Hi-Fi-hörlurar: Vad är Det? Granskning Av Trådlösa Och Trådbundna Modeller För Spelaren. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Hi-Fi-hörlurar: Vad är Det? Granskning Av Trådlösa Och Trådbundna Modeller För Spelaren. Hur Väljer Man?

Video: Hi-Fi-hörlurar: Vad är Det? Granskning Av Trådlösa Och Trådbundna Modeller För Spelaren. Hur Väljer Man?
Video: Technics T700 Premium HiFi Stereo Headphones 2024, April
Hi-Fi-hörlurar: Vad är Det? Granskning Av Trådlösa Och Trådbundna Modeller För Spelaren. Hur Väljer Man?
Hi-Fi-hörlurar: Vad är Det? Granskning Av Trådlösa Och Trådbundna Modeller För Spelaren. Hur Väljer Man?
Anonim

Marknaden erbjuder ett brett utbud av tekniska medel, som alla är utformade för att utföra en specifik uppgift. När det gäller att spela och lyssna på musik är hörlurar det bästa valet. Det är dock inte så lätt att välja en sådan enhet, eftersom den presenteras i olika versioner, så det kommer att ta tid att studera sortimentet, jämföra fördelarna och egenskaperna och sedan besluta om köpet. I den här artikeln kommer vi att titta på funktionerna i Hi-Fi-hörlurar.

Bild
Bild

Vad det är?

Funktionsprincipen för nästan alla hörlurar är densamma, de är dynamiska, men det finns enheter med komplex teknik som ger ett högkvalitativt ljud. Termen Hi-Fi betyder den högsta klassen av enheter som du kan isolera dig från yttre ljud och inte störa andra med hög musik . Dessa produkter är mycket efterfrågade och har förtjänat sin popularitet av ett antal skäl som bör noteras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du tillbringar mycket tid i en miljö där det är konstant brus och du vill skydda dig från detta är Hi-Fi-hörlurar med brusreducerande effekt ditt bästa val. Det är viktigt att notera att en sådan enhet är lämplig för ett brett spektrum av konsumenter, inklusive sportfans, resenärer, arbetare i fabriker och verkstäder, professionella ljudingenjörer . Tillverkare erbjuder in-channel, plug-in-modeller av olika storlekar.

Bild
Bild

Olika sorter

Som nämnts ovan erbjuds dessa produkter i olika versioner, var och en med sina egna egenskaper, egenskaper och parametrar. Trådlösa hörlurar har högkvalitativt ljud, modellen uppfyller höga krav och standarder. Huvudkarakteristiken är definitionen av ljudets renhet, så ljudet är nära idealt . Intervallets frekvens kan nå 20 tusen Hz.

Om du vill ha en enhet som bara kommer att användas hemma behöver du inte köpa väderbeständiga hörlurar. Enheten utsätts inte för allvarliga mekaniska påfrestningar. Det här är hörlurar som tar emot signalen via en kabel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många sådana modeller, och den största skillnaden mellan dem är motstånd.

För att lyssna på musik utanför hemmet är det bättre att välja mobila enheter märkta Street . De är mer hållbara, har en skyddande funktion, om det behövs kan du vika strukturen för att ta med dig. Plus är att du kan använda enheten var som helst, oavsett om du är hemma, på en promenad, i gymmet eller på en vandring. När du köper är det viktigt att vara uppmärksam på om hörlurarna har fuktskydd . En av egenskaperna bör också vara förbättrad fixering så att du inte tappar enheten medan du springer och tränar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mobila hörlurar har laddningsbara batterier som måste laddas . En viktig parameter för en sådan enhet kan anropas känslighet … Även med en liten signalsvängning kommer volymen att vara hög, vilket är mycket bekvämt. Trådlös enhet det finns Bluetooth , genom vilken en signal överförs från en telefon, dator, spelare eller TV.

Bild
Bild
Bild
Bild

Professionella Hi-Fi-enheter

Detta är studio hörlurar , som ska vara stabil och fungera i många år. Det finns modeller som kan användas som headset, vilket är mycket bekvämt. En sådan enhet är också lämplig för speldatorer, eftersom den kan ha en bom med en extern mikrofon. Professionella hörlurar används ofta för inspelning av ljud i studion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vakuum

Detta är en sort hörlurar i örat som presenteras i en kompakt storlek. De är praktiska att ta med sig, de känns praktiskt taget inte i öronen och samtidigt har de fantastiskt klart ljud. Vakuummodeller är dock inte lämpliga för alla i sin design, men om du väljer rätt storlek kan du få mycket lyssnarglädje av att lyssna.

Många av Hi-Fi-hörlurarna är det trådbundna, det vill säga de är stationära … Denna egenskap anges alltid av tillverkaren i produktbeskrivningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att hitta rätt alternativ måste du först bestämma var enheten ska användas, om rörlighet krävs.

Över huvudet

Dessa hörlurar har högsta ljudkvalitet … Satsen innehåller en anslutningskabel som motsvarar klassen. Under användning rekommenderar experter också att ta en förstärkare . Enheten levererar sant lyssnarglädje, vare sig det är röstspel i spel, musik eller soundtrack. När du köper är det viktigt att studera formuläret så att det är bekvämt att använda. Örkuddar finns ofta, de ligger på örat, men ljudet kan därför försämras något du måste välja typ av foder individuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

On-ear-hörlurar kan vara öppna eller stängda . I den första versionen har den övre delen en kopp som tillåter luftåtkomst. Designen gör att ljud kan höras från utsidan, och ljudet från hörlurarna undertrycks inte. En sluten modell har inte en sådan egendom, ägaren hör inte alls vad som händer runt omkring. En sådan enhet kan styras med en sensor som är installerad av många tillverkare. Den sitter på koppen och kan användas för att konfigurera ytterligare funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

För att göra rätt val kan du studera flera modeller från olika tillverkare och jämföra enhetens tekniska egenskaper … Naturligtvis beaktas det och pris eftersom hifi-hörlurar ofta är dyra är detta dock en stor investering i kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Bild
Bild

Några av de bästa in-ear-hörlurarna i sitt segment är Sennheiser SET 840 perfekt för att titta på TV och spela spel på din konsol. Systemet är kompakt, modellen är radiofrekvent, och med hjälp av en förstärkt mottagare kan ljud överföras även på ett avstånd av 100 meter. Det bör noteras att det finns ljudförbättringsfunktioner som kan fungera separat eller tillsammans - komprimering och diskantbetoning . Setet innehåller en kabel för kabelanslutning.

Bild
Bild

Stängd modell Audio-Technica ATH DSR7BT anses kraftfull används Bluetooth för att ansluta. Men även här överraskade tillverkaren konsumenten, eftersom han erbjöd ett alternativ, så att du kan ansluta via en vanlig kontakt om batteriet plötsligt laddas ur. De främsta fördelarna inkluderar användarvänlighet, inbyggd mikrofon, batteritid på cirka 15 timmar.

Bild
Bild

Naturligtvis är kostnaden inte överkomlig för alla, men om du är redo att investera i ett headset av hög kvalitet kan du säkert överväga detta alternativ.

Från de hopfällbara hörlurarna kan man skilja Monster ROC Sport Bluetooth som har ett stort batteri. Enheten är utrustad med en mikrofon, ljudet är kristallklart och designen förtjänar särskild beundran. Tillverkaren använde Pure Monster Sound -teknik för att leverera dynamik och kraft . Öronkuddarna är gjorda av tätt material, vilket indikerar högkvalitativ ljudisolering. Detta är ett dyrt alternativ för hörlurar, men de kommer att ge dig ett riktigt lyssningsglädje.

Bild
Bild

För aktiva människor, en bärbar modell från JBL Under Armour Sport Trådlös puls … Dessa är in-ear-hörlurar som kommer att vara en assistent under träningen, eftersom enheten kan övervaka hjärtslaget. En skyddande beläggning har blivit en bonus, så kroppen är inte rädd för mekaniska skador och fukt.

Bild
Bild

Om du letar efter mer prisvärda hifi-hörlurar kan du hitta budgetmodeller från Kina på internet.

Hur väljer man?

Några rekommendationer hjälper dig att hitta rätt alternativ för högkvalitativa, snygga och pålitliga hörlurar som kommer att tjäna dig länge och troget

  1. När du köper är det viktigt att ta ställning till Anledning till ansökan enheter, vad funktioner och form det måste ha.
  2. Om du vill abstrahera helt från omvärlden bör akustiken därför stängas modeller med perforerat galler kommer att fungera bäst.
  3. Typ av signalöverföring spelar en viktig roll eftersom den avgör var hörlurarna kan användas. När det gäller stationär drift, ev trådbundna och kombinerade enheter kommer att uppfylla kraven. För speländamål krävs det närvaro av en mikrofon , som måste sända och ta emot en ljudsignal.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hi-Fi-hörlurar kan kallas så nära den idealiska enheten som möjligt för att lyssna på ljud . Många spelare, DJs och ljudingenjörer använder dessa produkter eftersom de uppfyller höga krav och stränga krav. Naturligtvis är det inte den sista designen som kan ge ägaren individualitet. Den höga kostnaden för produkterna motiveras fullt ut av den utmärkta kvaliteten, så investeringen är klok och du blir nöjd med resultatet.

Bild
Bild

Det är värt att köpa hörlurar i specialaffärer, efter att tidigare ha studerat alla alternativ.

Rekommenderad: