Hörlurar Med USB -kontakt: Välj För Din Dator Och Telefon. Hur Ansluter Jag Trådlösa Modeller Med En USB -adapter? Hur Ställer Jag In?

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar Med USB -kontakt: Välj För Din Dator Och Telefon. Hur Ansluter Jag Trådlösa Modeller Med En USB -adapter? Hur Ställer Jag In?

Video: Hörlurar Med USB -kontakt: Välj För Din Dator Och Telefon. Hur Ansluter Jag Trådlösa Modeller Med En USB -adapter? Hur Ställer Jag In?
Video: How to connect P80C headphone with the USB Adapter/Bluetooth transmitter 2024, April
Hörlurar Med USB -kontakt: Välj För Din Dator Och Telefon. Hur Ansluter Jag Trådlösa Modeller Med En USB -adapter? Hur Ställer Jag In?
Hörlurar Med USB -kontakt: Välj För Din Dator Och Telefon. Hur Ansluter Jag Trådlösa Modeller Med En USB -adapter? Hur Ställer Jag In?
Anonim

Numera kommer du inte att överraska någon med högkvalitativa och multifunktionella hörlurar. Sådan utrustning för att lyssna på musik presenteras i ett stort sortiment, och varje konsument kan hitta den optimala modellen för sig själv. I dagens artikel kommer vi att bekanta oss med moderna USB -hörlurar och lära oss hur man korrekt ansluter dem.

Bild
Bild

Särdrag

Tidigare på försäljning kunde du hitta hörlurar som är anslutna till ljudkällor med en mini-jack 3.5-kontakt. Idag har konsumenterna möjlighet att köpa uppdaterade prylar med en USB -kabel . Sådana element är relevanta i vår tid, eftersom de flesta moderna enheter är utrustade med lämpliga kontakter.

Bild
Bild

Låt oss ta en titt på hur moderna USB -hörlurar skiljer sig åt

  • Det här är mycket lättanvända musikapparater som enkelt kan slås på, anslutas till en mängd olika enheter (ljudkällor) och konfigureras korrekt.
  • De flesta av dessa musikprylar kan skryta med utmärkt uppspelningskvalitet på musikspår. I modeller av hög kvalitet kommer musikälskaren inte att höra onödiga snedvridningar eller främmande brus.
  • Hörlurar av denna typ produceras av många märken, inklusive kända märken, kända för deras oklanderliga kvalitet. Märkesprodukter utmärks av utmärkt byggkvalitet, attraktiv design. Vanligtvis levereras dessa hörlurar med tillverkarens garanti.
  • Moderna USB -hörlurar är mycket enkla och enkla att använda. Alla kan klara av ett sådant tillbehör. Om några frågor uppstår kan användaren när som helst ta bruksanvisningen och hitta all nödvändig information på sina sidor.
  • USB -hörlurar finns i ett brett sortiment. Den nuvarande konsumenten har mycket att välja mellan.
  • Utformningen av moderna USB -enheter kan vara väldigt olika. I butiker kan du hitta både strikta och minimalistiska, liksom färgglada alternativ som lockar mycket uppmärksamhet.
  • Kostnaden för USB -hörlurar varierar. Många konsumenter tror felaktigt att sådana produkter kan vara dyra bara för att de har rätt kabel av den aktuella typen. Faktum är att många tillverkare producerar praktiska och mycket billiga USB -enheter för att lyssna på dina favoritmusikspår.
  • De övervägda enheterna kan skryta med hög funktionalitet. Det finns många modeller i butiker som levereras med en mikrofon, inbyggd Bluetooth och många andra användbara komponenter.
Bild
Bild
Bild
Bild

En musikalisk pryl av denna typ är mycket praktisk eftersom den kan anslutas till en mängd olika produkter. Det kan vara en persondator, en modern TV -modell, en bärbar dator, en netbook och många andra enheter.

USB -hörlurar ansluts mycket enkelt till en ljudkälla. Det är inte svårt att räkna ut hur de ska anslutas korrekt.

Bild
Bild

Visningar

Idag presenteras USB -hörlurar i ett rikt sortiment. Köparen har möjlighet att själv välja det perfekta alternativet av vilken typ som helst. Låt oss i detalj överväga vilka typer av sådana enheter som är indelade i.

  • Trådbundet . Klassiska modeller tillverkade av många välkända märken. Till exempel erbjuder den sydkoreanska tillverkaren Samsung mycket bra vakuum USB -hörlurar av hög kvalitet för köpare att välja mellan. Trådbundna kopior är populära bland många användare eftersom de är enkla att använda och inte behöver laddas ytterligare. Men med en enhet med ledningar måste musikälskaren vara redo att ständigt lösa upp dem.
  • Trådlös . Oftast är trådlösa USB-hörlurar utrustade med en inbyggd Bluetooth-modul, tack vare vilken de synkroniseras med olika ljudkällor. Detta är en lämplig modell för en dator, telefon, surfplatta och andra relevanta prylar. Sådana sorter är praktiska eftersom de inte "tyngs ner" av ständigt trassliga trådar. Men sådana hörlurar kräver snabb laddning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar är också indelade i olika typer baserat på formfaktorn

  • Över huvudet . Dessa är vanligtvis modeller i full storlek där högtalarna täcker lyssnarens öron. En populär lösning för en dator. Det rekommenderas inte att använda sådana enheter utomhus, eftersom de är bra på att dämpa bullret runt omkring, och en person kanske inte hör en närliggande fara (till exempel en bil som närmar sig). Annars är det här mycket bekväma produkter som kan användas under lång tid utan att känna dig trött.
  • Plug-in . Earbud -hörlurar kommer aldrig att förlora sin popularitet. Vanligtvis är detta kompakta produkter som du kan ha med dig överallt. Sådana kopior finns också som USB -enheter och är mycket efterfrågade. Dessa produkter innehåller öronkuddar som måste sättas in i hörselgången så att du kan lyssna på musik som spelas från ljudkällan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Som nämnts ovan finns USB -hörlurar i ett stort utbud och av många stora tillverkare. Låt oss titta närmare på några av de populära företagen som gör så populära enheter för att lyssna på dina favoritspår.

Samsung . Det sydkoreanska märket har länge varit känt för den höga kvaliteten på sina produkter. I tillverkarens arsenal hittar du många modeller av vackra och funktionella hörlurar av olika slag. Till exempel, under varumärket AKG, har högkvalitativa aktiva brusreducerande USB-hörlurar släppts. Nyheten synkroniseras enkelt med alla typer av smartphones och surfplattor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony . Det världsberömda japanska märket producerar exceptionellt högkvalitativ utrustning utformad för en lång livslängd. I butikerna hittar du många bekväma och praktiska hörlurar från denna populära tillverkare. Till exempel är en av de populära USB-modellerna Sony MDR-1ADAC (micro USB). Du kan ansluta din musikenhet till din telefon. Den tillhör typen av hörlurar och ger mycket bra ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plantronics . Det är en känd tillverkare av headset för en mängd olika kommunikationsområden. Det amerikanska märket producerar högkvalitativa hörlurar med en intressant design och bra ljud. Till exempel är den efterfrågade GameCom 780 USB-enheten i full storlek och är en av de bästa när det gäller pris / kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Audio-Technica . Ett stort japanskt företag som tillverkar högkvalitativ ljudutrustning. Sortimentet av märket inkluderar också högkvalitativa USB-hörlurar. Till exempel är ATH-ADG1-modellen mycket efterfrågad bland spelare. Detta är en USB-hörlur för gaming på örat som levererar naturligt, klart ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mads Cats . Det är ett känt företag som är känt för sina innovationer inom datortillbehör och kringutrustning. Mads Cats producerar högkvalitativa hörlurar med en intressant och modern design, samt ljud av hög kvalitet. En av de bästa USB -öronsnäckorna är F. R. E. Q. 4D. Detta är en ljus, men inte pretentiös spelapparat. Skiljer sig i bra surroundljud. Det är sant att F. R. E. Q. 4D är en ganska dyr modell.

Bild
Bild
Bild
Bild

SteelSeries . Ett stort danskt företag som producerar högkvalitativa datormanipulatorer-möss, tangentbord, mattor samt hörlurar av hög kvalitet. I varumärkets sortiment hittar du bra USB -enheter. Den attraktiva SteelSeries Arctic Pro USB -modellen är mycket populär. Headsetet är en datortyp, det tillhör speltypen. Utrustad med en högkvalitativ brusreducerande mikrofon, inbyggd volymkontroll. Utrustningen är ansluten med USB.

Bild
Bild
Bild
Bild

Försvarare . Produkterna från detta kända märke är kända för många PC -användare (och inte bara). I tillverkarens sortiment hittar du musikutrustning av hög kvalitet, inklusive bekväma, praktiska hörlurar. Det finns också USB -modeller i Defender -arsenalen, till exempel Redragon Aspis Pro. Dessa är snygga trådbundna hörlurar som är anslutna till en ljudkälla med hjälp av en USB -kontakt. Ger bra 7.1 -surroundljud. Enheten i full storlek är mycket efterfrågad, men samtidigt har den en demokratisk kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kingston Technology . Amerikanskt internationellt företag som specialiserat sig på tillverkning av datorkomponenter och minneskort. Varumärket kan erbjuda kunderna bra hörlurar. Exempelvis kan Hyper X Cloud Revolver S USB-enheter visa utmärkt kvalitet. Denna populära stängda overheadenhet kännetecknas av sin imponerande vikt. Frekvensområde: 12 till 28000 Hz.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Fundera över vad du ska leta efter när du väljer den optimala USB -hörlursmodellen

  • Bestäm för vilka ändamål du ska använda enheten. Butikerna säljer olika enheter. Till exempel för spel på en dator är det bättre att välja spelmodeller av overheadtypen. Populära plug-in-alternativ är lämpliga för att lyssna på dina favoritspår medan du tränar eller går. Genom att veta exakt under vilka förhållanden USB -hörlurarna kommer att användas, blir det mycket lättare för köparen att snabbt hitta rätt modell i butiken.
  • Välj lämplig enhetstyp - trådbunden eller trådlös. Vissa människor tror att framtiden tillhör trådlösa hörlurar, medan andra tror att trådbundna produkter är de mest praktiska och praktiska. Varje köpare bestämmer själv vilket alternativ som passar honom bäst.
  • Studera noga de tekniska egenskaperna hos den valda musikenheten med funktionen att ansluta till en USB -port. Det rekommenderas att överväga alla parametrar för enheter, med tanke på deras tekniska dokumentation. Således kommer du att rädda dig själv från att köpa en produkt som väl annonseras av säljaren, som överskattade de viktiga indikatorerna för teknik.
  • Se till att utrustningen fungerar som den ska. Anslut dina hörlurar till din ljudkälla (i en butik eller vid en hemmakassa). Lyssna på produktens ljud. Om anslutningen är dålig, med funktionsfel och synkroniserad, och ljudet verkar tråkigt, platt och bullrigt för dig, är det bättre att vägra köpet och leta efter ett annat alternativ.
  • Kontrollera dina hörlurar innan du betalar. Produkten ska inte ha några skador, gnidade trådar. Du ska inte hitta en enda defekt på skrovsocklarna. Det ska inte heller finnas några dåligt fixade delar.
  • Välj en USB -hörlursmodell som tilltalar dig inte bara när det gäller tekniska egenskaper, utan också när det gäller extern data. Många användare underskattar designens roll i användningen av sådana tillbehör och gör det förgäves. Vackra saker som en person gillar är mycket trevligare att använda.
  • Köp uteslutande högkvalitativa USB -enheter av märke. Det rekommenderas inte att köpa billiga kinesiska prylar av genomsnittlig och låg kvalitet för att spara pengar. Sådana hörlurar kommer inte att visa bra ljud, liksom en lång livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att köpa hörlurar av hög kvalitet i specialaffärer eller stora detaljhandelskedjor (M-Video, Eldorado och andra). Leta inte efter en bra originaltillverkad modell på marknaden eller i gatustånd.

Bild
Bild

Hur ansluter jag?

Det är enkelt att ansluta USB -hörlurar. Varje användare kan enkelt hantera denna operation. Låt oss analysera i detalj hur man gör detta korrekt med hjälp av olika slutsatser.

Bild
Bild

Genom ljudutmatning

Det är fullt möjligt att ansluta USB -hörlurar till den valda enheten (ljudkälla) med hjälp av ljudutgången. Här står många användare inför okunnighet om denna anslutningsmetod, eftersom det inte finns någon plugg 3, 5 i USB -enheter . I detta fall kan anslutningen göras med en speciell USB -adapter. I sådana adaptrar måste ena änden (USB) anslutas till hörlurarna och den andra (plugg 3, 5 mini-jack) till ljudutgången från den valda källan.

Bild
Bild

Via digital utgång

Detta är det enklaste sättet att ansluta USB -hörlurar. Idag produceras nästan all modern utrustning med en USB -ingång (vanligtvis finns det flera av dem) . Oftast "ser" sådana enheter omedelbart de anslutna tillbehören. Användaren behöver bara ansluta sina hörlurar till källan. Naturligtvis senare kan du byta teknik till ett annat uttag, men ibland på grund av detta går de tidigare inställningarna vilse och tekniken måste justeras igen.

Bild
Bild

När du har anslutit hörlurarna till en USB -port på en vald enhet (t.ex. en dator eller bärbar dator) kan du behöva installera rätt drivrutiner för de inblandade enheterna. Vanligtvis ingår de nödvändiga programmen med enheterna (inspelade på en CD eller ett litet flashkort). Om det inte fanns några drivrutiner i uppsättningen med hörlurarna, kan de hittas på Internet på tillverkarens officiella webbplats.

Rekommenderad: