Samsung-hörlurar (48 Foton): Galaxy Buds, Gear IconX, Level U, Originaltrådade Hörlurar Och Bluetooth-modeller, Vakuum- Och In-ear-hörlurar

Innehållsförteckning:

Video: Samsung-hörlurar (48 Foton): Galaxy Buds, Gear IconX, Level U, Originaltrådade Hörlurar Och Bluetooth-modeller, Vakuum- Och In-ear-hörlurar

Video: Samsung-hörlurar (48 Foton): Galaxy Buds, Gear IconX, Level U, Originaltrådade Hörlurar Och Bluetooth-modeller, Vakuum- Och In-ear-hörlurar
Video: Samsung Gear IconX 2018 VS Galaxy Buds - а нужен ли апгрейд? 2024, Mars
Samsung-hörlurar (48 Foton): Galaxy Buds, Gear IconX, Level U, Originaltrådade Hörlurar Och Bluetooth-modeller, Vakuum- Och In-ear-hörlurar
Samsung-hörlurar (48 Foton): Galaxy Buds, Gear IconX, Level U, Originaltrådade Hörlurar Och Bluetooth-modeller, Vakuum- Och In-ear-hörlurar
Anonim

Det välkända sydkoreanska märket Samsung producerar högkvalitativ utrustning av olika slag. Många märkta hörlurar från denna tillverkare säljs i butiker. Sådana enheter finns i ett brett sortiment och har utmärkta tekniska egenskaper. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på vilken typ av hörlurar Samsung tillverkar och hur man väljer rätt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och deras funktioner

Samsung producerar många olika modeller av högkvalitativa och praktiska hörlurar med olika modifieringar. Sortimentet av märket inkluderar både billiga standard och avancerade enheter med en mängd funktioner. Låt oss titta närmare på vilka typer av hörlurar den sydkoreanska tillverkaren kan erbjuda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med ledningar

Samsung tillverkar många modeller av trådlösa hörlurar. I sortimentet av den sydkoreanska tillverkaren kan du hitta multifunktionella produkter som inkluderar inbyggd bluetooth-modul . Samsung erbjuder ett urval av användare mycket bekväma hörlurar med vakuumtråd , i en uppsättning som det finns ytterligare silikonunderlägg med.

In-ear-hörlurar av ett välkänt varumärke är enkla att använda och presenteras i olika färger. I butiker kan du hitta alternativ med utmärkt ljud och en demokratisk prislapp - köpare har mycket att välja mellan.

Men närvaron av ledningar kan orsaka viss olägenhet för musikälskare. De är ofta förvirrade, ackumulerar damm och smuts på ytan och bidrar inte till säker förvaring. Närvaron av ledningar minskar komfortnivån vid användning av sådan musikutrustning.

Trådlösa hörlurar är oftast anslutna till ljudkällor med en 3, 5 minijack eller USB -port.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inga ledningar

Extremt populära idag är ultramoderna modeller av hörlurar med märke som inte har ledningar. Sådan musikutrustning från Samsung är efterfrågad på grund av dess användarvänlighet. Frånvaron av onödiga ledningar är en garanti för bekväm användning och samma bekväma förvaring. Samsungs trådlösa hörlurar finns i ett rikt sortiment och levererar bra ljud som konkurrerar med traditionella trådbundna produkter.

Med hjälp av trådlösa musikprylar från det sydkoreanska märket kan musikälskare glömma de ständigt trassliga trådarna. Ljudöverföringsteknologi säkerställer smidig uppspelning av musikspår.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör har ett bra brusreduceringssystem . I de flesta fall synkroniseras hörlurar trådlöst med ljudkällor pga inbyggd Bluetooth-modul.

Märkt trådlöst in-ear-hörlurar från Samsung är ofta i form av droppar. De sätts in direkt i hörselgången så att användaren inte störs av yttre brus.

Den välkända tillverkarens trådlösa in-ear-hörlurar kan förvaras i ett speciellt bekvämt fodral, där de definitivt inte kommer att gå vilse och alltid kommer att vara rena.

Bild
Bild
Bild
Bild

Över huvudet

Några av de mest populära musikprylarna för hemmabruk. On-ear-hörlurar skiljer sig åt att för att lyssna på ljudspår måste användaren bära enheten över sig själv . Som ett resultat ligger hörlurarna ovanpå öronen. Men man måste komma ihåg att högtalaren inte tränger direkt in i den inre delen av hörselgången med denna användningsmetod. Av denna anledning bör enheter väljas som kan avge ljudvågor med tillräcklig effekt.

Samsungs stora on-ear-hörlurar finns i både trådbundna och trådlösa . Tillverkaren erbjuder prylar i olika färger att välja mellan. De mest populära modellerna är svart, vit, röd, guld och blå.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

sporter

Moderna sporthörlurar från en sydkoreansk tillverkare kan skryta med utmärkt ljudkvalitet. Dessa musikprylar visar sig vara mycket användarvänliga. Detta är den bästa lösningen för personer som letar efter en praktisk hörlur för att lyssna på spår medan de tränar, springer och besöker gymmet.

Samsungs sporthörlurar finns också trådbundna och trådlösa . Deras främsta drag är Låg vikt . Dessa är mycket lätta, viktlösa musikaliska tillbehör. Öronkudden för sådana produkter sitter fast direkt i användarens hörselgång. Ofta tillhandahålls en speciell occipitalbåge i designen.

Många av enheterna har ökad vattenbeständighet, vilket är en viktig indikator för sporttillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Som nämnts tidigare är utbudet av hörlurar för det kända märket från Sydkorea enormt. Samsung producerar många högkvalitativa och funktionella musiktillbehör, så att en användare med alla krav och önskemål kan välja ett specifikt alternativ. Låt oss titta närmare på egenskaperna hos några av de mest populära exemplen.

Trådbundet

Trots att moderna trådlösa hörlurar gradvis ersätter standardartiklar med ledningar har de senare fortfarande tillräckligt med fläktar. Tänk på några trådlösa hörlurar från en sydkoreansk tillverkare.

EO-IG955 … Ett av de mest populära trådbundna headset från Samsung. Enheten har en oklanderlig ljudkvalitet till en rimlig kostnad. EO-IG955 kan enkelt konkurrera med dyrare modeller. Produkten kännetecknas av utmärkta ljudisolerande egenskaper, vilket säkert kommer att glädja musikälskaren, särskilt om han väljer de lämpligaste öronkuddarna. Öronpropparna är enkla att använda och har utmärkt byggkvalitet, vilket garanterar deras hållbarhet och motstånd mot brott.

Bild
Bild
Bild
Bild

EO-HS1303 … Mycket billiga, men praktiska och bekväma hörlurar utrustade med en mikrofon. Tillbehöret väger bara 13 gram och är anslutet till 3, 5 mini Jack. Produkten tillhör en plug-in halvöppen typ, kabellängden är 1,2 m. En bekväm volymkontroll finns, och ytterligare öronkuddar ingår i uppsättningen. Produkten presenteras i flera attraktiva färger: vit, svart, blå, rosa, grön.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

EO-EG920L . Samsungs söta och prisvärda trådlösa hörlurar är i örat. Det finns en volymkontroll och en mikrofon, som är anslutna direkt till gadgetens tråd. Bra brusreducering tillhandahålls. Kabellängden är standard - 1,2 m, pluggens form är I -formad. Som i de flesta fall är denna enhet ansluten via 3, 5 minijackkontakten. Det finns 3 uppsättningar öronkuddar, det finns ytterligare alternativ.

Bild
Bild

EO-IC500 . In-ear-hörlurar med en attraktiv och modern design. En sluten akustisk design tillhandahålls, det finns en bra mikrofon. Enhetens öronkuddar är tillverkade av säker silikon, ljudreducering av hög kvalitet tillhandahålls. Känsligheten för musikprylarna är 109 dB, motståndsnivån är 32 ohm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Avancerat ANC . Funktionell och högkvalitativ teknik, där det finns ett aktivt brusreduceringssystem. Den senare drivs av ett batteri. Produkten tillhör in-ear-typen, ljudsystemets format är 2,0, det finns en headsetfunktion. Det finns ingen bakgrundsbelysning i dessa trådbundna hörlurar från Samsung, men det finns ett klipp för att fästa på användarens öra. Typen av akustisk design är stängd, typen av sändare är dynamisk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådlös

I sortimentet av det sydkoreanska märket kan du hitta många trådlösa hörlurar av hög kvalitet som utmärks av utmärkt ljud utan onödigt buller, störningar och distorsion. Enheterna är så enkla att hantera och använda som möjligt. Både budget och dyra enheter säljs. Låt oss titta närmare på några av dem.

Galaxy Buds . Trådlösa hörlurar som har den bästa ljudisoleringsprestandan. Detta musikaliska tillbehör tillfredsställer musikälskare med fantastisk ljudkvalitet med tillräcklig volym. Ger ett användbart alternativ "ljudmiljö". Galaxy Buds kännetecknas av bra batteritid, nästan 5 timmars kontinuerlig drift garanteras. Fodralet kan ladda öronsnäckorna på bokstavligen 20-30 minuter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gear IconX . Snygga trådlösa hörlurar med inbyggd Bluetooth-modul. Utrustad med en kvalitetsmikrofon. Överföringen av ljudspår utförs i utmärkt kvalitet utan förseningar eller avbrott. Det finns en fantastisk ljudisolering som har uppskattats av många audiofiler som har köpt Gear IconX. Gadgeten har 3,5 GB eget minne, så den kan användas offline utan att ansluta en annan ljudkälla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nivå U Pro . Bekväma trådlösa hörlurar med oöverträffad kvalitet. De har en plug-in-design (i form av pluggar), utrustade med LED-indikering. Gadgeten stöder Bluetooth 4.1. Funktionerna för multipunkt, röstuppringning, mikrofonstängning tillhandahålls. Designen har en speciell nackkabel. Verkningsradie är 10 m. Totalvikten är 45, 7 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

EO-BG930 Level Active . Moderna Bluetooth-hörlurar med mikrofon är av typen plug-in. EO-BG930 Level Active är den perfekta lösningen för musikälskare som letar efter den optimala sportenheten. Den har sitt eget litiumjonbatteri, standby-tiden kan vara upp till 250 timmar. Det finns en nackspets, och gadgets totala vikt är 18, 2 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

EO-BG950 U Flex . Ergonomiska hörlurar från Samsung. Har en maximal drifttid. Enheten har en praktisk vikbar design, hög effektivitet och användarvänlighet. Musikutrustning kan kontinuerligt arbeta offline i så länge som 10 timmar - detta är en utmärkt parameter. I jämförelse med de flesta enheter av denna typ från Samsung har EO-BG950 U Flex-hörlurarna ett överkomligt pris, vilket lockar moderna musikälskare.

Bild
Bild

Nivå på … Stora trådlösa hörlurar på örat. Anslutningen till ljudkällor utförs tack vare Bluetooth -modulen. Den akustiska designen för denna teknik är stängd, designen på hörlurarna görs vikbar. Den har sitt eget litiumjonbatteri, som ger 11-23 timmars autonom kontinuerlig drift. Det finns ett bra system för aktiv brusreducering. Det finns en 3,5 mm mini -jack -kontakt, en mikro -USB -kontakt, en mikrofon. Funktionen att ta emot samtal tillhandahålls. Samsung Level On -hörlurarna finns i en mängd olika färger, men vit, svart och djupblå är särskilt populära.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Alla Samsung-hörlurar består av högkvalitativa och ergonomiska modeller som kännetecknas av utmärkt ljud. Men det betyder inte att du kan köpa dem "utan att titta" … Tänk på, baserat på vilka kriterier det är nödvändigt att välja en sådan musikteknik.

  • Bestäm syftet med köpet . Om du behöver professionella enheter för drift under lämpliga förhållanden (till exempel i en studio), bör du föredra högeffektsenheter med utmärkta tekniska egenskaper. Enkla trådbundna hörlurar för 1000 rubel fungerar inte för detta. Om du behöver utrustning för hemmabruk kan du köpa enklare prylar - allt beror på dina egna krav och önskemål.
  • Alternativ och specifikationer . Studera noggrant alla tekniska parametrar för de sydkoreanska hörlurarna som du gillade. Var uppmärksam på deras funktionella "fyllning", effektnivå, teknik och styrsystem. Se till att enheten uppfyller alla dina önskemål. Tekniska egenskaper rekommenderas att beaktas i den medföljande dokumentationen, och inte för att tro blindt på "reklam" -historierna för försäljningskonsulter - de överskattar ofta artificiellt parametrarna för teknik för att intressera musikälskaren mer.
  • Utseendet på tekniken . Kontrollera utvalda hörlurar från märket. De ska inte ha minsta skada och defekter, vare sig det är skav, repor eller flis. Ledningarna (om sådana finns) måste vara täta och intakta, fria från hack eller skadade områden. Om du märkte åtminstone en av bristerna, är det bättre att vägra att köpa enheten.
  • Enkel användning … Innan du betalar är det värt att kontrollera om det är bekvämt för dig att använda de valda hörlurarna. Kontrollera om möjligt alla tillgängliga system.
  • Designdekoration . Glöm inte designen av märkesartiklar. Hörlurar från Samsung är mest attraktiva, så det blir lätt att välja ett estetiskt alternativ. Välj en enhet som inte bara är bekväm att använda, utan också trevlig.
  • Ljudkvalitet . Det är lämpligt att kontrollera ljudet av hörlurar med märke medan du fortfarande är i butiken. Om detta inte är möjligt, var noga med att kontrollera enheten hemma. Det återgivna ljudet får inte ha distorsion, åtföljas av brus och andra liknande defekter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Original Samsung -hörlurar bör endast köpas från pålitliga butiker . Det kan vara en stor "nätarbetare", till exempel "Eldorado", "M. Video”, eller en monomärkespunkt för den sydkoreanska tillverkaren. Endast under sådana förhållanden kommer du att kunna hitta en originalprodukt, inte en kopia. Dessutom kan du på de angivna platserna köpa enheter tillsammans med en garanti.

För att spara pengar rekommenderas det inte att köpa hörlurar med märke i tvivelaktiga butiker eller på marknaden. På sådana platser kan du knappast hitta en original och högkvalitativ produkt med garanti.

Tänk inte att äkta Samsung -enheter alltid är oöverkomligt dyra - i märkets sortiment kan du hitta många högkvalitativa men mycket billiga hörlurar av olika typer och kategorier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur kontrollerar jag originaliteten?

Den sydkoreanska "jätten", liksom många andra stora tillverkare, "lider" av försäljningen av förfalskade produkter som går bort som originalet. Många kopior av "riktiga" Samsung -hörlurar säljs, så konsumenten bör alltid vara så uppmärksam och vaksam som möjligt när han väljer den enhet han gillar. Låt oss ta en titt på hur du kan kontrollera en sådan musikalisk teknik för originalitet.

  1. uppmärksamma kostnaden för hörlurarna . Kontrollera det mot uppgifterna på den officiella webbplatsen. Om du har en pryl framför dig, vars kostnad är 70% lägre (särskilt om det är en dyr, kraftfull modell), ska du inte riskera det. Detta gäller när du är osäker på vilken butik du besökt.
  2. Förpackningen av den ursprungliga produkten kommer alltid att vara snygg, fri från skador och defekter . Tyvärr är moderna tillverkare av förfalskade produkter mycket bra på att kopiera originalförpackningsdesignen för Samsung -utrustning, så köparen bör vara så uppmärksam som möjligt. Jämför bilden av hörlurarna på lådan med själva enheten - de ska vara helt identiska.
  3. Säger mycket hörlurarnas utseende . Kontrollera dem innan du köper. Enheten ska vara fri från grader, skadade och ojämna sömmar, spår av torkat lim. Den ursprungliga Samsung -hörlurskabeln är inte tunn - var uppmärksam på detta. Vid tillverkningen av sin utrustning använder märket inte billig och ömtålig plast.
  4. Om du, medan du kontrollerar ljudet, märker att ljudet är för plant från hörlurarna , oläslig bas och höga frekvenser visade sig vara för klangfulla, då har du troligtvis en fejk framför dig.
  5. Köper Samsung -hörlurar, be säljaren om underlag och kvalitetscertifikat . Om du hör ett avslag som svar är det bättre att vägra köpet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Som nämnts ovan är det viktigt att vara försiktig när du väljer ett köpställe. På samma marknad eller i en gatubutik är chansen att hitta originalet praktiskt taget noll.

Tips för användning

Låt oss ta en titt på några användbara tips för att använda Samsung -hörlurar

  1. När du ansluter trådlösa enheter till telefonen (smartphone) måste du starta själva headsetet, vänta tills motsvarande indikator lyser. Den senare kan lysa och blinka regelbundet. Bluetooth bör startas på telefonen. Ett fönster med de identifierade enheterna öppnas, du måste välja önskad enhet, ange åtkomstkoden till den. Det senare anges vanligtvis i bruksanvisningen för utrustningen. På ovanstående sätt kan trådlösa hörlurar anslutas inte bara till en smartphone, utan också till en surfplatta eller persondator.
  2. Om du har köpt populära in-ear öronsnäckor, måste de bäras korrekt . Ta enheten direkt till ingången till hörselgången, tryck försiktigt in den inuti för en säker passform. Öronpropparna ska skjutas in i öronen tills de sitter ordentligt. När tekniken slutar lätt att komma in i örat behöver du inte avancera den ytterligare. På grund av detta kommer enheterna att vara bekväma att bära och kommer inte att falla ut.
  3. Tryck inte in hörlurarna för hårt eller för hårt i dina öron . Om du inte följer denna enkla regel kan du skada dig själv allvarligt.
  4. Om du använder Samsungs trådbundna hörlurar, det är mest bekvämt att använda dem genom att kasta tråden över öronen .
  5. Förvara dina hörlurar någon typ i ett separat fodral eller låda när du inte behöver dem. Många enheter har praktiska väskor och påsar för att passa dem. Det rekommenderas inte att förvara musikinstrument av denna typ på samma plats med spelaren i kontakten som de lämnades fast. Packa inte in prylar med hörlontrådar - detta leder ofta till deras snabba nötning.
  6. Om bruksanvisningen för utrustningen inte anger någonstans att den är vattentät, det är nödvändigt att behandla dess användning med största försiktighet och inte använda den på platser där det finns risk för att den utsätts för vatten . På många enheter kan du inte ens svettas - det kan påverka teknikens tillstånd negativt.
  7. Det rekommenderas inte att vrida volymindikatorn till max . Under sådana förhållanden slits enheter snabbare ut och viktiga komponenter i deras struktur kan lida. Med tiden kan detta försämra ljudkvaliteten.
  8. Om du använder kabelutrustning, sätt försiktigt in kontakterna i motsvarande uttag på ljudkällorna . Du ska inte göra det plötsligt. Att dra ut kablarna krävs också med försiktighet. Om du följer denna enkla regel kommer du att "förlänga livslängden" för de köpta prylarna.
  9. Håll hörlurarna rena . Håll ett öga på hörselskydden och trådarna. Både på den första och den andra bör det inte finnas någon förorening.
  10. Läs alltid bruksanvisningen köpt musikutrustning, även om det verkar för dig att du enkelt kan klara av dess hantering utan det. Det är i instruktionerna som alla nyanser av att använda enheter indikeras som användaren kanske inte känner till.

Rekommenderad: