ASUS -hörlurar: Välj ROG, Trådlöst Och Cerberus Arctic Headset, Spel Och Delta Core, Strix DSP För Telefon Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag?

Innehållsförteckning:

Video: ASUS -hörlurar: Välj ROG, Trådlöst Och Cerberus Arctic Headset, Spel Och Delta Core, Strix DSP För Telefon Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag?

Video: ASUS -hörlurar: Välj ROG, Trådlöst Och Cerberus Arctic Headset, Spel Och Delta Core, Strix DSP För Telefon Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag?
Video: Asus ROG Strix GO 2.4 - Asus, как так!? 2024, April
ASUS -hörlurar: Välj ROG, Trådlöst Och Cerberus Arctic Headset, Spel Och Delta Core, Strix DSP För Telefon Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag?
ASUS -hörlurar: Välj ROG, Trådlöst Och Cerberus Arctic Headset, Spel Och Delta Core, Strix DSP För Telefon Och Andra Modeller. Hur Ansluter Jag?
Anonim

Spelare vet exakt hur viktigt det är att höra varje prassel i spel och fördjupa sig i atmosfären så mycket som möjligt. I vissa fall måste du också hålla kontakten med teamet via röstchatt. Det finns verkligen inget sätt att klara sig utan hörlurar från ASUS . Tillverkaren erbjuder ett kvalitetsheadset med en attraktiv design.

Bild
Bild

Särdrag

ASUS hörlurar ser ovanliga ut, deras design är verkligen unik. Andra tillverkare erbjuder inte något liknande. Hörlurar är dock inte värderade för sitt utseende. Det finns grundläggande funktioner.

  1. I nästan alla modeller kan du justera de inbyggda öronkuddarna för dig själv. Detta förbättrar både användarkomforten och ljudisoleringen.
  2. De vridbara öronkåporna låter dig också justera hörlurarnas position på huvudet.
  3. Headsetet är lätt, så det kan enkelt transporteras och användas utanför hemmet.
  4. Huvudgavelförlängningarna är robusta och har inga spärrar. Positionen kan justeras när som helst utan mycket ansträngning.
  5. Det finns både trådlösa och trådbundna modeller. Signalöverföring är av hög kvalitet, ljudet ligger inte efter bilden.
  6. Tillverkaren ser till att ljudet är surround. Detta är viktigt för många spel.
  7. Närvaron av mikrofoner gör att du kan kommunicera med lagkamrater.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Sortimentet hos denna tillverkare är riktigt brett. Det finns hörlurar för både smartphone och laptop eller PC . Alla kan välja något som passar. Det finns två huvudserier och ett gamingheadset sticker dessutom ut. Alla modeller förenas av en ovanlig design och högkvalitativ montering.

Utbudet är inte begränsat till spelhörlurar, även om de råder. För märkesvaror (som ZenFone) kan du köpa ett enkelt ZenEar Pro- eller FoneMate -headset . Trådlösa hörlurar med mikrofon har kontrollknappar och högkvalitativa högtalare. Ljudet kännetecknas av djupa och dynamiska låga frekvenser. Modellerna är också kompatibla med iPhone, iPad och Android smartphones.

Det är också möjligt att köpa Strix DSP för telefon eller Orion. Hörlurar spelar inte, även om de kan användas för detta ändamål. Den första modellen har 60 mm förare och sexkantiga öronkuddar. Utsläpparna i den andra modellen är mindre, 50 mm. Båda modellerna är i full storlek, overhead.

Bild
Bild
Bild
Bild

ROG -serien

Denna linje är den mest populära och bredaste. Många fans av högkvalitativt ljud i spel väljer hörlurar från denna serie. Alla modeller förenas av närvaron av märkesvaror 50 mm ASUS Essence -högtalare och ROG Hybrid -öronkuddar … Öronpropparna sitter tätt i öronen, ger inte obehag även vid långvarig kontinuerlig användning. Intressanta funktioner hos modellerna kan noteras.

Strix Wireless . Trådlöst headset för PC och PlayStation 4. Det går att ansluta med en kabel. Två antenner säkerställer stabil dataöverföring. 7.1 -hörlurarna ger dig riktigt surroundljud. Autonomin når 10 timmar. Sonic Studio -programvara används för att konfigurera viktiga parametrar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Delta . Hörlurarna fick en fullfjädrad anpassningsbar bakgrundsbelysning, så de ser väldigt attraktiva ut. USB Type-C-kontakten gör headsetet kompatibelt med PlayStation 4, Mac, PC, bärbara datorer och smartphones.

Bild
Bild

Strix Fusion Wireless . 2,4 GHz trådlös anslutning och 2 antenner garanterar snabb dataöverföring utan avbrott. Autonomin når 15 timmar, vilket är mycket trevligt. Det är intressant att hörlurarna fungerar på ett avstånd av 20 meter från signalkällan. Volymnivån och vissa parametrar justeras med pekskärmen.

Bild
Bild

Centurion … 7.1 -headsetet har 10 högtalare, vilket gör ljudet så rymligt och rikt som möjligt. Den digitala mikrofonen är utrustad med brusreducering. Modellen fick en förstärkare från programvaran ESS och Sonic Studio. Set med hörlurar 2 uppsättningar koppar, stativ och USB -dockningsstation.

Det senare låter dig styra parametrarna direkt under spelningen.

Bild
Bild

Strix Fusion 500 . Detta headset har fått komponenter från ESS, inuti finns en omvandlare och förstärkare från denna tillverkare. Det är möjligt att synkronisera bakgrundsbelysningen mellan flera modeller via Bluetooth med hjälp av en applikation på en smartphone. Kontrollen utförs med en pekskärm. Du kan chatta med andra spelare tack vare den brusreducerande mikrofonen.

Bild
Bild

Strix Fusion 700 . Headsetet kan anslutas med en USB 2.0- eller Bluetooth 4.2 -port. Du kan också synkronisera bakgrundsbelysningen här. Tryck på kontrollpanelen. Ljud i 7.1 -format låter dig njuta av spelet till fullo.

Bild
Bild

Delta Core . Spelhörlurar är utformade för spelkonsoler, datorer och andra prylar. Det finns en kontrollpanel på kroppen.

Bild
Bild

Strix Fusion 300 . 50 mm högtalare och ROG Hybrid öronkuddar i kombination med 7.1 ljud är idealiska för spelare. Dessa snygga och snygga hörlurar är kompatibla med alla möjliga enheter.

Bild
Bild

ROG Delta White Edition . Den nya är en quad DAC från ESS. Tack vare detta överförs ljudet så detaljerat och realistiskt som möjligt. Bakgrundsbelysningen är anpassningsbar. Satsen innehåller en USB-C till USB 2.0-adapter, som låter dig använda headsetet med vilken enhet som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

ROG Cetra … Modellen fick aktiv brusreducering. Användaren kommer inte att distraheras av främmande ljud, oavsett volym. Det finns ett speciellt läge som fortfarande låter dig höra vad som händer runt. Designen är så genomtänkt som möjligt. Det finns öronkrokar och silikonlock i tre storlekar och ett par skum.

Bild
Bild

ROG Strix Go 2.4 . Tillverkaren försökte, och modellen var också kompatibel med Nintendo Switch, du kan också ansluta till en PC, smartphone och andra enheter. Det bärbara headsetet är lätt och har en väska. Mikrofonen är utrustad med ett intelligent brusreduceringsalternativ. Högtalarna är 40 mm stora, vilket gör att du kan ta emot ljud med djupa och tydliga låga frekvenser.

Det sker en accelererad laddning, 15 minuter räcker för 3 timmars autonomi och 25 minuter för en fullständig laddningsåterställning.

Bild
Bild

För spel

Tillverkaren erbjuder tre unika modeller i denna kategori

STRIX 7 . Multikanalsheadsetet har en extern USB -ljudstation. Så ljudet från 10 högtalare kan justeras så fint som möjligt för varje specifikt spel. Det finns flera driftlägen för bakgrundsbelysningen. Brusreducering eliminerar 90% av externa ljud. Full nedsänkning i spelet är möjligt tack vare fyra ljudprofiler.

130 mm öronkåpor i läder sitter tätt runt dina öron och kommer inte att orsaka obehag även vid långvarig användning. Fällbar design gör det enkelt att transportera hörlurarna.

Bild
Bild

CERBERUS … Den ergonomiska modellen är lämplig för smartphones och andra plattformar. 60 mm -högtalarna fick neodymmagneter. Det finns två mikrofoner, en är inbyggd och den andra kan tas bort om det behövs. Skålar med en storlek på 100 mm är utmärkta för att dämpa buller.

Bild
Bild

Cerberus V2 . Headsetet fick 53 mm högtalare, ett pannband i stål och öronkuddar i full storlek. Den robusta och hållbara modellen finns i tre färgvarianter. Två mikrofoner säkerställer högkvalitativ röstöverföring vid kommunikation i spel.

Bild
Bild

TUF -spel

Denna serie har en mer diskret design. Hela headsetet kan användas med alla enheter, inklusive smartphones och spelkonsoler. Hörlurarna har ASUS Essence -högtalare med unik teknik. Hela headsetet är utrustat med mjuka dynor och ett huvudgavel av stål. Modeller har sina egna egenskaper.

H7 . Pannbandet är tillverkat av stål för ökad hållbarhet. Mjuka öronkuddar låter dig spela bekvämt även med glasögon.53 mm-högtalarna ger högkvalitativt ljud och för att aktivera 7.1-formatet, tryck bara på en knapp på kabeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

H7 Core . Modellen finns i flera färger. Den använder också mjuka kuddar och 53 mm drivrutiner.

Bild
Bild
Bild
Bild

H5 Lite . Headsetet fick anpassningsbara öronkuddar och väger väldigt lite, vilket ökar användarkomforten. 50 mm -högtalarna kompletteras med förseglade kammare.

Bild
Bild

H7 Trådlös . Modellen kan ansluta trådlöst via 2,4 GHz -gränssnittet. Två antenner ger en stabil signal. Autonomin når 15 timmar och det trådlösa täckningsområdet är 25 meter. Högtalarna är 53 mm.

Bild
Bild

H3 . Hörlurar kommer att överraska dig med djup bas. Högtalarna är 50 mm. Den låga vikten gör att modellen kan användas under lång tid. Den analoga mikrofonen gör kommunikationen med andra spelare så bekväm som möjligt.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Alla hörlurar från ASUS kommer att fungera utmärkt för att lyssna på musik. De garanterar ett balanserat ljud av alla frekvenser, men allt kommer inte att vara bekvämt att använda när du går eller reser. Det mesta av headsetet är fortfarande avsett för spel. Funktioner hos spelmodeller som du bör vara uppmärksam på när du väljer presenteras nedan.

  1. Ergonomi . Hörlurar ska vara bekväma. Eventuellt obehag kommer att bli ett stort problem vid långvarig användning.
  2. Dekor . Design är särskilt viktigt om hörlurar ska användas i turneringar. I alla andra fall är detta bara en smaksak.
  3. Vikt … För tunga modeller kommer att orsaka allvarligt obehag till följd av långvarig användning. Vikt är en individuell egenskap, det är värt att välja det bästa alternativet empiriskt.
  4. Typ av överlägg … Tillverkaren erbjuder två typer av öronkuddar. För människor som bär glasögon är det bättre att välja mjukare dynor, som i TUF Gaming -serien.
  5. Kontrollpanel och anpassningsalternativ . Nästan alla modeller har en beröringskänslig arbetsyta för justering av viktiga parametrar. Tillverkaren har ett headset som kan konfigureras direkt under spelet med hjälp av en extra station.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag?

Nästan alla modeller är trådbundna, men dessutom de kan anslutas via bluetooth … I det första fallet är det tillräckligt att sätta in kabeln i motsvarande port på enheten. Det är värt att notera att headsetet kan användas med spelkonsoler, datorer, bärbara datorer och smartphones. Om en adapter krävs för någon enhet så ingår den definitivt i hörlurarna.

Bluetooth -anslutning tar inte lång tid. Det räcker med att aktivera datakanalen på enheten och slå på upptäcktsläget på headsetet.

Parning kan ske automatiskt. I vissa fall måste du välja ett headset från listan över tillgängliga enheter.

Rekommenderad: