Hörlurar Xiaomi: Nya Modeller Med Brusreducering, Granskning Av In-ear-hörlurar, On-ear Och Hybrid. Vilka Ska Man Välja?

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar Xiaomi: Nya Modeller Med Brusreducering, Granskning Av In-ear-hörlurar, On-ear Och Hybrid. Vilka Ska Man Välja?

Video: Hörlurar Xiaomi: Nya Modeller Med Brusreducering, Granskning Av In-ear-hörlurar, On-ear Och Hybrid. Vilka Ska Man Välja?
Video: Наушники Xiaomi, не оправдавшие ожиданий. Обзор Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD от FERUMM.COM 2024, April
Hörlurar Xiaomi: Nya Modeller Med Brusreducering, Granskning Av In-ear-hörlurar, On-ear Och Hybrid. Vilka Ska Man Välja?
Hörlurar Xiaomi: Nya Modeller Med Brusreducering, Granskning Av In-ear-hörlurar, On-ear Och Hybrid. Vilka Ska Man Välja?
Anonim

Xiaomi är ett välkänt varumärke vars produkter är avundsjuka. Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av utmärkta hörlurar att välja mellan. I dagens artikel kommer vi att titta närmare på märkesvaror från Xiaomi och ta reda på vilka kriterier som ska användas för att välja dem.

Bild
Bild

Särdrag

Idag är marknaden bokstavligen full av kända varumärken som producerar högkvalitativ och praktisk utrustning som är utformad för många års problemfri drift. Särskild uppmärksamhet bör ägnas varumärket Xiaomi . Detta är en stor ett kinesiskt företag som grundades 2010 . Under dess existens har tekniken för detta företag lyckats vinna kärleken hos många konsumenter som letar efter de bästa produkterna när det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet.

Den kinesiska tillverkaren tillverkar många bra hörlurar . Musikälskare kan hitta den perfekta lösningen för varje smak, färg och budget. På skyltfönstren hittar du inte bara dyra, utan också budgetenheter av oklanderlig kvalitet. Musikprylar varierar i typer och konfigurationer. Både standardbundna och mer moderna enheter som inte har ledningar i sin design finns tillgängliga.

Xiaomi har inte bara de rika, utan också ständigt växande sortiment nya hörlurar av hög kvalitet. "Färska" enheter som skiljer sig från varandra inte bara i funktionellt innehåll utan även i design säljs ständigt.

Nästan alla enheter är utformade för att synkronisera med smartphones (telefoner) av vilken typ som helst, vilket är ett mycket trevligt faktum för många musikälskare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Moderna enheter för att lyssna på musikspår från Xiaomi har länge erövrat marknaden och har blivit en av de mest populära. Märket har många fans som inte vill byta ut sina produkter för något annat.

Denna efterfrågan på Xiaomi -hörlurar beror på de många positiva egenskaperna i den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss bekanta oss med de mest "viktiga" av dem

  1. Högkvalitativa och originella Xiaomi-hörlurar skryter utmärkt återgivning av musikspår … När de lyssnar på musik hör användarna bara klart och saftigt ljud, utan yttre brus, distorsion och "skrikande" höga frekvenser. Detta är en av de viktigaste fördelarna som lockar den nuvarande konsumenten.
  2. Det kinesiska företagets teknik är annorlunda bra byggkvalitet . Hörlurar monteras samvetsgrant, vilket har en gynnsam effekt på deras utseende och livslängd. Detta gör musikenheter hållbara, praktiska och hållbara.
  3. Som nämnts ovan erbjuder den kinesiska tillverkaren bra hörlurar för köpare att välja mellan. rikaste sortimentet … Musikälskare av alla band kan själva hitta en värdig enhet som kommer att glädja dem med ljudkvalitet, utseende och pris.
  4. I den kinesiska tillverkarens sortiment kan du hitta praktiska högkvalitativa vattentäta hörlurar . Med sådana enheter kan du säkert gå till sportaktiviteter. Användaren kanske inte oroar sig för regn eller kraftigt snöfall när han går "i företaget" med hörlurar - i en sådan miljö händer inget dåligt med vattentäta prylar.
  5. Märkets prispolicy är ett annat plus. I Xiaomi-sortimentet kan du hitta ett stort utbud av högkvalitativa och funktionella hörlurar, mycket billigt .
  6. Moderna Xiaomi -hörlurar har hög funktionalitet . Inte bara kabeldragna, utan även trådlösa enheter säljs, där det finns en inbyggd Bluetooth-modul. Många enheter är utrustade med en mikrofon.
  7. Hörlurarna i företaget i fråga är väldigt lätt att använda . De är trevliga att använda och bekväma att bära. Detta bevisas av försäkringar från inte bara varumärkesrepresentanter, utan också ägarna av originella prylar.
  8. Det bör noteras snygg design märkta hörlurar. Många användare lockades av denna parameter för märkesvaror. Xiaomi lanserar hörlurar som visar trendiga färger och harmoniska kombinationer. Material av hög kvalitet används i produktionen, vilket också har en positiv effekt på utseendet på den tillverkade utrustningen.
  9. Xiaomi hörlurar olika modifieringar utbredd. Märkets musikinstrument kan ses i många butiker. Om du inte gillar någonting i en vanlig butik kan du vända dig till den märkesbaserade webbutiken och leta efter ett bra alternativ där.
  10. Många användare har noterat utmärkt batteritid många modeller av trådlösa hörlurar. Sådana enheter är utrustade med högkvalitativa litiumjonbatterier, som säkerställer deras oavbrutna och långsiktiga drift. Musikälskare behöver inte använda sig av att ladda sådana prylar för ofta, vilket är deras allvarliga fördel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Som du kan se har Xiaomi -hörlurar många positiva egenskaper, vilket gjorde dem så populära och efterfrågade. Men den kinesiska tillverkarens märkesutrustning har också sina nackdelar.

  1. Batteritiden på olika Xiaomi -öronsnäckor varierar. De flesta modeller kan fungera länge utan ytterligare laddning, men det finns också enheter i märkets sortiment som är utrustade med ett svagt batteri. I autonomt läge fungerar sådana modeller inte så länge, vilket stör konsumenterna.
  2. Ibland finns det problem med desynkroniseringen av hörlurarna med ljudkällan (smartphone, dator, surfplatta). Detta problem uppstår inte med alla Xiaomi -enheter, men vissa användare har märkt detta fel på sina enheter.
  3. Med tiden måste hörlurarna i lådan justeras lite så att de kan laddas helt.
  4. Alla hörlurar från märket kan inte skryta med bra och kraftfull bas.
  5. En allvarlig nackdel med Xiaomi -märkta produkter är en enorm andel av förfalskningar. Konsumenterna tvingas vara ytterst försiktiga när de köper en original musikapparat. Risken att stöta på en falsk är enorm.
  6. Ibland är musikälskare inte nöjda med Xiaomi -hörlurarnas ljudisolering och djupet av de återgivna ljuden. Naturligtvis är alla användarupplevelser objektiva och mycket beror på hörlurarnas tekniska egenskaper. Det är därför det är så viktigt att välja "ditt" alternativ med allt ansvar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Den kinesiska tillverkaren producerar många modeller av högkvalitativa och multifunktionella hörlurar. Musikapparater skiljer sig från varandra, inte bara i funktionalitet, utan också i design, tekniska egenskaper och formfaktor. Tänk på parametrarna och funktionerna i de mest populära alternativen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trådlös

Xiaomi producerar många högkvalitativa trådlösa hörlurar som är särskilt populära och efterfrågade idag. Jämfört med klassiska trådbundna enheter är de mer praktiska att använda och tvingar inte ägarna att spendera tid på att lossa trådarna. Nedan följer en liten översikt över några av de bästa modellerna av denna typ av hörlurar.

Mi AirDots

Öppen topp snygg trådlösa hörlurar med bluetooth -modul . Det här är plug-in-enheter (pluggar) som kan fungera offline i 4 timmar. Redmi AirDots har vattentäta egenskaper, stöd för Bluetooth version 5.0. Fordonets räckvidd är begränsad till standard 10 meter. Den har ett eget batteri med en kapacitet på 40 mA / h.

Enheten har utbytbara öronkuddar och levereras med ett speciellt fodral.

Bild
Bild

Mi True trådlösa hörlurar Air

Populära trådlösa hörlurar med en snygg och attraktiv design. Designtypen för denna modell är i-kanal, enheten ger inte bakgrundsbelysning. Tar plats ljudsystem i 2.0 -format och mikrofon inbyggd i enhetens kropp … Bluetooth version 4.2. Batterilivslängden för musikenheten kan vara upp till 3 timmar. Standard trådlös radie är 10 m.

Bild
Bild

Mi Sports Bluetooth -hörlurar

Moderna trådlösa hörlurar med Bluetooth. Den perfekta lösningen för användare som gillar att spela sport och leda en aktiv livsstil . De har en plug-in design (pluggar), en mycket bekväm fastsättning av enheten till örat tillhandahålls. Bluetooth version 4.1 stöds. Utrustningens laddningstid är bara 1 timme.

Setet innehåller utbytbara öronkuddar, halsband.

Bild
Bild
Bild
Bild

TWS Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic

Trådlösa hörlurar från Xiaomi presenteras i en kompakt och attraktiv design. Signalöverföringsmetoden för dessa produkter är Bluetooth -nätverk. Design hörlurar - in -ear, headsetfunktion finns. Akustisk designtyp - stängd, känsligheten hos musikapparater - 105 dB. Mikrofonfästet i gadgeten är fast, det trådlösa området är standard - begränsat till 10 meter.

Det finns en bekväm multifunktionell knapp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådbundet

Trots att moderna trådlösa hörlurar gradvis ersätter standardprodukter med ledningar betyder det inte att de sistnämnda helt slutat köpa. Låt oss titta närmare på några av Xiaomis populära trådbundna musikenheter.

Mi Dual Driver -hörlurar

Mycket bekväma hörlurar med hörlurar med mikrofon. I enheten det finns en volymkontroll … Enheten är ansluten tack vare 3,5 mm mini -jack -kontakten. Hörlurskabelns längd är 1,25 m. Typen av teknik är dynamisk. Mi Dual Driver hörlurar är kompakta och lätta hörlurar som bara väger 15 g.

Finns i vitt och svart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mi Hybrid Pro HD

Populära hybridhörlurar av det kinesiska märket, utrustad med 3 förare . En mikrofon ingår. Enhetens känslighet är 98 dB. Modellen är utformad som hörlurar och är ansluten via en standard 3,5 mm minijack. Gadgeten kompletteras med utbytbara öronkuddar i mängden 4 stycken.

Levereras med ett praktiskt hörlursfodral.

Bild
Bild

Mi Piston 3

De bästa in-ear-hörlurarna från Xiaomi . De är optimala när det gäller pris / kvalitetsförhållande. Utrustad med en mycket bekväm fjärrkontroll och mikrofon. Enheten skryter utmärkt passform och utmärkta ljudisoleringsegenskaper . Hörlurskabeln är nylonbelagd.

Mi Piston 3 är utmärkta dynamiska typer av vakuumprylar som säkert kommer att glädja musikälskaren med oöverträffad ljudkvalitet.

Bild
Bild

Mi ANC Type-C in-ear-hörlurar

Populära och efterfrågade hörlurar från en kinesisk tillverkare. Utrustad med en kvalitetsmikrofon, kompletterat med ett utmärkt aktivt brusreduceringssystem … Det finns en LED -indikering på enheten, längden på hörlurskabeln är begränsad till 1,25 meter. Hörlurskabelhöljet är vävt, öronkuddar är utbytbara. Enhetens känslighet är 113 dB. Gadgettypen är dynamisk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För användare som vill köpa märkesvaror från Xiaomi, du bör uppmärksamma ett antal grundläggande kriterier att välja de riktigt bästa enheterna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss ta en titt på de punkter som måste beaktas i sökandet efter "din" musikaliska enhet.

  1. Först och främst behöver du besluta om ett specifikt ändamål för vilket du vill köpa hörlurar med märke . Dessa kan vara prylar för hemmabruk, för sport eller någon professionell aktivitet. Det finns hörlurar för varje applikation. Till exempel, för användning i dåligt väder eller en sporthall, är det vettigt att leta efter en enhet inte bara med bra bullerdämpning, utan också med fuktskydd.
  2. Besluta med konstruktionstyp hörlurar. Någon är bekväm med trådbundna och någon - trådlösa modeller. Bestäm själv vilka enheter som är bekvämare för dig.
  3. Utforska alla tekniska specifikationer valbara musikinstrument. Var uppmärksam på deras kraft, känslighet, funktionella innehåll och andra funktioner. Det är lämpligt att överväga alla egenskaper, studera den medföljande dokumentationen och inte bara förlita sig på säljarens berättelser, eftersom den senare ofta överskattar de tillgängliga fastigheterna för att locka mer köparintresse.
  4. Se till att hörlurarna är bekväma att använda … Utforska funktionerna i deras hantering och användning. Om du har några tvivel om utrustningens komfort är det bättre att inte riskera det och leta efter en annan modell som är mer bekväm och organisk.
  5. Försummar inte design dekoration matchade Xiaomi -hörlurar. Den kinesiska tillverkaren producerar många vackra och färgglada enheter, så det kommer att vara möjligt att välja det perfekta alternativet för varje smak. Om enheten verkar oattraktiv för dig är det inte så trevligt att använda den, så du bör inte skjuta detta kriterium i bakgrunden.
  6. Inspektera helt set märkta hörlurar. Ta reda på i förväg på den officiella webbplatsen vad som ska ingå i uppsättningen med gadgeten. Alla angivna komponenter måste åtföljas av den valda Xiaomi -musikenheten.
  7. Se till att alla teknikens funktioner och alternativ fungerar korrekt … Om verifiering inte är möjlig i butiken, var noga med att uppmärksamma detta under hemtester. Testa alla konfigurationer. Om det här är trådlösa hörlurar, anslut dem till en smartphone, persondator eller surfplatta - kontrollera synkroniseringskvaliteten. Säkerställ högkvalitativt ljud utan förvrängning och onödigt brus.
  8. Inspektera din enhet noggrant innan du köper. På hörlurarna det får inte finnas några skador eller defekter … Var noga med att titta på teknikens ledningar, om de finns i dess design. Hörlurskabeln får under inga omständigheter vara skrynklig, ha taggiga kanter, skav och grader. Om du tvivlar på byggkvaliteten och materialens tillstånd är det bättre att vägra köpet och leta efter ett annat alternativ.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är starkt avskräckt att leta efter original Xiaomi -hörlurar på marknaden eller i tvivelaktiga butiker utan särskilt fokus . På sådana platser kan du hitta billiga prylar under ett välkänt varumärke, men det är osannolikt att det är äkta alternativ med anständig kvalitet. Ofta går människor till sådana butiker för att spara pengar, men det är inte meningsfullt, eftersom Xiaomi -märkta hörlurar av ursprungligt ursprung kan hämtas för en mycket liten kostnad.

Bild
Bild

Hur kontrollerar jag äktheten?

Idag lider många kända varumärken av skrupelfria tillverkare som tillverkar förfalskade produkter i stora mängder. Xiaomi är inget undantag. Idag finns det många kopior av de ursprungliga hörlurarna från det kinesiska företaget som säljs, och det är ofta svårt att skilja ett original från en falsk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk på vad du bör vara uppmärksam på när du letar efter en original musikapparat

  1. Verklig Xiaomi -teknik kompletterat med ett klistermärke med en kodkombination (QR -kod). Oftast är denna del placerad på hörlursledningen. Se till att detta klistermärke finns. Skanna QR -koden med en speciell applikation på din smartphone för att verifiera produktens äkthet. Om hörlurarna är original, efter dekryptering av koden, kommer sidan med Mi-kaninen att visas på smarttelefonens display. Han måste vifta till dig, och en inskription kommer att visas i fönstret:”Autentisering godkänd! Denna Mi -produkt är äkta”.
  2. Tillverkaren tog hänsyn till det faktum att koden kan förfalskas av andra företag, därför visar tjänsten under kontrollen hur många gånger den här koden har bearbetats. Helst borde bara din check visas .
  3. Var noga med att hylla uppmärksamhet på lådans tillstånd , där Xiaomi -hörlurarna är förpackade. Det måste vara intakt, utan bucklor eller andra skador. Den musikaliska prylen måste fixas i sitt "uttag". Förekomsten av visuella defekter är utesluten. Titta på den tillämpade symboliken. Det måste vara korrekt.
  4. När du väljer någon typ av Xiaomi -hörlurar, tveka inte kontrollera kvaliteten på deras ljud . Om tekniken är original kommer musikspåret som spelas att vara rent, utan förvrängning och brus. Om ljudet är "plant", hoppar frekvenserna, så är det troligtvis framför dig en kopia av kinesiska hörlurar.
  5. Fråga gärna medföljande dokumentation , kommer med Xiaomi -hörlurar. Du bör visas alla nödvändiga certifikat och papper på begäran. Om din begäran nekades, bör du tänka på originaliteten i den valda tekniken. Kanske kommer säljaren att börja leta efter olika ursäkter, men de ska inte lita på.

Rekommenderad: