Callcenter -headset: Brusreducerande Hörlurar, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Och Utan Mikrofon För Operatörsarbete Vid En Dator

Innehållsförteckning:

Video: Callcenter -headset: Brusreducerande Hörlurar, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Och Utan Mikrofon För Operatörsarbete Vid En Dator

Video: Callcenter -headset: Brusreducerande Hörlurar, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Och Utan Mikrofon För Operatörsarbete Vid En Dator
Video: Забудьте о Sony, сэкономьте деньги! Потрясающие наушники с шумоподавлением до 100 долларов! #шорты 2024, April
Callcenter -headset: Brusreducerande Hörlurar, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Och Utan Mikrofon För Operatörsarbete Vid En Dator
Callcenter -headset: Brusreducerande Hörlurar, Trådbundna Och Trådlösa Modeller Med Och Utan Mikrofon För Operatörsarbete Vid En Dator
Anonim

Ett headset för callcenteranställda är ett viktigt verktyg i deras arbete. Det ska inte bara vara bekvämt, utan också praktiskt. Hur man väljer det korrekt, vad du bör ägna stor uppmärksamhet åt och vilka modeller som är bättre att föredra, vi kommer att prata i den här artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Vissa människor tror felaktigt att det enklaste headsetet är ganska lämpligt för anställda i sådana centra för permanent arbete. Men så är det inte alls. Den professionella enheten har ett antal funktioner som gör den till det föredragna köpet.

  • Mer en lätt vikt jämfört med klassiska typer av headset. Många tar inte hänsyn till att även att arbeta i 3 timmar i en sådan enhet leder till huvudvärk, trötthet och tyngd i nacken. Så ett professionellt headset skapar inte en sådan effekt.
  • Mer mjuka delar av headsetet direkt i kontakt med kroppen. Och det här är inte mindre viktigt än den första funktionen. Templen gnisslar inte, klämmer eller lämnar smärtsamma ränder på huden. Och detta kan inte vara oviktigt när du arbetar i ett headset i 4-8 timmar i rad nästan dagligen.
  • Öronkuddar - skapad med en speciell teknik från en speciell typ av skumgummi. De anpassar sig inte bara till de anatomiska egenskaperna hos varje persons öra, utan överför också ljudkvaliteten många gånger bättre, och viktigast av allt, skyddar operatörens öron på ett tillförlitligt sätt från främmande ljud från utsidan, det vill säga förbättrar hans arbete.
  • Själva headsetet är gjort så att det finns möjligheten att justera höjden och positionen för hörlurarna och mikrofonen . Detta innebär att alla kan anpassa denna typ av utrustning på ett optimalt sätt för sig själva.
  • Det professionella headsetet har och Fjärrkontroll , som vid behov låter dig använda hörlurarna som en mikrofon eller röstinspelare, och har också en ljusindikering. Dessutom har både trådbundna och trådlösa modeller det.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns ytterligare ett viktigt kännetecken - pris . Ett professionellt headset kostar 2, eller till och med 3 eller till och med 4 gånger dyrare än ett amatör. Och ett sådant pris skrämmer många. Faktum är att priset här betalas helt ut av kvaliteten, bekvämligheten och hållbarheten hos själva hörlurarna med en mikrofon.

Den genomsnittliga livslängden för ett sådant headset är 36-60 månader.

Bild
Bild

Visningar

Det finns flera typer av headset för närvarande på marknaden

Multimedia . De kännetecknas av den enklaste designen och det låga priset. Men sådana modeller tillåter dig inte att uppnå hög ljudkvalitet, stör ofta deras användning, och livslängden för ett sådant headset är kort.

Bild
Bild

Med en hörlur . Dessa modeller har både en mikrofon och ett hörlurar. Men för callcenteranställda som tillbringar många timmar med att förhandla om den här enheten kanske sådana modeller inte är lämpliga - de isolerar inte buller, vilket resulterar i att specialisten ofta blir distraherad under arbetet. Vissa enheter är också mycket svåra att uppnå hög ljudkvalitet.

Bild
Bild

Brusreducerande headset … Dessa modeller kommer att se ut som klassiska hörlurar med en mikrofon. Deras främsta fördel är att de helt undertrycker buller från utsidan, vilket inte distraherar operatören och inte stör förhandlingar.

Bild
Bild

Klassiskt headset med kabel - det används ofta med multimediasorten. Men skillnaden mellan dem är att multimediaenheter inte är avsedda för förhandlingar, utan för att titta på och lyssna på filer. Dessutom saknar de ofta en inbyggd mikrofon och måste köpas separat.

Bild
Bild

Trådlösa modeller anses vara de mest moderna. Nästan alla är utrustade med inbyggd brusreducering, är lätta och har många ytterligare funktioner. De synkroniseras med en dator eller bärbar dator via Bluetooth.

Bild
Bild

Naturligtvis är trådlösa eller klassiska headset med brusreducerande funktion bäst lämpade för professionella callcenter-anställda för permanent arbete.

Populära modeller

Antalet professionella headset och deras variation är helt enkelt fantastiskt. För att inte gå vilse i ett sådant överflöd och köpa en riktigt värdefull enhet rekommenderar vi att du bekantar dig med vårt betyg. Den har några av de bästa headsetmodellerna för professionellt bruk.

Defender HN-898 - det här är en av de billigaste modellerna av ett sådant headset, som också är lämpligt för professionellt bruk. Mjuka, tätt passande öronsnäckor ger både hög ljudkvalitet och brusreducering. Enkel trådbunden modell, inga ytterligare funktioner. Kostnad från 350 rubel.

Bild
Bild

Plantronics. Ljud 470 - det här är redan en trådlös och modernare modell med en mindre storlek, men bättre ljudöverföringskvalitet, inbyggd full brusreduceringsfunktion. Har indikation på av och på. Perfekt för konstant användning, orsakar inget obehag. Pris från 1500 rubel.

Bild
Bild

Sennheiser SC 260 USB CTRL Är ett av de bästa headset för professionell användning. Multifunktionell, kompakt, lätt, hållbar. Kostnaden är från 2 tusen rubel.

Bild
Bild

Det bör också noteras att alla typer av headset från märken som Jabra, Sennheiser och Plantronics är perfekta för callcenteranställda.

Urvalstips

För att ett sådant förvärv ska fungera länge och regelbundet, inte skapa svårigheter under arbetet, bör du komma ihåg några nyanser när du köper

  1. Företräde bör ges till modeller med inbyggd brusreducerande funktion och 2 hörlurar.
  2. Du bör inte köpa headset som erbjuds till någon utrustning. I sällsynta fall kan de vara av riktigt hög kvalitet.
  3. Det är bättre att vägra att köpa varor av ett okänt märke, föredra varor från pålitliga tillverkare.
  4. Ett för lågt pris kommer sannolikt att vara en indikator på samma kvalitet. Därför bör headset som är billigare än 300 rubel inte ens övervägas.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bästa alternativet skulle vara att köpa ett headset från de som beskrivs ovan eller något annat från de angivna tillverkarna . Feedback från supportcenters specialister själva bevisar bara deras effektivitet och hållbarhet. Headsetet är inte bara ett arbetsverktyg, det påverkar också välbefinnandet, bekvämligheten i själva arbetet och dess effektivitet. därför det är bättre att köpa beprövade enheter.

Rekommenderad: