mjukt ljud

Modellen skapades för riktiga musikälskare som kan mycket om högkvalitativt ljud. På grund av det speciella tillverkningsmaterialet sitter hörlurarna tätt fast i öronen, gnuggar inte eller orsakar irritation. Surround och klart ljud tillhandahålls av ett brett frekvensområde och djup bas . Räckvidden på produkterna är 10 meter, vilket gör att du kan sätta din smartphone på en bänk och lugnt spela sport i närheten eller göra dina läxor och lämna musikkällan i ett annat rum.

Batteritiden är 5 timmar. GSMIN Soft Sound levereras med ett elegant metallfodral i form av ett batteri som fungerar som laddare. Pris - 5500 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för användning

Principen för att använda trådlösa mini-hörlurar är ganska enkel. Först måste du ladda enheten genom att trycka på knappen på fodralet. Därefter sätts produkterna in i öronen, varefter du måste trycka på startknappen. Slå på Bluetooth på din telefon och vänta tills din smartphone hittar en ljudenhet. Klicka på namnet på hörlurarna, och efter ett par sekunder hör du synkroniseringsbekräftelsen, som återspeglas på telefonens skärm. Njut av din favoritmusik.

För att besvara ett inkommande samtal måste du trycka på startknappen . Vissa modeller är utrustade med en liten fjärrkontroll som gör att du inte bara kan slå på och stänga av telefonläget utan också justera ljudvolymen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots tillverkarnas försäkringar om de stöttåliga materialen måste användningen av miniapparater göras noggrant. Varje fall kan orsaka mekaniska skador som kan skada hörlurarna.

Laddningsnivån för fodralet och själva hörlurarna visas i smartphone -inställningarna . Försök alltid att hålla fallet laddat för att undvika force majeure -situationer. Överexponera inte enheter med ström, eftersom detta kan påverka batteriets kvalitet.

Rekommenderad: