DEXP Set-top Boxar För Digital-tv: Användarmanual För Set-top Boxar För TV, Lineup

Innehållsförteckning:

Video: DEXP Set-top Boxar För Digital-tv: Användarmanual För Set-top Boxar För TV, Lineup

Video: DEXP Set-top Boxar För Digital-tv: Användarmanual För Set-top Boxar För TV, Lineup
Video: TESLA MediaBox XT650 - recenzja tunera DVB-T2 z Androidem i 4K 2024, April
DEXP Set-top Boxar För Digital-tv: Användarmanual För Set-top Boxar För TV, Lineup
DEXP Set-top Boxar För Digital-tv: Användarmanual För Set-top Boxar För TV, Lineup
Anonim

För närvarande byter fler och fler människor till modern digital -tv. För att tillhandahålla det behöver du en speciell TV-mottagare som kan konvertera alla nödvändiga signaler och göra det möjligt att återge bilder på skärmen och mata ut ljud. Idag kommer vi att prata om sådana set-top-boxar från DEXP-företaget.

Särdrag

Sådana enheter ger högsta kvalitet och tydligaste video och ljud. Samtidigt kommer olika störningar, inklusive krusningar, inte att visas på skärmen. Det bör dock komma ihåg att digitalboxar inte kommer att passa alla TV-modeller. Det är trots allt inte alla som har möjlighet att ta emot digitala signaler som används för sådan sändning.

Enheter måste stödja DVB-T2-standarden . Detta format används för att sända digital -tv på Rysslands territorium.

De flesta moderna modeller stöder denna look.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Idag tillverkar tillverkaren DEXP olika modeller av sådana digitala digitalboxar. Följande prover bör noteras separat.

HD 2552P . Denna modell kan stödja sådana standarder som DVB-T, DVB-T2, HDMI, USB, TimeShift. I det här fallet kan formatet på den visade bilden vara 4x3 eller 16x9. Set-top-boxen har ytterligare funktioner, inklusive att du kan spela in tv-program på ett externt medium, har en speciell elektronisk TV-guide, text-TV. Set-top-boxen har också en separat loop-through för antennen. Enhetens kropp är gjord av plast. Den levereras också med en dedikerad nätadapter, fjärrkontroll och AV -kabel i ett set. Vikten av en sådan produkt är bara 90 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

HD 2991P . Provet kan stödja samma format som den tidigare versionen. Denna digitalbox ger också flera separata standarder för komprimerad video. Den har funktionen som en TV -guide, text -TV. Setet innehåller en fjärrkontroll, AV -kabel och adapter. Den totala vikten av enheten når 85 gram.

Bild
Bild

HD 1813P . Set-top-boxen är utrustad med digitala tuners DVB-T och DVB-T2. Det finns en USB -port på framsidan av fodralet, det låter dig spela in program på externa medier och spela upp ljud och video, foton på TV -skärmen. Enheten är också utrustad med en HDMI -port. Det inbyggda alternativet TimeShift gör det möjligt att skjuta upp starten om det behövs.

Bild
Bild

HD 3112M … Denna digitalbox stöder DVB-T- och DVB-T2-standarder. Den är utrustad med sådana digitala gränssnitt som HDMI, USB. Alla antenningångar och USB -port är placerade på enhetens sida. Modellens kropp är tillverkad av högkvalitativ plast.

Bild
Bild
Bild
Bild

HD 7789P … Denna digitala TV-enhet stöder standarder som DVB-C, DVB-T och DVB-T2. Provet har en fördröjd visningsfunktion, det är också möjligt att sända videor från YouTube. En bekväm fjärrkontroll medföljer enheten. Anslutning till själva TV: n görs med en AV -kabel. Produktens totala vikt är endast 63 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

HD 8835P . Med den här digitalboxen kan du inte bara spela digitala kanaler, markbundna program, utan också sända YouTube och IPTV. Samma uppsättning innehåller också en AV-kabel, en nätadapter och en Wi-Fi-adapter. Modellen ger möjlighet att spela in på externa medier. Liksom de tidigare proverna har HD 8835P skjutit upp visnings- och text -TV -alternativ. Denna enhet har de mest kompakta måtten, så den kan placeras nästan var som helst, det tar minst ett utrymme.

Bild
Bild

Manuell

Varje set-top box levereras också med ett set detaljerade instruktioner där du kan hitta ett steg-för-steg-diagram . Det hjälper dig att ansluta enheten korrekt till din TV och ställa in den efter det.

Anslutningsdiagrammet för olika modeller kan skilja sig något från varandra. Låt oss överväga installationen av en digital set-top-box med exemplet från HD 2991P-provet.

Att börja du måste noggrant titta på alla tillgängliga kontakter på själva TV: n . Det bästa alternativet i detta fall skulle vara HDMI.

Om utrustningen endast tillhandahåller RSA- eller SCART -ingångar måste du använda speciella "tulpaner" under installationen.

Bild
Bild

För att ansluta en digitalbox till en TV, du behöver bara ansluta den senare direkt och sätta in ingången från antennen i en digital enhet … Efter det måste du växla till AV -läge. Om anslutningen gjordes korrekt ska menyn automatiskt öppnas.

Vissa äldre TV -apparater har inte HDMI. I det här fallet måste du ansluta en digital set-top-box via RSA eller SCART (många modeller har bara SCART).

Vid installation via RSA behövs endast tulpaner. De är direkt anslutna till vissa färger. Normalt finns det två kontakter för ljud och en för video.

Om TV: n bara har SCART måste du separat köpa en adapter som är speciellt utformad för sådana standarder . Vanliga "tulpaner" kommer också att behövas för installation.

Bild
Bild
Bild
Bild

När digitalboxen är korrekt ansluten bör du konfigurera den.

För detta görs en första sökning efter tillgängliga kanaler. Om du anslöt enheten via HDMI behöver du bara välja lämpligt läge. Om du anslöt det via andra standarder måste du dessutom installera AV.

Bild
Bild

Se översikten över DEXP HD2991P.

Rekommenderad: