Hybridhörlurar: Vad är Det? Betyg Av De Bästa Hybridmodellerna. Granskning Av Kinesiska Hörlurar Och Andra Tillverkare

Innehållsförteckning:

Video: Hybridhörlurar: Vad är Det? Betyg Av De Bästa Hybridmodellerna. Granskning Av Kinesiska Hörlurar Och Andra Tillverkare

Video: Hybridhörlurar: Vad är Det? Betyg Av De Bästa Hybridmodellerna. Granskning Av Kinesiska Hörlurar Och Andra Tillverkare
Video: Taotronics Active Noise Cancelling Headphones Super Review 2024, April
Hybridhörlurar: Vad är Det? Betyg Av De Bästa Hybridmodellerna. Granskning Av Kinesiska Hörlurar Och Andra Tillverkare
Hybridhörlurar: Vad är Det? Betyg Av De Bästa Hybridmodellerna. Granskning Av Kinesiska Hörlurar Och Andra Tillverkare
Anonim

I den moderna världen kan vi alla inte föreställa oss vårt liv utan en telefon eller smartphone. Med den här enheten kan vi inte bara vara i kontakt med nära och kära, utan också att titta på filmer och lyssna på musik. För detta köper många hörlurar. Deras sortiment på marknaden är mycket stort. Hybridtyper av hörlurar är mycket efterfrågade och populära.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Hybridhörlurar är en modern utveckling där två mekanismer är anslutna, som kompletterar varandra och skapar utmärkt stereoljud . Mekanismer är två typer av drivrutiner: förstärkande och dynamisk. Tack vare denna komposition är ljudet av både höga och låga frekvenser mycket hög kvalitet. Faktum är att dynamiska drivrutiner inte kan producera höga frekvenser bra, och basen återges mycket tydligt. Ankarförare återger tvärtom perfekta högfrekvenser. På så sätt kompletterar de varandra. Ljudet är rymligt och naturligt i alla frekvensområden.

Alla modeller för hörlurar är in-ear. Motståndet sträcker sig från 32 till 42 ohm, känsligheten når 100 dB och frekvensområdet är från 5 till 40 000 Hz.

Tack vare sådana indikatorer är hybridhörlurar många gånger bättre än konventionella modeller som bara har en drivrutin.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Naturligtvis har sådana modeller sina fördelar och nackdelar. Av de positiva egenskaperna kan det noteras att tack vare närvaron av 2 drivrutiner sker högkvalitativ återgivning av musik av vilken stil som helst … I sådana modeller innehåller dessutom uppsättningen hörlurar i olika storlekar. Det finns också en kontrollpanel. Öronkuddarna för hörlurarna i örat passar tätt i öronsnäckan. Bland bristerna kan man först och främst notera det höga priset. Vissa modeller av denna typ av hörlurar inte kompatibel med iPhone.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

En översikt över de bästa modellerna kan representeras av flera populära produkter.

HiSoundAudio HSA-AD1

Denna hörlursmodell är tillverkad i "bakom örat" -stil med en klassisk passform. Modellens kropp är gjord av plast med hack, vilket gör att den ser snygg och harmonisk ut. Med denna passform passar hörlurarna mycket bekvämt i hörselgångarna, särskilt om öronkuddarna är rätt valda. Det finns en knapp på kroppen som har många funktioner.

Setet innehåller 3 par silikon öronkuddar och 2 par skumspetsar. Öronkuddar i silikon

Bild
Bild

Denna modell har en kontrollpanel, kompatibel med Apple och Android . Frekvensområdet sträcker sig från 10 till 23 000 Hz. Känsligheten hos denna modell är 105 dB. Proppens form är L-formad. Kabel 1,25 m lång, dess anslutning är tvåvägs. Tillverkaren ger 12 månaders garanti.

Bild
Bild

Hybridhörlurar SONY XBA-A1AP

Denna modell är tillverkad i svart. Har en in-channel wire design . Modellen kännetecknas av sin ursprungliga design och utmärkta ljudåtergivning, som förekommer i frekvensområdet från 5 Hz till 25 kHz. Den 9 mm membran dynamiska drivrutinen ger bra basljud, medan ankardrivrutinen är ansvarig för de höga frekvenserna.

I denna modell är impedansen 24 Ohm, vilket gör att produkten kan användas med smartphones, bärbara datorer och andra enheter. För anslutning används en rund kabel med en tjocklek av 3,5 mm och en L-formad plugg.

Setet innehåller 3 par silikon och 3 par polyuretanskumspetsar, så att du kan välja de mest bekväma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Hybrid Dual Drivers -hörlurar

Detta är en kinesisk budgetmodell för alla användare … En billig modell passar alla musikälskares smak. Högtalare och en förstärkande radiator är inbyggda i huset parallellt med varandra. Denna design ger samtidig överföring av höga och låga frekvenser.

Modellens eleganta utseende ges av metallhöljet, liksom kontakten och kontrollpanelen, som också är gjorda av metall. Sladden är förstärkt med Kevlar -tråd, tack vare vilken den är mer hållbar och inte lider av temperaturförändringar. Hörlurarna har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll, vilket innebär att de kan användas med mobila prylar. Tråden är asymmetrisk, så den kan bäras över axeln genom att helt enkelt skjuta den i fickan eller väskan. Setet innehåller 3 par extra öronkuddar i olika storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ultrasone IQ Pro

Denna modell från den tyska tillverkaren är elit. Det väljs av finsmakare av högkvalitativ musikåtergivning. Tack vare hybridsystemet kan du lyssna på musik i vilken stil som helst. Hörlurarna levereras med 2 utbytbara kablar. En av dem är för att ansluta mobila prylar. Modellen kombineras perfekt med bärbara datorer, telefoner med Android- och iPhone -system, samt med surfplattor . Setet innehåller adaptrar med 2 kontakter för olika typer av utrustning. Alla ledningar har L-formade pluggar.

Modellen är mycket bekväm att bära, eftersom öronkåporna är fästa bakom öronen. Enheten har en ganska hög kostnad . Den lyxiga uppsättningen består av 10 artiklar: olika tillbehör, adaptrar, ett konstläderfodral och sladdar. Headsetet har bara en knapp, som behövs för att svara på telefonsamtal.

Kabellängden är 1,2 m. Kabeln är dubbelsidig och balanserad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar hybrid KZ ZS10 Pro

Denna modell är tillverkad i en kombination av metall och plast. Det här är hörlurar intrakanal vy . Den ergonomiska formen på fodralet gör att du kan bära den här produkten bekvämt utan tidsbegränsning.

Kabeln är flätad, lätt och elastisk, har mjuka öronkrokar i silikon och en mikrofon, vilket gör att du kan använda den här modellen från en mobil enhet. Anslutningarna är vanliga, så det är väldigt enkelt att välja en annan kabel. Det eleganta ljudet levereras i detalj med skarp, lyxig bas och naturlig diskant. För denna modell tillhandahålls en minsta reproducerbar frekvens för drift på 7 Hz.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Idag erbjuder marknaden ett stort utbud av hybridhörlurar . De skiljer sig alla åt i kvalitet, design och ergonomi. Modeller kan vara gjorda av plast och metall. Metallalternativ är ganska tunga, metallens kyla känns ofta. Plastprodukter är lättare, tar snabbt upp kroppstemperaturen.

I vissa modeller Det finns en kontrollpanel som du kan växla melodier med.

Som en trevlig bonus förser vissa tillverkare sina varor med originalförpackning: tygpåsar eller specialfodral.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk på tillverkaren när du väljer modell . Som du vet tillhandahåller kinesiska tillverkare billiga varor, som ofta inte har en lämplig garanti. Tyska tillverkare är alltid ansvariga för kvalitet, värderar deras rykte, men priset på deras produkter är ganska högt.

Se en översikt av en av modellerna nedan.

Rekommenderad: