Hörlurskort För IPhone: Granskning Av Adaptrar För IPhone 7 Och Andra. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurskort För IPhone: Granskning Av Adaptrar För IPhone 7 Och Andra. Hur Väljer Man?

Video: Hörlurskort För IPhone: Granskning Av Adaptrar För IPhone 7 Och Andra. Hur Väljer Man?
Video: Восстановленный iPhone 7 - сравнение с новым, распаковка 2024, Mars
Hörlurskort För IPhone: Granskning Av Adaptrar För IPhone 7 Och Andra. Hur Väljer Man?
Hörlurskort För IPhone: Granskning Av Adaptrar För IPhone 7 Och Andra. Hur Väljer Man?
Anonim

För att säkerställa högkvalitativ prestanda för högtalarsystemet är det nödvändigt att korrekt ansluta ljudenheten, till exempel hörlurar, till ljudkällan. Den senare kan vara en bärbar dator, persondator, musikcenter, TV eller någon annan enhet. Om vi pratar om en bärbar dator bör problem inte uppstå alls, eftersom enheten har ett standard 3,5 mm -uttag, vilket är lämpligt för alla typer av hörlurar. Men för att ansluta headsetet till en dator eller annan professionell icke-standardutrustning behöver du en speciell adapter. I den här artikeln hittar du all information du behöver veta om iPhone -hörlursadaptrar.

Bild
Bild

Särdrag

Hörlurar är anslutna till en ljudenhet med en av tre typer av TRS -kontakter - de så kallade uttagen

  • Standard - diameter 6, 3 mm . Professionella hörlurar är utrustade med en sådan kontakt, men ljudkort på enheter har dem inte.
  • Minijack - 3,5 mm . De flesta hörlurar och ljudenheter kännetecknas av denna typ av kontakter.
  • Mikrojack - 2,5 mm . Detta är den mest sällsynta typen av hörlurar.

Ljudkällor kan också ha olika typer av liknande kontakter: det kan antingen vara en vanlig mini-jack eller en analog RCA-kontakt. IPhone-hörlursadaptrar kan väljas för absolut vilken ljudenhet som helst.

För denna typ av headset är de utformade på ett sådant sätt att de garanterar högsta ljudkvalitet och anslutningssäkerhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

På den moderna marknaden för enheter för anslutning finns ett brett urval och sortiment av olika adaptrar för iPhone -headsetet från alla typer av tillverkare. Vi vill uppmärksamma dig på de mest populära och högkvalitativa iPhone 7-hörlursadaptrarna som kan köpas i vilken butik som helst idag. Så sådana modeller är mycket efterfrågade.

Belkin Lightning to Lightning / AUX 3,5 mm ljud + laddning RockStar . Med den här enheten kan du samtidigt lyssna på musik, titta på en film och ladda telefonens batteri. Stöder upp till 12W ljudladdning för iPhone. Kompatibel med Lighting iOS 10.

Bild
Bild
Bild
Bild

WIWU LT01 Lightning Audio Adapter Silver - presenteras som en hörlursdelare och laddare. Modellen kännetecknas av närvaron av ett inbyggt dekorationschip, som gör att data kan läsas upp och reproduceras så snabbt som möjligt.

Bild
Bild

OneLounge Lightning till oneLounge Lightning -adapter och 3,5 mm utgång för laddning och hörlurar - med den här enheten kan du samtidigt ladda din telefon och spela musik. Detta är en splitter som har en Lightning-kontakt på ena sidan och en Lightning-kontakt och en 3,5 mm mini-jack på den andra.

Bild
Bild

Baseus BA02 Trådlös Svart - adaptern återger ljud av hög kvalitet, lätt och lätt att använda och ansluta. Den ansluter till telefonen via en Bluetooth -enhet, och hörlurarna ansluter själva till adaptern.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många andra modeller av adaptrar för iPhone -headsetet, som alla har särskild funktionalitet och funktioner.

Hur väljer man?

Headsetanslutningen ska inte bara vara av hög kvalitet utan också pålitlig. För att göra detta måste du välja rätt adapter som är idealisk för hörlurar och ljudenhet. När du köper en adapter måste du tänka på:

  • typer av kontakter och kontakter på utrustningen:
  • typen av kontakt i själva hörlurarna;
  • adapterkostnad;
  • tillverkare.

Det är lämpligt att köpa en adapter i en specialaffär, vars produkter är certifierade. Vid sådana försäljningsställen får du möjlighet att rådgöra med en specialist som också hjälper dig att välja det perfekta adapteralternativet och berätta hur du ansluter det korrekt. Glöm inte att få en garanti för produkten under köpet.

Och det bästa är naturligtvis att köpa modeller från kända märken.

Rekommenderad: