De Bästa SLR -kamerorna (27 Foton): Betygsättning Av Budget -DSLR För Amatörer. Hur Väljer Man Dem?

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa SLR -kamerorna (27 Foton): Betygsättning Av Budget -DSLR För Amatörer. Hur Väljer Man Dem?

Video: De Bästa SLR -kamerorna (27 Foton): Betygsättning Av Budget -DSLR För Amatörer. Hur Väljer Man Dem?
Video: TOP 3: Best Entry Level DSLRs 2021|Best Beginner DSLR Camera 2024, Mars
De Bästa SLR -kamerorna (27 Foton): Betygsättning Av Budget -DSLR För Amatörer. Hur Väljer Man Dem?
De Bästa SLR -kamerorna (27 Foton): Betygsättning Av Budget -DSLR För Amatörer. Hur Väljer Man Dem?
Anonim

SLR -kameror - det här är enheter som är mycket populära bland konsumenter, och deras efterfrågan ökar för varje år. Men på grund av det stora utbudet av tillverkare av SLR -kameror på den moderna marknaden (både inhemska och utländska), liksom det stora antalet modeller, kan det vara ganska svårt för användare att navigera och bara välja en enhet. Idag i vår artikel kommer vi att titta på de mest populära märkena samt de bästa modellerna av SLR -kameror.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära märken

Enligt officiell statistik är de mest populära märkena som tillverkar och släpper kameror märken som t.ex. Canon, Nikon och Sony. Bland dessa tre märken har Canon dessutom en ledande position.

Kanon Är ett företag som ursprungligen dök upp i staden Tokyo, men med tiden har dess produkter spridits över hela världen. Endast den senaste vetenskapliga utvecklingen används i produktionsprocessen för Canon -enheter.

Företagets anställda har stor erfarenhet, samt högkvalitativ teoretisk och praktisk utbildning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nikon Är ett välkänt japanskt företag. Dess sortiment innehåller ett brett utbud av produkter: kameror, linser, blixtar, optik, SLR -kameror och mycket mer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony Är ett varumärke som är engagerat i produktion och lansering av inte bara fotografisk utrustning, utan också en mängd olika hushållsapparater: TV -apparater, smartphones, etc.

Bild
Bild

Om du köper en SLR-kamera väljer du en enhet som tillverkats av ett av de ovan beskrivna märkena, då kan du räkna med högsta kvalitet och längsta livslängd.

Betyg av de bästa modellerna

Idag, på marknaden för teknik och elektronik, kan du hitta SLR -kameror i olika priskategorier: från budget (med en kostnad på 25 000 till 30 000 rubel) till dyra lyxiga nya produkter (som kostar mer än 100 000 rubel).

Vi ger dig en överblick över de bästa modellerna av SLR -kameror som du kan jämföra med varandra.

Budget

Tänk på de bästa billiga kamerorna.

Nikon D3500 -kit

Kostnaden för denna enhet är cirka 25 000 rubel. Bland modellens främsta kännetecken är ergonomisk yttre design , tack vare vilken processen med att använda kameran utmärks av en hög bekvämlighet och komfort. Dessutom kan användaren välja mellan ett brett utbud av valoptik . På tal om kamerans tekniska egenskaper kan man inte låta bli att notera högkvalitativ matris, som ger högupplösta bilder.

När det gäller bristerna noterar användarna bristen på en mikrofoningång och en sensor på den fasta skärmen.

Bild
Bild

Canon EOS 2000D

Du kan köpa denna modell av kameran för 23 000 rubel. Liksom den förra gadgeten är den här kameran annorlunda ergonomi av hög kvalitet . Kamerans design inkluderar en processor DIGIC 4+ . Dessutom finns det ett metallfäste. Enhetens skärmupplösning motsvarar 0,92 Mp, medan dess storlek är 3 tum. Kamerasökaren är utrustad med en speciell diopterjustering … För enkel användning och möjligheten att snabbt para ihop med en smartphone finns tekniker som Wi-Fi och NFC. Enhetens autonomi ligger inom 500 bilder.

Bild
Bild

Nikon D5300 -kit

Denna kamera kostar lite mer än de modeller som beskrivs ovan, kostnaden är cirka 32 000 rubel. Användare lyfter fram en så positiv egenskap hos modellen som snabb autofokus av hög kvalitet. Enheten innehåller en ljudlös APS-C-matris … Dessutom har kameran ganska enkla och intuitiva kontroller.

Samtidigt bör de befintliga nackdelarna lyftas fram, nämligen: behovet av regelbunden rengöring av kameran (eftersom den mycket snabbt samlar damm) och brus under videoinspelning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill kan du till och med välja en multifunktionell enhet från budgetkategorin.

Mellanprissegment

SLR -kameror från mellansegmentet har bäst valuta för pengarna.

Canon EOS 800D -kit

Denna enhet, som tillhör mellanklass, kostar cirka 40 000 rubel. Modellen har en mycket snabb och exakt autofokus med Live View -teknik . Dessutom vittnar DSLR -användare om att enheten erbjuder hög bildkvalitet samt flexibilitet med en låg tröskel. Samtidigt, glöm inte att kameran inte är idealisk, eftersom det har också nackdelar: begränsad autonomi (maxindikatorn är 600 bilder), liksom oförmågan att självständigt justera en sådan indikator som vitbalans.

Bild
Bild

Nikon D5600 -kit

Denna DSLR -modell har ett mycket högt betyg baserat på feedback från konsumenter .… Det är viktigt att notera att enheten har exakt exponeringsmätning och automatisk vitbalansinställning … Dessutom kan användaren växla de automatiska fokuspunkterna mycket snabbt och enkelt på egen hand. Kameran ger högkvalitativa bilder, även vid fotografering under svåra förhållanden.

När det gäller de befintliga nackdelarna bör det noteras de begränsade möjligheterna för kontinuerlig fotografering, liksom bristen på en digital videostabiliseringsfunktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon EOS 200D -kit

Marknadsvärdet för kameran är cirka 35 000 rubel. Designen innehåller en modern och högkvalitativ Dual Pixel -matris , liksom den så kallade sittande autofokus Live View . Det är också viktigt att notera att detaljeringen av bilden är av hög kvalitet; modellens videofunktioner kännetecknas också positivt av användarna. Samtidigt, när man köper en enhet, bör man komma ihåg att räckvidden ISO är ganska begränsat , det finns bara 9 punkter med autofokus för fasdetektering, och batteriet och SD-kortet är under ett gemensamt skydd, vilket inte alltid är bekvämt att använda.

Bild
Bild

Premiumklass

Låt oss överväga de viktigaste egenskaperna hos dyra kameror.

Canon EOS 6D Mark II -hus

En enhet som tillhör premiumklassen kostar mer än 80 000 rubel. Användare som redan har använt denna kameramodell rapporterar att det ger höga bilddetaljer samt ett brett dynamiskt omfång . Det finns också en hög sökarfunktion … Om så önskas kan användaren spela in video med digital stabilisering och högkvalitativ autofokus.

Samtidigt bör man komma ihåg att de allra flesta AF -punkterna ligger i mitten, och det finns ganska många av dem vid kanterna.

Bild
Bild

Nikon D610 Body

Denna modell kännetecknas av högprecisionsmätning, som fungerar korrekt även i dåliga ljusförhållanden. När kameran är fulladdad kommer användaren att kunna ta mer än 1000 bilder. Ingår också i designen kvalitetsmatris . Filmningen sker i FullHD 60fps -läge . Samtidigt är det viktigt att notera att proffs sällan använder denna enhet, eftersom slutartillgången anses vara otillräcklig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon EOS 6D -kropp

De positiva aspekterna av enheten inkluderar höghastighets autofokus i mitten, lågt matrisbrus under drift, högkvalitativ färgåtergivning och hög batterikapacitet.

Bland bristerna finns begränsade möjligheter till videoinspelning.

Bild
Bild

SLR -kameror som beskrivs i denna kategori har tillräckliga högt pris därför kan de inte köpas för varje person. Om du är nybörjare, gå till de mer budgetalternativ. Dessa enheter är lämpliga för proffs.

Hur väljer man?

Valet av en DSLR -kamera bör hanteras med den aktuella nivån av allvar och ansvar, eftersom även de mest budgetmodellerna kommer att kosta dig dyrt. Samtidigt, oavsett om du köper en enhet för en amatör eller en professionell, för videoinspelning eller fotografering, bör du vara uppmärksam på flera viktiga parametrar.

Tillverkare

Först och främst, när du köper en DSLR, bör du vara uppmärksam på vilket företag den tillverkades av. Som nämnts ovan är marknadsledarna inom detta område varumärken som t.ex. Canon, Nikon och Sony . Man bör komma ihåg att priset på enheten kan vara orimligt högre på grund av företagets stora popularitet.

På ett eller annat sätt, men det är värt att ge företräde endast till de märken som är populära och pålitliga bland konsumenterna (inte bara amatörer, utan också proffs).

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarrecensioner

Innan du går för att köpa en kamera i en fotografisk utrustningsbutik eller beställa en enhet online, se till att studera kundrecensioner av din valda modell … Saken är att det ofta finns fall där kamerans egenskaper, som deklareras av tillverkaren, inte överensstämmer med verkligheten. I det här fallet kommer de personer som redan har köpt enheten definitivt att indikera detta på lämpligt forum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionellt innehåll

Var uppmärksam på sådana parametrar som: antal pixlar, upplösning, matrisens känslighet och storlek, inställningstyp, exponeringsvärden, befintliga lägen och så vidare . Samtidigt är det värt att i förväg analysera vilka funktioner som kommer att vara användbara för dig, eftersom ju mer modern teknik som är inbyggd i enheten, desto högre blir kostnaden.

Till exempel för hobbyfotografering och video på entrénivå behöver du inte köpa den dyraste kameran med avancerade funktioner.

Bild
Bild

Dekoration och design

Utan tvekan är enhetens funktionella funktioner av största vikt. Men när du köper en kamera bör du också vara uppmärksam på den externa designen och designen . Dessutom är inte bara den estetiska sidan av frågan viktig, utan också ergonomi … Kameror ska vara så bekväma och praktiska att använda som möjligt, inte för stora.

Bild
Bild
Bild
Bild

SLR -kameror erövrar således marknaden för foto- och videoutrustning. Du bör dock vara särskilt försiktig när du väljer dem för att få en högkvalitativ enhet som uppfyller alla dina behov och håller länge.

Rekommenderad: