Blodiga Hörlurar: G300, G500, G501 Och Andra Spelheadset Från A4Tech Bloody. Mikrofon, Trådlösa Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Blodiga Hörlurar: G300, G500, G501 Och Andra Spelheadset Från A4Tech Bloody. Mikrofon, Trådlösa Och Andra Modeller

Video: Blodiga Hörlurar: G300, G500, G501 Och Andra Spelheadset Från A4Tech Bloody. Mikrofon, Trådlösa Och Andra Modeller
Video: Обзор A4Tech Bloody G500 // Игровая гарнитура 2024, April
Blodiga Hörlurar: G300, G500, G501 Och Andra Spelheadset Från A4Tech Bloody. Mikrofon, Trådlösa Och Andra Modeller
Blodiga Hörlurar: G300, G500, G501 Och Andra Spelheadset Från A4Tech Bloody. Mikrofon, Trådlösa Och Andra Modeller
Anonim

Många människor kan inte föreställa sig sitt liv utan kvalitetsmusik. Musikälskare har alltid i sina arsenal hörlurar som återger ljud perfekt. Detsamma kan sägas om spelare som spenderar timmar entusiastiskt framför monitorn tillsammans med högkvalitativa hörlurar. Bra alternativ finns i Bloody -modellerna . I dagens artikel kommer vi att titta närmare på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

A4Tech -spelheadset har alltid varit kända för sin utmärkta kvalitet och hållbarhet. Blodiga produkter är särskilt populära. De presenteras i ett brett sortiment och kan skryta med tillförlitlighet, praktisk och hållbarhet . Blodiga hörlurar är mycket populära. De köps av många musikälskare och spelmissbrukare.

Bild
Bild

Efterfrågan på märkesvaror hörlurar beror på de många positiva egenskaper som är karakteristiska för dem

  1. Blodiga hörlurar visar högkvalitativt ljud. Vanligtvis låter spåren och ackompanjemang av spel utan onödigt brus och distorsion.
  2. Varumärkesheadset utmärker sig genom sitt oklanderliga utförande. Musikaliska tillbehör monteras "samvetsgrant", vilket har en positiv effekt på deras praktiska och livslängd. Genom att välja rätt headset kan köparen se till att Bloody -hörlurarna är fria från brister och brister i sin design.
  3. De märkta hörlurarna har en attraktiv design. Representanter för varumärket ägnar särskild uppmärksamhet åt utseendet på deras produkter, därför visas trendiga och ljusa musikapparater på butikshyllorna, vilket lockar stor uppmärksamhet från köpare.
  4. Högkvalitativa och hållbara material används vid tillverkningen av Bloody -seriens hörlurar. Detta har en gynnsam effekt inte bara på deras livslängd, utan också på bärkomfortens nivå. Användaren kan spendera mycket tid vid datorn "i företaget" med liknande tillbehör, utan att uppleva några obehagliga känslor.
  5. De ursprungliga Bloody -hörlurarna är mycket funktionella. I varumärkets sortiment kan du hitta många högkvalitativa musikapparater med ytterligare alternativ och konfigurationer. Enheter med inbyggda mikrofoner är särskilt populära.
  6. Blodiga hörlurar är mycket bekväma att använda. De flesta produkterna har alla nödvändiga element som du kan justera volymnivån med.
  7. De ansedda musikinstrumenten presenteras i ett brett spektrum. En konsument med alla krav och önskemål kan välja den perfekta modellen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dagens Bloody -hörlurar är bland de mest populära bland spelare . Enheterna är lämpliga för både lagspel och avslappnade samtal. Kända märkesvaror är ofta köpt av personer som kommunicerar mycket på Skype.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

I arsenalen för den populära Bloody-serien finns det många högkvalitativa och funktionella hörlurar. Varje kopia har sina egna specifikationer och parametrar. Låt oss titta närmare på några av de populära modellerna.

G300

En av de mest populära och efterfrågade modellerna av spelhörlurar. Det utförs i spektakulära röda och svarta paletter. Även till salu kan du hitta en ljus modell med en vacker bakgrundsbelysning (vit + grå). Kabelanslutningstyp tillhandahålls . Den akustiska typen av enheten är stängd. Ett verktyg för att justera volymen för ljuduppspelning finns. Det finns en inbyggd mikrofon som enkelt kan stängas av om det behövs.

Modell G300 Svart + Röd kan synkroniseras med en persondator via USB 2.0 -kontakt . Enheten har också en 3,5 mm -kontakt. Enhetens kabellängd är 2,5 m. Mikrofonen på enheten har ett bra brusreduceringssystem.

Denna modell väljs av många användare, men dess betydande nackdelar inkluderar omöjligheten av trådlös anslutning.

Bild
Bild
Bild
Bild

G500

En modell av spelhörlurar, som presenteras i en vågad kombination av rött och svart. Produkten tillhandahåller en sluten anslutningstyp. Motståndet är 16 ohm. Enheten kan användas som headset . Det finns 2 ljudkanaler. Enheten kan styras med en trådbunden fjärrkontroll. Produkten innehåller infällbar mikrofon . Nackstödet på prylen är tillverkat av högkvalitativt konstläder. Samma material används för att göra öronkuddar. Designen innehåller vridbara koppar. Det finns en kontakt 3,5 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

G501 Radar 4D

Intressanta spelhörlurar från ett känt märke. De har en modern och brutal design. De är trådbundna, skiljer sig åt i motstånd på 32 ohm . Kontrollen kan utföras med en trådbunden fjärrkontroll. Det är möjligt att justera enhetens volymnivå. Det finns 1 infällbar enriktad mikrofon . Nackstödet och öronkuddarna är gjorda av praktiskt konstläder. Kopparna på enheten är roterbara.

Enheten kan anslutas till en persondator via USB 2.0. Kabellängden är 2, 2 m. Enhetens totala vikt är 400 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

M425

Den ursprungliga trådlösa spelhörlursmodellen. Enhetens motstånd är 16 ohm. Produktens känslighet är 102 dB . Ett passivt brusreduceringssystem tillhandahålls. Du kan använda enheten som ett headset. Antalet ljudkanaler är 2. Kontrollpanelen på enheten är placerad på enhetens kropp.

Modellens nackstöd är tillverkad av en kombination av plast och metall. För tillverkning av öronkuddar används konstläder av hög kvalitet. Det finns en vacker belysning av enhetsfodralet. Det finns en kontakt 3,5 mm, enhetens kabellängd är 1,3 m. Gadgetens totala vikt är 347 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

J450

Trådbundna spelhörlurar med omslagen design. Stöder 7.1 -format . Utrustad med vacker flerfärgad belysning. Öronkuddarna är gjorda av ekoläder. Produktens pannband är mjukt och justerbart. Hörlurarnas typ av akustisk design är stängd . Mikrofonen sitter på hörlurarna. Det finns en lång kabel - 2, 2 m. Typ av kabelanslutning är USB. Det finns en volymkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installation och drift

Reglerna för att installera och använda hörlurar från märket Bloody är beroende av funktioner i en viss modell . Alla funktioner i driften av sådan utrustning återspeglas alltid i bruksanvisningen som följer med enheten. Det finns många regler som är gemensamma för alla Bloody -enheter. Låt oss lära känna dem bättre.

Det är möjligt att justera parametrarna för Bloody -hörlurarna med lämplig programvara, nämligen ToneMaker -programvaran. Den kan laddas ner från den officiella A4Tech -webbplatsen.

Bild
Bild

Den angivna programvaran gör det möjligt att ställa in ett av de tillåtna lägena

  • 2.0 Musik . Ett läge som är perfekt för användaren att lyssna på musikspår. Låter dig justera equalizerinställningarna på din enhet för att passa din specifika genre. Ger högkvalitativ reproduktion av mellanfrekvenser. Diskanten och basen på många enheter har ett tråkigt ljud.
  • 7.1 Surround . Ett läge som låter dig generera surroundljud av hög kvalitet, fördelat på 3 högtalare i varje hörlur, ytterligare en främre högtalare och en subwoofer. Tack vare de olika positionerna bildas effekten av full närvaro när man tittar på film.
  • Spel . Detta läge kan identifiera och framhäva de ljud som finns i dataspel. Steg, vapenbyten och andra liknande ljud är underförstådda. Tack vare detta kan spelare omedelbart bestämma fiendens plats.
Bild
Bild

Volymnivån kan justeras på själva hörlurarna. I olika modeller är reglerelementet placerat på olika platser. De flesta enheter har en kontrollpanel, med vilken det är möjligt att styra enheten. När det gäller de direkta reglerna för användning av Bloody -hörlurar finns det flera huvudpunkter som varje användare som har köpt en sådan enhet bör ta hänsyn till.

  1. Innan du ansluter hörlurar och installerar alla drivrutiner rekommenderas att du sänker ljudet på datorn till lägsta värden. Efter det kan du justera tekniken, sätta på den och ställa in volymen till en bekväm nivå.
  2. Använd ditt Bloody -headset med en bekväm volymnivå. Det rekommenderas inte att alltid skruva upp ljudet. Långvarig användning av hörlurar i en sådan miljö kan orsaka allvarliga hörselskador.
  3. Sätt försiktigt i kablarna (USB eller 2,5 mm mini-jack) i motsvarande kontakter på ljudkällan. Du bör också ta ut dem med försiktighet. Du bör inte göra plötsliga rörelser under sådana procedurer. Om du inte följer denna enkla regel kan du skada både hörlurskabeln och utgångarna på ljudkällan.
  4. Om ljudet i hörlurarna försvinner är det första användaren måste kontrollera att enheten är korrekt ansluten till ljudkällan. Var uppmärksam på om kontakten är helt isatt i uttaget.
  5. Om du har installerat utrustningen på rätt sätt och problemet är att den inte fungerar, ska du inte fixa den själv, särskilt om hörlurarna fortfarande har garanti. Kontakta servicecenteret eller butiken där du köpte produkten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Fundera över vad du ska titta efter när du väljer hörlurar av märket A4Tech

Specifikationer . Var uppmärksam på de tekniska parametrarna för de valda hörlurarna: till nivån på deras motstånd och känslighet, på synkroniseringsmetoden med en ljudkälla och andra grundläggande egenskaper. Modellen ska uppfylla alla dina krav. Det rekommenderas att studera alla parametrar genom att hänvisa till den medföljande tekniska dokumentationen.

Du bör inte enbart förlita dig på försäljningsassistenternas förklaringar, eftersom de ofta överskattar många egenskaper för att locka mer konsumentintresse.

Bild
Bild

Material . Leta efter prylar gjorda av praktiska och bekväma material. Till exempel är Bloody-hörlurar, i vilka tillverkning av högkvalitativa konstläder användes, bland de mest bekväma och trevliga att använda.

Bild
Bild

Bygg kvalité . Efter att ha valt ditt favoritheadset från en välkänd tillverkare bör du noggrant undersöka det. A4Techs produkter kännetecknas av oöverträffad byggkvalitet. I originalprodukten hittar du inga motreaktioner eller sprickor eller dåligt fixerade och knarrande delar. Noggrant undersöka enheten för listade och eventuella andra defekter. Hörlurar bör inte heller ha repor, flisar, skav. Kabelns skick ska vara perfekt - utan krusiga, slitna och trasiga områden.

Bild
Bild

Komfortnivå … Det rekommenderas att du försöker med hörlurarna innan du köper. Se till att produkten inte kommer att orsaka obehag. Hörlurarna ska sitta bekvämt på dig. Om det tyckte att tillbehöret på något ställe utövar överdrivet tryck eller gnuggar huden, är det bättre att vägra köpet och leta efter ett annat alternativ.

Annars kommer du inte att kunna använda en obekväm enhet på länge.

Bild
Bild

Designdekoration . Många användare underskattar vikten av detta kriterium när de väljer de bästa spelhörlurarna. Lyckligtvis erbjuder Bloody -serien attraktiva och snygga enheter, varav många kompletteras med spektakulär belysning. Användaren bör välja produkten, vars utseende han gillar mest. Trevlig enhet och trevlig att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetssäkerhet . Kontrollera om de hörlurar du valt fungerar korrekt. Om kontrollen inte kan utföras i butiken, var noga med att testa produkten hemma inom den angivna perioden (vanligtvis ges två veckor för en hemmakontroll). Kontrollera driften av absolut alla system och tekniska komponenter. Enheten ska inte producera platt ljud med brus och distorsion.

Bild
Bild

Om du bestämmer dig för att köpa de ursprungliga Bloody -spelhörlurarna, bör du gå efter dem. till en specialaffär som säljer dator eller hushållsapparater … Endast på sådana platser får du noggrant inspektera gadgeten och eventuellt även testa den direkt i butiken innan du betalar. I officiella butiker och butikskedjor får kunderna dessutom ett garantikort tillsammans med varorna.

Om du upptäcker en defekt eller fel på utrustningen kan du gå tillbaka till butiken med det angivna dokumentet och byta ut det. Det rekommenderas inte att leta efter originella spelhörlurar i tvivelaktiga butiker med obegripliga namn eller på marknaden.

Här kan du hitta liknande produkter, men många av dem är förfalskningar eller tidigare reparerade kopior.

Rekommenderad: